Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Δημήτρης Αβραμόπουλος:"Η εθνική μας κυριαρχία δεν διαπραγματεύεται"


Αρχηγική εμφάνιση του νέου υπουργού Εθνικής άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά τη διάρκεια της σημερινής τελετής παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Σημειώνουμε τρία σημεία από το σύντομο και μεστό λόγο του νέου υπουργού:

«Η εθνική μας κυριαρχία και ο τρόπος άσκησης αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, δεν περιορίζεται, ούτε συμπιέζεται.»

«Εκείνοι που εικάζουν ότι οι οικονομικές δυσκολίες και η ....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Ελληνίδα Αντιγόνη Λουδιάδη που "παρέδωσε" την Ελλάδα στους Εβραίους manager της Goldman Sachs!


Μια Ελληνίδα από το Λονδίνο, η Αντιγόνη Λουδιάδη, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έκλεισε τις περιβόητες συμφωνίες swap το 2001 με την ελληνική κυβέρνηση.

Οι μυστικές λέσχες "Skull & Bones", "CFR", "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ", "Τριμερής Επιτροπή" και οι ιστορίες τους


Κι όμως, αυτή είναι η ακραιφνής αλήθεια, που οι ισχυροί φροντίζουν να αποκρύβουν από τον κόσμο, με περίτεχνα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά στημένα τεχνάσματα, προσπαθώντας να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας προς ίδιον όφελος. Κάποιες από τις πιο γνωστές "συντεχνίες" ή "λέσχες" ή "εταιρίες" που κατά καιρούς έχουν περάσει στο προσκήνιο είναι οι "Skull & Bones", "CFR", "Τριμερής Επιτροπή" ("Trilateral Commission") και "Μπίλντερμπεργκ" (Bilderberg).

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ὁ παράνομος «πρωθυπουργός»



Ὁ Λουκᾶς Παπαδῆμος εἶναι παράνομος «πρωθυπουργός». Ἐπελέγη ἀπό ξένα κέντρα ἐξουσίας (Μέρκελ, Σαρκοζί, Δ.Ν.Τ.), ἀπό παραιτηθέντα πρωθυπουργό, ἀπό τήν ἀξιωματική ἀνιπολίτευσι, ἀπό τούς διαπλεκόμενους (ἐπιχειρηματίες καί ΜΜΕ), ἀπό τραπεζίτες (ἐγχώριους καί μή) καί ἀπό τοκογλύφους! Ἀπό ποῦ κι ὡς ποῦ, μέ ποιό δικαίωμα μαζεύτηκαν ὅλοι αὐτοί, μᾶς ἐπέβαλαν τήν γνώμη τους καί τόν «πρωθυπουργό» πού ἐξυπηρετεῖ τά συμφέροντά τους; Ἅν τό ἔχετε καταλάβει, συνετελέσθη ἕνα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ εἰς βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ.

Ικανοποίηση σε Ευρώπη και ΗΠΑ για το νέο πρωθυπουργό; Το πιάσατε το υπονοούμενο;


Θετικά αντέδρασαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και αξιωματούχοι στην ανακοίνωση για τον νέο μεταβατικό πρωθυπουργό της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμο. Την επίσημη ανακοίνωση της Ελλάδας χαιρέτισε και η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα. «Η συμφωνία για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ενώ από την πλευρά της η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, εξέφρασε την πρόθεση της να συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες ηγέτες.

Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την Παγκόσμια Θρησκεία και τον Παγκόσμιο Ηγέτη


«Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη».
- Robert Muller, πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ
Από το βιβλίο ‘Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας’ (The World’s Last Dictator) του Dwight L. Kinman (1996):

Παπαδήμος, συνεργός του Σημίτη & δήμιος της Ελλάδας

Δειτε το βιντεο εδω

Εκτροπή! Νέα μέτρα και καμία αναφορά για εκλογές!!!


Τα πήρε όλα ο Παπαδήμος. Πέρασαν και οι τρεις όροι του και όπως μας ενημέρωσε η προεδρία της Δημοκρατίας, το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές!!! Η ΝΔ δεν έλεγε πως δεν συναινεί σε νέα μέτρα; Διότι “εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται... με την...

Αυτός είναι ο Λ. Παπαδήμος - Αφιερωμένο σε όσους "τον εκτιμούν σαν άνθρωπο"...


Λομπίστας του πολυεθνικού κεφαλαίου διορίζεται πρωθυπουργός ερήμην του λαού. Αντιδημοκρατική εκτροπή που πρέπει να ματαιωθεί με μαζικές και αποφασιστικές λαϊκές κινητοποιήσεις. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφώνησαν τελικά, μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, να διορίσουν από κοινού τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό. Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ στήριξαν...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...


Αμερικανικό νομοσχέδιο υποστηρίζει τον τερματισμό όπλων προς την Τουρκία με καταρχήν πάγωμα πωλήσεων ύψους $111 εκ δολαρίων. Το νομοσχέδιο υποστηρίζουν τόσο το Αρμενικό Λόμπυ όσο και το Εβραικό στις ΗΠΑ.

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Μην περιμένει κανείς να δει προκοπή. Ο Λουκάς Παπαδήμος, ως εκπρόσωπος του χρηματοπιστωτικού συστήματος, άνθρωπος των Τραπεζών δηλαδή, γνωρίζει καλά πώς να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους. Θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση και η χώρα θα παραδοθεί έναντι πινακίου φακής στα ξένα συμφέροντα.

Και επισήμως σήμερα ΙΙ/ΙΙ/ΙΙ η Ελλάδα,ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ, στον ΕΦΙΑΛΤΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Γράφει η Πόπη Σουφλή
Σήμερα ορκίζεται η νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο...
ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, .. Σήμερα, με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, η Ελλάδα, παραδίδεται και επισήμως, στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!! Και ο Θεός να βάλει το χέρι του....

Λουκάς Παπαδήμιος μέλος της τριμερούς επιτροπής Ροκφέλερ


ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ΤΟΥ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Η "Τριμερής Επιτροπή" είναι μια διεθνής λέσχη ισχύος, ένα παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων πολιτικών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών, από Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία! Στήθηκε το 1973 μετά από εντολή του...

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο λαός δεν ξεχνά...


Η κομματική ηγεσία του στρατεύματος επιτίθεται στο... στράτευμα!




Προ ημερών, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου απολύτως αιφνιδιαστικά "αποκεφάλισε" την ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τοποθέτησε νέους αρχηγούς, απόλυτα ελεγχόμενους από το ΠΑΣΟΚ. Αργότερα, την επόμενη ημέρα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε την καρατόμηση των στρατηγών προφασιζόμενος "πραξικόπημα" που δεν έγινε λόγω της απομάκρυνσής τους.

Λ€ΣΧΗ B!LD€B€RG


Κρατούν μυστικούς από τον Ελληνικό λαό τους όρους των δανειακών συμβάσεων [βίντεο]


Ένας επιστήμονας «υπεράνω πάσης υποψίας», ο Συνταγματολόγος, Γ. Κασσιμάτης –για χρόνια υπεύθυνος του νομικού γραφείου του Αντρέα Παπανδρέου- έστω και «στρογγυλεμένα» είπε ότι ξεπεράσαμε το καθεστώς της αστικής δικτατορίας και έχουμε περάσει σε χουντική διακυβέρνηση.

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ




Ακόμη τρεις μεγάλοι δήμοι της Αττικής προστέθηκαν στο «κύμα» ενάντια στο χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, που ξεκίνησε από τη Νέα Ιωνία. Νομική βοήθεια σε όσους δημότες δεν επιθυμούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων. Πρόκειται...

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 4/11 κατά την ψηφοφορία..


Τρεις ημέρες θα κάνει να τυπωθεί η δραχμή!


Τρεις ημέρες θα κάνει να τυπωθεί η δραχμή!
«Η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα πρέπει να προετοιμαστεί με μυστικότητα», λέει ο καθηγητής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Βόννης, Μάνφρεντ Νόιμαν.
Σε συνέντευξή του προς την Wirtschaftswoche – που αναδημοσιεύει εν μέρει η Ντόυτσε Βέλλε – ο κ. Νόιμαν προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τη «νομισματική μεταρρύθμιση» κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, καθώς η σχετική διαδικασία δεν είναι εύκολη.

Ο ΓΑΠ θα πάει στον Χαρδαβέλα, να ξεσκεπάσει τη μεγάλη συνωμοσία ...(βίντεο)


Παρασκευή 11-12-09 συνέντευξη Τύπου του κ. Παπανδρέου στις Βρυξέλλες. Γ.Α.Π :"ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!.. Ή, τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρεί παρά ελάχιστα!!.." 2 χρόνια μετά ο ΓΑΠ ανακαλύπτει πετρέλαιο... 10 Σεπ.2011 ομιλία του κ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ: Ανακοινώνω σήμερα ότι η Ελλάδα ξεκινά έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης και η απόφαση για τη...
σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα. Φεύγοντας στη χθεσινή ομιλία του ξαναθυμήθηκε τα πετρέλαια, που το 2009 δεν υπήρχαν, και αναφέρθηκε στην νέα κυβέρνηση και σε εκκρεμότητες λέγοντας: "Επιτρέψτε μου αυτή τη στιγμή, απλώς να προσθέσω μερικές ακόμα, άμεσες προτεραιότητες, που αυτή η Κυβέρνηση, η οποία θα σχηματιστεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει.... Δεύτερον, απέναντι στις αγορές, που ακόμα δεν πιστεύουν στη βιωσιμότητά μας, έχουμε άμεσα τη δυνατότητα να προκηρύξουμε γεωτρήσεις νότια της Κρήτης..."
 Δείτε το βίντεο εδώ