Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Έρχεται καταιγίδα στην Αν.Μεσόγειο με "πειρατεία" της Άγκυρας



  Τελικά, η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο έρχεται πολύ πιο γρήγορα απ’ότι την περίμεναν (;) οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες που από το 2005 έχουν κηρύξει αυτοεμπάργκο στον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων (όταν δεν αερολογούν με συνεχή λαϊκίστικα τσιτάτα περί «μείωσης των εξοπλισμών» και «μερίσματος ειρήνης»). Στα τέλη Σεπτεμβρίου (την 1η Οκτωβρίου ανακοίνωσε η Κύπρος ως ημέρα έναρξης των γεωτρήσεων) όταν ο τουρκικός Στόλος θα έχει βγει στην Ανατολική Μεσόγειο για να πολιορκήσει την εξέδρα της Noble Energy που για λογαριασμό της Κύπρου θα διεξάγει τις γεωτρήσεις, η Ελλάδα μπορεί να στείλει μαζί με τα κουρασμένα σκαριά των “S” και των ΜΕΚΟ-200HN και λίγο «μέρισμα ειρήνης»!

12 Σεπτεμβρίου η δίκη για τις γερμανικές αποζημιώσεις


Από τις 12 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσουν Γερμανία και Ιταλία τα επιχειρήματά τους στην υπόθεση που εξετάζει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης μετά την προσφυγή του Βερολίνου με αφορμή τις αποφάσεις ιταλικών δικαστηρίων, που δικαίωσαν θύματα των ναζιστικών εγκλημάτων.

 "Το Δικαστήριο θα συνεδριάσει δημοσίως από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011", αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε στη Χάγη. Στις συνεδριάσεις αυτές οι δύο χώρες θα παρουσιάσουν και προφορικά τις θέσεις που είχαν διατυπώσεις γραπτώς.



Η Ελλάδα, δεν πέθανε ακόμη!



Συνέλληνες, οφείλουμε Όλες και Όλοι, να αμυνθούμε! Ως μονάδες, ως μέλη της οικογένειάς μας, και ως κύτταρα της κοινωνικής ομάδας που ανήκουμε, εξοστρακίζοντας πρώτα-πρώτα από πάνω μας, τη στημένη φρίκη «Αυτών», με το καθεβραδινό τους τηλεπαραμύθιασμα.

Ο Γιώργος παρέδωσε τον έλεγχο της χώρας.




Έρχεται η υπερκυβέρνηση
Οι ξένοι αποκτούν για μία ακόμα φορά στην ιστορία μας την διακυβέρνησης της χώρας. Η κυβέρνηση αδυνατώντας να συγκρουστεί με την πραγματικότητα και με τις ανάγκες, παραδίδει τον έλεγχο και την υλοποίηση των νέων όρων στην τρόικα, στις Βρυξέλλες στο ΔΝΤ και τελικώς στο κλαμπ των μεγάλων επενδυτικών τραπεζών του πλανήτη. Η νέα αυτή πραγματικότητα έχει προετοιμαστεί και προαναγγελθεί, δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της κακής οικονομικής κατάστασης.Tον πρώτο λόγο σ αυτή την πολυεθνική υπερκυβέρνηση έχουν οι Γερμανοί, εκπροσωπούμενοι από τον Χορστ Ράιχενμπαχ (που στα ελληνικά σημαίνει πλούσιο ρυάκι). Για ποιόν θα είναι πλούσιο το ρυάκι δεν χρειάζεται να στοιχηματίσουμε.

Ποιούς θα πάρει μαζί της στον γκρεμό η Ιταλία εάν…






Σε συναγερμό η Ευρώπη
Σύννεφα στη Μεσόγειο
Eάν αυτό δεν είναι ο ορισμός της εξάπλωσης της κρίσης, τότε ποιός είναι;
Mετά την προσφυγή της Ελλάδας πέρσι τον Μάιο στην πόρτα της τρόικας για βοήθεια, ακολούθησαν η Ιρλανδία, φέτος η Πορτογαλία,
η Ελλάδα χρειάστηκε και δεύτερο πακέτο διάσωσης, η Κύπρος πιθανότατα να χρειαστεί και αυτή διάσωση, το Βέλγιο ακόμη δεν έχει κυβέρνηση, και στην Ισπανία και – ειδικά – στην Ιταλία, έχει σημάνει συναγερμός.

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ- Ο «ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ > Η «αποστολή» της Χίλαρι, ο ρόλος της Ρωσίας και ο «ψυχρός πόλεμος» με τις ΗΠΑ


Ένα θρίλερ για γερά νεύρα παίζεται πάνω από το Αιγαίο. Με την Τουρκία να σηκώνει «μπαϊράκι» ακόμα και απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις, οι ΗΠΑ προσπαθούν να ελέγξουν τα κοιτάσματα πετρελαίου της χώρας μας, αλλά και κυρίως το διάδρομο για τον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης. Και στο «παιχνίδι», αφού οι αραβικές πηγές «στερεύουν» μπαίνουν φυσικά και το Ισραήλ και οι Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και το «αντίπαλο δέος» των ΗΠΑ, η Ρωσία. Τα «κοράκια», δηλαδή οι πολυεθνικές της κάθε χώρας, «μυρίστηκαν το ψαχνό» του Αιγαίου και τώρα τσακώνονται για το ποιος θα το πρωτοπάρει…

Ο Ν.Έρογλου πάει γυρεύοντας για σφαλιάρες: Απειλεί με κρίση αν προχωρήσουν οι γεωτρήσεις


Ο Ντερβίς Έρογλου, συνομιλητής του κομμουνιστή προέδρου της Κύπρου, Δ.Χριστόφια, με γελοίες "απειλητικές" προειδοποιήσεις, προσπάθησε να πείσει την Κυπριακή Δημοκρατία να απέχει από το δικαίωμά της να κάνει γεωτρήσεις για φυσικό αέριο, με τη δικαιολογία πως "Ο υποθαλάσσιος πλούτος της Κύπρου δεν ανήκει μόνο στους Ελληνοκύπριους". Σωστά, ανήκει σε όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά όχι σε αυτούς που δεν θέλουν να είναι πολίτες της...Ο αλαζονικός Ν.Έρογλου, με το ύφος Ασιάτη κατακτητή, νομίζει ότι φοβίζει κάποιους όταν ισχυρίζεται ότι ''Η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν πρέπει να ξεκινήσει γεωτρήσεις την 1η Οκτωβρίου γιατί θα γίνει πονοκέφαλος για κάποιους".

Η καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων.



Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - Αν η κυβέρνηση κριθεί ως ελληνική κυβέρνηση που επιχειρεί να λύσει τα προβλήματα του ελληνικού λαού και να αναβαθμίσει τη χώρα, άνετα διεκδικεί τις χειρότερες επιδόσεις σε όλη την ελληνική ιστορία. Αν όμως κριθεί ως φορέας καταστροφής των βασικότερων προϋποθέσεων ύπαρξης της Ελλάδας, τότε παίρνει άριστα με τόνο!
Δεν υπάρχει τομέας πολιτικής που να μην έχει πλήρως αποδομηθεί. Η Ρωσία συνιστά το σημαντικότερο δυνητικό αντέρεισμα της Ελλάδας στις εξωτερικές πιέσεις. Αυτή είναι μια πραγματικότητα επιβεβαιωμένη από τέσσερις αιώνες ιστορικής εμπειρίας, έστω κι αν και η Ρωσία, όπως κάθε ξένη δύναμη, ακόμα και η πιο φιλική, δεν πρέπει να εξιδανικεύεται.

Ηürriyet " 'Oταν τελειώσει η τάφρος στον 'Εβρο δυνάμεις του ελληνικού στρατού θα μεταφερθούν στα νησιά".


 «Η Ελλάδα νυχθημερόν σκάβει τα ελληνοτουρκικά σύνορα» γράφει η Τουρκική εφημερίδα Hürriyet και χαρακτηρίζει το έργο ως «τρελό σχέδιο. Η Ηürriyet κάνει αναφορά στα δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου και γράφει πως τα 20 χιλιόμετρα της τάφρου έχει πλάτος 30 μέτρων και βάθος 7 μέτρων.
«Όταν το έργο ολοκληρωθεί και φτάσει σε μήκος 120 χιλιομέτρων μέρος της ελληνικής στρατιωτικής δύναμης που βρίσκεται στη Θράκη θα μπορεί να μεταφερθεί στα νησιά του Αιγαίου».

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Αντιαρματική τάφρος σε όλη την ελληνοτουρκική μεθόριο.

Δεύτερο… Έβρο μήκους 120 χιλιομέτρων και πλάτους 30 μέτρων σκάβουν δίπλα στον ποταμό οι Ενοπλες Δυνάμεις. Η ολοκλήρωση της μήκους 14.500 μέτρων αντιαρματικής τάφρου από το χωριό Μαράσια μέχρι το χωριό Ν. Βύσσα και ο επιτυχής απολογισμός όσον αφορά την ανακοπή της εισόδου λαθρομεταναστών από τη συγκεκριμένη περιοχή, άναψε πράσινο φως για την επέκταση του έργου προς Βορρά και Νότο. Ηδη, όπως διαπίστωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, κατά την επιθεώρηση που έκανε προχθές έχει προχωρήσει το 17% του έργου καθώς την περίοδο αυτή εκτελούνται εργασίες εκβάθυνσης σε μήκος περίπου 4.000 μέτρων, από την περιοχή του χωριού Ν. Βύσσα μέχρι τον παραπόταμο του Εβρου και νοτιότερα, αλλά και εργασίες διάνοιξης νέου τμήματος 2.500 μέτρων, στη περιοχή ανατολικά του χωριού Αρδάνιο.

Morton Abramowitz επίκαιρος όσο ποτέ: Ο διαμελισμός της Τουρκίας προ των πυλών!


Ο Morton Abramowitz, διετέλεσε ως Πρέσβης των ΗΠΑ στη Τουρκία κατά τη περίοδο 1989 – 1991.
Ο Morton Abramowitz το 2007: Έρχεται σύγκρουση μεταξύ Κεμαλικών και Ισλαμιστών, παράλληλα με μία γενικευμένη εξέγερση των Κούρδων!

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Ένα βίντεο που πρέπει να το δούνε όλοι...


Ο Μπερλουσκόνι παραδίδει μαθήματα...> Έφοδος των ιταλικών αρχών σε Moody’s και S&P!!!


Έρευνα κατά των οίκων αξιολόγησης Moody’s και S&P πραγματοποιούν οι ιταλικές δικαστικές αρχές, μετά τις αναταράξεις που προκάλεσαν στην οικονομία της Ιταλίας, οι αναφορές τους. Επιθεωρητές πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία των δύο οίκων αξιολόγησης και κατάσχεσαν έγγραφα. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, τρεις αναλυτές των δύο οίκων βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών. Σε ανακοίνωσή της η Moody’s ανέφερε ότι συνεργάζεται με τις αρχές, ενώ από την πλευρά της η Standard & Poors απέρριψε τις κατηγορίες.

Επιμένει η Άγκυρα για «μειονότητα» στη Ρόδο.




Ζητάνε διδασκαλία στην "μητρική γλώσσα" για τα παιδιά.
Ο τουρκικός Τύπος κατά διαστήματα αναθερμαίνει τους ισχυρισμούς της Άγκυρας σχετικά με την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας» στη Ρόδο.

Η Ελλάδα τον… πίνει.



Την πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών προωθεί με νομοσχέδιο το υπουργείο Δικαιοσύνης. Καιρός ήταν να αποποινικοποιηθεί η χρήση ναρκωτικών, αφού το εμπόριο ναρκωτικών έχει αποποινικοποιηθεί εδώ και χρόνια.
Επίσης, τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών θα θεωρούνται στο εξής πταίσματα – εκτός αν κάποιος προμηθεύεται ναρκωτικά από αστυνομικούς, οπότε θα θεωρούνται νόμιμα.

Η μητέρα όλων των κρίσεων τώρα ξυπνάει.



Όσα μπάνια και αν αναβάλει ο Θαπατέρο για να ασχοληθεί με τις αγορές, ή όσες διαβεβαιώσεις και αν δώσει ο Μπερλουσκόνι για την ιταλική οικονομία, ή όσες έκτακτες συναντήσεις και αν κάνει ο υπουργός των Οικονομικών Τρεμόντι με τον Γιούνκερ ή τον Ρεν, ένα πράγμα είναι βέβαιο:

Σε πανικό η κυβέρνηση απ’ την κατάρρευση των αγορών.


Και εκεί που είπαμε να ηρεμήσουμε λόγω καλοκαιριού και αφού προηγήθηκε η «καθησυχαστική» Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών, ξαφνικά οι αγορές στην Ευρώπη δείχνουν να τινάζονται στον αέρα.
Αν και η Γερμανία δείχνει να μην ανησυχεί και κάποιοι άλλοι να θεωρούν ότι η πτώση των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων είναι μεμονωμένη, πλέον έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται από διεθνή μέσα ενημέρωσης πως η κρίση χρέους στην Ευρώπη είναι συστημική. Η καρδιά της Ευρώπης βρίσκεται λίγο πριν το έμφραγμα και η ελληνική κυβέρνηση αντιλαμβάνεται πως τα χειρότερα θα χτυπήσουν πρώτα την Ελλάδα.

Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!


Σε ίδρυση κόμματος προχωρούν απόστρατοι αξιωματικοί! “Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία”, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους την οποία υπογράφουν 22 αποστράτοι αρκετοί από τους οποίους βέβαια είχαν κατά καιρού ανακληθεί στην υπηρεσία από την αποστρατεία τους.

Το κείμενο της ανακοίνωσή τους και η πρόσκλησή τους για συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου:

Ρωσικοί S-400 στην Βαλτική: Κίνηση-μήνυμα προς την Δύση


Με σύγχρονα αντιαεροπορικά συστήματα εξοπλίζουν τις βάσεις τους στην Βαλτική οι Ρώσοι, κάτι που αποτελεί κακό οιωνό για την πορεία των ΝΑΤΟ-Ρωσικών συνομιλιών για την αντιπυραυλική ασπίδα. Ο Στόλος της Βαλτικής θα είναι ο πρώτος χρήστης του συστήματος αντιπυραυλικής – αντιαεροπορικής άμυνας S-400 Triumf. Οι παραδόσεις του υπερσύγχρονου αυτού οπλικού συστήματος πρόκειται να ξεκινήσουν το Δεκέμβριο του 2011, σύμφωνα πάντα με πηγές του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Todays Zaman: Οι Ελληνοκύπριοι αγνοούν τη Τουρκία και συνεχίζουν τις γεωτρήσεις!


Σε σημερινό της δημοσίευμα, η τουρκική TODAYS ZAMAN επαναφέρει το θέμα της εξόρυξης υδρογονανθράκων από τη Κύπρο και τονίζει πως οι Ελληνοκύπριοι αγνοούν επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα η Κύπρος ανακοίνωσε πως τη 1η Οκτωβρίου προτίθεται να ξεκινήσει νέο γύρο εξόρυξης υδρογονανθράκων ανοιχτά της νήσου σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία Noble Energy. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην ευρύτερη συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ καθώς και στην εμπλοκή αμερικανικών εταιριών.
 

Οργανωμένο σχέδιο ώστε να γίνουν στάχτη τα νησιά του Ιονίου!

Δείτε εδώ.

Φυλακή θέλει να κλείσει ο Ούγγρος πρωθυπουργός τα καθάρματα που οδήγησαν τη χώρα του στο ΔΝΤ!


Την ποινική δίωξη μελών από τις προηγούμενες σοσιαλιστικές κυβερνήσεις δρομολογεί η κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Βίκτορ Όρμπαν, στην Ουγγαρία, κατηγορώντας τους για λανθασμένους χειρισμούς και παράνομες δραστηριότητες που είχαν ως αποτέλεσμα τη διόγκωση του δημοσίου χρέους. Ειδικότερα στο στόχαστρο βρίσκονται οι Σοσιαλιστές προκάτοχοί του στην πρωθυπουργία κατά το χρονικό διάστημα 2002 μέχρι 2010, τους οποίους και κατηγορεί ως υπεύθυνους για την αύξηση μέσα στην οκταετία, του κρατικού χρέους, από το 53% στο 82% του ΑΕΠ.

Οι Ανίεροι Ιππότες της 'Κόκκινης Ασπίδας' - Ρότσιλντ.



Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Ρότσιλντ, όμως οι περισότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάποιος μύθος πίσω από σκιερό οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, από το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας. Οι Ρότσιλντ είναι αυτό το καμπαλιστικό μάτι στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας.

Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!



Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
...Μοιραίοι.
Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
...Μήπως την Προδοσία ακολουθεί Πραξικόπημα;
Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανή και εξόχως επικίνδυνα. Έχουν βάλει τον λαό ν' αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον "κατακρεουργήσουν". Για να καταλάβει κάποιος την
επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου. Γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει. Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του. Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να "διαφύγει" με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...Να μην αφήσει "κενά" πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ


 Ανακοινώθηκε με πηχυαίους τίτλους , ότι από 3.10.2011, θα μπει στην ζωή μας άλλη μια κάρτα. Η περίφημη ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ. Λένε δε, ότι με αυτό τον τρόπο, θα περιορίσουν την φοροδιαφυγή! Είναι όμως έτσι; Λύνεται το πρόβλημα; Μήπως η χρήση της κρύβει και άλλα; Θα την πάρουν όλοι; Η κάρτα αυτή είναι άλλη μια πρωτιά της χώρας μας; Ας δούμε τι γίνεται με την περίφημη αυτή κάρτα. Το μηχανογραφικό κέντρο του ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΓΠΣ(ΚΕΠΥΟ), έχει την δυνατότητα να επεξεργασθεί τα στοιχεία ,όπως αυτό θέλει, αφού θα έχει το ΑΦΜ σου, το ΑΦΜ της επιχείρησης που αγοράζεις και φυσικά το πόσο. Τι μπορεί να κάνει;

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «Τα νησιά της Ελλάδας- Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος- Η αύξηση του πληθυσμού»





Στην τελευταία συνάντηση τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , η οποία θεωρείται παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση του πιο ισχυρού παγκόσμιου οργάνου των Μασόνων, συμφώνησαν στην έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.


Έλενα Παναρίτη: «Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικάνα»



Βάλε μία Παναρίτη στο σπίτι σου, να δεις προκοπή!

Όταν κάποιος αρνείται την πατρίδα του, πώς μπορεί να λέει ότι την υπηρετεί; Μήπως μόνο ως μισθοφόρος υπάλληλος; Και αν είναι υπάλληλος, τότε τίνος υπάλληλος είναι;

Η Έλενα Παναρίτη, βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε σε συνέντευξή της στο Guardian:

Η κυβέρνηση ξεκινάει εκστρατεία κατά των blogs.


Προφανώς οι κατοικούντες στο Μαξίμου και οι περί αυτώ διαβιώντες, δεν έχουν κατανοήσει τι ακριβώς είναι ένα ιστολόγιο. Προσπαθώντας να τους βοηθήσω να διευρύνουν την οπτική τους γωνία, τους παραθέτω την έννοια (και άρα την χρήση) του blogging.

Αγαπητοί κύριοι υπουργοί, πρωθυπουργοί κι εσείς οι άλλοι, που όψιμα απωλέσατε έννοιες... τα blogs είναι διαδικτυακά ημερολόγια. Χώροι που διατίθενται στον παγκόσμιο ιστό και στα οποία οι διαχειριστές μπορούν να εκθέτουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, σκέψεις και απόψεις... Το καταλάβατε αυτό; Αν ναι, πάμε παρακάτω:

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Στόχος του νέου Τούρκου υπουργού Άμυνας η δημιουργία ισχυρού Ναυτικού


Ώθηση στα εξοπλιστικά προγράμματα του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (TDK) και ναυτική υπεροχή στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου επιδιώκει η Άγκυρα, αναθέτοντας στον İsmet Yılmaz, στέλεχος με σπουδές και γνώσεις επί του αντικειμένου, τη θέση του υπουργού Άμυνας. Ο στόχος της δημιουργίας ενός ισχυρού Ναυτικού προβάλλεται άλλωστε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια σε....

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Είμαστε έτοιμοι να τολμήσουμε;








Η αλήθεια έχει ως εξής:
- Η 5η δόση είναι χλωμή
- Τα 50δις των αποκρατικοποιήσεων είτε τα “δώσουμε” είτε όχι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
- Το έλλειμμα θα είναι 10%+ και όχι 9.5% ενώ έχουν....
προβλέψει 7,4%

- Τα νέα μέτρα για το 2011 θα είναι 7-9 δις και όχι 6δις
- Η ανεργία θα ανέβει στο 18% με ντόμινο στο κόκκινο τα ασφαλιστικά ταμεία
- Και 300 δις περιουσίας να δώσουμε, δεν θα βγούμε από την κρίση.
- Η κρίση είναι κρίση Τραπεζών, στις οποίες θα δώσουμε και άλλα 50δις+ του χρόνου ( σύνολο 180Δις + )

Γλιτώνουν τη χρεοκοπία οι ΗΠΑ


Γλιτώνουν τη χρεοκοπία οι ΗΠΑ
Σωσίβιο στο παρά ένα! Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι συμφώνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην αύξηση του ορίου του αμερικανικού χρέους. Προβλέπονται περικοπές ύψους ενός τρισ. δολαρίων στις δημόσιες δαπάνες έως το 2021.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Μισθοί πείνας απέμειναν στους στρατιωτικούς


Μισθοί πείνας, αποδοχές για κλάματα, περιφρόνηση στην πραξη του έργου που επιτελούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο πίνας που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστικός: Ταγματάρχης μετά από 15 χρόνια υπηρεσία και τέσσερα χρόνια στην σχολή Ευελπίδων εισπαράττει το κολοσιαίο μισθό των 1250 ευρώ μαζί με όλα τα επiδόματα!

Το επικίνδυνο σταυροδρόμι της Αμερικής και η επικείμενη πτώση μίας “ αυτοκρατορίας”



Μια φοβερή ανάλυση για το μέλλον της Αμερικής.

Ο «χορός του θανάτου» για το χρέος των ΗΠΑ συνεχίζεται με το σύνολο του πληθυσμού να κάθεται, βλέποντας με τρόμο και με ένα όπλο στο μέτωπο, κάτι που είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Οξύναμε τον πόλεμο μας κατά της Λιβύης, με το Λονδίνο να πετάει έξω την Λιβυκή κυβέρνηση και εγκαθιστώντας τους αντάρτες σε ένα πραξικόπημα. Η γκρίνια για τον προϋπολογισμό είναι εντελώς εκπληκτική, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο.Ο Μπους ξεκίνησε τους πολέμους του χαμηλώνοντας τη φορολογία, και τώρα αυτό το τρελό καθεστώς μείωσης των φόρων συνεχίζεται, καθώς οι πλούσιοι αποφεύγουν να πληρώνουν για τους πολέμους τους, τους οποίους θέλουν σαν τρελοί. Έχουν βασικά κηρύξει τον πόλεμο σε όλους σχεδόν τους Μουσουλμάνους, και σχεδιάζουν έναν τεράστιο παγκόσμιο πόλεμο κατά της Κίνας, την ίδια ώρα που κάνουν μπίζνες στην Κίνα.

«Θέλετε να πουλήσω την Πελοπόννησο;»

Δραματικό ήταν το παρασκήνιο στην πρόσφατη έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, καθώς η ελληνική αποστολή βρέθηκε μπροστά σε ένα «Βατερλό».
Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής», στο μέσον των διαπραγματεύσεων φάνηκε να προκρίνεται μια λύση, που περιελάμβανε μικρή επιμήκυνση του χρέους και υψηλότερα επιτόκια.
Ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου απευθύνθηκε στη Γερμανίδα Καγκελάριο κ. Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Νικολά Σαρκοζί λέγοντας τους χαρακτηριστικά: «Με αυτά εγώ δεν ανεβαίνω στο αεροπλάνο, δεν φεύγω από εδώ, δεν μπορώ να γυρίσω στην Αθήνα με άδεια χέρια».

Όταν οι πρασινοφρουροί του Άκη έκλειναν τη NAMCO (PONY)



Οι ιδρυτές της εταιρείας, βίωσαν την απόλυτη επιτυχία έχοντας καταφέρει να παράγουν στο εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη 8- 10 αυτοκίνητα ημερησίως, γεγονός πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και ..
με προστιθέμενη ελληνική αξία 67%, οι πωλήσεις ξεπερνούσαν τις 18.000, ενώ ο Ελληνικός Στρατός, η αεροπορία και το Ναυτικό
έδειχναν την προτίμησή τους στα… άλογα των Pony, αφού το κόστος λειτουργίας και συντήρησης πέντε εξ αυτών ήταν μικρότερο από ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού.