Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Οι ισπανοί «αγανακτισμένοι» αγνοούν την απαγόρευση και διαδηλώνουν.


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις στους δρόμους της Ισπανίας είναι οι νεαροί «αγανακτισμένοι» παρά την απαγόρευση των διαδηλώσεων που αποφάσισε η εθνική εκλογική επιτροπή.
Οι νεαροί διαδηλωτές που ζητούν μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος στη χώρα, εκφράζουν την δυσφορία τους για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τα .....
ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα λιτότητας.
Εδώ και πέντε ημέρες, τα μέλη του κινήματος έχουν ξεχυθεί σε κεντρικές πλατείες ισπανικών πόλεων, δείχνοντας τη διαμαρτυρία τους για το «διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που ευνοεί τα δύο μεγάλα κόμματα και υπηρετεί το κεφάλαιο και τις τράπεζες».
Το κίνημα οργανώθηκε μέσω διαδικτύου και έχει γίνει γνωστό ως Μ-15, ως αναφορά στη 15η Μαΐου, μέρα κατά την οποία δεκάδες χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν σε περισσότερες από 50 ισπανικές πόλεις.
.

Θράκη: Τουρκικά φορτηγά "σηκώνουν" εργοστάσιο.

Από σήμερα το πρωί η συνεταιριστική βιομηχανία ΣΕΒΑΘ είναι οριστικά παρελθόν. Και αυτό, επειδή δεκάδες φορτηγά και γερανοί άρχισαν να εργάζονται πυρετωδώς, αδειάζοντας τις εγκαταστάσεις της ανενεργής (εδώ και χρόνια) βιομηχανίας.

Η Αγροτική Τράπεζα το είπε και το έκανε. Άρχισε το ξεπούλημα των πάντων. Το ζήτημα για τους (πρασινο)διοικούντες της ΑΤΕ είναι να ρευστοποιήσουν και όχι να δημιουργήσουν. Ευκολότερος θα ήταν ένας εξορθολογισμός λειτουργίας της ΣΕΒΑΘ, αλλά αυτό απαιτεί εργασία, μεθοδικότητα, σοβαρότητα, γνώσεις και κυρίως μεράκι δημιουργίας (ή διάσωσης εν προκειμένω) και όχι καταστροφής...

Σκηνικό πολέμου στήνεται στο Αιγαίο από την Άγκυρα



  • Αρμάδα κατεβάζει και η Άγκυρα μεταξύ Ρόδου-Μεγίστης
  • Αμφισβητεί την Ελληνικότητα συγκεκριμένης περιοχής και σπεύδουν να την υπερασπιστούν με πολεμικά πλοία
Σκηνικό υψηλής έντασης στήνουν οι Τούρκοι από την Έβρο μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην γειτονική χώρα και ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο είναι οι συνήθεις τουρκικοί λεονταρισμοίο (οι οποίοι όμως την νύχτα παραλίγο να είχαν θύματα από ελληνική πλευράς στο επεισόδιο του Έβρου) ή "σπρώχνουν" σε μείζον "θερμό" επεισόδιο. Το νυχτερινό επεισόδιο στον Έβρο, παρά το γεγονός ότι είχε να κάνει με λαθρεμπόρους και συνοριοφύλακες, κλιμακώθηκε άμεσα με την εμπλοκή τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων. Άρα πάνε γυρεύοντας...

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για τον Παπανδρέου.



Η ώρα της αλήθειας για τον Γ. Παπανδρέου έφθασε. Τις ερχόμενες ημέρες θα πρέπει να πείσει τους υπουργούς του, τους βουλευτές του, τους πολιτικούς αρχηγούς, τους κοινωνικούς εταίρους, τους θιγόμενους και τους δανειστές της Ελλάδας πως πρέπει να γίνουν και θα γίνουν (αυτό αφορά τους τελευταίους) τα εξής:

Τούρκοι χτύπησαν Ελληνική περίπολο στον Έβρο.




Θερμό επεισόδιο που απεκρύβη είχαμε τη νύχτα στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων Ελλήνων συνοριοφυλάκων και δύο Γερμανών της Frontex δέχτηκαν πυρά από Τούρκους δουλέμπορους στην νησίδα Αντάς η οποία βρίσκεται στην ελληνική περιοχή του Τυχερού.

Η Δημοκρατία δεν κατοικεί στην Ελλάδα



  • Απίστευτο: Βουλευτής χαρακτηρίζει άσχημα τον πρωθυπουργό και στα ΜΜΕ δεν ακούμε τίποτα!
Υποκριτικά παπαγαλάκια σε πολλά ΜΜΕ κατηγορούν το σκληρό πράγματι αμερικανικό σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης, για το ότι διέσυρε τον Στρος Καν με μια απλή καταγγελία και τον περιέφερε σιδηροδέσμιο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Όμως τηρούν «σιγήν ισχύος» για πολύ σοβαρότερες καταγγελίες που γίνονται στη χώρα μας. Τη χώρα που κατατάσσεται, αυτή τη στιγμή, πρώτη στη διαφθορά στην Ευρώπη.

Ελεύθερος με… ηλεκτρονικό βραχιολάκι ο Στρος Καν


Θα φρουρείται από ένοπλο

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης αποφάσισε την αποφυλάκιση του Ντομινίκ Στρος Καν με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ενός εκατομμυρίου δολαρίων, έναντι του συνολικού ποσού εγγύησης 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ελληνικά και τουρκικά εργοστάσια κατασκευάζουν βόμβες διασποράς.

Νέες αποκαλύψεις από το Wikileaks.


Στα τηλεγραφήµατα της αµερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που έχουν διαρρεύσει στο Wikileaks, και που παρουσιάζουν τα «Νέα», γίνεται ξεκάθαρο πως τουλάχιστον ενάµιση χρόνο πριν από την υπογραφή της εν λόγω σύµβασης από τις χώρες που υποστηρίζουν την απαγόρευση της παραγωγής, µεταφοράς και αποθήκευσης των πυροµαχικών διασποράς, οι Ελληνες διαβεβαίωναν τους Αµερικανούς ότι τάσσονται µε το µέρος τους.

Σενάρια Παγκόσμιου Πολέμου από την Pravda. Αλλη μια όχι τυχαία προειδοποίηση.



Τις «ημέρες του 1939» λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος θυμίζουν οι διεθνείς πολιτικές εξελίξεις και η γεωστρατηγική του πλανήτη, σύμφωνα με ανάλυση που δημοσιεύτηκε στην ρωσική εφημερίδα Pravda.
Το άρθρο αφού αναλύει την στρατηγική και την πολιτική του ΝΑΤΟ στην Ασία και την Ευρώπη και τον ρόλο της Ρωσίας, κλείνει με το ρητορικό ερώτημα «Μήπως όντως ζούμε ξανά «ημέρες 1939» και πρέπει οι δύο υπερδυνάμεις να υπογράψουν Σύμφωνο μη επίθεσης»;

Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει ότι:

Παγκόσμιο ΣΟΚ.Η Αποκάλυψη που ...κάποιοι προέβλεψαν.


Προσοχή το άρθρο είναι βαρύ και επικίνδυνο. Για όσους γνωρίζουν ή υποψιάζονται είναι σταθμός.

Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης "The Australian" στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε ...
μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας!

Η απειλή ενός πολέμου από την Τουρκία - Βίντεο


Ο αδερφός του πρωθυπουργού αγόρασε cds! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.


Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.

Έτσι τιμωρεί η παγκόσμια κυβέρνηση!


Ανάμεσα σε προαγωγούς, εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους και υπό συνεχή παρακολούθηση ανά 15 λεπτά για το φόβο μήπως αυτοκτονήσει, πέρασε την τρίτη νύχτα της κράτησής του ο Ντομινίκ Στρος-Καν. Για λόγους ασφαλείας, τοποθετήθηκε σ' ένα κελί 13 τετραγωνικών μέτρων των φυλακών Ράικερς που σχεδιάστηκε για κρατουμένους οι οποίοι πάσχουν από μεταδοτικές ασθένειες. Ο κατηγορούμενος με τον αριθμό 1225782 είναι υγιής, αλλά προτιμήθηκε η δυτική πτέρυγα των φυλακών γιατί τον κρατά απομονωμένο από τους άλλους 11.000 τροφίμους των φυλακών, οι οποίοι, κατά την αστυνομία, θα μπορούσαν να του επιτεθούν προκειμένου να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.

WikiLeaks για Στρατηγό Γράψα: “Απειλή ασφαλείας” η Τουρκία


Για τη συμπεριφορά της Τουρκίας διαµαρτυρήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Δηµήτριος Γράψας σε γεύµα του µε τον Αμερικανό πρέσβη Daniel Speckhard το Φεβρουάριο του 2009. Όπως προκύπτει από απόρρητο τηλεγράφηµα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στον ιστότοπο WikiLeaks, ο Έλληνας Στρατηγός του επεσήμανε ότι η Τουρκία αποτελεί «απειλή ασφαλείας» για την Ελλάδα. Όπως τόνισε, «αυτό επηρεάζει τι αγοράζει η Ελλάδα, πώς η Ελλάδα οργανώνει και αναπτύσσει τις δυνάµεις της και αν η Ελλάδα µπορεί να διαθέτει επιπλέον δυνάµεις σε ειρηνευτικές αποστολές».

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πακτωλό αερίου νοτίως της Κρήτης.


Οι σημαντικότερες περιοχές έρευνας υδρογονανθράκων: 1η νοτιοδυτικά της Γαύδου, 2η τα λασποηφαίστεια Olimpi, 3η τα λασποηφαίστεια United Nation Risc και 4η η λεκάνη του Ηρόδοτου Οι σημαντικότερες περιοχές έρευνας υδρογονανθράκων: 1η νοτιοδυτικά της Γαύδου, 2η τα λασποηφαίστεια Olimpi, 3η τα λασποηφαίστεια United Nation Risc και 4η η λεκάνη του Ηρόδοτου

Σοβαρές επιστημονικές ενδείξεις δείχνουν ότι η θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης κρύβει έναν πλούτο σε υδρογονάνθρακες -κυρίως φυσικό αέριο- ικανό να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας.

Το σχέδιο της κυβέρνησης με απλά λόγια.

Μη βλέπετε φαντάσματα. Δεν υπάρχουν. Τα σχέδια είναι ότι πρέπει να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα του κράτους. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, με κάθε θυσία (των πολιτών φυσικά)...

Τα λειτουργικά έξοδα είναι κατά βάση μισθοί και συντάξεις.

Τούρκοι προσπάθησαν να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι!




Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων σχετικά με το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι. Τώρα υποψήφιοι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας προσπάθησαν να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι, ευτυχώς τους εμπόδισαν οι Έλληνες φαντάροι.

Raus κυρία Μέρκελ! Τι έχουν πάρει από την Ελλάδα... των "τεμπέληδων" οι Γερμανοί!



Η κα. Μέρκελ κατηγορείται από πολλούς ότι ποτέ δεν ξεπέρασε τα σύνδρομα της “Ανατολικής Γερμανίας”. Επιπλέον δείχνει περισσή αλαζονεία στις αναφορές της στην Ελλάδα και κυρίως έχει πειστεί και προσπαθεί να πείσει κι εμάς ότι είμαστε μία χώρα τεμπέληδων που λιαζόμαστε διαρκώς ,τρώγωντας με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο τα χρήματα των Γερμανών φορολογούμενων!Μας είπε πάλι να κόψουμε τις διακοπές και να πάρουμε σύνταξη μαζί με το φέρετρό μας!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατάκια!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατάκια!

Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα, η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός. Πώς αλλιώς να....

Ελληνική Γλώσσα. Σοφία, Μουσικότητα και Ακριβολογία.




Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις… είναι από την Ελληνική γλώσσα (βιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ΄ αυτήν δεν υπάρχουν όρια.
 
(Μπιλ Γκέιτς)
Η Ελληνική και η Κινέζικη…

Ενέδρα θανάτου σε αστυνομικούς.





Κάποιοι θέλουν να τεντώσουν το σχοινί. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ίσως να θέλουν και να το σπάσουν... αφού έστησαν μία ενέδρα -κυριολεκτικά- θανάτου σε αστυνομικούς στην Πεύκη σήμερα (18/5/2011) το απόγευμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν δύο τραυματίες αστυνομικούς (ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά) και έναν διερχόμενο πολίτη!!!

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011.. (Βίντεο)




TΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011..

- Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων.

1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...

Οι Έλληνες κατέλαβαν "Τουρκικά" νησιά!




Μετά τις δηλώσεις του Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας (DP), περί «ελληνικής κατάληψης στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι το 2004», ακολούθησαν και οι υποψήφιοι του ιδίου κόμματος Ουμίτ Γιαλίμ ( συνταξιουχος συνταγματάρχης ) και Βενιαμίν Αλτουνελί, οι οποίοι ανέφεραν πως η Ελλάδα από το 2004 κατέλαβε τα.....

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Διαβάστε τι βγάζουν στο σφυρί ! ! !

Με διαδικασίες εξπρές προχωρούν οι αποκρατικοποιήσεις καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί να δείξει καλό πρόσωπο προς την τρόικα και την ΕΕ ενώ οι διεργασίες και οι διαβουλεύσεις για την επίλυση της κρίσης χρέους σε καθοριστικό σημείο. Το μήνυμα από τις Βρυξέλλες είναι σαφές: πρώτα μέτρα και μετά η βοήθεια. Στο πλαίσιο αυτό η ελληνική κυβέρνηση επιταχύνει τις διεργασίες για τις αποκρατικοποιήσεις επιλέγοντας άμεσα συμβούλους..

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Οι 16 χώρες που έκαναν αναδιάρθρωση χρέους και τι συνέβη στη συνέχεια




Δεκαέξι μέλη αριθμεί το «κλαμπ» των χωρών που έχουν κηρύξει στάση πληρωμών τις τελευταίες δεκαετίες, στο οποίο πιθανολογείται και η είσοδος της Ελλάδας από μερίδα της αγοράς.

Η τελευταία «εγγραφή» ήταν αυτή της…
Τζαμάικα, που ήλθε να προστεθεί στη Ρωσία, τον Ισημερινό, το Πακιστάν, την Ουκρανία, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Αργεντινή, τη Μολδαβία, την Ουρουγουάη, τη Γρενάδα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Μπελίζ, τις Σεϊχέλες, το Καμερούν, τη Νικαράγουα και.....
τη Βενεζουέλα:

Spiegel: Κι όμως, συζήτησαν για τη δραχμή!




Με «φρέσκο» ρεπορτάζ για την... παρ’ ολίγον μυστική συνάντηση του Λουξεμβούργου και τις συζητήσεις σεναρίων επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή επανήλθε χθες το “Spiegel” στην ηλεκτρονική του έκδοση, την ώρα που οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης ενημερώνονταν από τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην τρόικα για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Στο εκτενές ρεπορτάζ του

''Θαμμένα'' στην Ελλάδα 40 δισ €.

.



Στα 40 δις ευρώ εκτιμάται η αξία των βεβαιωμένων κοιτασμάτων μεταλλικών ορυκτών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν σε ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης...Στην εκδήλωση τονίστηκε από τους ομιλητές ότι η ελληνική κοινωνία για μία ακόμα φορά μπορεί να βασίσει την ανάπτυξή της στην βέλτιστη αξιοποίηση του ορυκτού της πλούτου και να ξεπεράσει έτσι τα....
σημερινά της αδιέξοδα.

Το "χρυσό υποβρύχιο"...



Στο ακριβότερο υποβρύχιο του κόσμου αναδεικνύεται o ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ. Παραφράζοντας το θρυλικό τραγούδι «Υellow Submarine» ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ κερδίζει το τίτλο του «Golden Submarine» (Το τραγούδι – για όσους δεν θυμούνται τα 60ς - είναι των Beatles).
Μετά την χθεσινή απόφαση των γερμανών να καταγγείλουν την σύμβαση με τα Ελληνικά Ναυπηγεία το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πετύχει το εξής ακατόρθωτο:
Μέσα σε 11 χρόνια να έχει δώσει στους γερμανούς πάνω από 2 δισ. και να έχει παραλάβει όλο και όλο ΕΝΑ υποβρύχιο (τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ)

Η μεγάλη απάτη της Ευρώπης.




Αυτά που σήμερα συμβαίνουν στην Ευρώπη, με πρωταγωνίστρια την Ελλάδα αλλά και τις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού νότου, είναι τα αποτελέσματα μίας μεγάλης απάτης, η οποία γίνεται εις βάρος όλων των Ευρωπαίων πολιτών, υπό την ανοχή των μικρών και ανίκανων πολιτικών που δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στους μεγαλο-απατεώνες των τραπεζών…

Στάση πληρωμών στο εσωτερικό της χώρας.



Όταν παραθέτεις αριθμούς χωρίς να κάνεις ανάλυση τι σημαίνουν όλα αυτά, ο κόσμος λίγα καταλαβαίνει. Κι αυτό το παιχνίδι το ξέρει πολύ καλά και το υπουργείο Οικονομικών. Μας αράδιασε λοιπόν και σήμερα μια σειρά από αριθμούς για τις οφειλές του κράτους χωρίς να μας πει ότι πρόκειται για την επιβεβαίωση της χρεοκοπίας του κράτους.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

"Κόλαση" το Αιγαίο! 36 τουρκικά μαχητικά, 10 ελικόπτερα, σε δύο τουρκικές ασκήσεις!


Τραγική η κατάσταση στο Αιγαίο σήμερα, με εξαιρετικά αυξημένη τουρκική παρουσία στο Αιγαίο. 36 μαχητικά των Τούρκων μεταξύ Λέσβου Χίου όπου διεξάγεται η άσκηση “Ντενίς Γκορντού” αλλά και νοτιοτερα όπου οι Τούρκοι κάνουν την αποβατική άσκηση “Εφές”, έκαναν 13 παραβιάσεις. Εκτός από τα αεροσκάφη είχαμε οκτώ ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ 16 ΜΑΙ 2011 ΗΤΑΝ:


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 6
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ: 10 (2 CN-235 & 8 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 36
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ: 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: 24
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ: 13
ΕΜΠΛΟΚΕΣ: -
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΡΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Φεύγει ο βιαστής, έρχεται η λούγκρα. Επικεφαλής του ΔΝΤ ο Τζον Λίπσκι.



Φεύγει ο βιαστής, έρχεται ο κολομπαράς! Επικεφαλής του ΔΝΤ ο Τζον Λίπσκι
Μπουμπούκι! Ο Τζον Λίπσκι ανέλαβε τη θέση του Πρώτου Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου την 1η Σεπτεμβρίου 2006. Πιο πρίν ήταν αντιπρόεδρος της JPMorgan, στον τομέα συμβουλευτικής επικινδυνότητας επιχειρήσεων για λογαριασμό των χρηματοπιστωτικών αγορών. Πιο πρίν, ήταν επικεφαλής της Chase Manhattan Bank και πιό πριν Οικονομικός Σύμβουλος της Salomon Brothers. Από το 1978-1980 υπηρέτησε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Χιλή
.

Ά! να μην το ξεχάσω. Υπηρέτησε σαν διευθυντής και σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Αν και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Wesleyan (Μασσαχουσέτη), καλοβλέπει τη σχολή του Σικάγο. Καλώς τον

Εθνική πρόκληση: Ρόδο και Κέρκυρα ζητάνε οι δανειστές μας.




Ανεπίσημα –και όχι σε επίπεδο επισήμων διαπραγματεύσεων ΔΝΤ, Κομισιόν και ελληνικής κυβέρνησης– τα «γεράκια» της Τρόικα άφησαν να διαρρεύσει στην ελληνική πλευρά ότι  οι εγγυήσεις που ζητάνε οι δανειστές μας για την 5η δόση του δανείου μέσα στον Ιούνιο και για το δεύτερο πακέτο των 60 δισ. το 2012, είναι ο απόλυτος οικονομικός έλεγχος των εσόδων σε Ρόδο και Κέρκυρα το τρίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου, δηλαδή το τρίμηνο της τουριστικής αιχμής της Ελλάδας.

Προφυλακίστηκε ο Στρος Καν!!!



Απορρίφθηκε αίτημα εγγύησης!!!

Υπό κράτηση παραμένει ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Το ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε το αίτημα για εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων που πρότειναν οι δικηγόροι του, με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος φυγής στη Γαλλία.

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ιουδαίος στο θρήσκευμα ο βιαστής Strauss Kahn - Πως θα τον τιμωρήσουν οι ραββίνοι;


«Θα του ασκηθεί δίωξη για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία» - Ο ίδιος θα δηλώσει "αθώος" σύμφωνα με δικηγόρο του - Το 2008 είχε μπλέξει και πάλι σε σεξουαλική υπόθεση και κατηγορήθηκε για κατάχρηση εξουσίας. Ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ και πιθανός υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας, Ντομινίκ Στρος-Καν, συνελήφθη το Σάββατο κι ανακρίνεται σχετικά με την καταγγελία ότι προέβη σε απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο 62χρονος σοσιαλιστής, που είναι , ένας από τους σημαντικότερους διαχειριστές οικονομικών κρίσεων σε διεθνές επίπεδο, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο JFK αφού είχε επιβιβαστεί σε μια πτήση της Air France για το Παρίσι.

"Κλειδώνει" την Κυριακή η ελεγχόμενη χρεοκοπία; - Ανησυχία από ταραχές - Οι επόμενες εβδομάδες και ημέρες θα είναι οι σημαντικότερες για την Ελλάδα μετά το 1949...


Στην έκτακτη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ, την Κυριακή, με τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, στο Βερολίνο, είναι έτοιμοι να αποδεχθούν μια «ήπια αναδιάρθρωση» του ελληνικού χρέους, παραδεχόμενοι ότι απέτυχαν στος προβλέψεις τους και έχουν στείλει την Ελλάδα με τα μέτρα της τρόϊκας ένα βήμα από τον γκρεμό. Με ορατό το ενδεχόμενο της κοινωνικής ανατραχής. Αυτό μεταδίδουν πληροφορίες που επικαλούνται τα πρακτορεία (Reuters, AFP), η γερμανική εφημερίδα Die Welt και το αμερικανικό δίκτυο CNBC, αυτή την στιγμή στις μεταδόσεις τους.

«Παγκόσμιος πόλεμος» στο Αιγαίο!


 | Αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές, ακόμα και κινεζικές πετρελαϊκές εταιρείες επιδίδονται…ήδη σε έναν άτυπο διαγκωνισμό για το ποιες θα είναι εκείνες που θα «βάλουν χέρι» στον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου. Κι αυτό παρότι η κυβέρνηση Παπανδρέου, όπως πληροφορούνται τα «Επίκαιρα», δείχνει ήδη την προτίμησή της προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…Οι καρχαρίες δεν βλέπουν, αλλά, όταν μυρίζουν αίμα, τους είναι αδύνατο να μην επιτεθούν! Μέσες άκρες αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν και οι πολυεθνικές εταιρείες του πετρελαίου:
 

Η γυναίκα των ΟΥΚ!







Αποτελεί άβατο ο χώρος των ΟΥΚ για τις γυναίκες; Σ΄ ότι αφορά στην εκπαίδευση ακόμη ναι. Όμως ήδη η πρώτη γυναικεία παρουσία στο μηχανισμό λειτουργίας τους έχει γίνει αισθητή. Πρόκειται για μία νοσηλεύτρια η οποία κυριολεκτικά τους ακολουθεί παντού! Στο βίντεο της τηλεόρασης του ALPHA, η πρώτη γυναίκα που κλήθηκε να συνεργαστεί με τους ....
Έλληνες βατραχάνθρωπους μιλάει για την εμπειρία της.



Η απάντησή μας στους τρομοκράτες μας: Αγοράζουμε μόνο Ελληνικά προϊόντα,τίποτε άλλο.



Το ΔΝΤ επηρεάζει τα πάντα στις μέρες μας. Από πολίτες, κυβέρνηση, και εργασιακές σχέσεις μέχρι και διαφημιστικές καμπάνιες. Μάλιστα, στο νέο τηλεοπτικό σποτ της μπύρας FIX, έγινε μια σύνθεση της επιμήκυνσης της φιλίας της γνωστής παρέας του 50-50, του απλήρωτου λογαριασμού της Άγκελας και της γεύσης μιας παγωμένης FIX. Όλα κινούνται πλέον σε ρυθμούς μνημονίου και το μόνο που μένει να δούμε είναι «ποιος θα ....συγκριθεί μαζί του».

Η απάντηση είναι στα χέρια μας. Όποιος Έλληνας επενδύει στην Ελλάδα, πρέπει να βρίσκει την στήριξη μας. Από την “Fix” και την “Βεργίνα”, το σπιτικό κρασί της ταβέρνας και όχι την παγοκολώνα εισαγωγής “προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης”, το τσιπουράκι που φτιάχνεται για αιώνες με την ίδια μέθοδο, το ούζο, ακόμα και τα Ελληνικά αναψυκτικά.

Έμπρακτη πράξη αγώνα που οφείλει να ξεκινήσει από την καθημερινότητα μας.

Άλλωστε ένα καλό Ελληνικό κρασί, ανόθευτο και όχι αποτέλεσμα χημικών εργαστηρίων, είναι πολύ ποιοτικότερο, πολύ πιο “κυριλέ”, πολύ πιο “in” από το οποιοδήποτε Ουίσκυ μαζικής παραγωγής των ταγαροφόρων νεόπλουτων που μεταμορφώθηκαν σε γκλαμουρομπουζουκόβιους πηθικίζοντες εν μία νυκτί.

Από αυτόν τον πορνόγερο δέχετε εντολές η Ελλάδα!!!O Στρος Καν συνελήφθη για απόπειρα βιασμο.



Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη, ότι το επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, συνελήφθη για απόπειρα βιασμού καμαριέρας στη Νέα Υόρκη.

Η σύλληψή του επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπος της αστυνομίας , Πολ Μπράουν, διευκρινίζοντας αρχικά ότι συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική επίθεση και ότι ανακρίνεται, για να....
προσθέσει στη συνέχεια...
ότι θα του ασκηθεί δίωξη για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία.

Οι Ελληνικοί S300 έτοιμοι για δράση.


ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ!


ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...

Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.

Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν.....






έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο. 


Ερωτηματολογιο

Το ιστορικό και η μεθόδευση του ξεπουλήματος.



Δείτε πως ξεκίνησε και πως μεθοδεύτηκε το θέμα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, του ξεπουλήματος των ασημικών...

Η αρχική πρόβλεψη για αποκρατικοποιήσεις στο μνημόνιο ήταν 5 δις, στην συνέχεια ανέβηκε στα 15 και κατέληξε (άν κατέληξε) στα 50 δις ευρώ.

Lothar Bisky: «Η Γερμανία οδήγησε την Ελλάδα στην οικονομική αιμορραγία».




  • Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, κ. Lothar Bisky, για την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών αναγκάζονται να επιδιώκουν να σώσουν τις εθνικές τους οικονομίες, όπως μπορούν, προστρέχοντας στις χρηματοπιστωτικές αγορές».

«Αιτία πολέμου» τα πετρέλαια λέει ο Έρογλου.



Casus Belli για Έρογλου τα Πετρέλαια
Σε νέες εμπρηστικές, άνευ προηγουμένου, δηλώσεις προέβη ο τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος είπε πως μονομερής εκμετάλλευση των υποθαλάσσιων πόρων από την Ελληνοκυπριακή πλευρά θα είναι αιτία πολέμου.

Τί συμβαίνει στο Αιγαίο; Tα Wikileaks αποκαλύπτουν...



  • WikiLeaks: Επέκταση πέρα από τα έξι μίλια παζάρευε η Άγκυρα
Την επιλεκτική επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων πέρα από τα έξι ναυτικά μίλια, ανάλογα με την περιοχή - πρόταση η οποία συζητείται και σήμερα στις διερευνητικές επαφές Ελλάδας- Τουρκίας, καθώς και την προσφυγή στη Χάγη για συμφωνία- πακέτο για το Αιγαίο έχει προτείνει η Αγκυρα ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2009.

Έκθεση-σοκ της ΕΥΠ για το γκέτο στο Κέντρο της Αθήνας.



Πορνεία στο κέντρο της Αθήνας. Το μικρότερο κακό από όσα συμβαίνουν
  • Η «σκοτεινή πλευρά» της πρωτεύουσας που δεν βλέπει η... Εκάλη
  • "Τα εγκλήματα θα γίνονται όλο και πιο βίαια και η αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας ολοένα και πιο ακραία"
Τα κυκλώματα που δρουν στο Κέντρο της Αθήνας με τη διακίνηση μεταναστών αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται στα χέρια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.