Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Γιατί πιέζουν μόνο την Ελλάδα για τα χρέη της και όχι άλλες χώρες που χρωστάνε περισσότερα;


Το κείμενο που ακολουθεί, παρατίθεται για προβληματισμό και εξαγωγή προσωπικών συμπερασμάτων, από την εύλογη απορία: Γιατί οι δανειστές μας (τράπεζες τοκογλύφοι) ζητάνε επιτακτικά από την Ελλάδα την αποπληρωμή ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του χρέους της, ενώ την ίδια στιγμή κάνουν τα στραβά μάτια για άλλες χώρες των οποίων το χρέος δεν είναι απλώς μεγαλύτερο, αλλά μερικές φορές είναι και πολλαπλάσιο του Ελληνικού;
Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα, για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει με τους δανειστές μας:

"Ντύνομαι Ελληνικά, τρώω Ελληνικά, κάνω τουρισμό Ελληνικά".Αγοράζω Ελληνικά.




Αγοράζω ελληνικά ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ,  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ . ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Εκστρατεία υπερ της κατανάλωσης ελληνικών προϊόντων ξεκινούν μέσα στο μήνα τα περισσότερα σούπερ μάρκετ της χώρας, με στόχο να "καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε" και σύνθημα, "ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά".

Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την Παγκόσμια Θρησκεία και τον Παγκόσμιο Ηγέτη.



«Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη».
- Robert Muller, πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ

Βασικός 162.812 ευρώ στο γραφείο Πάγκαλου


.

Βασικό μισθό 162.812 ευρώ δίνονταν στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου. Όργιο κατασπατάλησης. Δείτε το σχετικό έγγραφο - φωτιά

Έδιναν 250 δις στη κυβέρνηση κι αυτή μας έβαλε στο Μνημόνιο;




Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

9η ημέρα: Η πολιορκία των πολιτών κατά της τροϊκανής κυβέρνησης Παπανδρέου συνεχίζεται.




Η “συνωμοσία του σύμπαντος” και οι “Αγανακτισμένοι”
Κάθε φορά που ξεσπά μια επανάσταση, πάντα υπάρχουν κάποιες φωνές, που θέλουν πίσω της να κρύβονται κάποια άνομα συμφέροντα, και κάποιες κρυφές καθοδηγήσεις. Να υπάρχει μια υπόγεια ατζέντα δηλαδή, την οποία συνήθως αγνοούν οι περισσότεροι εκ των επαναστατημένων.
Την αμερικανική επανάσταση του 1776, την έκαναν λέει οι μασόνοι, με ιθύνοντα νου τους τον Roger Bacon!

Η απάτη του ευρώ, το ανύπαρκτο χρέος και η κατάλυση του Συντάγματος.



Ο λαός έχει ξεσηκωθεί. Διαμαρτύρεται, φωνάζει, ζητά να μη του πιουν το αίμα και απλά να κάνει τις απαραίτητες θυσίες, στα όρια του ανεκτού, για να αποπληρώσει τα χρέη του. Τα χρέη τα οποία δημιούργησε ¨τρώγοντας¨ τα λεφτά των εργατικών και συνετών ευρωπαίων εταίρων του, οι οποίοι ξαφνικά διαπίστωσαν ότι η Ελλάδα έχει χρέος που δεν ξεπληρώνεται και πρέπει να … χάσει την εθνική της κυριαρχία με το ξεπούλημα ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας στους … ξένους.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο μέσος ξεσηκωμένος έλληνας, ο μέσος εξεγερμένος ευρωπαίος των νοτίων κυρίως χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης και ο μέσος δυτικό – βόρειο ευρωπαίος, που βρήκε την ευκαιρία να εμπαίξει τον έλληνα και τους πολίτες από τις λεγόμενες PΙIGS χώρες (με υψηλό δημοσιονομικό χρέος) είναι ότι:

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

‘WIKILEAKS”:ETΣΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ

Ένα τηλεγράφημα που εξηγεί πολλά πράγματα για την μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων στις ελληνορωσικές σχέσεις, ”έβγαλε” το WikiLeaks και το αναδημοσίευσαν προχθές τα ”ΝΕΑ”. Σε τηλεγράφημα της αμερικανικής προεσβείας (Νοέμβριος 2007), ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, διατυπώνει την εκτίμηση ότι «Ρώσοι πράκτορες θα µπορούσαν να διεισδύσουν στην ελληνική οικονοµία», σε μια εποχή που η τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. είχε αποφασίσει να εφαρμόσει μια περισσότερο ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική και να συσφίξει τους ελληνορωσικούς δεσμούς, αφού έχει εξέλθει ενισχυμένη από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου τις οποίες μόλις έχει κερδίσει.

''Κλείδωσε'' η συμφωνία - Σας γλιτώσαμε από το ''θάνατο'' της πτώχευσης τώρα θα ''πεθάνετε'' της πείνας''


- Ανταλλάγματα στο πακέτο των περίπου 60 δις ευρώ : Ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις στο Δημόσιο και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων - 20% κάτω ο πρώτος μισθός - Στα 6χρόνια οι συμβάσεις χρόνου
- Στη συναίνεση του Α.Σαμαρά στοχεύει η τρόικα που λέει ΝΑΙ στη μείωση του ΦΠΑ - Όχι από εφέτος λέει ο Γ.Παπακωσταντίνου -
- Η Κομισιόν επιβεβαιώνει τη συμφωνία με την Ελλάδα - Διαβάστε τι προβλέπει αναλυτικά
- ''Απογείωση'' +5,58% στο Χρηματιστήριο πέφτουν τα spreads

Δραχμή: Η μεγάλη τρομοκράτισσα του Πλανήτη.

Δραχμή: Η μεγάλη τρομοκράτισσα του Πλανήτη

 

Για να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν’ αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν’ αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. Ποια είναι τα παράδοξα και τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα;Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν’ αναλαμβάνουν να ηγηθούν του “πολέμου” ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν “πόλεμο” εναντίον της κερδοσκοπίας.....

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Είμαστε στα πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου; Η Κίνα απειλεί τις ΗΠΑ με πόλεμο!!!



Eπίθεση των ΗΠΑ κατά του Πακιστάν θα θεωρηθεί ως τελεσίγραφο πολέμου!!!
Τα ΜΜΕ έχουν εξαφανίσει το γεγονός!
Πλήρης ολομέτωπη επίθεση της Κίνας!Ο νταβατζής του πλανήτη πλέον δεν κρύβεται καθόλου. Μιας και πλησιάζουμε σε καιρούς “ενδιαφέροντες” όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι κινέζοι, αυτοί έχουν αποφασίσει να κάνουν επίδειξη της ισχύος τους, θέτοντας επισήμως(!!!) και όχι δια διπλωματικών συζητήσεων παρασκηνίου, Τελεσίγραφο στις Η.Π.Α. ότι εάν…

ΕΠΕΙΓΟΝ. Διέρρευσαν Σχέδια Για Προβοκάτσια Κατά Του Κινήματος «Αγανακτισμένοι».



Μηχανισμός προπαγάνδας προετοιμάζεται να αμαυρώσει και να διαλύσει την όλο και αυξανόμενη συσπείρωση των ομάδων «Αγανακτισμένοι». Τον ρόλο να αμαυρώσουν και να σπιλώσουν τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων έχουν αναλάβει αθλητικές «παρα-ομάδες-χούλιγκαν» με θολό και βρώμικο παρελθόν.
Πληροφορίες αναφέρουν πώς ...

τις επόμενες ημέρες οι αθλητικές «παρα-ομάδες-χούλιγκανς» με το θολό και βρώμικο παρελθόν θα διεισδύσουν μέσα στα πλήθη των ακομμάτιστα οργανωμένων πολιτών με σκοπό την δημιουργία συγκρούσεων μεταξύ τους.
Οι συγκρούσεις θα είναι τέτοιες που αφενός θα αποτρέψουν την όλο ένα αυξανόμενη εκδήλωση αγανάκτησης και αφετέρου θα δώσουν ταυτότητα χουλιγκανισμού στο νέο κύμα αντίδρασης.
Οι ενέργειες σχεδιάζονται να είναι κατά τρόπο τέτοιο που θα οδηγήσει στην έκθεση του κινήματος, και στην άμεση ανάληψη μέτρων καταστολής.

Wikileaks: «Γκρίζος» ο Aϊ-Στράτης με τις ευλογίες ΗΠΑ-ΝΑΤΟ


Ο ιστότοπος Wikileaks, αποκαλύπτει σειρά απόρρητων τηλεγραφημάτων από την Αθήνα και την Άγκυρα, σύμφωνα με τα οποία ΝΑΤΟ και ΗΠΑ υπέκυψαν στις τουρκικές απειλές και ματαίωσαν άσκηση πάνω από τον Aϊ-Στράτη το 2008, «ευλογώντας» το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου, αναφέρουν «Τα Νέα». Η τουρκική πλευρά υποστήριζε ότι δεν θα µπορούσε να ελέγξει την αντίδραση του στρατού και ότι θα αναχαίτιζαν ελληνικά αεροσκάφη αν στη άσκηση του ΝΑΤΟ, με ονομασία «Noble Archer», πραγµατοποιούνταν πτήση πάνω από τον Aϊ-Στράτη.

Ενδιαφέρον του ΕΛΠΕ για την εκμετάλλευση πετρελαίου σε Ιόνιο και Αιγαίο


Ενδιαφέρον για συμμετοχή στις έρευνες για ανακάλυψη και εκμετάλλευση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα εξέφρασε ο κ. Γιάννης Κωστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων από το βήμα του ενεργειακού συνεδρίου που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Αναμένουμε, είπε ο κ. Κωστόπουλος, την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου προκειμένου να συμμετάσχουμε στους διαγωνισμούς, τόσο σε χερσαίες όσο και σε θαλάσσιες περιοχές.

Οι ΗΠΑ πιέζουν τη Τουρκία και το Ισραήλ να συμφιλιωθούνε


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στο τουρκικό και ισραηλινό τύπο, νέες προσπάθειες των ΗΠΑ βρίσκονται σε εξέλιξη με απώτερο σκοπό τη συμφιλίωση Ισραήλ – Τουρκίας. Οι ΗΠΑ παραμονές της αποστολής του νέου στολίσου προς τη Γάζα ανησυχούν ιδιαιτέρως και κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια επαναπροσέγγισης των δύο ισχυρότερών συμμάχων της. Οι ΗΠΑ φοβούνται πιθανή τουρκική αντίποινα για όσα διαδραματίστηκαν πέρσι τέτοιο καιρό, όπως και θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να κληθούν στις χώρες τους ξανά οι πρέσβεις της Τουρκίας και του Ισραήλ.

Η τρόικα θα εισπράττει τους φόρους! – Σχέδιο πρωτοφανούς σκληρότητας αντιμετωπίζει η Ελλάδα για να πάρει επιπλέον €60-€70 δισ.


Πρωτόγνωρη, για τα ευρωπαϊκά χρονικά, παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας περιλαμβάνει το νέο σχέδιο στήριξης από την ΕΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.Στην ηλεκτρονική τους σελίδα οι FT κάνουν λόγο για νέο σχέδιο απίστευτης σκληρόιτητας που φτάνει μέχρι και ξένη παρέμβαση στην είσπραξη φόρων και τις ιδιωτικοποιήσεις. Σε αντάλλαγμα των ασφυκτικών όρων η Ελλάδα θα λάβει νέο δάνειο της τάξης των.... €60-€70 δισ. Την ίδια στιγμή ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις προχωρούν ικανοποιητικά.