Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

«Οι στρατιωτικοί δεν είναι ρομποτάκια»


Του ΑΝΕΣΤΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ, αντισυνταγματάρχη (ΣΔΓ), προέδρου Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ)

Το αληθινό πρόσωπο και ο σκοπός της «Νέας Τάξης Πραγμάτων»



Η σύγχρονη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» συνδέεται στενά με το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης. Οι καταστάσεις αυτές δεν είναι πρωτόγνωρες για τα παγκόσμια Ιστορικά δεδομένα, βέβαια η κάθε νέα μορφή έχει και το στοιχείο της Ιστορικής μοναδικότητας. Δεν σημαίνει όμως αυτό πως δεν ισχύουν οι κλασσικοί κανόνες της πολιτικής οικονομίας. Η «εξέλιξη» * του ανθρώπινου πολιτισμού είναι συνεχής. Ενίοτε είναι και οπισθοδρομική από το κάψιμο της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας. έως τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά μάλιστα από τον Παγκόσμιο Πόλεμο σίγουρα ΚΑΙ τότε δημιουργήθηκε μια «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ».

Tι σημαίνει για την Ελλάδα η επιλογή “ισλαμιστή” Αρχηγού στη Τουρκία


Ισλαμιστής ή καιροσκόπος; Ότι κι από τα δύο κι αν αποδειχτεί ο νέος Αρχηγός των Τουρκικών ΕΔ,Νετζέντ Οζέλ ένα είναι βέβαιο: θα αποτελέσει μια νέα πραγματικότητα στις ελληνοτουρκικές στρατιωτικές σχέσεις,είτε αυτές είναι καλές ,είτε περάσουν σε φάση έντασης. Μια πραγματικότητα που θα χρειαστεί στενή παρακολούθηση και καλή ανάλυση. Μέχρι σήμερα οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν απέναντί τους το λεγόμενο κεμαλικό κατεστημένο. Παρά τις όποιες δαφοροποιήσεις που μπορεί να επέβαλε η προσωπικότητα του καθε Τούρκου Αρχηγού, τα χνάρια αυτού του κατεστημένου ήταν πλέον λίγο, πολύ γνωστά για να μην πούμε …οικεία στους Έλληνες στρατιωτικούς.

Αθήνα καλεί Μόσχα: Οι “μεσίτες” βλάπτουν τις ελληνορωσικές σχέσεις!


“Οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση και μπορούν δεν περνούν ούτε μέσω μεσιτικων γραφείων της λεωφόρου Κηφισίας, τα οποία συστηματικά παραπληροφορούν μέσω συγκκειρμένων “αγωγών” ΜΜΕ”, έλεγε με νόημα αξιωματούχος του υπουργείου Αμυνας με αφορμή αυθαίρετους πανηγυρισμούς περί δήθεν ξεπαγώματος του προγράμματος ΒΜP-3 μετά απο παρέμβαση Πούτιν! ‘Οπως διευκρίνισε αρμόδια πηγή του Πενταγώνου “ καμια παρέμβαση απο κανέναν ξένο ηγέτη δεν μπορεί να υπαγορεύσει τις εξοπλιστικες προμήθειες της χώρας.

Τι ακριβώς μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις αποζημιώσεις. Δείτε το λογαριασμό


Ο Μανώλης Γλέζος και ο Στέφανος Ληναίος, Πρόεδρος και Υπεύθυνος, αντίστοιχα, της Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, εκλήθησαν, και κατέθεσαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, παρόντος και του Υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη, ενημερώνοντας όλα τα μέλη της Επιτροπής, με πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, για ολόκληρο το μέγιστο πρόβλημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Μανώλης Γλέζος ανέλυσε διεξοδικά τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα:

EKTAKTΟ:Παραίτηση ηγεσίας Τουρκικού Στρατού - Ετοιμότητα στην Ελλάδα



Στα άκρα οδεύει η σύγκρουση των στρατιωτικών με την κυβέρνηση Ερντογάν στην Τουρκία με την ομαδική παραίτηση της ηγεσίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων πριν λίγη ώρα.
Είναι η δεύτερη μείζονα κρίση μέσα σε τρεις μήνες, μετά τη ματαίωση των ασκήσεων Efes Pilsen και Deniz Gordu, αλλά αυτή τη φορά είναι ασύκγριτα πιο σοβαρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι στρατιωτικοί ηγέτες των....

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Greeks...for...ever !!!

Δραστηριότητες και εξελίξεις των οπλικών συστημάτων του HAARP


Για αρκετά χρόνια, τέσσερις τουλάχιστον Υπηρεσίες Πληροφοριών της Ρωσίας παρακολουθούν από κοντά τις δραστηριότητες και εξελίξεις των οπλικών συστημάτων του HAARP, υποβάλλοντας τις αναφορές τους στον πρωθυπουργό Πούτιν. Πρόκειται για την Υπηρεσία Πληροφοριών του Στρατού (GRU), το Ομοσπονδιακό Γραφείο Κρατικής Ασφάλειας (FSB), την Υπηρεσία Πληροφοριών των Διαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας (VKS) και την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βορείου Στόλου. Τα στοιχεία των αναφορών που έχουν γίνει γνωστά είναι αποκαλυπτικά και άκρως ανησυχητικά.

Η Ελλάς και το σχέδιο του Kissinger


Ο Kissinger είχε αναφέρει το 1994 στην Ουάσιγκτον, παραβρισκόμενος σε τελετή βράβευσης κορυφαίων Αμερικανών στρατιωτών και όχι μόνο.

O μηχανικός Ζίγκμουντ Μινέικο

Μια αληθινή Γιαννιώτικη ιστορία με Παπανδρεϊκό άρωμα


Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο Εβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.

Βόμβα:Για τον Jeffrey..... Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.


Είναι όμως έτσι; για να δούμε...  
Κατ. αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση

Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.



Αθήνα, 1/8/2010
Ποιος είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
- Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.
Καταγωγή

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!




Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει
Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.
Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, Πολωνο Εβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...

Να η απόδειξη της χρεοκοπίας: Σε επίσημη στάση πληρωμών σήμερα και αύριο το Ελληνικό Κράτος, σύμφωνα με εγκλύκλιο του ΥΠΟΙΚ!



Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μην είδατε τον Πάγκαλο;


Διακριτικά και αθόρυβα έχει αποσυρθεί από δημόσιες εμφανίσεις ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.
Αποφεύγει επιμελώς να παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα ιδιαίτερα μετά τον ανασχηματισμό και έπειτα, αν και πριν οι τοποθετήσεις του ήταν στο καθημερινό δελτίο... θυέλλης.
Ο κ. Πάγκαλος εξακολουθεί να συμμετέχει και να παρευρίσκεται σε «ικόγκνιτο» συναντήσεις με άλλους κυβενρητικούς παράγοντες, ενώ παρουσιάζεται ανελλιπώς στα θεσμικά όργανα, όπως το υπουργικό συμβούλιο. Καθημερινά πηγαίνει στο γραφείο του, διατηρεί τις παλιές του συνήθειες να διαβάζει εφημερίδες, ενώ πλέον παρακολουθεί με φανατισμό και το τί γράφεται στο διαδίκτυο γι’ αυτόν.

Άρχισε και το δούλεμα με το “πετρέλαιο του Αιγαίου”


Τι είπε χθες στην Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης; Ότι, του χρόνου θα γνωρίζουμε πόσο πετρέλαιο υπάρχει στο θαλάσσιο χώρο του Ιονίου και στη Νότια Κρήτη…Και ότι θα το βρουν κάποιοι επιχειρηματίες, θα το εξορύξουν και θα… μας το πουλήσουν. Τις επόμενες ημέρες δημοσιοποιείται η πρώτη διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διεξαγωγή σεισμικών θαλάσσιων ερευνών στο Ιόνιο και το θαλάσσιο χώρο της Νότιας Κρήτης, και ότι τα αποτελέσματα των σεισμικών αυτών ελέγχων θα αξιολογηθούν από τον επενδυτή που θέλει να έρθει να βάλει τα λεφτά του για γεώτρηση.

Με ακατάλληλο τουρκικό τσιμέντο κτίζουν τα οικήματα των Ελλήνων αξιωματικών!




Κλείνει για 20 ημέρες το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας του, καθώς υπάρχει μεγάλο απόθεμα σε τσιμέντο, ενώ η ζήτηση έχει μειωθεί κατακόρυφα ακόμη και στις παραδοσιακές του αγορές στο εξωτερικό, ενώ εργολάβος που κατασκευάζει οικήματα για το Στρατό αγοράζει τσιμέντο δεύτερης ποιότητας από την ...

«Το χρέος μας θα αποδειχτεί παράνομο και απεχθές»



Πληθαίνουν οι φωνές, από τη μέρα που η χώρα μας έπεσε στη μέγγενη του ΔΝΤ και της τρόϊκας, που αμφισβητούν τόσο το τεράστιο μέγεθος του χρέους μας όσο και τη νομιμότητα αυτού. Και αν η ελληνική κυβέρνηση έχει ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών της στη «βιώσιμη» διαχείρισή του –με αιματηρές θυσίες για τους Έλληνες- προκειμένου να μην χρεοκοπήσουμε, μια ομάδα συνειδητοποιημένων πολιτών κινείται σε διαφορετική, πιο «βιώσιμη», για την ελληνική κοινωνία, κατεύθυνση:

ΣτΕ: Παράνομη η φυλάκιση πολιτών για χρέη προς το Δημόσιο.


Με απόφαση κόλαφο κατά του σχετικού νομοσχεδίου, η Ελληνική Δικαιοσύνη αποκαλύπτει την παραβίαση του Συντάγματος εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου

Για να μη μας κοροϊδεύουν

Αθήνα-Μόσχα: Επιχείρηση "ξεπάγωμα" με BMP-3HEL & SHORADS!


Αλλαγή στάσης έναντι της Ρωσίας επιχειρείται από την ελληνική κυβέρνηση μετά τον «πάγο» που έχει θέσει η ρωσική πλευρά την πολιτική και αμυντική συνεργασία των δύο χωρών με πιο πρόσφατο «κρούσμα» την ματαίωση της επίσκεψης του Έλληνας ΥΠΕΞ Σταύρου Λαμπρινίδη στην Μόσχα κατόπιν ρωσικού αιτήματος. Η αλλαγή στάσης – η οποία βέβαια είναι πολύ νωρίς για να καταγραφεί θετικά ως μόνιμη αφού οι ελληνορωσικές σχέσεις από τον Οκτώβριο του 2009 έχουν περάσει από …

Για πετρέλαιο ψάχνει και η Τουρκία!


Βαθυσκάφος που θα διεξάγει σεισμικές έρευνες σε μεγάλα βάθη θα αποκτήσει σύντομα η Τουρκία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ»! Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρωθυπουργός και υφυπουργός Άμυνας έδωσαν την έγκριση για την αγορά του σκάφους που θα είναι σε θέση να διενεργεί έρευνες σε τρία επίπεδα και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στις …έρευνες πετρελαίου που διεξάγονται στη Μαύρη Θάλασσα και στη διάνοιξη του διαδρόμου για την τοποθέτηση αγωγού που θα μεταφέρει νερό από την Τουρκία στα Κατεχόμενα!

Θανατηφόρο το κάπνισμα μετά από έμφραγμα.



Θανατηφόρο το κάπνισμα μετά από έμφραγμα

Μην προσπαθήσετε να ξανακαπνίσετε αν έχετε υποστεί πρόσφατα καρδιακή προσβολή. Το επαναλαμβανόμενο κάπνισμα μετά την έξοδο από το νοσοκομείο από καρδιακή προσβολή, μπορεί να αποβεί μοιραίο, γιατί αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου στους ασθενείς κατά 5 φορές περισσότερο...

Ξανά το τουρκικό Πίρι Ρέις στο Αιγαίο!




Σύμφωνα με NAVTEX που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές, το ερευνητικό σκάφος θα πραγματοποιήσει ωκεανογραφική έρευνα μέχρι τις 30 Ιουλίου σε...

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund “πράσινης ανάπτυξης” τις φύτεψε;


 Αλήθεια, εκείνο το “παρατηρητήριο του ΣΚΑΪ” δεν πήρε είδηση αυτό το έγκλημα; Η ταχύτητα με την οποία στήθηκε το όλο έργο, εκτός από την κυβερνητική υποκρισία, φέρνει βάσιμες υπόνοιες για τις αιτίες της καταστροφής. Η ομερτά των βαρώνων, παροιμιώδης. Η σιωπή των εισαγγελέων, εκκωφαντική. Γράφαμε πέρυσι, όταν μόλις είχαν τοποθετηθεί οι βάσεις: Εκεί που φύτρωναν δέντρα που “τυχαία” κάηκαν, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες. Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο.

Γέφυρες πολέμου στήνει στον Έβρο η Τουρκία. Σε 15' "σβήνουν" το ποτάμι


Αλλαγή των τακτικών και στρατηγικών δεδομένων στην κύρια γραμμή αντιπαράθεσης Ελλάδας-Τουρκίας, στον ποταμό Έβρο. Με μια κίνηση, η οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το τι σχεδιάζουν έναντι της Ελλάδος οι γείτονες, προχώρησαν στην προμήθεια γεφυρών-πορθμείων, ενός κατεξοχήν επιθετικού όπλου και μάλιστα σε τέτοιες ποσότητες και με τέτοιες δυνατότητες που τους επιτρέπει εντός λεπτών(!) να προχωρήσουν σε ζεύξη του ποταμού Έβρου και να ξεχυθούν στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας.

PRAVDA: Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ δολοφονούν τους Ιρανούς επιστήμονες!


Την άποψη των Ιρανών αξιωματούχων και του Ιρανικού Πρακτορείου Ειδήσεων FARS υποστηρίζει η Ρωσική PRAVDA σχετικά με τις δολοφονίες των Ιρανών πυρηνικών φυσικών. Πιο συγκεκριμένα σε σημερινό της δημοσίευμα αφήνει υπονοούμενα για έργο των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών (Mossad) σε συνεργασία με τις ΗΠΑ που έχει σαν σκοπό να εμποδίσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ




apoel-2Στον επαναληπτικό αγώνα με την αλβανική ομάδα (4-0) οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, επέδειξαν ελληνικό ήθος. Στα πρώτα 13 λεπτά (για τους 13 νεκρούς) του αγώνα επικρατούσε νεκρική σιγή, εκτός από τη στιγμή που συμπληρωνόταν κάθε λεπτό, όταν δονούσε το σύνθημα «αθάνατος για κάθε νεκρό στρατιώτη της έκρηξης στη...
ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ανίκανη και αδιάφορη κυβέρνηση να αγγίξει ρετιρέ των 4.000 και 5.000 ευρώ και τα βάζει με τους Στρατιωτικους.



Δεν υπάρχει όριο! Η αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι σ΄ όποιος φοράει στολή είναι απίστευτη! Ένας πολιτικός μέχρι πρόσφατα ΥΕΘΑ, με τη φήμη του έξυπνου που καταλαβαίνει αμέσως τα θέματα όποιου υπουργείου έχει στην ευθύνη του, προχωρά σε μία ακόμη σημαντική περικοπή του εισοδήματος των στρατιωτικών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπουργός Οικονομικών πια ,αποφάσισε να κόψει το επίδομα ειδικής απασχόλησης κατά 50% και από 375,65 ευρώ να το κατεβάσει στα 187,83!

Η Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών – Αρνούμαι να...πληρώσω !!!



Αξιότιμοι κύριοι του υπουργείου Οικονομικών.
Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου, να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.
Οι λόγοι είναι απλοί:

Υποκατάστατα και από τα φαρμακεία

Πρόταση του υπουργείου Υγείας για την απεξάρτηση

Η κυβερνητική πολιτική για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών όλο και βαθαίνει τη σύγκρουση του υπουργείου Υγείας με την τοπική κοινωνία. Μέχρι τώρα το πρόβλημα προερχόταν από δημάρχους που διαφωνούν με την ύπαρξη μονάδων του ΟΚΑΝΑ στα νοσοκομεία της γειτονιάς τους. Τώρα στην αντιπαράθεση προστίθενται και οι φαρμακοποιοί.

Η αποστολή της Χίλαρι και ο ρόλος της Ρωσίας – Τι ζητούν οι ΗΠΑ από την Ελλάδα - Χίλαρι: Πετάξτε Ρώσους και Γερμανούς από το Αιγαίο!


Χίλαρι: Πετάξτε Ρώσους και Γερμανούς από το Αιγαίο! > Θρίλερ για γερά νεύρα παίζεται πάνω από το Αιγαίο με τη Τουρκία να σηκώνει «μπαϊράκι», τις ΗΠΑ να προσπαθούν να ελέγξουν τα κοιτάσματα στη χώρα μας αλλά και κυρίως το διάδρομο για τον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης. Στο παιχνίδι μπαίνουν το Ισραήλ και οι Ευρωπαϊκές χώρες αφού στερεύουν οι αραβικές πηγές αλλά και η Ρωσία. Τα κοράκια οι πολυεθνικές μυρίστηκαν «ψαχνό» στο Αιγαίο και τσακώνονται για το ποιος θα το πρωτοπάρει.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Το ενεργειακό «πόκερ», η απειλή από την Τουρκία και η φοβική πολιτική της κυβέρνησης



Παρότι ούτε οι ΗΠΑ ούτε το Ισραήλ επιθυμούν οριστική και πλήρη ρήξη με την Τουρκία, πλήρης αποκατάσταση εμπιστοσύνης είναι δύσκολη και ως εκ τούτου οι δυνατότητες που προσφέρονται στην Ελλάδα είναι προφανείς. Αν αναλογιστεί κάποιος ότι για αρκετά χρόνια το ισραηλινό λόμπι στις ΗΠΑ είχε αναλάβει την προώθηση των τουρκικών θέσεων, κάνοντας την Ελλάδα να περάσει δύσκολες στιγμές, και τώρα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποκαλείται από τον Τύπο της χώρας του «λομπίστας της Ελλάδας», ενώ οι ηγεσίες της ελληνικής και της ισραηλινής ομογένειας στην Ουάσιγκτον συνεργάζονται πλέον στενά, μπορεί να αντιληφθεί ότι πολλά έχουν αλλάξει.

Selective Default - Όταν τα κτήνη της Ευρώπης συναντούν τους προδότες της Ελλάδας, αυτό είναι το αποτέλεσμα


Όταν το θηλυκό κτήνος του Βερολίνου άρχισε να καλλιεργεί την άποψη ότι πρέπει να συμμετέχουν οικειοθελώς και οι ιδιώτες στη ζημιά της ελληνικής οικονομίας, εμείς δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσε αυτό να γίνει. Πώς ήταν δυνατόν ιδιώτες να συμμετείχαν οικειοθελώς σε μια τεράστια ζημιά και να μην "διαμαρτύρονταν", ενεργοποιώντας το "game over" της χρεοκοπίας; Ο πρώτος ιδιώτης, ο οποίος δεν θα πληρωνόταν, θα "κατήγγειλε" αυτόν, ο οποίος δεν τον πλήρωνε και θα ενεργοποιούσε τα CDS της χρεοκοπίας της χώρας.  
    

Τι κρύβει η οργή του Ερντογάν;


Οργισμένος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έβλεπε τη Τουρκία να βρίσκεται σε ηγετική θέση μετά τις εξελίξεις στον Αραβικό Κόσμο τώρα παρακολουθεί αμέτοχος τις διαβουλεύσεις για τα πετρέλαια. Και τα βάζει με τους Ευρωπαίους, βλέποντας πως και αυτοί έχουν μείνει εκτός παιχνιδιού, καθώς το πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι έχουν πλέον οι ΗΠΑ. Και ο Ερντογάν ξέρει πως τώρα θα πρέπει να συνδιαλεχθεί με την Αμερική για να πάρει αυτό που θέλει η Τουρκία: Συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

Mόσχα προς Άγκυρα: "Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι αν κινδυνεύσει η Κύπρος"


Προειδοποιητική "σφαλιάρα" από αυτές που είχαν χρόνια να πέσουν στο σβέρκο της Άγκυρα έριξε η Ρωσία με αφορμή της παραληρηματικές δηλώσεις Ερντογάν. Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Λουκασέβιτς της Ρωσίας, αφού υπενθύμισε ότι στην Κύπρο υπάρχει ένα νόμιμο κράτος μόνο και κανένα άλλο (!), απέρριψε όλα τα επιχειρήματα του Ρ.Τ.Ερντογάν, τόνισε ότι "Μόνο τα ψηφίσματα του ΟΗΕ θα επιτρέψουν την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με ενιαία κυριαρχία, υπηκοότητα και διεθνή νομική υπόσταση» και ότι "Οι δηλώσεις Εντογάν είναι πολύ σκληρές".

Παράξενη κινητικότητα στις Ρωσικό Τουρκικές σχέσεις με περίεργη ένταση.


Όλα τα μεγάλα ξένα δίκτυα γνωρίζουν κάτι που τεχνηέντως δεν το αφήνουν να βγει προς τα έξω προς το παρών ! Κινητικότητα και ένταση που μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, υπάρχει στις Ρωσικό Τουρκικές σχέσεις εδώ και....
αρκετές ημέρες.
Η Ρώσικη αρκούδα είναι έτοιμη να ξυπνήσει " Μερικοί ειδικοί υποστηρίζουν και μέσα στον Αύγουστο ότι είναι πιθανό να ζήσουμε ένα θερμό επεισόδιο" με τρομερές και καταστροφικές συνέπειες για όλα τα Βαλκάνια.......

WikiLeaks: Τι λένε τα απόρρητα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα




WikiLeaks: Τι λένε τα απόρρητα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ΕλλάδαΤι κοινό έχει ο Πούτιν με μια Ουκρανή...



τον Κώστα Καραμανλή και την αραβοϊσραηλινή διαμάχη; Περίπου ό,τι κοινό έχουν οι πύραυλοι που έχει αποκτήσει το Ιράν από τη Βόρεια Κορέα, ο «μουρλός» Τσάβες και η «κινεζική» πειρατεία κατά της Google. Όλα αυτά τα ονόματα και μερικές δεκάδες χιλιάδες ακόμα βρίσκονται αναλυτικά στα 250.000 περίπου αποκαλυπτικά και απόρρητα έγγραφα των αμερικανικών διπλωματικών υπηρεσιών που διέρρευσαν στην ιστοσελίδα WikiLeaks.

Η Ρωσία υπέρ της Κύπρου-Σκληρή απάντηση της Μόσχας στης δηλώσεις Ερντογάν.


Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, σημειώνοντας ότι «μόνο αυτή η προσέγγιση θα επιτρέψει την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με ενιαία κυριαρχία, υπηκοότητα και διεθνή νομική υπόσταση».
Εντύπωση προκάλεσε στους διπλωματικούς κύκλους ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το ρωσικό ΥΠΕΞ δεν περιορίστηκε σε τυπικές διατυπώσεις, αλλά προχώρησε...

Τι κρύβει η οργή του Ερντογάν;



Οργισμένος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έβλεπε τη Τουρκία να βρίσκεται σε ηγετική θέση μετά τις εξελίξεις στον Αραβικό Κόσμο τώρα παρακολουθεί αμέτοχος τις διαβουλεύσεις για τα πετρέλαια. Και τα βάζει με τους Ευρωπαίους, βλέποντας πως και αυτοί έχουν μείνει εκτός παιχνιδιού, καθώς το πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι έχουν πλέον οι ΗΠΑ. Και ο Ερντογάν ξέρει πως τώρα θα πρέπει να συνδιαλεχθεί με την Αμερική για να πάρει αυτό που θέλει η Τουρκία: Συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ



Επανέρχεται το θέμα της κατασκευής τεμένους για τους μουσουλμάνους της πρωτεύουσας μετά την κατάθεση στη Βουλή τροπολογίας από το υπουργείο Περιβάλλοντος. Η διοικούσα επιτροπή του τεμένους θα αποτελείται από πέντε Έλληνες κρατικούς λειτουργούς και δυο μουσουλμάνους από...
αναγνωρισμένες ενώσεις τους στην Αθήνα.

Mε πρόσχημα την τρομοκρατία πανευρωπαϊκό όργανο θα συλλέγει προσωπικά δεδομένα.



Ολες οι ενδείξεις ήταν ξεκάθαρες. Οι χώρες της Ε.Ε. ετοίμασαν πυρετωδώς και παρουσιάζουν με καμάρι το νέο υπερεθνικό τους «όργανο», μέσα από το οποίο παίρνει «σάρκα και οστά» το μεγαλύτερο φακέλωμα ιδεών και συμπεριφορών που έγινε ποτέ στην Ιστορία. Με πρόσχημα την ασφάλεια, οι κοινωνικοί αγώνες, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, μπαίνουν ευθέως στο....

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!!




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!!
Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε…!!!
Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί τρομοκράτες»…
Αλ Κάιντα κ.λ.π…

Βόμβα! Τρομοκρατία στο Όσλο: Ποιον εξυπηρετεί; Μυρίζει στημένο παιχνίδι.