Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Σοκαριστικά τα στοιχεία: Η νικοτίνη προκαλεί εθισμό ίσο με εκείνο της ηρωίνη.


Εντατικοποίηση των μέτρων κατά του καπνίσματος συνιστά η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για τη μείωση του τεράστιου αυτού ιατροκοινωνικού προβλήματος, όπως....
επισημαίνει. Πρόβλημα, που ευθύνεται για χιλιάδες θανάτους στη χώρα μας και δεκάδες εκατομμύρια διεθνώς, σε ετήσια βάση, και το οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα δαπανηρό ως προς την αντιμετώπισή του στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα:

Τρόικα και ελληνικό χρέος: H μπλόφα αποκαλύπτεται;




Η Τρόικα, δείχνει έτοιμη να εγκαταλείψει τη στάση που τηρεί για την πέμπτη δόση του δανείου στην Ελλάδα και όχι μόνο και σχεδόν έντρομη για τις δυνητικά καταστρεπτικές συνέπειες που μπορούν να προκύψουν από την ελληνική κρίση, σπεύδει να στηρίξει την Αθήνα με όλες της τις δυνάμεις, μετά τα όσα.... δραματικά ή τραγελαφικά λαμβάνουν χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα. 


Οι Αμερικάνοι προβλέπουν και απειλούν!





Το ύψιστο «εργαλείο» επιβολής των αμερικανικών γεωπολιτικών συμφερόντων είναι η στρατιωτική ισχύς. Ένας, ο βασικότερος ίσως, μηχανισμός στρατιωτικής ισχύος είναι το υπό αμερικανικό έλεγχο NATO. Mε το NATO οι ΗΠΑ οργάνωσαν τις συμμαχίες των «φίλων» και υποτελών τους, προκειμένου να διαφυλάξουν το έπαθλο που κατέκτησαν με τη νίκη τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Άλαν Γκρίσπαν προς Βενιζέλο: "Πτωχεύετε"!!!



Τον πρώτο του “βομβαρδισμό” δέχθηκε πριν λίγα λεπτά ο νέος ΥΠΟΙΚ από τον πρώην διοικητή της αμερικανικής κεντρικής Τράπεζας και “θρύλο” της αμερικανικής και παγκόσμιας οικονομίας Alan Greenspan δήλωσε σήμερα πως θεωρεί “Σχεδόν βέβαιη πια τη χρεοκοπία της Ελλάδας”, ενώ εκτιμά μάλιστα ότι αυτή θα μπορούσε να “σπρώξει” σε ύφεση την αμερικανική οικονομία.

“Το πρόβλημα έγκειται στο ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να λειτουργήσει το πολιτικό σύστημα”, δήλωσε ο 85χρονος Greenspan σε συνέντευξή του στο Bloomberg. “Οι πιθανότητες να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα είναι πολύ μικρές” πρόσθεσε.
Οι πιθανότητες να χρεοκοπήσει η Ελλάδα είναι «τόσο μεγάλες που μπορεί να πει κανείς ότι δεν υπάρχει διέξοδος», τόνισε ο ίδιος, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της Fed από 1987 έως το 2006, για να συμπληρώσει λέγοντας “το γεγονός αυτό θα μπορούσε να ασκήσει πιέσεις σε ορισμένες αμερικανικές τράπεζες”
Εκτίμησε επίσης ότι η ελληνική κρίση χρέους θα μπορούσε να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε άλλη μια ύφεση. αλλά χωρίς το ελληνικό ζήτημα, η πιθανότητα μιας διπλής ύφεσης για τις ΗΠΑ «θα ήταν σχετικά μικρή», συμπλήρωσε.

The Wall Street Journal: Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη την επόμενη μέρα θα της χαρίσουν αναγκαστικά ολόκληρο το χρέος!!!



  • Με λίγα λόγια (αν ισχύουν όσα λέει ο οικονομικός αναλυτής) οι πολιτικοί μας κοιτάνε πως θα σώσουν τη Γερμανία και όχι εμάς…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη με τα παγωτα.




Όσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά. Μιλάμε για μεγάλη απάτη...

Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι  εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους  καταναλωτές.

Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν....  (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων  εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.

THN NYXTA ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ



Στην μνήμη των ανθρώπων κάποια γεγονότα μένουν αναλλοίωτα .
Δεν είμαι συγγραφέας και δεν φιλοδοξώ να γίνω, θέλω όμως να καταγράψω τα γεγονότα όπως τα έζησα εκείνη την νύχτα .

Την 26 Ιανουαρίου ειδοποιήθηκα από τον συνάδελφο μου Θεολόγο Γ. ότι πρέπει να επιστρέψω στην μονάδα. Εκείνη την εποχή υπηρετούσα ως Αξιωματικός του....

Τι είναι αυτά;




Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο ....
 περίεργες….κεραίες!

Το βιογραφικό του νέου υπουργού Εξωτερικών, Σταύρου Λαμπρινίδη.






ΣΠΟΥΔΕΣ
Ο Σταύρος Λαμπρινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου 1962. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών του 1980. Από το 1975 ως το 1980 μεγάλωσε στο Οικοτροφείο του Κολλεγίου, όπου εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Μαθητών. Φοίτησε στο..... Πανεπιστήμιο Άμχερστ (AMHERST COLLEGE) των ΗΠΑ, από όπου αποφοίτησε το 1984 στον τομέα των Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών με τις διακρίσεις «Magna Cum Laude» και «Phi Beta Kappa». Εν συνεχεία σπούδασε με υποτροφία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Γιέιλ (YALE LAW SCHOOL), όπου το 1988 του απονεμήθηκε το πτυχίο Juris Doctor.

Ετοιμάζουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο…



…Για να συσπειρώσουν τη “Νέα Διακυβέρνηση”, ή για να δημιουργήσουν τετελεσμένα στο Αιγαίο που δεν έχει υπουργείο ούτε ΑΟΖ; Για να καλύψουν την πληρωμή των CDS; Είναι τόσα τα ΔΙΣ που λαδώνουν από στρατηγούς μέχρι “εταίρους”. Επειδή τα παιχνιδάκια των ....κεμαλοναζί με τους ντόπιους υπαλλήλους τους είναι γνωστά και όχι τόσο στεγανά, ας το σκεφτούν πάρα πολύ οι ντόπιοι νεοσημίτηδες. Με την πατρίδα δεν παίζετε πλέον κύριοι, είναι σα να παίζετε με το κεφάλι σας. 

AΠIΣTEYTO!ΜΗΠΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ;



Στην παραπάνω φωτογραφία, που κυκλοφορεί ευρέως στον χώρο του διαδικτύου, απεικονίζεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αντώνη Σαμαρά. Ελήφθη όταν οι δύο ανδρες ήταν συμφοιτητές στην Αμερική. Δεν γνωρίζουμε ποίοι είναι οι άλλοι δύο άνδρες. Αυτό που μας προξένησε εντύπωση είναι ότι οι Παπανδρέου-Σαμαράς φορούν μαύρα ρούχα. Σε αντίθεση με τους άλλους που φορούν λευκά. Ενδυματολογικές επιλογές είναι αυτές θα πείτε. Εμείς απλώς θα αναφέρουμε ότι ένα από τα αγαπημένα σύμβολα των μασόνων είναι το πάτωμα που ομοιάζει με σκακιέρα. Και ο πιο αδαής σχετικά με το ζατρίκιο (σκάκι) γνωρίζει ότι το...

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ MOSSAD ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9/11 2001 ΣΤΙΣ ΗΠΑ…!




Η τρομοκρατική ενέργεια στις 9/11 του 2001 εναντίον των διδύμων πύργων στην Νέα Υόρκη και εναντίον του Αμερικανικού πενταγώνου, ήταν μία 100% επιχείρηση που επινοήθη, οργανώθη και εκτελέσθη από την MOSSAD.
Εξ αφορμής εός e-mail που έλαβα από έναν συνέλληνα αναγνώστη, ο οποίος μου...εξέφρασε την απορία του “γιατί, δεν συνελήφθηκαν Ισραηλινοί πράκτορες για την 9/11 στις ΗΠΑ”…., παραθέτω λοιπόν τον.... πλήρη κατάλογο των πρακτόρων της Mossad, οι οποίοι συνελήφθηκαν από τις αμερικανικές αρχές για την συμμετοχή τους στην εντυπωσιακή τρομοκρατική ενέργεια της 9/11 και ως απεδείχθη ήσαν πράκτορες της Mossad…! Στα χέρια μου έχω και έναν επιπλέον κατάλογο Ισραηλινών (με 140 περίπου ονόματα) που όμως τελικά δεν απεδείχθη ότι δρούσαν για λογαριασμό της Mossad, αλλά συνεπικουρούσαν τους πράκτορες της Mossad ποικιλοτρόπως…!

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Το μυστικό σχέδιο Μέρκελ για την χρεοκοπία!



Πανικό στο Παρίσι και αναταραχή στους υψηλούς πολιτικούς και τραπεζικούς κύκλους της Αθήνας προκαλεί η πληροφόρηση από το Βερολίνο, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση Μέρκελ ανέθεσε στην Bundesbank και την Ένωση Γερμανικών Τραπεζών να διενεργήσουν τεστ αντοχής του γερμανικού τραπεζικού συστήματος και της κυβέρνησης σε όλα τα σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πώς θα πάρουμε τη χώρα μας πίσω;



Αυτό το μέλλον μου έχουν ετοιμάσει...

Η αλήθεια είναι ότι είμαι ιδιαίτερα φορτισμένη. Φοβάμαι για το αύριο.. .

Είμαι νέα και άνεργη (όπως τόσοι άλλοι) με όνειρα και πάνω από όλα ανάγκη να προσφέρω.. Δεν θέλω πολλά λεφτά, απλά θέλω να γίνω παραγωγική στη χώρα μου.. Να αξιοποιηθώ πάνω στο αντικείμενό μου και να δώσω όσο μπορώ περισσότερα.. Δεν έχω όμως καν την ευκαιρία...

Ποίος φταίει; Φταίει ο Γιωργάκης; Φταίει το ΠΑΣΟΚ; Φταίει το ΔΝΤ; Oι 300; Το χρέος; Οι συμπολίτες μου;

Πρώτα από όλους φταίω ΕΓΩ..

Εθνικά επικίνδυνος ο Γιώργος Παπανδρέου.



Δεκαοκτώ ολόκληρους μήνες χρειάστηκε ο ελληνικός λαός για να διαπιστώσει πόσο εθνικά επικίνδυνος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Κάποιοι το ήξεραν ήδη από καιρό!
Χθες γράφτηκε μια ακόμη σελίδα γελοιοποίησης εκ μέρους του. Γελοιοποίησης της πολιτικής, γελοιοποίησης του θεσμού που εκπροσωπεί, κυρίως όμως της Ελλάδας στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Όλο το έγγραφο της ΕΥΠ για τη "δολοφονία Καραμανλή".



Η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας που οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι ετοιμαζόταν εναντίον του Κώστα Καραμανλή το 2008,έχει προκαλέσει αίσθηση. Στο έγγραφο της ΕΥΠ,που δημοσιεύουν τα Επίκαιρα ,οι Έλληνες αναλυτές της υπηρεσίας εκφράζουν κάποιες επιφυλάξεις για την εγκυρότητα όσων υποστηρίζουν οι..... Ρώσοι κι όχι άδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

Ανακοινώθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα


Ανακοινώθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (17/06) οι αλλαγές σε πρόσωπα και υπουργεία στην κυβέρνηση, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιωργο Πεταλωτή. Νέος υπουργός Οικονομικών και Β' Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Αναλυτικά η νέα κυβέρνηση

Ο Eλληνικός λαός τους χάλασε τα σχέδια! Δείτε τι γράφουν οι FT: “Να ετοιμαστούν για το χειρότερο Ελλάδα και Ευρώπη”






Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όμως, θα πρέπει να προετοιμάζονται για το χειρότερο, καθώς η Ελλάδα κουτρουβαλάει προς το πουθενά και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που μέχρι στιγμής η Πορτογαλία και η Ισπανία δεν ακολουθούν.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ξεμείνει από πυρομαχικά. Ο ετοιμοπόλεμος ηγέτης εδώ και λίγο καιρό χάνει σταδιακά τον έλεγχο του σοσιαλιστικού του κόμματος.


Η τάση όμως επιταχύνθηκε απότομα αυτήν την εβδομάδα, καθώς μεγαλύτερα και πιο εξαγριωμένα πλήθη βγήκαν στους δρόμους.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ > ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΠΥΘΙΑ1" που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομόλογης Υπηρεσίας του Ισραήλ




Το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ έχει ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2009 και αποτελεί συνέχεια ενημερωτικού τις 13ης Ιανουαρίου 2009.

Όλι Ρεν: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! Μήπως θέλατε να πάτε Λουξεμβούργο κύριε πρωθυπουργέ;;


Η αποκάλυψη που ακολουθεί ταιριάζει με τις πληροφορίες μας ότι το δήθεν ταξίδι Παπανδρέου στις Βρυξέλλες γινόταν για την υποτιθέμενη συνάντηση Παπανδρέου – Μπαρόζο. Εμείς είχαμε την πληφορορία ότι η κατεύθυνση Παπανδρέου θα ήταν το …Λουξεμβούργο!!!Όσοι μας διαβάζετε, το πιάνετε το υπονοούμενο…Διαβάστε, ιδιαίτερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να καταλάβετε σε τι ακριβώς γίνεστε συνεργοί:

Κύριε Πάγκαλε είστε Persona Νon Grata για τους Έλληνες.



Ο μεγαλύτερος υβριστής της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού, ο ευτραφής κ. Πάγκαλος, κτύπησε για άλλη μια φορά.
Προχθές, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης υποστήριξε:
«Εάν υπάρχει ένας Έλληνας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι… ε αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος».

Κώστας Καραμανλής: «εκτελέστηκε» εν ψυχρώ…




Με τον Κώστα Καραμανλή έχουμε ασχοληθεί άπειρες φορές. 
Από το 2007, αναλύαμε διεξοδικά και σε πάρα πολλά κείμενα, τα σχέδια τιμωρίας και εξόντωσης του Καραμανλή από τα υπερατλαντικά κέντρα εξουσίας και τους εγχώριους «νταβάδες». 
Ένα μόνο ενδεικτικό κείμενο: «ΟΛΟΙ εναντίον του Καραμανλή» 
  ΕΔΩ
  

Το Τέλος του Euro Πλησιάζει. Είναι πλέον Θέμα Χρόνου. Η Ατζέντα της Λέσχης Bilderberg Οδεύει Προς Παταγώδη Αποτυχία.




Σημείωση : ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. Βρισκόμαστε στην αρχή του γυρίσματος της ρόδας. Όμως μέχρι να τελειώσουν θα μας ταλαιπωρήσουν αφάνταστα. Οφείλουμε να δείξουμε χαρακτήρα. Το παρακάτω άρθρο είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που....
επικρατεί στην “Ελίτ”
Γράφοντας στην εφημερίδα Financial Times, ο οικονομολόγος Nouriel Roubini (φωτο), προβλέπει ότι η ευρωζώνη οδεύει προς μια διάσπαση, και περαιτέρω προβλέπει την επιστροφή σε εθνικά νομίσματα και τον θάνατο του ευρώ μετά από μια περίοδο πέντε ετών.

«Κούφιος» ο εκβιασμός των Ευρωπαίων!



«Ο χρόνος για τους Έλληνες πολιτικούς εξαντλείται», προειδοποίησε ο οικονομικός «κομισάριος» Όλι Ρεν, αλλά πριν στεγνώσει το μελάνι της συνέντευξης που παραχώρησε σε γερμανική εφημερίδα, εν χορώ οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης, με την υποστήριξη και των «σκληρών» από το ΔΝΤ, άφησαν τους εκβιασμούς και έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τις αγορές ότι θα αποφευχθεί ένα «ελληνικό ατύχημα» τον Ιούλιο, καθώς αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο η «γύμνια» του αφερέγγυου ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.

"...Τα άτομα διέφυγαν αλλά στο όχημα που εγκατέλειψαν βρέθηκαν χάρτες με τις διαδρομές του Καραμανλή, πληροφορίες για τους άνδρες ασφαλείας του, όπλα, κυάλια νυχτερινής οράσεως και εκρηκτικά!"




Ένα ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ που αναφέρεται σε απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και η οποία αποτράπηκε κατόπιν επέμβασης της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών δημοσιεύουν αύριο τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ. Σύμφωνα με το έγγραφο των Ρώσων ο Καραμανλής ήταν στόχος κύκλων που ήθελαν να “αναβάλουν ή να ματαιώσουν την ενεργειακή και... αμυντική πολιτική του, η οποία προσανατολιζόταν προς τη Μόσχα".Αναφέρονται στην υπογραφή των αγώγων Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream, αλλά και στην υπογραφή της διακρατικής σύμβασης για τα TOMΑ BMP-3HEL που είχε αποφασιστεί έξι μήνες ενωρίτερα.Σύμφωνα μάλιστα με όσα δημοσιεύει το περιοδικό επικαλούμενο το έγγραφο της FSB:

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο με παραγωγή χουντίτη, πρώτη χώρα παραγωγής περλίτη, δεύτερη χώρα παραγωγής κίσσηρης και μπεντονίτη!!!




Στα χέρια της κυβέρνησης μελέτη για την αξιοποίηση 30 δημόσιων μεταλλείων και η συνολική αξία των αποθεμάτων των ορυκτών που εξετάζονται ξεπερνά τα 10 δις ευρώ. Η καθυστερημένη αρχή για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου αξίας 28 δις ευρώ γίνεται με δημόσιους διεθνείς διαγωνισμούς για την ....εκμίσθωση κοιτασμάτων χρυσού και χαλκού, αρχικά στο Κιλκίς και στη Ροδόπη.Σύμφωνα με τη μελέτη του ΙΓΜΕ, από την οποία προκύπτει το ασύλληπτο νούμερο των 28 δις ευρώ, μόνο στη Χαλκιδική υπάρχουν μέταλλα που η αξία τους ξεπερνάει τα 12 δις ευρώ.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο με παραγωγή χουντίτη, πρώτη χώρα παραγωγής περλίτη, δεύτερη χώρα παραγωγής κίσσηρης και μπεντονίτη, τέταρτη παραγωγός αλουμίνας στην Ε.Ε., καθώς και πρώτη στην εξαγωγή προϊόντων λευκόλιθου και μαγνησίτη στην Ε.Ε.

Ή εμείς ή αυτοί.



30 χρόνια.
Εσωτερική Γενοκτονία. Όσων διατήρησαν σύμβολο τη γαλανόλευκη.
Στους μεσήλικες κατέστρεψαν τα νιάτα. Και τώρα τα γηρατειά.
Στους νέους καταστρέφουν το παρόν και τούς στερούν το μέλλον.
Τα πράσινα κατακάθια της κοινωνίας.
Ιωαννιδικοί χουντικοί, αριστεριστές, πολιτικοί αρριβίστες και πληβείοι.
Αυτή υπήρξε η μαγιά για το τυχοδιωκτικό συνονθύλευμα που αυτό-αποκλήθηκε «πανελλήνιο σοσιαλιστικό κίνημα».

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ανασχηματισμό εξήγγειλε ο πρωθυπουργός



Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει, όπως είπε, τη μάχη για τη διάσωση της χώρας. Ο πρωθυπουργός είπε, πως κατέθεσε προτάσεις στους αρχηγούς των κομμάτων για εθνική συνεννόηση και συναίνεση.  Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι, έθεσε όρους που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί.

Ο κ.Παπανδρέου ανακοίνωσε πως αύριο θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό και τη συνέχεια θα ....ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια. Τι λέει για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ!




Πριν δείτε τις φωτογραφίες, και τις πληροφορίες για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ θα ήθελα να κάνω μια εισαγωγή σχετικά με το Αφγανιστάν,όπως μου το διηγήθηκε ένας αξιωματικός που υπηρέτησε εκεί για πάνω από 2 χρόνια.

Θα τα γράψω όπως ακριβώς μου τα είπε.

ΕΥΠ - Η μυστική δράση των Ελλήνων κατασκόπων.



Το παραπάνω ρητό αποτελεί το λογότυπο του θυρεού της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), εντός του οποίου απεικονίζεται η υδρόγειος καιόμενη και μη φλεγόμενη από δαυλό, ο οποίος προτάσσεται από στιβαρό χέρι Ελληνικό. Ο θυρεός αυτός, τόσο σε συμβολισμό όσο και σε φιλοσοφικό πεδίο, εμπεριέχει όλα εκείνα τα σταθερά στοιχεία, τις απαράβατες αξίες και τα ιδανικά που διέπουν την ΕΥΠ, τον χαρακτήρα της και την δυναμική της σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Πετάξτε τις ασπίδες και ενωθείτε με τον λαό.



Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πέριξ της Βουλής για να βροντοφωνάξουμε ΌΧΙ στο μεσοπρόθεσμο και όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το δίκιο του εργαζόμενου, να πάει σπίτι του.
Όμως η αυριανή προσπάθεια θα πρέπει να έχει πανεθνικό χαρακτήρα. Όλοι να βγούμε στους δρόμους και να κάνουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο καθεστώς που μας κυβερνά χωρίς να έχει τη λαϊκή ετυμηγορία.
Θα ήθελα όμως να δω και τους αστυνομικούς να συμμετάσχουν στην καθολική αυτή προσπάθεια. Όχι, διαδηλώνοντας, αλλά να πετάξουν τις ασπίδες τους και να ενωθούν με το λαό ενώνοντας μαζί του και τη δική τους φωνή.
Από 12% έως 49% θα είναι οι περικοπές σε εργαζόμενους και συνταξιούχους στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό.
Δεν μπορεί λοιπόν να βρίσκονται απέναντι από τους άλλους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους τους ανέργους.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ.
Αυτό θα είναι το ηχηρότερο μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Το μεγάλο μυστικό της Γερμανίας.



Τι κρύβεται στα υπόγεια της εξουσίας στο Βερολίνο;
Ποιοι «εκκολάπτουν» το νέο «αυγό του φιδιού»;

Τι συνδέει το Βερολίνο της Στάζι με το Πεκίνο του Μάο;

 
Το κείμενο αυτό γράφεται τη στιγμή που Γερμανοί πολίτες διαμαρτύρονται έξω από τη γερμανική πρεσβεία της Αθήνας για την άρνηση της Γερμανίας να αποζημιώσει τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα …Γράφεται την ώρα που βλέπουμε μια πρωτοφανή "στροφή" της γερμανικής διπλωματίας στο θέμα των αποζημιώσεων. "Μόνον "ηθική" υποχρέωση έχει η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα" …δήλωσε ο Γερμανός πρέσβης στους διαμαρτυρόμενους ομοεθνείς του. Τραγική σύμπτωση; Την ίδια ώρα, που η νέα προκλητική και γεμάτη θράσος μερκελική Γερμανία αρνούνταν τα χρέη της για την προηγούμενη εισβολή της στην Ελλάδα, ξεκινούσε νέος γύρος λεηλασίας της Ελλάδας.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η Χούντα το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

"Παίζεται" και η εθνική κυριαρχία



Οδηγούν, λοιπόν, την Ελλάδα σε νέο Μνημόνιο, μιας και το πρώτο δεν έφερε αποτελέσματα, επειδή -όπως ισχυρίζονται οι δανειστές της- δεν το εφάρμοσαν ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί. Είναι μία πολύ βαριά κατηγορία εναντίον του κ. Παπανδρέου και της αφρόκρεμας των υπουργών του, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να ήταν και «παράσημο».

Καταραμένε Έλληνα...



Όπου να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, σε βρίσκω.

Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά, πρώτος και αξεπέραστος.

Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.

Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισότητα, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.

Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη Γνώση ... Γιατί να σε αγγίξω;

Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;

Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;


Friedrich von Schiller (1759 - 1805).

Στα άδυτα της μυστικής λέσχης Bilderberg...

Η ώρα του "Όχι"! ...ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ




 Τέσσερις νεκροί, τρία μαχητικά στο πάτο της θάλασσας, δύο επιθετικά ελικόπτερα κατεστραμμένα  και άλλα δύο μαχητικά «σακατεμένα» μέσα σε δέκα μήνες, είναι πολλά κ.Ε.Βενιζέλο. Πάρα πολλά…
 

Ο ΧΑΚΕΡ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ FBI «Ε, δεν είμαι και ιδιοφυία...»


Ο 18χρονος Αλέξανδρος Π. από το Μπραχάμι, ο πιο διάσημος Ελληνας χάκερ, μιλάει στο "Εθνος της Κυριακής" και με ειλικρίνεια μας ξεκαθαρίζει: "Ε, δεν είμαι και genius..."
Εχει όλα τα χαρακτηριστικά της ηλικίας του. Σγουρά μακριά μαλλιά, λίγα παραπανίσια κιλά και μια αφέλεια 18άρη. Αν κανείς συναντούσε τυχαία στον δρόμο τον Αλέξανδρο Π., σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως ο νεαρός αυτός, αυτό το γελαστό παιδί με τη φαρδιά κάπρι βερμούδα και τα αθλητικά παπούτσια, θα μπορούσε να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον καταζητούμενο παγκοσμίως χάκερ που κατάφερε να κάνει άνω-κάτω το FBI και την Interpol.

Οι αγανακτισμένοι πριν τους "Αγανακτισμένους"


Την αγανάκτησή τους εκφράζουν σε κείμενό τους μέλη του G700. Σημειώνουν ότι προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια για το τι συνέβαινε αλλά κανείς δεν τους άκουγε. Τι λένε για το κίνημα των "Αγανακτισμένων" πολιτών.

«Τίποτα δεν μας σταματά - Δεν θα πληρώσουμε ποτέ»




Με το σύνθημα «Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία θα είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα στην πλατεία» χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» δίνουν το παρόν για 3η εβδομάδα στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο. Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα αν και ενθουσιώδης και με παλμό είναι αισθητά μικρότερη από αυτή της προηγούμενης Κυριακής και ενδεχομένως μικρότερη και από την πρώτη συγκέντρωση πριν από τρεις εβδομάδες. Αιτία τής όχι και τόσο μαζικής προσέλευσης είναι η αργία του Αγίου Πνεύματος, όπου αρκετοί πολίτες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πόλη για το τριήμερο, αλλά και η βροχή που έπεσε επί αρκετή ώρα και προκάλεσε πολλά προβλήματα σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας.

Το πόρισμα-βόμβα που κρύβει το σύστημα!






Το σκάνδαλο των υποβρυχίων: Δημοσιεύουμε «κατ’ αποκλειστικότητα» το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής. Οπως θα δείτε, αν αυτά τα έγραφε ένα πόρισμα για κάποιους από τον σωρό του «κανένα», θα είχαν τώρα φυλακιστεί και δεν θα ξανάβλεπαν ελεύθερη κίνηση έξω από τα κάγκελα. Ο τραγέλαφος είναι έντονος. Τα γράφουν οι βουλευτές και επικαλούνται τον Μακρυγιάννη, τον Ηράκλειτο και τον ανώνυμο συγγραφέα της «Ελληνικής Νομαρχίας».

Είμαστε στα πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου; Η Κίνα απειλεί τις ΗΠΑ με πόλεμο!!!



Eπίθεση των ΗΠΑ κατά του Πακιστάν θα θεωρηθεί ως τελεσίγραφο πολέμου!!!
Τα ΜΜΕ έχουν εξαφανίσει το γεγονός!
Πλήρης ολομέτωπη επίθεση της Κίνας!Ο νταβατζής του πλανήτη πλέον δεν κρύβεται καθόλου. Μιας και πλησιάζουμε σε καιρούς “ενδιαφέροντες” όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι κινέζοι, αυτοί έχουν αποφασίσει να κάνουν επίδειξη της ισχύος τους, θέτοντας επισήμως(!!!) και όχι δια διπλωματικών συζητήσεων παρασκηνίου, Τελεσίγραφο στις Η.Π.Α. ότι εάν…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ..."Γνωρίζω πολλά ! ! ! !"




Tο ακολουθο άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση ανοιχτής επιστολής Έλληνα Υποστρατηγου εν αποστρατεία. Α.Κ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ..."Γνωρίζω πολλά ! ! ! !"

Α.Κ., υποστράτηγος ε.α

Αντισυνταγματικό το μεσοπρόθεσμο;


Η συνταγματική προσφυγή κατά του Μεσοπρόθεσμου δεν θα πρέπει να αποκλείεται. Νομικοί κύκλοι το χαρακτηρίζουν ως μόρφωμα πρωτόγνωρο για τα κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας. Αυτό που επιχειρείται με το Μεσοπρόθεσμο, λένε είναι έξω από κάθε γνωστή κοινοβουλευτική διαδικασία, κάτι που θα ήταν δυνατόν να δικαιολογήσει ακόμα και μια συνταγματική προσφυγή εναντίον του. Τα μειονεκτήματα του Μεσοπρόθεσμου τα επισήμανε την Πέμπτη ο Πρ. Παυλόπουλος στον Real fm, ο οποίος το χαρακτήρισε «υπόδειγμα παραβίασης του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής».

Φοβερές αποκαλύψεις Άκερμαν για Bildeberg, Eλβ ετία και Παγκόσμια Κυβέρνηση!


Σε μια συνέντευξη με “προεξέχοντα” Ελβετό τραπεζίτη, στο WeAreChange, της 30ής Μαΐου του 2011, εκτίθενται οι “βαθειές” σχέσεις μεταξύ των υψηλού επιπέδου διαχειριστών των ελβετικών τραπεζών και της λέσχης Bilderberg. Γίνεται σαφές ότι η Bilderberg χρησιμοποιεί ελβετικές τράπεζες για τις δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος, χρηματοδοτήσεις για ανατροπές κυβερνήσεων, δολοφονίες και χρεωκοπημένες χώρες. Ο Josef Ackermann, διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank και μέλος της διοικούσας επιτροπής της Bilderberg, θεωρούνται ως μια από τις σημαντικότερες φιγούρες, πουπροωθούν τα σχέδια για τη λογοκρισία στο διαδίκτυο και τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου, καθώς έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδιά τους για πλήρη έλεγχο.