Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τρεις Έλληνες Αεροπόροι,”έβαλαν τα γυαλιά” στη τρόϊκα! Γιατί υπάρχει η “άλλη” Ελλάδα

Αν υπήρχε κάτι τέτοιο στην Αυστρία ή την Γερμανία ή την Αγγλία πόσο θα μας το τιμολογούσαν για να το εφαρμόσουν στην Ελλάδα;

Χειρότερα από Αργεντινή και ακόμα… δεν έχουμε χρεοκοπήσει.

Χειρότερα από Αργεντινή και ακόμα… δεν έχουμε χρεοκοπήσειΓνωστό, πασίγνωστο το παραμύθι των πολιτικών μας ηγετών: «Πρέπει να εφαρμόσουμε το Μνημόνιο και να ανεχτούμε τις εφιαλτικές συνέπειες των μέτρων του γιατί αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε. Θέλετε να ζήσουμε αυτά που έζησε η Αργεντινή, όταν χρεοκόπησε;». Ο φόβος παραλύει τις αντιδράσεις των πολιτών, όταν ακούνε αυτή την τρομοκρατική φράση. Αυτό που φυσιολογικά δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η «σωτηρία» της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΔΝΤ, όπως...

Eπιβεβαίωση από ΥΠΕΘΑ: Πως μπορεί μέσω Μνημονίου να κατάσχεται ιδιωτική περιουσία!


Επιβεβαιώνει πλήρως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα για την δημιουργία επιτροπής επιτάξεων. Η απόφαση υπογράφηκε στις 23 Ιανουαρίου, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις την Τρίτη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δύο ημέρες μετά την υπογραφή του Μνημονίου και δίνει την δυνατότητα στο κράτος να προχωρά σε αναγκαστικά απαλλοτριώσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτών βάζοντας κατ’αυτό τον τρόπο το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση.

Αποδομούν με μισθούς πείνας Ενοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Εκκλησία


Άμεση εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου από 1ης Μαρτίου στις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, την Εκκλησία κλπ με μείωση ήδη κατακρεουργημένων αποδοχών τους κατά 10%! Πάλι "πλάτη" βάζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και παρά τις συνεχείς διαψεύσεις της πολιτικής ηγεσίας (δεχόμαστε ότι έγινε ειλικρινή προσπάθεια να μην υπάρξει τέτοια εξέλιξη, αλλά στην πολιτική το αποτέλεσμα μετράει...) και άμεσα θα χάσει το 10% των εισοδημάτων του ως συνέπεια της εφαρμογής του ειδικού μισθολογίου, τρεις μήνες ενωρίτερα απ'ότι επρόκειρο, όχι να εφαμροστεί, αλλά να επανεξεταστεί το θέμα του εδικού μισθολογίου λόγω της επιτακτικής και εκβιαστικής απαίτησης της τρόϊκα.

Παιχνίδι με την Ακρόπολη να καίγεται


Παιχνίδι στρατηγικής στο διαδίκτυο δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βάλουν φωτιά και να καταστρέψουν ιστορικά μνημεία χωρών, ανάμεσά τους και την Ακρόπολη. Πρόκειται για το eRepublik, στο οποίο ο παίκτης επιλέγει μια χώρα και ξεκινά να …επεκτείνει τη κυριαρχία του και να κατακτά γειτονικές χώρες φτιάχνοντας τη δική του αυτοκρατορία. Το παιχνίδι στην ιστοσελίδα του μάλιστα αναρωτιέται τι θα γινόταν εάν τελικά η οικονομική κρίση πάει όντως στραβά.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Ο Λένιν στο πλευρό του Κεμάλ, τόνους χρυσού και όπλων την ώρα που η Ρωσία λιμοκτονούσε, έστειλε το ανθρωπάκι για να σώσει τον Κεμάλ. Δεν άφησαν τον Στάλιν να ισοπεδώσει την Τουρκία!! Πιστός συνεργάτης των Γερμανών οι Τούρκοι. Βλακείες τα περί ουδετερότητας στον Β’ΠΠ! Δείτε ειδικά από το τρίτο λεπτό και μετά.

Δικαστική απόφαση- σταθμός: Δεν θα διακόπτεται η παροχή ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι!


Δικαστική απόφαση, που ζητεί από τη ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε καμία διακοπή ρεύματος μέχρι την οριστική εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει πολίτες, εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, στο οποίο …συζητείτο ομαδική προσφυγή του δήμου Κορυδαλλού για λογαριασμό 1.165 κατοίκων, που αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ > Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….

CDS...ετοιμαστείτε σε λίγες ημέρες θα τα μάθουμε όλα

Tις επόμενες ημέρες κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, λίστα με όλα τα Ελληνικά CDS. Είναι τετρακόσιες σελίδες με 12.000 συμβόλαια! Το θέμα θα βγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, και θα δημοσιευθεί αυθημερόν από τα WIKI LEAKS. Η λίστα με τα 12.000 Ελληνικά CDS δίνει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να απαντηθούν με την κοινή λογική...Γιατί δεν γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.

Αποκάλυψη: Γιατί δεν διεκδικήσαμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Όλη η αλήθεια που πρέπει να μάθουμε...

Οι πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που προέρχονται από το «Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα», με επικεφαλής τον Μανώλη Γλέζο, τον Ευάγγελο Μαχαίρα, τον Γεώργιο Αλέξανδρο Μαγκάκη, τον Βασίλη Καρκούλια κ.ά. ξεπερνούν, σε σημερινή αξία, τα 162 δις ευρώ χωρίς τους τόκους, …όπως σημειώνει στο άρθρο του που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Επίκαιρα» ο Αναπληρωτής Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νότης Μαριάς.Σύμφωνα με το βιβλίο Η Μαύρη Βίβλος της Κατοχής (Αθήνα 2006), που έχει εκδώσει το Εθνικό Συμβούλιο για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, τα θύματα και οι απώλειες της χώρας μας από τους Γερμανούς κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν ως εξής:

Οργή Αντισυνταγματάρχη για το Μνημόνιο και τους δυνάστες


Με επέμβαση του στρατού κατά του νέου Μνημονίου απειλεί άρθρο του αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων, στο οποίο επισημαίνεται ότι η απάντηση στο δεύτερο μνημόνιο βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Ο αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος της οργάνωσης “Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων” (www.sysmed.gr) τονίζει πως σύντομα ο ελληνικός λαός, θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους δυνάστες του. Ολόκληρο το άρθρο.

Ελλάδα: Μια ηχηρή προειδοποίηση για τον υπόλοιπο κόσμο.



'Ενα οικονομικό σύστημα που βασίζεται στο χρέος είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Σήμερα, ζούμε τη μεγαλύτερη φούσκα χρέους που έχει αντικρύσει ποτέ ο κόσμος, και αν ξαφνικά γινόταν αδύνατη η πίστωση στην αγορά αγαθών, η οικονομία μας θα ακινητοποιούνταν. Δυστυχώς, καμιά φούσκα χρέους δεν διαρκεί για πάντα. Όταν η σημερινή φούσκα χρέους σκάσει τελικά, η εμπιστοσύνη στο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα εξαφανιστεί, το πιστωτικό σύστημα θα παγώσει και θα βρεθούμε μπροστά σε ένα κύμα από χρεοκοπίες τραπεζών.

Παγκόσμια ημέρα συμπαράστασης στην Ελλάδα – “Είμαστε όλοι Έλληνες!”



Με κοινό σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες», χιλιάδες πολίτες σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν σήμερα υπέρ της Ελλάδας και κατά των σκληρών μέτρων λιτότητας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες.




Αφού λοιπόν
όσον εφαρμόζουμε την πολιτική του Μνημονίου χρεωκοπούμε κι αφού, αν δεν την εφαρμόσουμε, θα μας πάνε σε χρεωκοπία, ο σχεδιασμός μιας άλλης πολιτικής, έξω απ’ το πλαίσιο που υπαγορεύει το Μνημόνιο, είναι εθνική ανάγκη, αλλά προσέτι είναι και αναπόδραστη.

Η σωτηρία της πατρίδας προβάλλει εκ νέου ως ο Υπέρτατος Νόμος, χωρίς πλέον καμίαν άλλη αυταπάτη ή δυνατότητα υπεκφυγής παρά μόνον όσων δυνάμεων έχουν από καιρό υποταχθεί. Και κατά τούτο καμμιά απ’ αυτές τις δυνάμεις ούτε να αναλάβει μπορεί ούτε να επιλεγεί πρέπει, για τον σχεδιασμό αυτής της νέας στρατηγικής που θα προσπαθήσει να βγάλει τη χώρα απ’ τη μέγγενη της υποδούλωσης.

Ποιοι κερδίζουν από τα Μνημόνια.




Το ελληνικό οικονομικό μοντέλο, η γερμανική οικονομική σκέψη και το πείραμα στην Ελλάδα

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι ανάρμοστο. Πολλοί και δικαιολογημένα το χαρακτηρίζουν ένα παγκόσμιο πείραμα. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του πειράματος;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου!!


20120218-182549.jpg
  Ο κύριος Παπανδρέου δηλώνει καθηγητής πανεπιστημίου. Η ζωή του όμως δεν θυμίζει την συμβατική εικόνα του κυρίου καθηγητή. Αντίθετα, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο τρομερών καταγγελιών σχετικά με funds που συμμετείχε, με εταιρείες στην Ελβετία, με περίεργες συνεργασίες σε εταιρείες που πραγματεύονται και CDS (ασφάλιστρα κινδύνου).

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!! Share Καταρχάς οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το βιβλίο της Γ' Λυκείου όπου σας παρουσιάζουμε οι Έλληνες μαθητές . Είναι αστείο αυτοί οι τύποι που είναι στην εξουσία να θέλουν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας θέματα όπως το Μακεδονικό και να παρουσιάζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία . Η κυρία... Διαμαντοπούλου θα μου πείτε είναι ανίκανη να μας παραχωρήσει βιβλία , με μια τέτοια "λεπτομέρεια" θα ασχολείται ... Όταν τα σχολεία των γυφτοσκοπιανών μιλάνε για την " Μεγάλη Μακεδονία " τα αντι-εθνικά αισθήματα των εθνοπροδοτών φανερώνονται ακόμα και στα βιβλία μας ξεχνώντας το αίμα των Ελλήνων που έπεσαν για μία και μοναδική ελληνική και ελεύθερη Μακεδονία !!! Δείτε τις φωτογραφίες , εκεί που σας το κυκλώσαμε !

Καταρχάς οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το βιβλίο της Γ' Λυκείου όπου σας παρουσιάζουμε οι Έλληνες μαθητές . Είναι αστείο αυτοί οι τύποι που είναι στην εξουσία να θέλουν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας θέματα όπως το Μακεδονικό και να παρουσιάζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία . Η κυρία...

Στάση πληρωμών ανά πάσα στιγμή - Τα χρήματα του νέου πακέτου προορίζονται αποκλειστικά για το χρέος!

Από τούδε και στο εξής η Ελλάδα θα βρίσκεται συνεχώς υπό την απειλή εσωτερικής στάσης πληρωμών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημερησία", στο πλαίσιο των όρων για την έγκριση του ελληνικού προγράμματος απο το Eurogroup, η κάλυψη των ελλειμμάτων θα είναι αποκλειστική ευθύνη...

Δείτε πως οι εκπρόσωποι των τραπεζών και των στοών ενώθηκαν και συντεταγμένα προπαγάνδισαν.


Η αγάπη των Κυπρίων για την Ελλάδα


Δείτε το βίντεο!!!
Είμαι Έλληνας της Κύπρου και σπουδάζω στην Ελλάδα. Είδα το παρακάτω βιντεάκι και θα ήθελα να το αναρτήσετε. Ένας λαός που η μισή του πατρίδα κατέχεται από τους Τούρκους δακρύζει κάθε φορά που δοκιμάζονται οι Έλληνες της Ελλάδας.


Στο 0.40 : “Είμαι εδώ απο χτές το πρωί και αν...

χρειαστεί για ακόμα 1 μήνα θα είμαι εδώ”
Στο 1.08: “Χαλάλι τους. Δεν μπορώ. Έχουμε μια μικρή σύνταξη. Εκείνα που μπορούμε να δώσουμε. Για τα αδέλφια μας”
Στο 2.13 : “Πάτερ θέλω να σου πω κάτι. Το δακτυλίδι των αρραβώνων της η μητέρα μου το πρόσφερε το 1940 για την Ελλάδα. Σήμερα εγώ δεν έχω κάτι να σου δώσω. Σου δίνω αυτά τα ασημένια κουταλάκια, είναι η προίκα μου από τη μητέρα μου”


Προσοχή ! ! ! , Mεταλλαγμένα ! ! !



Οι εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ χρησιμοποιούν ζωοτροφές μέχρι και 90% θετικές στα μεταλλαγμένα!

ΛΙΣΤΑ: Όλες οι πόλεις στον κόσμο που διαδηλώνουν σήμερα We Are All Greeks


Ένα «κύμα» αλληλεγγύης υπέρ της Ελλάδας κατακλύζει εδώ και λίγες ημέρες, μέσω διαδικτύου, όλο τον κόσμο.

Πολίτες σε όλη την Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ έχουν συγκροτήσει ένα κίνημα, που θα μετατραπεί σήμερα σε γροθιά και μαζί ασπίδα προστασίας για την Ελλάδα, με βασικό σύνθημα «Είμαστε όλοι...
Έλληνες!».

We Are All Greeks

BINTEO: #WeAreAllGreeks στην Βαρκελωνή!Οι Ισπανοί, οι οποίοι βρίσκονται από την αρχή κοντά στον αγώνα μας που τον θεωρούν και δικό τους, συγκεντρώθηκαν σήμερα στις κεντρικές πλατείες τις χώρας διαδηλώνοντας υπέρ της Ελλάδας. Μη ξεχνάμε ότι το Κίνημα των Αγανακτισμένων ξεκίνησε από την Ισπανία για να στεριώσει στην Ελλάδα.



Δείτε τo ΒΙΝΤΕΟ από την συγκέντρωση στην Catalunya Square, στην Βαρκελώνη:

Ιταλός Δήμαρχος προσφέρει τον μισθό του για τη διάσωση της Ελλάδας…

Ο Marco Galdi, δήμαρχος στην πόλη Cava de’ Tirreni (δίπλα στη Νάπολη με 60.000 κατοίκους), σε επιστολή του προς τον Μόντι, τον Παπαδήμο, τον Barroso και τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, επισημαίνει: «»Η Ευρώπη τώρα δοκιμάζεται και η εγκατάλειψη της Ελλάδας αυτή ....
την στιγμή, σημαίνει οριστική εγκατάλειψη της ευρωπαϊκής ιδέας, της μοναδικής ιδέας που αγαπάμε και θέλουμε».
Ο Marco Galdi είναι 46 ετών, καθηγητής στη Νομική Σχολή του Σαλέρνο και…