Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Άρθρο-πρόκληση: Ο στρατός θα ακυρώσει το νέο μνημόνιο!!!


Άρθρο αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο απειλεί με επέμβαση του στρατού κατά του μνημονίου. Ο αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης,πρόεδρος της οργάνωσης "Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων" (www.sysmed.gr) τονίζει ότι ο ελληνικός λαός "πολύ σύντομα θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους δυνάστες του". "Η απάντηση (ΣΣ στα δεύτερο μνημόνιο) βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Και είναι σίγουρο ότι, μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς, πολύ σύντομα θα δοθεί δημοκρατικά.". Μήπως η λέξη "δημοκρατικά" αποτελεί άλλοθι;  Όλο το άρθρο > >

Ο Πούτιν, η ασθένεια Ερντογάν, το ενεργειακό παιχνίδι και ο ρόλος της Ελλάδας


Τα ενεργειακά δίκτυα μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, κατέρρευσαν μαζί με τους δίδυμους πύργους.
Το αντιληφθήκαμε αργότερα, μετά την εισβολή στο Ιράκ το 2002, την ανάρρωση της Ρωσίας το 2004, την ανάπτυξη του Ιράν από το 2007.
Το συνειδητοποιούμε καλύτερα με την Αραβική άνοιξη το 2010, που εκπόρθησε τη Λιβύη και πολιορκείτη Συρία. Η οικονομική κρίση του 2008, απλά επιβράδυνε την σταθεροποίηση των τιμών πετρελαίου σε πάνω από 100 δολάρια το βαρέλι.

Wikileaks: Η Τουρκία ετοιμάζει θερμό επεισόδιο στο Οικόπεδο 12


Αποφασισμένη εμφανίζεται η Άγκυρα να εμποδίσει την παραγωγή αερίου σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν "ΤΑ ΝΕΑ". Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τουρκία δήλωνε αποφασισμένη ακόμα για στρατιωτική αντιπαράθεση στην Ανατολική Μεσόγειο όταν η Κυπριακή Δημοκρατία φθάσει στο στάδιο παραγωγής του φυσικού αερίου από το Οικόπεδο 12.
Αυτές τις πληροφορίες είχε η Stratfor τον περασμένο φθινόπωρο όταν δοκίμαζε τα νερά και τα νεύρα Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ προκαλώντας ένταση στην περιοχή.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ CDS, ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Ομόφωνα η αρμόδια επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) αποφάσισε ότι στην Ελλάδα συνέβη πιστωτικό γεγονός. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ενεργοποιούνται τα ασφάλιστρα κινδύνου (cds)
, με μόνο ερώτημα το πότε, καθώς

Παρουσιάζει το κόμμα του αύριο στο Δίστομο ο Π. Καμμένος

Παρουσιάζει το κόμμα του αύριο στο Δίστομο ο Π. ΚαμμένοςΟ ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος, αύριο Κυριακή 11 Μαρτίου θα ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματός του «Ανεξάρτητοι Έλληνες», στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Διστόμου.

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!

Κομματάρχης στη Θεσσαλονίκη με 40 εκατομμύρια ευρώ μαύρα λεφτά που έπιανε σε παρακολούθηση της ΕΥΠ. Υπαλληλος υπουργείου της Αθήνας ειχε καταθέσεις 9 εκατομμυρια ευρώ δίχως να δικαιολογούνται. Δικαστική υπάλληλος με 8 εκατομυρια ευρώ. Υπάλληλοι πολεοδομιών με 4 εκατ. ευρώ. Τελωνιακός υπάλληλος με 1 εκατ. ευρω. Μετα απο ελεγχο που εγινε στις καταθεσεις ολων των βουλευτων (στα ποσά δεν συμπεριλαμβανονται τα κρυμένα και οι οφσορ):

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Καθαρίζουν τις στοές της Βουλής


Πληθαίνουν οι πληροφορίες καθημερινά για εργασίες από αλλοδαπών στη μεγάλη στοά του Λυκαβηττού, της οποίας μια διακλάδωση επικοινωνεί υπόγεια με το πάρκινγκ των βουλευτών και καταλήγει έπειτα από συνεχείς διακλαδώσεις στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα...υπό την επίβλεψη στελεχών της.

ΒΟΜΒΑ: Ολόκληρη η λίστα των 12.000 CDS που ξεσκεπάζει τη διεθνή κερδοσκοπία!

ΟΛΗ η λίστα με τα 12.000 CDS που έπαιξε στην πλάτη της χώρας μας η διεθνής κερδοσκοπία.

Στοιχεία – φωτιά μέσα σε 300 σελίδες που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους και έρχονται λίγα 24ωρα μετά το υπόμνημα που κατέθεσαν στον... οικονομικό εισαγγελέα κ. Αριστείδη Κορέα, οι μάχιμοι και καταξιωμένοι Δρ. Κυριάκος Τόμπρας και Γιώργος Νούλας. (Δείτε εδώ το υπόμνημα)

Ο άνθρωπος που τρομάζει τη Δύση

Μετά τις αντιδράσεις της Δύσης και των κατευθυνόμενων μεγάλων ΜΜΕ της, στο άκουσμα της συντριπτικής νίκης του Βλαντιμίρ Πούτιν στις Ρωσικές εκλογές, ένα είναι σίγουρο... Ο Ρώσος πρόεδρος τρομάζει τους Δυτικούς

Το παγκόσμιο νόμισμα προ των πυλών...



Παρασκευή,19 Σεπτεμβρίου 2008: Αίτημα πτώχευσης Lehman Brothers

Μόλις έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου….Όλα όσα το έδειχναν επιμελώς σχεδιάστηκαν ή επιδεικτικά αγνοήθηκαν…

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Φοβερή Αποκάλυψη! Σχεδιασμένη η πτώχευση των λαών για να έλθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση! Βίντεο


O διεθνής Αμερικανός αναλυτής Bob Chapman, μέσα από την συνέντευξή του στην Eλληνικής καταγωγής δημοσιογράφος

Με πυρηνική στοχοποίηση της Ελλάδας λόγω αντιβαλλιστικής προειδοποιεί η Μόσχα...


Οι ήχοι της ροκ μπάντας που έπαιζε χθες το βράδυ στη Μόσχα, στα επινίκια του εκλογικού θριάμβου του Βλαντίμιρ Πούτιν, πιθανόν να ακουστούν και μέχρι την Αθήνα σε διασκευή «σκληρού ροκ», καθώς η Μόσχα είναι έτοιμη να στείλει ένα τελεσίγραφο, άλλου είδους: Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στη Ρωσία για διάθεση από την Πολεμική Αεροπορία μιας πυροβολαρχίας

Τα made in India φάρμακα μειώνουν το προσδόκιμο ζωής!

Ποιες είναι οι πέντε πολυεθνικές που περιμένουν στη γωνία για να πάρουν όλη την αγορά γενοσήμων εν μια νυκτί!
 Η σπουδή της κυβέρνησης σε θέματα υγειονομικής υφής και ειδικά των φαρμάκων, απειλούν να γυρίσουν τη φαρμακευτική περίθαλψη στη δεκαετία του '60 και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών

Ένα βίντεο για την Ελλάδα,"σαρώνει" στο διαδίκτυο

Βλέποντας βίντεο σαν κι αυτό συνειδητοποιούμε το πόσο εκπληκτική είναι αυτή η χώρα,την οποία όλοι προσπαθούν με λύσσα να.
βάλουν στη γωνία.Ακόμη κι εμείς οι ίδιοι με πράξεις και παραλείψεις.Το βίντεο είναι εκπληκτικό ,σαρώνει στο διαδίκτυο και βλέποντάς το δεν μπορεί παρά να αναρωτηθείς "πως είναι δυνατόν τέτοια χώρα να πτωχεύσει". 



Η Άγκυρα ετοιμάζει θερμό επεισόδιο.

Η Τουρκία ανεβάζει την ένταση, ενώ η τρόικα «καταστέλλει» άμυνα και διπλωματία
■ Τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη μόνο κατά περίπτωση απογειώνονται για να αναχαιτίσουν ή για να εμπλακούν με τουρκικά πολεμικά...
■ Κορυφαίοι παράγοντες των υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας εκφράζουν προς τις πολιτικές ηγεσίες τους έντονο προ­βληματισμό για τις κινήσεις της Τουρκίας
■ Η επαναφορά της θεωρίας των «γκρίζων ζωνών» και οι υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά προβλη­ματίζουν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η GOOGLE

Παράβαση των ευρωπαϊκών συνθηκών και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας στοιχειοθετεί η νέα πολιτική απoρρήτου που έθεσε σήμερα σε εφαρμογή η Google, σύμφωνα με την Επίτροπο Δικαιοσύνης Βίβιαν Ρέντινγκ, γεγονός που πιθανώς προμηνύει μια παρατεταμένη διαμάχη μεταξύ της...
Ευρωπαϊκής Ένωσης και του
τεχνολογικού γίγαντα.

ΝΙΚΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ - ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσο μεγάλες ή μη, όσο αυθόρμητες ή υποκινούμενες, οι αντιδράσεις για τον Βλαντιμίρ Πούτιν δεν στάθηκαν αρκετές για να χάσει τις προεδρικές εκλογές και να μειωθεί η δημοφιλία του. Το ότι ο Ρώσος ηγέτης κέρδισε από την πρώτη Κυριακή με ένα μεγάλο ποσοστό, δείχνει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιστρέφει και εδραιώνεται στην ηγεσία της Ρωσίας για μια τρίτη θητεία, εξαετή αυτή τη φορά.