Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Γραμματεία Παπανδρέου:105.000 € για δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων


ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ Ο ΓΑΠ;


Ήταν πάντα εντολοδόχος και «προϊόν» των δημιουργών της κρίσης. Ήταν υπουργός των κυβερνήσεων που ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος των μεταπολιτευτικών εγκλημάτων κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων. Μισεί την ελληνική προσφορά στην Ανθρωπότητα και ΕΙΔΙΚΑ στην Ευρώπη θανάσιμα(εξίσου ή και χειρότερα και από σκληροπυρηνικό Τούρκο εθνικιστή!). Η νίκη του σκηνοθετήθηκε από τα αφεντικά του και βόλευε τον «ισχυρό» βορρά της Ευρώπης. Με...
άλλες προεκλογικές εξαγγελίες επελέγη(λέμε τώρα) από το 43,92% των Ελλήνων(ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

Περιστέρι και Ιλιον κάνουν τα πρώτα βήματα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ (vid)



ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχτες 3/11/2011, αποφασίστηκε ότι ο Δήμος Περιστερίου να προσφύγει με εξώδικο εναντίον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ, προκειμένου να μην προχωρήσουν σε διακοπή του κοινωνικού αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα που επέβαλε η Κυβέρνηση μέσω των λογαριασμών της.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το έγγραφο φωτιά που κατέθεσε ο Πανος Καμμένος χθες στην βουλή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Ποντάρισμα” μαμούθ 10 δις Ευρώ στην ισοτιμία του Ευρώ με διαχείριση της εταιρείας UNIGESTION στην οποία ο αδελφός του πρωθυπουργού βρίσκεται στον στρατηγικό σχεδιασμό. Το έγγραφο φωτιά που κατέθεσε ο Πανος Καμμένος χθες στην βουλή, όπου σύμφωνα με τον βουλευτή η τράπεζα DEXIA Λουξεμβούργου επενδύει σε προϊόντα που επηρεάζονται από την διακύμανση της ισοτιμίας του Ευρώ και …διοικείται από την εταιρεία UNIGESTION. Ποιά είναι η εταιρεία Unigestion;

Μυστικές επιχειρήσεις "Φαιδώρα" > Εδαφική διάλυση της Ελλάδας - "Overkill": Ψυχολογικός πόλεμος και τρομοκράτηση του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης!!!


Όλοι σε αυτή τη χώρα που μας πληγώνει, γνωρίζουμε ότι σήμερα ζούμε σε ένα περιβάλλον ζοφερό. Μέσα από τα απίθανα και λυπηρά που χαρακτηρίζουν την δημόσια ζωή της χώρας ξεπροβάλλουν αυτοί οι εφιαλτικοί για το Έθνος μήνες που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία του ανά τους αιώνες. Ως γνωστόν, κατά το άρθρο 1 παρ. 2 του Συντάγματος, θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Κατά την έννοιά της, κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται για μια τετραετία, οφείλει να εκτελέσει τη λαϊκή εντολή εξαντλήσεως της θητεία της και ΟΥΔΕΙΣ, καταχρώμενος των εκ του Συντάγματος δικαιωμάτων και διακριτικών ευχερειών του, έχει το δικαίωμα να την εξαναγκάσει σε πρόωρες εκλογές.

Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο μυστικό της “ελληνικής κρίσης”


XRIMANEWS.GRΠαρά το γεγονός πως στην Ελλάδα επικρατεί ακόμη πολιτικό χάος η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν τα πράγματα όσον αφορά στο οικονομικό μέλλον της χώρας φαίνεται πως έχει καθοριστεί: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα στηρίξουν την υπογραφή της νέας συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου 'ως έχει', ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση και η έξοδος της χώρας από το ευρώ, καθώς τα ταμειακά της διαθέσιμα τελειώνουν περί τα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι ευθύνες των Αρχηγών και ο μεγάλος κίνδυνος





Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ


Οι τελετές παράδοσεις-παραλαβής είχαν μία παγωμάρα. Όχι επειδή υπήρχε κάποια προσωπική αντιπαράθεση των απερχόμενων Αρχηγών με τους διαδόχους τους. Αντιθέτως. Σε ανθρώπινο επίπεδο δεν υπήρχε κανένα θέμα.Η θύελλα στην οποία έχει εισέλθει η χώρα δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστες τις ΕΔ. Αντιθέτως τις έχει πλήξει με τρομερή σφοδρότητα.Και οι Αρχηγοί,πρώην και νυν γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι αφήνουν πίσω οι μεν και τι παραλαμβάνουν οι δε.


Αυτή η διαπίστωση δεν αφορά τόσο στα υπαρκτά και σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση. Προβλήματα συντήρησης οπλικών συστημάτων,εκπαίδευσης και όλα τα σχετικά. Έχει να κάνει με την επιπολαιότητα με την οποία έχει αντιμετωπιστεί αυτούς τους 25 μήνες -κι όχι μόνο βέβαια- το ανθρώπινο δυναμικό των ΕΔ. Κι αυτή η επιπολαιότητα δημιουργεί για τους νέους Αρχηγούς,τεράστιες ευθύνες αλλά και ένα μεγάλο κίνδυνο.

Στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις για σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας στήριξης

Για τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου ορίστηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, αμέσως μετά την ψηφοφορία για την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση.

Η Αυστραλία αρνήθηκε βίζα στον Ταλάτ.




ImageΜαταιώθηκε η επίσκεψη του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στην Αυστραλία, καθώς η Καμπέρα αρνήθηκε να του χορηγήσει άδεια εισόδου, επειδή στο τουρκικό διπλωματικό διαβατήριο με το οποίο ταξιδεύει αναφέρεται ως επάγγελμά του «πρώην πρόεδρος της "Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου"», την οποία όμως δεν αναγνωρίζει η Αυστραλία.

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση


Εγκρίθηκε η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με 153 ΝΑΙ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση
 Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος ανακοίνωσε ως περαιωμένη την ψηφοφορία και μετά από λίγα λεπτά ανακοίνωσε το επίσημο αποτέλεσμα, 153 ψήφους υπέρ, σε σύνολο 298 βουλευτών. Χαρακτηριστικό είναι ότι «ναι» ψήφισαν ο Μίμης Ανδρουλάκης, που νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι θα απέχει από την ψηφοφορία, η Βάσω Παπανδρέου αλλά και η  Λούκα Κατσέλη που λίγο αργότερα επέστρεψε στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Θετική ψήφο έδωσε και η Εύα Καϊλή η οποία τόνισε:  «Υποσχέθηκε αυτό που απαιτούν οι περιστάσεις. Τα δύσκολα δεν πέρασαν όμως. Νέα κυβέρνηση ως τη Δευτέρα και σύντομα εκλογές».
«Ο πρωθυπουργός δίδαξε ήθος και ηθική. Απέδειξε ότι βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και το πολιτικό», σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης μετά το τέλος της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Οι κρίσεις Αρχηγών, ο Μπεγλίτης...και το πραξικόπημα!


Ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης είχε πολλές ευκαιρίες να προχωρήσει στις αλλαγές της στρατιωτικής ηγεσίας, τις οποίες πίστευε από την εποχή που ήταν ΑΝΥΕΘΑ. Το σκέφτηκε πολλές φορές από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως ΥΕΘΑ. Δεν το τόλμησε. Και χθες στο χειρότερο ίσως πολιτικό “τάϊμινγκ” έκανε την έκπληξη και ως “ταύρος σε υαλοπωλείο” τα έκανε όλα ...λαμπόγυαλο! Ποιος μπορεί να μπει στο μυαλό του κ.Μπεγλίτη και να εξηγήσει γιατί ο ΥΕΘΑ επέλεξε τη χειρότερη στιγμή για να προχωρήσει σε τόσο βαθειές τομές στις ΕΔ;

Εθνική ταπείνωση στις Κάννες - Η Άγκελα Μέρκελ επιβάλει στην Ελλάδα τις δικές της αποφάσεις - ακυρώνοντας δύο αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης!


Ο Πρωθυπουργός της χώρας ως εκπρόσωπος ενός ολόκληρου Έθνους έμεινε παρατηρητής των εξελίξεων. Η Ελλάδα παρακολούθησε την επικεφαλής ενός ξένου κράτους να ανακοινώνει τις αποφάσεις για το μέλλον της. Χρονικά, η Άγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε τόσο την ημερομηνία, όσο και το ερώτημα του δημοψηφίσματος που θα γίνει στην Ελλάδα.

Δισεκατομμύρια κέρδισαν οι διεθνείς κερδοσκόποι, μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος


Άρπαξαν μέσα σε μία μέρα μυθικά ποσά, όσοι είχαν παίξει στα παράγωγα...την πτώση του ευρώ και ποντάρισαν στην κατρακύλα του Χρηματιστηρίου. Στο ερώτημα «ποιος ωφελήθηκε τελικά από τον αιφνιδιασμό Παπανδρέου για δημοψήφισμα», με δεδομένο πια ότι ο ένοικος του Μαξίμου επιχείρησε να αιφνιδιάσει, αλλά τελικά αυτοκτόνησε πολιτικά προκαλώντας όχι μόνο τη σοβαρότερη εσωτερική κρίση στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, αλλά και παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό πανικό, η απάντηση παραμένει στις αποτιμήσεις των αστρονομικών κερδοφοριών που αποκόμισαν τα διεθνή κερδοσκοπικά κέντρα.

Μεντβέντεφ: «Περιμένουμε καλές ειδήσεις από την Ελλάδα»


«Ο κόσμος περιμένει καλές ειδήσεις από την Ελλάδα, όχι ειδήσεις εξωτικές και λαϊκιστικές» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ενώπιον επιχειρηματιών από χώρες της G20 στις Κάννες, αναφερόμενος στην αβεβαιότητα που ανέκυψε μετά την ανακοίνωση του Γ.Παπανδρέου περί διεξαγωγής

Σίγουρα καλύτερα με το Ευρώ!


Το ευρώ τους, αυτό το περίφημο «κοινό νόμισμα», είναι το νόμισμα υπό το οποίο - και μάλιστα προ κρίσης - το 25% των Ελλήνων ζούσε κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Μέσα στο ευρώ τους, σε αυτό το «απάνεμο λιμάνι» είναι που - κατά τα λεγόμενα του πρωθυπουργού - η Ελλάδα βρίσκεται σε συνθήκες «Τιτανικού», «εντατικής», «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» και «κουρέματος».
Το ευρώ τους είναι το νόμισμα υπό το οποίο συντελείται η απολύτως ανεξέλεγκτη πτώχευση του ελληνικού λαού.

Γιατί τους τρομάζει ΟΛΟΥΣ το Δημοψήφισμα;



Είναι να γελά κανείς με τον πανικό που έσπειρε, σε ΟΛΑ τα κόμματα, η εκβιαστική μανούβρα του ΓΑΠ με το δημοψήφισμα: Κλιμάκωση των τακτικών μέσων στον σφοδρό πόλεμο που μαίνεται ανάμεσα στους διεθνείς μαφιόζους του χρήματος…

Φλογερή και πατριωτική η ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στην βουλή.


Δεν μας τα είπε καλά ο νέος ΑΓΕΕΘΑ…


Σήμερα έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων (Δεκέλεια Αττικής).  
Μετά τον παραδίδοντα ΑΓΕΕΘΑ, ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή ο νέος Αρχηγός  Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.
Συνήθως οι ημερήσιες διαταγές είναι τυπικού χαρακτήρα και λίγο πολύ ακούγονται κοινότυπα πράγματα.. 
Αυτό μάλλον δεν συνέβη σήμερα....



Διαβάστε τι είπε στην τελευταία παράγραφο της ομιλίας του ο νέος Αρχηγός:

Οι σχεδιαστές των κρίσεων > Η προφητική ομιλία του David Rothschild την Αθήνα τον Μάρτιο του 2009



Επ... καλώς τα παιδιά της δανειακής σύμβασης... "Ούτε και με την πρώτη σύμβαση διαφωνήσαμε. Άλλωστε αυτή δεν ήρθε ποτέ στη βουλή".


Σαμαράς: Μεταβατική κυβέρνηση και εκλογές"Ούτε και με την πρώτη σύμβαση διαφωνήσαμε. Άλλωστε αυτή δεν ήρθε ποτέ στη βουλή". Δηλαδή συμφωνούν με την παραίτηση της ασυλίας της εθνικής κυριαρχίας και με την υποθήκευσης της χώρας... 

Παρέδωσε και ο Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος, αλλά χωρίς να "παραδοθεί"!



ImageΣε μια έντονα πολιτικοποιημένη ομιλία του ο απερχόμενος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος παρέδωσε την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "Δεν θα υποστείλω την σημαία. Παραμένω στρατιώτης. Δεν θα μας κόψουν τον ομφάλιο λώρο των αποστράτων με τους εν ...

Ευρώ ή εθνικό νόμισμα…μύθοι και πραγματικότητες με πολύ απλά λόγια ( βίντεο)


Πριν 10 χρόνια η Ελλάδα είχε το εθνικό της νόμισμα. Οι συναλλαγές γίνονταν, ο κόσμος πληρωνόταν συντάξεις και μισθούς, η αποδοτικότητα στην πληρωμή φόρων είχε ξεπεράσει το 92% των βεβαιομένων φόρων.

Το… μυστικό του κ. Παπανδρέου!


Απέσυρε το δημοψήφισμα η κυβέρνηση αλλά επιμένει στην διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης. «Είστε εκτός τόπου και χρόνου», δήλωσε η Βάσω Παπανδρέου απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, ενώ η Αννα Διαμαντοπούλου παρενέβη τονίζοντας την ανάγκη «κυβέρνησης εθνικής ευθύνης». Ο πρωθυπουργός έδειξε «ανοιχτός» σε συνεργασία με τη ΝΔ. Στο μεταξύ, άλλοι πολλοί, άσκησαν...

Αποκάλυψη: Ο Τζορτζ Σόρος μιλάει για χρεοκοπία.



Ο πιο γνωστός «παίκτης» των διεθνών αγορών, και διαχειριστής τεράστιων κεφαλαίων σε όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου έδωσε τη δική του ερμηνεία στη συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50%.
Όπως σημειώνει ο «γκουρού» των αγορών, Τζορτζ Σόρος, το κούρεμα του ελληνικού χρέους, στην...
ουσία δεν είναι 50%, αλλά μόνο 20%!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ "ΕΥΡΩ-ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ"???


ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ(ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ...

Ετοιμάζουν παράνομα εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό


Τι εννοούν… «κοινής αποδοχής»; 
Ακόμη και τώρα προσπαθούν να κινηθούν εκτός Συντάγματος εκείνοι που διαλαλούν ότι προτίθενται να μας… σώσουν


Ποιοι πολίτες φορολογούμενοι θεωρούν αξιόλογα πρόσωπα τον κάθε Παπαδήμα και κάθε Προβόπουλο… που....

υπηρέτησαν την ιδιωτική Τράπεζα της “Ελλάδας”;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Ποντάρισμα” μαμούθ 10 δις Ευρώ στην ισοτιμία του Ευρώ με διαχείριση της εταιρείας UNIGESTION.


Εταιρία στην οποία ο αδελφός του πρωθυπουργού βρίσκεται στον στρατηγικό σχεδιασμό.


Το έγγραφο φωτιά που κατέθεσε ο Πανος Καμμένος χθες στην βουλή, όπου η τράπεζα DEXIA Λουξεμβούργου επενδύει στην διακύμανση της ισοτιμίας του Ευρώ και …διοικείται από την εταιρεία UNIGESTION. Ποιά είναι η εταιρεία Unigestion; Μα η εταιρεία στον στρατηγικό σχεδιασμό της οποίας βρίσκεται ο αδελφός του...

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ελληνικά , H γλώσσα μας.



Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (Bιβλίο Γκίνες) Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ’ αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)...
Η Ελληνική και η Κινέζικη, είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και…..στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.
(Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

«Καίνε» τα νέα τέλη κυκλοφορίας


Αυξημένα κατά 10% είναι τα νέα τέλη κυκλοφορίας τα οποία θα πρέπει να προμηθευτούν όλοι οι οδηγοί μέχρι το τέλος Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Γ. Καπελέρη, που εστάλη σε όλες τις εφορίες, τα τέλη είναι δύο «ταχυτήτων» ανάλογα με την ημερομηνία ταξινόμησης. Για τα....

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Γελάνε οι Ελβετοί με τον Ε.Βενιζέλο και τις ... φορολογήσεις των καταθέσεων


Καμία περίπτωση δεν υπάρχει, ούτε να δοθούν στοιχεία λογαριασμών Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία, ούτε να φορολογηθούν βέβαια αυτές οι καταθέσεις, ούτε να υπάρξει κάποια διερεύνησή τους από ελληνικής πλευράς. Γελάνε οι Ελβετοί με όσα ανακοίνωσε ο Ε.Βενιζέλος σήμερα περί δήθεν άρσης του τραπεζικού απορρήτου για τους Έλληνες καταθέτες της Ελβετίας. Στέλεχος μεγάλης ελβετικής τράπεζας με τον οποίο επικοινώνησε το defencenet.gr τόνισε σχετικά:

Δεν έχω πόδια να σταθώ, τα έδωσα στην Πατρίδα… μια συγκλονιστική ιστορία


Ο Δημήτρης Ντούλιας πλωτάρχης. ε.α. στο Πολεμικό ναυτικό περιγράφει μοναδικά στην παρακάτω επιστολή του μια σκηνή που καταγράφηκε στη μνήμη του και στην καρδιά του και από ότι φαίνεται δεν θα σβήσει ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν. «Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν οπόταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε.

Απειλές κατά του Σημαιοφόρου της Ευελπίδων, επειδή επέμενε να παρελάσει!!!




Ο Σημαιοφόρος Αρχηγός της Ευελπίδων απαιτούσε να παρελάσει για τους Έλληνες πολίτες "Εκτελούμε εντολές" ομολόγησε ο στρατιωτικός υπεύθυνος του αγήματος της Ευελπίδων, ξεγυμνώνοντας την μικρότητα της πολιτικής ηγεσίας Μαθήματα ήθους και χρέους προς την....
πατρίδα παρέδωσε η Σχολή Ευελπίδων στην Θεσσαλονίκη
Ρίγη συγκινήσεως όταν οι Ευέλπιδες τραγουδούν το Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου
Χώρα! και απαιτούν να παρελάσουν ...
Τα όσα διαδραματίστηκαν στο παρασκήνιο της ακύρωσης της...


ΚΥΣΕΑ ίσως και το απόγευμα, αλλάζουν Αρχηγούς


Μέσα στο χάος που έχει προκαλέσει η αιφνιδιαστική κίνηση Παπανδρέου για το δημοψήφισμα ,όλα δείχνουν ότι ίσως και σήμερα έχουμε κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τις 17.30 και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρει αποφάσεις για νέα ηγεσία. Αυτή τη στιγμή το σενάριο θέλει τον ΥΕΘΑ να εισηγείται την αποστρατεία όλων των Αρχηγών και να προχωρά βαθειά για την επιλογή των νέων.

Σκατόψυχος Πρωθυπουργός! Αναφέρθηκε στον μαθητή της Λάρισας!


Μικρόψυχος Πρωθυπουργός! Αναφέρθηκε στον μαθητή της Λάρισας!
Μόνο ένας μικρόψυχος θα ασχολιόταν με ένα 15χρονο παιδί που μούντζωσε στην παρέλαση! Είπε ο «πρωθυπουργός» στην ομιλία του στην Κ.Ο.: «να θεωρούμε το μούντζωμα ηρωισμό;». Δεν ντρέπεται λιγάκι ο «σωτήρας» της χώρας; Τόσο πολύ φοβήθηκε το μούντζωμα ενός εφήβου;

Αποκαλύπτονται ένας - ένας οι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


ΒΑΤΙΚΑΝΟ - ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Βέβαια πριν απο δαύτους το είχαν πεί και άλλα "καλά παιδιά": «...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).

Έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν παραίτηση του Πρωθυπουργού και εκλογές.


Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Εκλογές και παραίτηση Παπανδρέου ζητούν έξι βουλευτές του κόμματος με επιστολή τους. Η ”ομάδα των 6″, που αποτελείται από τους Γιώργου Θωμά, Βαγγέλη Μαλέσιο, Στέφανο Μανίκα, Δημήτρη Μπατζελή, Γιάννη Νικολάου και Μηνά Σταυρακάκη, χαρακτηρίζει την εξαγγελία για...
δημοψήφισμα ως ανεύθυνη που οδηγεί τη χώρα σε πολιτική ανωμαλία και διχασμό και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να απολογείται αντί να πανηγυρίζει. Αναλυτικά η επιστολή: “Η χώρα χρειάζεται επειγόντως κυβέρνηση με πολιτική νομιμοποίηση, σχέδιο Εθνικής Αναγέννησης και μεγάλη διαχειριστική ικανότητα.

Τουρκική πρόβα πολέμου από το Οικόπεδο 12 μέχρι την Μεγίστη


Για δεύτερη κατά σειρά ημέρα μετά την νυχτερινή της διείσδυση στο εναέριο χώρο του Αιγαίου που αποκάλυψε το defencenet, η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις τους στην θαλάσσια περιοχή γύρω από την Κύπρο.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Rothschilds: Το ξεκίνημα


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ > ΕΛΛΑΔΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ, ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ! > ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ!!!


Οι επιπτώσεις από το «κούρεμα» στην καθημερινότητά μας


Μετά το «κούρεμα», κάθε ευρώ που θα πέφτει έξω ο προϋπολογισμός θα σημαίνει ένα ευρώ επιπλέον έκτακτα μέτρα λιτότητας: φόροι, εισφορές, καθυστερήσεις στις πληρωμές και περικοπές σε μισθούς του δημοσίου, σε συντάξεις και σε κοινωνικά επιδόματα. Και αυτό γιατί στην πραγματικότητα, το δημόσιο χρέος δε μειώνεται αυτόματα όσο λέει το ποσοστό του haircut. Επίσης, το «κούρεμα» δημιουργεί νέες ανάγκες χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, τις οποίες θα κληθεί να πληρώσει ο προϋπολογισμός.

Μαθητές αποστρέφουν το κεφάλι από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!


Υπάρχουν κάποιοι νέοι που έχουν κοχονες ΝΑΑΑΑΑ! ΠΩ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Πάμε μωρέ ..οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!


Ρώσοι Πεζοναύτες παρελαύνουν στην Αλεξ/πολη!



Λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα οι δύο μεγαλύτεροι Στρατοί της Ορθοδοξίας, ο Ελληνικός και ο Ρωσικός, ενώθηκαν πριν λίγο και παρέλασαν για πρώτη φορά, μαζί, στην ίδια διάταξη (προηγήθηκαν των Ελλήνων), σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους χιλιάδες κατοίκους της ακριτικής Αλεξανδρούπολης που τους αποθέωσαν (ακούστε σε αυτό το πρώτο βίντεο

Η Ελληνική σημαία της Επανάστασης σηκώθηκε σήμερα (28/10) στο Λυκαβηττό !!



Σήμερα το πρωί (28/10/2011) μέλη και φίλοι του ΕΝ.Α (ένωση αποφασισμένων-αγανακτισμένων Ελλήνων) σήκωσαν τη σημαία της Ελληνικής επανάστασης στο Λυκαβηττό.
Η σημαία αναρτήθηκε στο βράχο του Λυκαβηττού τις πρωινές ώρες και παρέμεινε εκεί μέχρι τη δύση του... ηλίου πριν έρθει το άγημα για την κεντρική σημαία.
Η υποστολή της σημαίας έγινε από 4 μέλη και....φίλους οι οποίοι παρέμειναν μέχρι σχεδόν τη δύση του ηλίου. Μεταξύ των μελών ήταν ο Γιώργος Χατζηαναγνώστου και ο Παπατόλης Θωμάς.

Νέα βίντεο από την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη – με μεγαλύτερο ενθουσιασμό από ποτέ!



Μακεδονία ξακουστή, έτσι όπως δεν την έχετε ξανακούσει! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του ΓΑΠ, του Αλαβάνου, του Μαντέλη, του Τσουκάτου κλπ κλπ.
 

Για πρώτη φορά στα χρονικά ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση - "ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" φώναζαν οι ντουντούκες!


ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!


Δεν γνωρίζουμε από πού είναι η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ: Όπως μας είπαν, είναι από το Περιστέρι Αττικής), αλλά είναι πραγματικά συγκλονιστική: Οι μαθητές και μαθήτριες ενός Λυκείου να δηλώνουν πως "ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ"!

Ποιοι είναι αυτοί που τους απαγόρεψαν να παρελάσουν; Μα, τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που έχουν το θράσος να παριστάνουν και τα...θύματα των σημερινών αποδοκιμασιών!

Και κλάμα ο Παπούλιας...



  • Δάκρυσε ο Πρόεδρος των 1.000 ευρώ ημερησίως, ενώ άλλοι Έλληνες ζούνε με 3οο ευρώ μηνιαίως και κάποιοι άλλοι δακρύζουν κοιτώντας τα παιδιά τους στα οποία δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα πιάτι φαγητό...
  • Μην δακρύζεις Πρόεδρε. Άρχισε η πληρωμή του γραμματίου δόξας που ζήτησες...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΣ. ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΣ. ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η γλώσσα μας
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ’ αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)

Έκαψαν την γερμανική σημαία σε Βόλο και Πάτρα - Εκτεταμένα επεισόδια στον Βόλο


Εκτεταμένα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης και στο Βόλο. Μάλιστα, όπως και στην Πάτρα οι πολίτες έκαψαν μια γερμανική σημαία, έβρισαν, αποδοκίμασαν και έτρεψαν σε φυγή τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο και τους υπόλοιπους «επισήμους», ακόμα και...
τους άνδρες των ΜΑΤ.

Απίστευτος ο Γκλέτσος..Τους κατέβασε όλους από την εξέδρα των επισημών και ανέβασε επάνω τους ήρωες του 1940, που πολέμησαν στην Πίνδο…



Με μια κίνηση απέφυγε όλα όσα “άκουσαν” οι επίσημοι σε άλλες πόλεις της χώρας, από αγανακτισμένους πολίτες.
Τι έκανε;

Ο Μόνος Αγώνας που Χάνουμε Είναι Αυτός που Δεν Δίνουμε.




Ένα υπέροχο μήνυμα από τον Ολυμπιονίκη μας Νίκο Κακλαμανάκη. Μήνυμα για μια Ελλάδα όχι οριστικά χαμένη αλλά προσωρινά ξεχασμένη. Στο χέρι μας είναι να την επαναφέρουμε.