Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή, το BAR CODE 520 δε σημαίνει αναγκαστικά ελληνικό προϊόν!

Όλοι αγαπάμε την Ελλάδα και όλοι θέλουμε να στηρίζουμε τα… Ελληνικά προϊόντα, αλλά με σκέψη προσοχή και χωρίς να αδικούμε η να μειώνουμε κανένα. Τελευταία, κυκλοφορούν mails και δημοσιεύονται αναρτήσεις σχετικά με τον τρόπο που μπορούμε να ξεχωρίζουμε ποιο προϊόν είναι ελληνικό. Κάποια από αυτά, αναφέρουν πως όταν βλέπουμε bar code που να ξεκινάει με 520, σημαίνει πως αγοράζουμε κάτι ελληνικό. Μου φάνηκε εξαιρετικά χρήσιμος σαν τρόπος, αλλά επειδή είμαι και λίγο -ας το πούμε- “περίεργος”, έκανα την έρευνά μου και συνειδητοποίησα πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι!

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συγκλονίζει το ελληνικό δράμα.



Ξερή, χωρίς την παραμικρή ταλάντευση ήταν η δήλωση της Μέρκελ για την Ελλάδα: «Αλλαγή του προγράμματος δεν μπορεί να υπάρξει και δεν θα υπάρξει»! Τελεία και παύλα. Εντυπωσιάστηκε ακόμη και η συντηρητική γερμανική εφημερίδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» από την άκαμπτη στάση της. «Παρά τις δραματικές εικόνες από την Αθήνα, η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ απέκλεισε διορθώσεις στις υποχρεώσεις της Ελλάδας» σημείωνε χθες στο κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα της.

Άντε και γ@@@σου επιτέλους, κύριε Σόιμπλε! - Fuck you Soimple!


Δεν είναι δυνατόν να κατανοήσουμε την απροκάλυπτη και εν πολλοίς θρασύτατη παρέμβαση του κ. Σόιμπλε στα εσωτερικά της Ελλάδας. Και δεν είναι ο μόνος που ακολουθεί την συγκεκριμένη πρακτική. Οι εταίροι μας δεν θέλουν να προχωρήσουμε σε εκλογές και μάλιστα το δηλώνουν δημοσίως, αναβάλλουν το Eurogroup και καθημερινά συζητούν για την επιβολή νέων όρων και μέτρων- σα να θέλουν να μας σπρώξουν εκτός ευρώ ένα πράμα.

Η Μέρκελ ζήτησε παράδοση της Κρήτης

Σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, για να μην ανοίξουν οι Γερμανοί το φάκελο και δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με το ποιοι και πόσα πήραν σε μίζες από τη SIEMENS, η Μέρκελ ζητά από τον Παπανδρέου να της...
επιτρέψει να βάλει χοντρό χέρι στην Κρήτη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!!!

τελευταία νέα και ειδήσεις σήμερα
Με απόφαση λοιπόν του υφυπουργού, το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!).

Guardian: Ντροπή στην Ευρώπη που προδίδει την Ελλάδα

Guardian: Ντροπή στην Ευρώπη που προδίδει την ΕλλάδαΠάνω από 13 χιλιάδες άτομα έχουν διαβάσει στο Facebook το άρθρο της Guardian με το οποίο ο δημοσιογράφος William Wall μιλά με σκληρά λόγια για την Ευρώπη που εγκατέλειψε τους Έλληνες.

ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ: Δυο-δυο αγοράζει ο Γιώργος ποδήλατα αξίας 7.000 ευρώ

Την ώρα που εκατομμύρια Ελληνες έχουν φτωχοποιηθεί και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, για τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν» ακόμη και για την εξυπηρέτηση των ακριβών συνηθειών του, όπως είναι τα ποδήλατα και τα όργανα γυμναστικής. Πληροφορίες τον φέρουν να επισκέφτηκε πρόσφατα…

Nigel Farage για Ελλάδα : «Σε ότι αφορά το χάος δεν έχετε δει τίποτα ακόμη»(βίντεο)


Λάβρος για άλλη μια φορά ο Βρετανός ευρωβουλευτής Nigel Farage κατά της τρόικα και της Ελληνικής κυβέρνησης Παπαδήμου μιλώντας σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο. Ο Farage είπε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα δεν έχει πια Δημοκρατία, αλλά ένα διορισμένο πρωθυπουργό από την τρόικα, ότι..
αν βρισκόταν στην Αθήνα θα είχε με τους διαδηλωτές, ενώ κάνοντας μια πρόβλεψη για το προσεχές μέλλον της Ελλάδας δήλωσε πως ο κόσμος δεν δει τίποτα ακόμη. «Τα μέτρα αυτά σύρουν την Ελλάδα σε μια επανάσταση. Εάν δεν τα πάρετε πίσω και ελευθερώσετε την Ελλάδα στέλνοντάς την στην δραχμή τότε θα δείτε κάτι πολύ μα πάρα πολύ άσχημο», κατέληξε ο Βρετανός ευρωβουλευτής.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας πολιτικός στην Ιστορία της Ελλάδος

Ακούστε πως ακριβώς δουλεύουν τους Έλληνες πολιτικοί και ιδιαίτερα ο Antonis... που παίρνει απευθείας εντολές από την Αμερικάνικη κυβέρνηση! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

SYNTAGMA 2011 Το τέλος του φόβου, ο λαός απέναντι στα ΜΑΤ.


Πρεμιέρα χθες στα 480€


Μισθό στα 480 ευρώ καθαρά, και μάλιστα άμεσα, από... χθες, περιμένει τους ανειδίκευτους εργάτες χωρίς προϋπηρεσία και αντίστοιχα όλους όσοι πληρώνονται με βάση τη...

Αυτοί είναι οι 199 που μας "έσωσαν"! Γκρεμίστε τα τείχη,δώστε τα ονόματά τους σε δρόμους και πλατείες.

Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΝΑΙ
Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΝΑΙ
Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΝΑΙ
Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΝΑΙ
Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΝΑΙ...

Τι μας περιμένει στην Υγεία μετά την ψήφιση του μνημονίου 2!

Φάρμακα με το σταγονόμετρο, νοσοκομεία υπό διάλυση, γιατροί εξαντλημένοι αλλά και υπηρεσίες υγείας για λίγους και πλούσιους αναμένεται να είναι...

Βίντεο από τον εξοργισμένο πολίτη που έβαλε τις φωνές στον Παπαδήμο από τα θεωρεία της Βουλής!


Η οργή του κόσμου μεταφέρθηκε από την πλατεία Συντάγματος και τις γειτονιές όλης της χώρας, μέσα στο κοινοβούλιο. Έλληνας πολίτης ακούγοντας τις ομιλίες βουλευτών και αρχηγών κομμάτων, ξέσπασε μετά το πέρας της ομιλίας του πρωθυπουργού. Πριν προλάβουν να τον απομακρύνει η...ασφάλεια της βουλής, (για την ακρίβεια των έσερνε), φώναζε:

Τα 15 κρυφά μέτρα του μνημονίου


Δυστυχώς δεν υπογράψαμε μόνο το κούρεμα των επικουρικών συντάξεων, του βασικού μισθού και του επιδόματος ανεργίας. Δεν αποδεχτήκαμε μόνο το κλείσιμο του ΟΕΚ και την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Το μνημόνιο στην τελική του μορφή περιλαμβάνει δεκάδες επώδυνα μέτρα οποία θα βρούμε μπροστά μας. Δείτε ορισμένα από αυτά:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Υποταγή ή αντίσταση; Έχουμε δυο μήνες περιθώριο για να διαλέξουμε...

Τα ΜΜΕ,εγχώρια και διεθνή κάνουν μια προσπάθεια τις τελευταίες μέρες να προετοιμάσουν το έδαφος για τα επερχόμενα..Η διαδικασία έχει ξεκινήσει μήνες με..ασκήσεις ετοιμότητας και ανακοινώσεις που σκοπό έχουν να ''τσεκάρουν'' τις αντιδράσεις του λαού όμως αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ένα ακόμα τεστ.Σύμφωνα με πληροφορίες απο εγκυρότατες πηγές, έχει σταλεί έγγραφο στην Αμερικανική πρεσβεία το οποίο δίνει οδηγίες στους υπηκόους των ΗΠΑ και σαφή περιγραφή των όσων θα διαδραματιστούν στην χώρα μας...

Παρακάτω παραθέτω τα email των 300 βουλευτών και οχι μόνο.

AYTH THN EIKONA ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ"

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. 

 

Κάνε υπομονή πατρίδα μου αγαπημένη.





Τον Ιούλιο του 1974 η Ελλάδα και ο λαός της υποδεχόταν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως Εθνικό ήρωα, προκειμένου να αναστηλώσει μια Ελλάδα από την υποτιθέμενη καταστροφή που είχε επιφέρει η «επάρατος» δικτατορία των Συνταγματαρχών. Όμως, δυστυχώς, εκείνος έβαλε τα σαθρά θεμέλια δημιουργίας ενός κράτους που στηρίχθηκε στις πελατειακές σχέσεις κράτους και πολιτών και ενός κράτους που θα είχε τη δυνατότητα να καταπατεί τους θεσμούς ανά πάσα στιγμή και ώρα και να γίνονται οι θεσμοί, βορά στις ορέξεις των εκάστοτε κυβερνώντων. Η αδιάτρητη κατοχύρωση των θεσμών είναι η κορωνίδα της δημοκρατίας. Όπου υπάρχουν θεσμοί, υπάρχει και πραγματική λειτουργία της Δημοκρατίας. Γιαυτό βλέπουμε Ευρωπαϊκά κράτη κατά καιρούς να ταλανίζονται από πολιτική αστάθεια, αλλά το κράτος να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, γιατί απλά έχουν κατοχυρωμένους θεσμούς.

Η αστυνομία επέλεξε να στηρίξει την χούντα των τροϊκανών υπαλλήλων.




Ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου

Έκλεψαν οπλοπωλείο στην Ομόνοια
...

Καταγγελίες για άγριους ξυλοδαρμούς πολιτών από τα ΜΑΤ. Ρίψη Χημικών σε πρωτόγνωρες ποσότητες εναντίον των Ελλήνων που διαδήλωναν κατά του μνημονίου. Αλλά, απόλυτη αδράνεια έναντι των κουκουλοφόρων. Η Αστυνομία επιδεικνύει άκρατη βία κατά των Ελλήνων πολιτών και αυτό αποτελεί –σύμφωνα με μερικούς- αποτέλεσμα της εκτέλεσης των διαταγών που δέχονται…!

Η άποψη των πολιτών για την επιλεκτική δραστηριότητα των αστυνομικών οργάνων και ιδιαίτερα των δυνάμεων καταστολής, τείνει πλέον προς χαρακτηρισμούς πολύ βαρείς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Έλληνες πολίτες που αναφέρονται σε έναν νέο (αλλά ταυτόχρονα και παλιό) ρόλο της Αστυνομίας, η οποία ιστορικά στην Ελλάδα γίνεται στήριγμα φασιστικών καθεστώτων.

Αντίο πατρίδα.




Να την ξαναδώ ακόμα μια φορά ήθελα. Την Ελληνίδα που φορά το μαύρο μαντήλι για να πενθεί τις χαρές που δεν έζησε και αυτές που έφυγαν ανεπιστρεπτί. Να κουβαλά το ταψί με το ξεροψημένο από φούρνο ψωμί στο κεφάλι ισορροπώντας τα τσακισμένα πόδια της στο καλντερίμι κρατώντας το μέτωπο ψηλά σαν Καρυάτιδα που ακόμα και γερασμένη είναι εκεί για να κρατά τη μετόπη της αξιοπρέπειας.

Ποιός φοβάται τη δραχμή;

(Μας λένε...) ότι ΟΤΑΝ είχαμε ως εθνικό νόμισμα τη δραχμή -μέχρι το 2002 - ...
-ΔΕΝ είχαμε καύσιμα;
-ΔΕΝ είχαμε τουρισμό;
-ΔΕΝ είχαμε φάρμακα;
-ΔΕΝ είχαμε συνάλλαγμα από τουρισμό και ναυτιλία;

EAN TO ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...


ΒΙΝΤΕΟ: Διαδηλωτές έξω από το σπίτι του Σημίτη


ΒΙΝΤΕΟ: Διαδηλωτές έξω από το σπίτι του Σημίτη
Δείτε τι έλεγαν πολίτες στην ομάδα ΔΕΛΤΑ που πήγε να υπερασπιστεί το σπίτι του Σημίτη!!!
 
 
 
 
 

Τα ψέματα τελείωσαν... έχουμε πόλεμο!!!

Ναι, ακριβώς όπως το ακούς ανθρωπάκο. Αύριο έχεις τη δυνατότητα να ξανακερδίσεις κάτι που είχες χάσει εδώ και πολύ καιρό, κάτι που άφησες να στο πάρουν. Την αξιοπρέπεια σου. Ναι σε σένα μιλάω, που την αντάλλαξες φτηνά για μια θεσούλα στο Δημόσιο ή τα.
χρήματα των αγροτικών επιχορηγήσεων.