Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Tο παραμύθι ότι μας πληρώνουν οι Γερμανοί...


Δημοσκόπηση "φωτιά": 1ο κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", 2ο κόμμα "Χρυσή Αυγή"!





Συντριπτικά για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης που πραγματοποιεί το οικονομικό site, capital.gr με πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα ως προς τα δύο πρώτα κόμματα: Την πρώτη θέση, λοιπόν, στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση την καταλαμβάνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 21% και την δεύτερη θέση το εθνικό κόμμα της "Χρυσής Αυγής" με 18%!

Περιφερειακό πόλεμο στον Περσικό με μεγάλες απώλειες Αμερικανών βλέπουν οι ΗΠΑ



Περιφερειακό πόλεμο με τον θάνατο εκατοντάδων Αμερικανών προέβλεψε η απόρρητη προσομοίωση ισραηλινής επίθεσης κατά του Ιράν που πραγματοποίησαν οι Αμερικανοί πρόσφατα. Η άσκηση η οποία ονομάστηκε Ιnternal Look διήρκεσε δύο εβδομάδες.
Το σενάριο περιελάμβανε την εξαπόλυση επίθεσης του Ισραήλ κατά του Ιράν και τα ιρανικά πυραυλικά αντίποινα κατά αμερικανικών στόχων και πιο συγκεκριμένα αμερικανικού πολεμικού πλοίου στον Περσικό, με αποτέλεσμα τον θάνατο 200 Αμερικανών.

«Σουρωτήρι» τα ελληνικά χωρικά ύδατα από το «Πίρι Ρέις» – «Χαρτοπόλεμος» από το ΥΠΕΞ

Απόλυτη παραδοχή από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών της παραβατικής συμπεριφοράς της Άγκυρας στο Αιγαίο με την «κρουαζιέρα» του «Πίρι Ρέις» από βορά προς νότο, επήλθε ύστερα από ανταλλαγή ανακοινώσεων σήμερα των υπουργείων εξωτερικών των δύο χωρών και αφού είχε προηγηθεί ένα χλιαρό ελληνικό διάβημα ενώ το τουρκικό σκάφος όπως αποκαλύπτει το defencenet.gr σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις έκανε έρευνες εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ...


300 δις κερδη το χρονο οι τραπεζες, οι πολυεθνικες και ξενες εταιριες και δεν τις φορολογει καθολου το κρατος.

Ποιοι Eλληνες και ξενοι μεγαλο επιχειρηματιες και βιομηχανοι, εφοπλιστες, πολυεθνικες, ξενες εταιριες, τραπεζες και πολιτικοι τοσα χρονια δεν πληρωναν λογαριασμους της ΔΕΗ και φορους στο κρατος (ή πληρωναν πολυ λιγοτερους φορους απ τους απλους πολιτες). Να δουμε ποσα δισεκατομμυρια θα μαζευτουν...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Με τα Ελληνικά Υπερόπλα θα είχαμε Αιώνια Υπεροχή στο Αιγαίο!"

Θόρυβος προκλήθηκε από τα δημοσιεύματά μας περί ελληνικών υπερόπλων και γεωστρατηγικής ισχύος της Ελλάδας στο Αιγαίο, που κάναμε – υπό τη μορφή συγκλονιστικών αποκαλύψεων του σπουδαίου Έλληνα ερευνητή Γιώργου Πάλμου – σ’ αυτή εδώ την εφημερίδα.


Ο θόρυβος αυτός δείχνει πρώτα απ’ όλα ότι το....

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!

Ο σημερινός φοβικός άνθρωπος, ζώντας μέσα στο αίνιγμα της τεχνολογίας, της αλάνθαστης επιστήμης και της πολιτικής αστάθειας, διαβάζοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα βάσιμων ερευνών που δείχνουν με το δάχτυλο, -ονομαστικά και ουρλιάζοντας- την επικινδυνότητα κάποιων προιόντων , (τα οποία εκπαιδευτήκαμε να τα συνδέουμε με...