Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Κύριε Υπουργέ...μια ερώτηση μόνο...


Υπουργέ.
Θα στα γράψω όπως μου έρχονται στο μυαλό και όπως βγαίνουν απ'την καρδιά.
Έχω να σου υποβάλω μερικά ερωτήματα,χωρίς φυσικά να περιμένω απαντήσεις.
Εκτός από Υπουργός Οικονομικών,προσφάτως διετέλεσες και Υπουργός Εθνικής Άμυνας,οπότε είσαι ο πλέον αρμόδιος
να τα ακούσεις.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Oργή Μόσχας για Ε.Βενιζέλο: "Ψεύδεται για επίσκεψη Ν.Μεντβέντεφ".


Eκτεθειμένος βρίσκεται για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος, καθώς η Μόσχα διαψεύδει ότι έχει αποσταλεί πρόσκληση στο πρόεδρο της Ρωσίας Ν.Μεντβέντεφ για να επισκεφθεί την Ελλάδα, πέρα από την αρχική ανταλλαγή προθέσεων πέρσι τέτοια εποχή σε συνέδριο στην Ασία όπου είχαν παρευρεθεί οι Γ.Παπανδρέου και Ν.Μεντβέντεφ...
. Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες ρωσικές πηγές "Μέχρι στιγμής ούτε επίσημη πρόσκληση έχει σταλεί, ούτε φυσικά αποδοχή της μπορεί να υπάρξει λόγω του βεβαρυμένου προγράμματος του προέδρου. Υπάρχει και η προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές του Μαρτίου, η οποία επιβαρύνει το πρόγραμμα ακόμα περισσότερο".

Ένα σκηνικό απο σήμερα στο Σύνταγμα 20/10/2011 που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.



Μια στιγμή που πραγματικά λίγο έλειψε να βάλω τα κλάματα, για το που έχουμε φτάσει.

Ένας πατέρας, γκρίζα μαλλιά, γύρω στα 50, κουρασμένο πρόσωπο, πετούσες πέτρες στους..
κουκουλοφόρους-αναρχικούς. Έκλαιγε... έκλαιγε από την στεναχώρια και απο τα νεύρα του.

Του λέω:

Ήταν ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ. Φωτογραφίες ΣΟΚ.




Με δακρυγόνα και αστυνομικό εξοπλισμό τα παιδάκια της Γκεστάπο και της CIA. Με την ευγενική χορηγία των “συμμάχων”.
Το Τέλειο Σχέδιο, για μια άδεια πλατεία Συντάγματος πέτυχε.

Μαθήματα πατριωτισμού και αγώνα, από έναν μελλοντικό ηγέτη "ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!"


                   Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
"Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ"
Δείτε το βίντεο...

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η απάτη του χρήματος! > «Το χρήμα είναι ψεύτικο και χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί παγκόσμιος έλεγχος;»


Μια οδυνηρή διαπίστωση με παγκόσμιες διαστάσεις, είναι, πως το κυνήγι του χρήματος έχει ξεπεράσει τα όρια της απλής επιβίωσης. Αν και μπορούμε να ζήσουμε άνετα με ένα μέτριο μισθό, εντούτοις οι νέες ανάγκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί, γα πιο μεγάλο σπίτι, για πιο μοντέρνο αυτοκίνητο, για ταξίδια και φανταστικά κομφόρ, μας έχουν οδηγήσει συνειδητά ή υποσυνείδητα στο κυνήγι του χρήματος. Η τάση αυτή είναι που προκαλεί τον ανταγωνισμό, τον ατομικισμό, και την αποξένωση, κι έτσι όλοι νιώθουμε πως αν κάτι δυσάρεστο μας τύχει κανένας δεν θα ενδιαφερθεί, κανείς δεν θα μας κοιτάξει.

“Δεν θα γλιτώσει το εκτελεστικό απόσπασμα όποιος τολμήσει να παραδώσει τα ιερά και τα όσια του τόπου μας στους ξένους… σωτήρες μας”


Mύρισαν ψοφίμι και άρχισαν οι ύαινες να κατεβαίνουν κοπάδια από τα γερμανικά βουνά για να κατασπαράξουν τα πάντα στη χώρα μας…Ήδη το πρώτο κοπάδι έφθασε με επικεφαλής τον νεαρό βιετναμέζο αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας που βούλιαξε το κόμμα του με τις επιλογές του –απόδειξη των ικανοτήτων του– και άρχισε να οριοθετεί, όπως κάνουν οι ύαινες, τα φιλέτα που από χρόνια ορέγονται οι Γερμανοί. Αν ήλθαν μ’ αυτά τα μυαλά, κακό του κεφαλιού τους. Τα οχυρά του Ρούπελ τα γνώρισαν καλά. Μη νομίζουν ότι η καλοπέραση εκμαύλισε την ελληνική συνείδηση. Η Ελλάδα ήταν ο φάρος όλου του κόσμου.

Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι προπηλακισμοί πολιτικών του ΠΑΣΟΚ


Στην Κατερίνη, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης, οι μαθητές γύρισαν το κεφάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση, όταν πέρασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Παρόντες ήταν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Θ. Παπαγεωργίου και Μαρία Μίχου, που αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες, που φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. "Σήμερα γιορτάζουμε απελευθέρωση και όχι χούντα", "Τι ήρθατε να κάνετε εδώ", "Προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα, είστε δωσίλογοι", ήταν μερικά μόνο από τα συνθήματα, που φώναξαν αγανακτισμένοι πολίτες προς τους βουλευτές.

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ > "Περίεργη" εισβολή κουκουλοφόρων σε μονάδα ΠΑ - Πήραν G3!


Συναγερμός έχει σημάνει στη ΠΑ από την εισβολή δύο κουκουλοφόρων στην βάση καυσίμων στον Αλίαρτο Βοιωτίας. Σύμφωνα με όσα έχει καταθεσει ο 19χρονος σκοπός, στον οποίο επιτέθηκαν, στις 2:45 τα ξημερώματα δέχτηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι είχαν μπει στη μονάδα, αφού προηγουμένως έκοψαν τη περίφραξη. Ο σκοπός λέει ότι πάλεψε μαζί τους, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αλλά τέλικά εκείνοι κατάφεραν να του αποσπάσουν το G 3 μαζί με τη γεμιστήρα. Η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και τις ανακρίσεις τις έχει αναλάβει η αστυνομία.

"Θα δώσουμε στη Κύπρο, όσα χρήματα χρειάζεται", λέει η Μόσχα!


Μόσχα στηρίζει Λευκωσία…απεριόριστα στην οικονομία. Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι “η Ρωσία θα παράσχει οικονομική βοήθεια στην Κύπρο με ένα ποσό που είναι επαρκές για να ''επιλύσει'' το πρόβλημα ταμειακών διαθεσίμων του νησιού”. ''Εχουμε πάρει την απόφαση να βοηθήσουμε την Κύπρο'' είπε ο Ρώσος Υπουργός, Anton Siluanov στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών των G20. ''Στον προϋπολογισμό που θα εξεταστεί το 2011 στη Δούμα (Κάτω Βουλή), προβλέπουμε ένα συνολικό ποσό ενισχύσεων που είναι επαρκές για να επιλύσει τα τρέχοντα προβλήματα της Κύπρου'', πρόσθεσε.


"Εξοπλιστική" κόντρα με φόντο την Αθήνα


Η προσφορά της Γαλλίας στην Ελλάδα για "κατ' αρχήν δωρεάν" παράδοση 2-4 γαλλικών φρεγατών στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό φέρεται να έχει προκαλέσει δυσφορία στη Γερμανία. Επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, το γερμανικό Spiegel αναφέρει ότι η γερμανική εξοπλιστική βιομηχανία απευθύνθηκε στη γερμανική καγκελαρία, αντιδρώντας για τη φερόμενη γαλλική προσφορά.
Το Παρίσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, έχει προσφερθεί να παραδώσει στην Αθήνα δύο έως τέσσερις σύγχρονες φρεγάτες για πέντε χρόνια, χωρίς αντίτιμο, καθώς η χώρα δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα απαιτούμενα 300 εκατομμύρια ευρώ για κάθε πλοίο.

Ο πραγματικός λόγος που θέλουν να ανοίξουν τα «κλειστά» επαγγέλματα.


Ξέρετε, τώρα που τα εξωτερικά δάνεια κόπηκαν και ό,τι χρήμα δίνει η τρόϊκα, θέλει να το ελέγχει που ακριβώς διατίθεται, περιορίστηκε σημαντικά και η οικονομική δράση των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων και κρατικοδίαιτων παρασίτων. Κρατικές προμήθειες, μίζες και υπερτιμολόγηση διαφόρων αγαθών και υπηρεσιών που...

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Με όλους τους γείτονες έχει πλέον προβλήματα ηΤουρκία.



Το “δόγμα Νταβούτογλου” καταρρέει, μαζί και η προσπάθεια της Αγκυρας να διεκδικήσει περιφερειακό ρόλο και ηγετική θέση στον μουσουλμανικό κόσμο καθώς λειτουργεί ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας σ’ ολόκληρη την περιοχή.

Με αντίποινα απειλεί την Κύπρο ο Ερντογάν


Νέες απειλές κατά της Κύπρου εξαπέλυσε ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με το ζήτημα των γεωτρήσεων. «Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει αντίποινα από τη Τουρκία σε περίπτωση που δεν μοιραστεί το φυσικό αέριο και ό,τι άλλο βρεθεί», τόνισε ο Ερντογάν, μιλώντας σε συνέδριο του κόμματός του. «Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι δικαιούται μονόπλευρα την κοινή περιουσία και τον κοινό πλούτο του νησιού» προσέθεσε, προειδοποιώντας ότι εαν η Λευκωσία συνεχίσει να δρα μονομερώς, θα αντιμετωπίσει τουρκικά αντίποινα.

Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί πια. Το ομολογεί πλέον και ο ίδιος!!


«Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ». Ποιος νομίζετε ότι τα λέει αυτά; Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας σε συνέντευξή σήμερα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Δηλαδή ομολογεί ο ίδιος αυτό που το σύνολο του ελληνικού λαού το γνωρίζει ήδη. Σε άλλο σημείο λέει πάλι το γνωστό για τα περί μάχης που θα δώσει για να μην πτωχεύσει η χώρα, την ώρα που μάλλον ο ελληνικός λαός επιθυμεί την εδώ και τώρα πτώχευσή της και το ξεκαθάρισμα της σαπίλας.

Ποια Ελλάδα φοβάται η Τρόικα;


 Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, οι ΗΠΑ αναμείχθηκαν ενεργά ώστε να αποτραπεί η χώρα μας από το να συνάψει συμφέρουσες συμφωνίες όπως η ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία, παρεμβαίνοντας έτσι απροκάλυπτα στα εσωτερικά μας ζητήματα. Απόρροια τέτοιων παρεμβάσεων είναι η συνεχής και ανούσια προσκόλληση της πατρίδας μας στον νεοφιλελευθερισμό ευρωατλαντικών κύκλων, που προσπαθεί, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να επιβάλλει το «τέλος της ιστορίας» του Fukuyama, με σκοπό των αποκλεισμό εναλλακτικών φωνών-λύσεων, σε σχέση με την παγκόσμια κρίση.