Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Τραπεζικό απόρρητο τέλος

Τραπεζικό απόρρητο τέλος

Ακόμα πιο σκληρά τα μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής



Τέλος στο τραπεζικό απόρρητο των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων βάζει ουσιαστικά το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της προσπάθειας για περιστολή της φοροδιαφυγής.


Αυτό περιλαμβάνεται ούτε λίγο ούτε πολύ στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο και αναμένεται να συζητηθεί σήμερα Πέμπτη στο υπουργικό συμβούλιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό;


ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ AEGEANTIMES ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Από τον Γιάννο Κρανιδιώτη, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας μέχρι και το τηλεφώνημα του Βλαντιμίρ Πούτιν στον μπαρμπα-Γιάννη τον Λάτση!!!

Πλήρωσε 1 ευρώ για να πάρει το σήμα του αυτοκινήτου του


Κάτοικος της Πάτρας, ο Απόστολος Ζέρβας, καθώς... αδυνατούσε όπως και πολλοί άλλοι να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, έστειλε αίτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και πλήρωσε, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του.

'Οταν ένας Έλληνας τους έκανε όλους να χορεύουν Ζορμπά...!!!


Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ο βρώμικος πόλεμος εναντίον του Πούτιν




Πολύ πριν τις εκλογές για την ρωσική Δούμα (4/12), τα ακροδεξιά αλλά και τα φιλελεύθερα ΜΜΕ της Ρωσίας, σε αγαστή συνεργασία με τα αντιρωσικά στοιχεία στη Δύση, προέβλεπαν μια μεγάλη ήττα του κόμματος Ενωμένη Ρωσία.

“Τελική λύση” για την πλήρη υποταγή της Ελλάδας προωθεί η Τρόικα



Επειδή πίσω από τις λέξεις τις περισσότερες φορές δεν κρύβεται κανένας… Αλέξης, αν διαβάσει κάποιος το Βήμα της Κυριακής και ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ ίσως καταλάβει ότι κάτι μεγάλο παίζεται.Όχι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα, βασικό όπλο της διαπλοκής, δεν παίζει τα δικά της παιχνίδια, ωστόσο, είναι πλέον εμφανές ότι κυοφορούνται σενάρια που αν επιβεβαιωθούν θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Το ρεπορτάζ λοιπόν της εφημερίδας έχει τίτλο “Η τρόικα φέρνει τελική λύση“. Δεν είναι αυτή που φανταζόμαστε, δηλαδή το νέο Μνημόνιο, η νέα δανειακή σύμβαση μετά από το κλείσιμο του PSI κατά 50%, όπως όριζε η συμφωνία του Οκτωβρίου.

Τούρκοι καταδρομείς «επισκέφθηκαν» στρατόπεδο ειδικών δυνάμεων στην Θράκη!




Η είδηση δεν είναι σημερινή, αλλά αφορά περιστατικό που συνέβη πριν έναν περίπου χρόνο. Και είναι ένα περιστατικό που παρέμεινε κρυφό, προκειμένου να μην γίνει γνωστή η ανικανότητα των Ελληνικών αρμοδίων αρχών. Μέσα από την συγκεκριμένη είδηση αυτό που απογυμνώνεται, είναι η ανικανότητα των Ελληνικών Υπηρεσιών Ασφάλειας που λειτουργούν στην Θράκη (ΕΥΠ κ.α.), ενώ ταυτόχρονα πετάγεται στο καλάθι των αχρήστων οποιαδήποτε αναφορά στην περιβόητη "ελληνοτουρκική φιλία".

ΕΥΠ σε CIA για τη MIT: Μάζεψε τον σκύλο από την αυλή μου!



Διάλογος απείρου κάλους διημείφθη μεταξύ του αρχηγού της ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αντιπτέραρχου Χαράλαμπου Σταυρακάκη και του επικεφαλής της αμερικανικής CIA, κατά τη διάρκεια συνόδου των αρχηγών των μυστικών υπηρεσιών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας REAL NEWS και του δημοσιογράφου Θάνου Σωτήρη, η ΕΥΠ που διέθετε εκτεταμένο δίκτυο πρακτόρων στην Τουρκία, κατάφερε και έβαλε στο χέρι έγγραφο-έκθεση της ΜΙΤ στο οποίο καταδεικνυόταν η ευθύνη των Τούρκων πρακτόρων για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

1 τρισ. ευρώ σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο κρύβουν νότια της Κρήτης


Eπιμένει στην άρνησή της να μην δοθούν άδειες γεωτρήσεων νότια της Κρήτης η κυβέρνηση, παρά την επιμονή των ρωσικών και των ισραηλινών εταιρειών, αλλά τώρα βάζει περιτύλιγμα στην άρνησή του λέγοντας ότι "Του χρόνου θα δουλεύουν γεωτρύπανα στην Ελλάδα", αλλά ...

Λεηλασία: Πούλησαν 4 Airbus αξίας 660 εκατ. ευρώ 124 εκατ. ενώ τα ήθελε η ΠΑ!

Η τελευταία ευκαιρία για να αποκτήσει η Πολεμική Αεροπορία αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, χάθηκε πριν μερικές ημέρες όταν «αντί πινακίου φακής»  πουλήθηκαν τα τέσσερα Airbus Α340-300 της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, τα οποία η Π.Α. προ διετίας σκόπευε να τα μετατρέψει σε...
αεροσκάφη-τάνκερ, σε μια μυστηριώδη αμερικανική εταιρεία με την επωνυμία Apollo Aviation Group.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: Εντόπισαν πολυβόλα από ΗΠΑ στον Ελ. Βενιζέλο – Τρομοκρατία Made in USA.


Πολυβόλα βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ήδη επικρατεί αναστάτωση στα κεντρικά γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την ανεύρεση του οπλοστασίου στο Αεροδρόμιο που προέρχονταν από τις ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε χάρτινα κιβώτια διάφορα τμήματα υποπολυβόλων και πιστολιών 9mm, τα....

Καλή δύναμη και καλή χρονιά σε όλους μας...

Μετά από καιρό και πάλι μαζί...χρόνια πολλά με υγεία και καλή δύναμη...