Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τα μέτρα που αποφασίσθηκαν στις Βρυξέλλες



Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες με ουσιαστική αποδοχή βοήθειας προς την Ελλάδα, αλλά και την επιβολή μίας πρωτότυπης λειτουργίας της χώρας μας η οποία θα κινείται με ασφυκτικό έλεγχο (οριζοντίως και καθέτως) και στην ουσία δεν θα είναι ανεξάρτητο κράτος…

Τα 7 σημεία - μέτρα που αποφασίσθηκαν:

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Μισθολόγιο:Όλες οι προτάσεις των Επιτελείων στον ΥΕΘΑ.1200 βασικός μισθός





Οι προτάσεις για ειδικό μισθολόγιο των στρατιωτικών έχουν υποβληθεί απο τον Νοέμβριο του 2010 στον προηγούμενο ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλο,αλλά εξακολουθούν να ισχύουν στο ακέραιο και σήμερα. Ποιες απ΄ αυτές θα εφαρμοστούν;

Στην αντεπίθεση ο Μπεγλίτης για τις δηλώσεις Ερντογάν


Απαράδεκτες από κάθε πλευρά χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να παρέμβει.

Βενιζέλος: '' Δεν έχουμε πρόθεση με τον Πάνο να πειράξουμε το μισθολόγιο των Στρατιωτικών''


"Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Γι' αυτό ιδίως εσείς οι στρατιωτικοί δεν θα πρέπει να απαιτείτε παράλογα πράγματα. Στις προθέσεις μας -τις δικές μου και του Πάνου- είναι να μην πειράξουμε το μισθολόγιο των στρατιωτικών. Ομως σας λέω και πάλι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει...". Με δραματικούς τόνους ο Ευ. Βενιζέλος περιέγραψε την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης κατά τη διάρκεια φιλικής συζήτησης που είχε με τα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου στο δείπνο που παρέθεσε ο αρχηγός ΓΕΝ, Δ. Ελευσινιώτης, προς τιμήν του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη θερινή κατοικία του στην Αγία Μαρίνα, στη ναυτική βάση του νότιου Ευβοϊκού.

Τα Νέα Σταθερά Ραντάρ Ταχύτητας της Αττική Οδού




MVMS photo

Τον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνονται τα σταθερά ραντάρ ταχύτητας στην Αττική Οδό, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που το "πατάνε" λίγο παραπάνω σε αυτή.

Έτσι επειδή προσέχουμε για να έχουμε παρακάτω σας έχω τις θέσεις που έχουν τοποθετηθεί τα νέα σταθερά ραντάρ ταχύτητας στην Αττική Οδό, τα οποία και θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους μέσα στον επόμενο μήνα.

Αυτό θα πει συνέπεια …Τα βρήκαμε με τους Τούρκους και 2,5 δις το χρόνο θα δίνονται για κοινωνική πολιτική


Δείτε τι αναγράφεται στην σελίδα 204 του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ (2004-2008). Μείωση Αμυντικών Δαπανών
Μείωση και εξορθολογισμό των αμυντικών δαπανών που είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο. Από 4.9% του ΑΕΠ το 2001, στο 3.5% το 2004. Στόχος μας το 2.8% το 2008. Η μείωση αυτή εξοικονομεί σε ετήσια βάση περίπου 2.5 δις. ευρώ, που θα μπορούν να διατεθούν στην κοινωνική πολιτική.

Goldman Sachs : H τράπεζα που κυβερνάει τον κόσμο


Το αληθινό μυθιστόρημα μιας τράπεζας που είναι στα χείλη όλων των πολιτών και… πωλητών του πλανήτη, έγραψε ο Γάλλος δημοσιογράφος Μαρκ Ροσέ, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο: "Η τράπεζα- πως η GOLDMAN SACHS κυβερνά τον κόσμο". Με αφηγηματικό ύφος πεζογράφου ο συγγραφέας, ανταποκριτής της εφημερίδας Le Monde στο Σίτι του Λονδίνου, έχοντας κάνει βαθιά έρευνα στα άδυτα των αγορών, στα υψίπεδα των νεοουρκέζικων ουρανοξυστών και στα στενάκια των οικονομικών παρασκηνίων της Γουόλ Στριτ, αποκαλύπτει την αθέατη πλευρά μιας τράπεζας που, ενώ καλείται από κυβερνήσεις να μεθοδεύσει την ανταλλαγή χρεών του κράτους, παράλληλα επιδίδεται στο να τζογάρει πάνω στη χρεοκοπία του…

Επιλεκτική χρεοκοπία με συμφωνία ΕΚΤ και "δέσιμο" της χώρας για 15 χρόνια!


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές στη γερμανική κυβέρνηση η ΕΚΤ είναι έτοιμη να αποδεχθεί μια "επιλεκτική χρεοκοπία" για την Ελλάδα, ως μέρος του σχεδίου επίλυσης της κρίσης χρέους. Οι πηγές αναφέρουν ότι μια επιλεκτική χρεοκοπία θα μπορούσε να συμβεί για παράδειγμα, εάν ο τρέχον μηχανισμός διάσωσης της ευρωζώνης (EFSF), χρησιμοποιούνταν ως μέρος της χρηματοδότησης για την επαναγορά ελληνικών ομολόγων.


Το καλό πρωινό μας «θωρακίζει» έναντι των πειρασμών



Το καλό πρωινό μας «θωρακίζει» έναντι των πειρασμών

Όταν έχουμε πάρει ένα καλό πρωινό, επιλέγουμε λιγότερο παχυντικές τροφές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έρευνα του Imperial College London έδειξε πως ένα υγιεινό πρωινό συμβάλλει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας...

Βόμβα: Το Ιράν ξεκίνησε το εμπόριο πετρελαίου σε ευρώ χτυπώντας το δολάριο


Tο Ιράν μόλις υλοποίησε μία απειλή την οποία είχε εξαπολύσει πριν αρκετά χρόνια, δηλαδή να σταματήσει οριστικά το εμπόριο πετρελαίου σε δολάριο και να το διαπράξει μόνο στο τοπικό του νόμισμα και κυρίως στο ευρώ. Από την Τρίτη, πράγματι, ξεκίνησε η λειτουργία του Kish International Commodity Exchange όπου το Ιράν εμπορεύεται πετρέλαιο μόνο σε ριάλ και ευρώ και όχι σε δολάριο.

Οίκος Moody’s: Η ιστορική αξιoλόγηση των αξιολογητών.



Ποιος ήταν ο John Moody; Τι σημαίνει το όνομά του; H ιστορία του οίκου Moody’s.
Η λέξη Moody’s έχει μπει, πλέον στην καθημερινότητα μας. Στο ελληνικό λεξιλόγιο πριν ή μετά τη λ. Moody’s υπάρχει η λέξη υποβάθμιση. Το όνομα είναι βαρύγδουπο και προβάλλεται ως “έγκυρο” από τα ελληνικά και ξένα Μ.Μ.Ε.
Οι εκθέσεις το οίκου Moody’s ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και υποθηκεύουν το σήμερα και το αύριο του πλανήτη, αφού καθορίζουν το αν θα δανειστεί, και με ποιους όρους, μια χώρα. Υποθηκεύει το μέλλον του πλανήτη, γιατί ως γνωστόν, τα δανεικά αυτά θα τα πληρώσουν και οι μελλοντικές γενιές.

Τραβάει το σχοινί ο Ερντογάν, νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τα Κατεχόμενα




Τραβάει το σχοινί ο Ερντογάν, νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τα ΚατεχόμεναΝέες προκλητικές δηλώσεις έκανε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ολοκληρώνοντας την παράνομη επίσκεψη του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Ο κ. Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι μέτα την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση, η οικονομία των Ελληνοκυπρίων, «βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού».


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Χίλαρυ στον Παπαχελά: Γεμάτη πετρέλαιο η Ελλάδα - ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER



Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι
Έλληνες πολιτικοί. Και πρωτίστως δούλοι αυτής της σύμβασης είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας, που σιωπηλά αποδέχτηκαν να ΜΗΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας, την οποία υποτίθεται πως υπηρετούσαν!!!

Ιβάν Σαββίδης σε Πούτιν: Άλλο η κυβέρνηση και άλλο ο Ελληνικός λαός!






Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του ομογενή βουλευτή Ιβάν Σαββίδη στο περιοδικό «Επίκαιρα» σχετικά με το δάνειο των 25 δις που ήταν έτοιμος να δώσει (πριν την προσφυγή μας στο ΔΝΤ) ο Β. Πούτιν στον Έλληνα πρωθυπουργό, τα «Επίκαιρα» και η ιστοσελίδα του περιοδικού.

Ε.Βασιλάκος: "Βελτίωσαν την κλίση, κατέστρεψαν τις επιδόσεις του 214"!

Ισχυρισμούς που αν αποδειχθούν αληθινοί θα πρέπει να ξεκινήσουν να δουλεύουν υπερωρίες Ειδικά Δικαστήρια και Ναυτοδικεία διατύπωσε στην Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής ο πρώην επικεφαλής της ΓΔΑΕΕ Ευάγγελος Βασιλάκος, σύμφωνα με τους οποίους η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και το Π.Ν. το 2010 παρέλαβαν "σακατεμένο", με σαφώς πιο μειωμένες επιδόσεις από αυτές που ανέφεραν οι προδιαγραφές, το υποβρύχιο Type 214, το S120 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.

Ο χάρτης και τα έγγραφα που εκθέτουν τους Αμερικανούς: "Να στείλουμε έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο στην Αθήνα, για να ασκεί συνεχή και άμεση επιρροή στον Καραμανλή"


Εκτενές αφιέρωμα της αθηναϊκής εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», για το παρασκήνιο που προηγήθηκε τηε τουρκικής εισβολής. Αν οι Αμερικανοί το επιθυμούσαν, θα μπορούσαν να αποτρέψουν τα τουρκικά σχέδια - Σε ένα εκτενές αφιέρωμα για την τουρκική εισβολή του 1974 με τίτλο «Φάκελοι», η αθηναϊκή εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» στοιχειοθετεί με σαφήνεια τα τραγικά γεγονότα στην Κύπρο. Δύο πρόσφατα αποχαρακτηρισθέντα έγγραφα και ένας αποκαλυπτικός χάρτης πιστοποιεί αυτό που επί 35 χρόνια υποψιαζόμαστε. Ότι δηλαδή οι Αμερικανοί, όχι μόνο διευκόλυναν διά της αδράνειάς τους την κατάληξη της εισβολής, αλλά γνώριζαν και το ακριβές έδαφος που οι Αττίλες θα κατακτούσαν με την προέλασή τους.

Το κρατικό χρέος ως παγκόσμιο φαινόμενο!



«Κανείς δεν έχει ξαναδεί μία παρόμοια κατάσταση με τη σημερινή, δεν υπάρχει “οδηγός” αντιμετώπισης αυτής της κρίσης»Βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της παγκόσμιας κρίσης κρατικού χρέους, σημειώνει η Deutsche Bank σε νέα έκθεση του τμήματος της αγοράς σταθερού εισοδήματος, και τονίζει πως ο ρόλος του EFSF και της ΕΚΤ στην επίλυση του ελληνικού θέματος σήμερα, είναι SOS.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ


Επιπλέον μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης επιδιώκει το υπουργείο Υγείας, με την εφαρμογή, για πρώτη φορά, της θετικής λίστας φαρμάκων. Σήμερα ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για τη θετική λίστα φαρμάκων, άφησε να εννοηθεί ότι σ' αυτή συμπεριλαμβάνονται και αρκετά...

Πρόκληση Ερντογάν από Κατεχόμενα: "Δεν υπάρχει κράτος Κύπρος"!!!


"Δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος. Υπάρχει η Βόρεια και η Νότια Κύπρος"! Μόλις πάτησε το πόδι του στα κατεχόμενα και ενώπιον 2000 τουρκοκυπρίων, ο Ταγίπ Ερντογάν, έριξε βόμβα! "Δεν είμαστε δούλοι κανενός", συνέχισε ο Ερντογάν." Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να συνεχίσουν το εμπάργκο εναντίον σας. Εμείς είμαστε όπως το νύχι με το δέρμα", είπε, θέλοντας να δείξει πόσο κοντά είναι η Τουρκία με τα κατεχόμενα και δεν εννοούσε μόνο την απόσταση.
 

Financial Times: Στάση πληρωμών στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας;



Ένα περίεργο δημοσίευμα έρχεται για μια ακόμα μέρα από το εξωτερικό. Αυτή τη φορά από τους Financial Times.

Δυο μέρες πριν τη κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. που κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και όλα βρίσκονται σε επίπεδο σεναρίων, η βρετανική εφημερίδα σε άρθρο της μιλά για την Ελλάδα, εντάσσοντας στο κείμενο προτάσεις όπως: «επιλεκτική χρεοκοπία», «προσωρινή στάση πληρωμών».

Οι μυστικοί πόλεμοι της Mossad



Για περισσότερο από μισό αιώνα η μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ (Mossand- Μοσάντ), έχουν κατηγορηθεί για πολλές δολοφονίες σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελούν συχνά το επίκεντρο των θεωριών συνομωσίας. Η Μοσάντ έχει κατηγορηθεί για την δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι, για τους βομβαρδισμούς στο Lockerbie και για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ. Ενώ μερικές από τις δράσεις της έχουν εξυμνηθεί μέσα στο Ισραήλ, ο οργανισμός αυτός, έχει τεθεί κατά καιρούς υπό κριτική, για προσβολή της κυριαρχίας άλλων κρατών, κατηγορήθηκε και για παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Απειλές Ερντογάν για την Κύπρο: “Το σχέδιο Ανάν πέρασε, τώρα θα γίνουν αυτά που θέλουμε εμείς!


Σκληρές δηλώσεις έκανε ο Ερντογάν σχετικά με την Κύπρο, λίγες ώρες πριν την επισκεψη του στα Κατεχόμενα. Στο πρωινό γεύμα που είχε με τους τούρκους δημοσιογράφους, ο τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε «Αυτό το έθνος είναι περήφανο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε. Αυτό μην το περιμένει κανείς.». Ο Ερντογάν έκανε και μια επιπόλαιη πρόταση για την επίλυση του Κυπριακού «να πάρουμε το Γιώργο, τον Έρογλου να τους υποδεχθούμε εδώ. Να έρθει και ο Χριστόφιας και να φάμε μαζί ψάρι». Λες και το Κυπριακό είναι θέμα που θα λυθεί σε ψαροταβέρνα.

Ο Κίσσινγκερ ετοίμαζε τον "Αττίλα" για το 1972!



Η τραγωδία της Κύπρου το ΄74 σχεδιάστηκε να γίνει το 1972 ! Ο βρώμικος ρόλος του εφιάλτη του ελληνισμού Κίσσινγκερ.

-Εχθρικός στους Έλληνες, κυνικός απέναντι του Μακαρίου. Η πληροφορία που μας δόθηκε και ήταν καταχωνιασμένη στ’ «αραχνιασμένα ράφια της μνήμης» κάποιων ανθρώπων που την γνώριζαν, βεβαιώνει, ότι το σχέδιο Κίσσιγκερ για την Κύπρο, από την διχοτόμηση της οποίας προσδοκούσαν οι ΗΠΑ και η στενή σύμμαχός τους το Ισραήλ, μελλοντικά διευκολύνσεις λόγω της στρατηγικής της θέσεως, είχε τεθεί σε εφαρμογή και το 1972!

Άθλιες μεθοδεύσεις-περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις..Οδηγούν την Ελλάδα σε ένα νέο 1897 ;


Πολύ περίεργους κύκλους κάνει η ιστορία σε αυτή τη χώρα. Πολλοί ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά το ΔΝΤ έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Την πρώτη είχε έλθει ως “ΔΟΕ”, Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος δηλαδή, αμέσως μετά την ήττα στον πόλεμο του 1897. Δείτε τώρα τις απίστευτες συμπτώσεις:
TOTE: Οι βασικότερες αιτίες για την εθνική ντροπή του 1897 ήταν η έλλειψη διορατικότητας από την πολιτική τάξη και το απαράσκευο του ελληνικού στρατού. Η κυβέρνηση Δηλιγιάννη, για να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, είχε περικόψει τις στρατιωτικές δαπάνες, ενώ ο κομματισμός βασίλευε στο στρατό, με την προαγωγή στις ανώτερες θέσεις ανίκανων αξιωματικών.
ΤΩΡΑ: Ο ΓΑΠ μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις στρατιωτικές δαπάνες, ακόμα και στις παρελάσεις. Θα μειωθούν όμως ακόμη περισσότερο με την έλευση του ΔΝΤ. Ήδη στο στράτευμα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από τις περικοπές και μειώσεις μισθών...

Κληρώνει την Πέμπτη για πτώχευση; - Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής.


ImageΧωρίς η Γερμανία να συμφωνεί 100% - και αυτό έχει την σημασία του - μέσω της ιστοσελίδας του στο ... Twitter (!) ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπέι, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι συγκάλεσε έκτακτη σύνοδο κορυφής των χωρών της ευρωζώνης για τις 21 Ιουλίου με θέμα την κρίση χρέους και τη βοήθεια προς την Ελλάδα:

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τα μεγάλα παιχνίδια με την Στρατιωτική Βάση Σούδας....πλησιάζοντας το Ιράν!!!


Σε υπερ-βάση με πολλαπλές χρήσεις μετατρέπεται για το ΝΑΤΟ η Σούδα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της "Νέας Κρήτης". Αυτό προβλέπει ένα νέο στρατιωτικό μνημόνιο συνεργασίας, με το οποίο η Ελλάδα δίνει γη και ύδωρ στη συμμαχία και τις ΗΠΑ. Την εποχή του... μνημονίου η Ελλάδα φαίνεται να υπογράφει, και μάλιστα με τη βούλα του Κοινοβουλίου, ένα ακόμη μνημόνιο. Πρόκειται για τη συμφωνία με την οποία η βάση της Σούδας μετατρέπεται σε σούπερ βάση και μάλιστα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα.

Για όσους ετοιμάζονται να “μοιραστούν” το Αιγαίο με τους Τούρκους



Οι ελληνικές κυβερνήσεις, από το 1974 μέχρι σήμερα, δείχνοντας μια απαράδεκτη αναποφασιστικότητα και διστακτικότητα, δεν αποφάσισαν την επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδος στα 12 ν.μ., όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας. Αν είχε γίνει αυτό, η Τουρκία δεν θα είχε κανένα δικαίωμα να αμφισβητεί νησιά και βραχονησίδες, αφού όλα αυτά θα βρισκόταν πλέον μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Τώρα, η Ελλάδα σύρεται στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου θα συζητηθούν και θέματα πέραν της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδος, με κίνδυνο να τεθούν στην αίρεση του δικαστηρίου κυριαρχικά μας δικαιώματα.

H απώλεια του ηθικού πλεονεκτήματος και ο αδύναμος πρωθυπουργός.



Η μεγαλύτερη ήττα ενός πρωθυπουργού είναι η απώλεια του ηθικού πλεονεκτήματος. Όταν αυτή επέλθη, διαρρηγνύεται ο δεσμός του με την κοινωνία. Ένας δεσμός, που αποτελεί προϋπόθεση ανόδου και παραμονής στην εξουσίας.
Το πάθημα του Καραμανλή

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ;; ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ:


Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΓΑΠ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση από τον Ιβάν Σαββίδη της πρόθεσης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να παράσχει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα ύψους 25 δισ. ευρώ, που απέρριψε όμως η ελληνική πλευρά, ο Γ. Παπανδρέου απηύθυνε τηλεφωνική πρόσκληση στον… Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα όποτε το θελήσει. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες το βράδυ οι δύο ηγέτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, Ντμίτρι Πεσκόφ « εξέφρασαν την υψηλή εκτίμησή τους για το σημερινό επίπεδο της ελληνορωσικής συνεργασίας σε ποικίλους τομείς».

Η βόμβα που έρχεται...



Σε λίγες μέρες θα συναντηθούν όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες. Θα ακούσουμε πολλά σενάρια.

Επαναγορά από ΕΤΚ – αν το πεις έχασες. Οι τιμές των ομολόγων θα αυξηθούν σε 2 δευτερόλεπτα και το κόστος επαναγοράς ενός ομόλογου θα αυξηθεί στην ονομαστική του αξία (κατά 30%)

Επιμήκυνση της αποπληρωμής- επιλεκτική χρεωκοπία και πρόβλημα για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες βλ. Ιταλία

Αυτές τις επενδύσεις, όπως στο Μαυροβούνιο, μας ετοιμάζουν και στο ELLADA?





Σκανδαλώδες πάρτυ 1.000.000 λιρών έκανε ο γόνος τραπεζιτών Νατ Ρόθτσιλντ στο Μαυροβούνιο!
Σούπερ γιοτς, μοντέλα και η αχανής πισίνα – καλως ήλθατε στο πάρτυ γενεθλίων του 1 εκατομμυρίου λιρών, του Νάθαν Ρότσιλντ.

Ο εβραϊκής καταγωγής γόνος της οικογένειας τραπεζιτών, Νάτ Ρόθτσιλντ

"ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ",ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!


ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΔΝΤ"!

Απόσπασμα από μία ακόμα συνέντευξή του στον κολαούζο του και "προστάτη" της φτωχολογιάς,Γιώργο Αυτιά:

Για την παροχή δανείου από την Ρωσία με πολύ ευνοϊκούς όρους

ΕΠΕΙΓΟΝ-ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ> Ο "εξαφανισμένος" Παπανδρέου οδηγεί την Ελλάδα στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Τον αγνοούν οι πάντες, στη Νιγηρία η Μέρκελ...



Σε τραγική κατάσταση η χώρα! Ζήτημα αν έχει εκταμιευθεί ακόμη η 5η δόση.
Οι Ευρωπαίοι πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων την «αγωνιώδη» επιστολή Παπανδρέου.
Δεν μπήκαν καν στον κόπο να του απαντήσουν.

Δήλωση ΣΟΚ: Λοβέρδος: Είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν




Δήλωση σοκ έκανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», ο οποίος παραδέχτηκε ότι όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση «ήταν δημαγωγικό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν».
Και αφού κύριε Λοβέρδε το κόμμα σου αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέμματα τι στην ευχή κάνεις εσύ εκεί;
Εκμεταλλεύεσαι την κοροϊδία του κόσμου και την υφαρπαγή της ψήφου τους για να το
"παίζεις" υπουργός; 


Ο σχεδιασμός του πραξικοπήματος και της εισβολής στην Κύπρο από τον Κίσσιγκερ και την CIA


Οσοι έχουν μελετήσει την ιστορία των πραξικοπημάτων στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, αλλά και στην Ευρώπη, γνωρίζουν πως πίσω από τους παρανοϊκούς δικτάτορες βρισκόταν πάντα η CIA. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, η διαβόητη αμερικανική μυστική υπηρεσία διατηρούσε «εκτροφείο» δικτατόρων, οι οποίοι ενεργώντας για λογαριασμό της Ουάσιγκτον, ανέτρεπαν τις δημοκρατικές κυβερνήσεις και εγκαθιστούσαν στη θέση τους ανδρείκελα, πολιτικούς και στρατιωτικούς έτοιμους να υπηρετήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στο όνομα ενός άρρωστου αντικομμουνισμού.

Γιώργο, ξέρεις τι είναι το Δίστομο;



  • H Xάγη μας δίνει το πράσινο φως να προχωρήσουμε για το Δίστομο και ο ΓΑΠ λέει ότι δεν είναι ώρα να ανοίξουμε το θέμα!
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα μπορεί να το ενημερώσει για τα έννομα συμφέροντα που έχει στην υπόθεση που αφορά την προσφυγή της Γερμανίας κατά της Ιταλίας μετά από τις αποφάσεις που έλαβε η ιταλική δικαιοσύνη για την αποζημίωση των θυμάτων των ναζιστικών εγκλημάτων.

Κρύβει το οικογενειακό αυθαίρετο o Παπακωνσταντίνου!





Χωρίς άδεια και μέσα σε δασική έκταση στη Βραυρώνα


Σ
οβαρό πολιτικό αλλά και ηθικό ζήτημα προκύπτει για τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την αποκάλυψη ότι διαθέτει «οικογενειακό» αυθαίρετο μέσα στο δάσος! Η μητέρα του είναι ιδιοκτήτρια εξοχικής κατοικίας χτισμένης μέσα σε αναδασωτέα περιοχή στη Βραυρώνα Αττικής, στον οικισμό Χαμολιά. Το σπίτι, σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιο Καζάση, είναι αυθαίρετο και παράνομο, ενώ έχει εκδοθεί γι’ αυτό και απόφαση κατεδάφισης.