Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Η CIA πίσω από το Facebook


Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν. Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος). Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:


“Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA”.
Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: “400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία...”

«Άνθρωπος» της CIA o στρατιωτικός επικεφαλής των αντικαθεστωτικών



Ο στρατιωτικός επικεφαλής των Λίβυων εξεγερμένων είναι ένας παραδοσιακός εθνικιστής άραβας αντάρτης, ορκισμένος εχθρός του Μουάμαρ Καντάφι, ο οποίος είχε υποστηριχθεί στο παρελθόν από την αμερικανική CIA, αναφέρει αμερικανικό ινστιτούτο μελετών.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο κρόκος και το τζίνσενγκ είναι αφροδισιακά



 



Αν θέλετε να κάνετε πιο «πικάντικη» τη σεξουαλική ζωή σας, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο κρόκο (ζαφορά) και τζίνσενγκ στη διατροφή σας, καθώς μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα, που μελέτησε όλα τα φυσικά αφροδισιακά, κατέταξε αυτά τα δύο στην κορυφή του σχετικού καταλόγου.

Τα golden boys της Goldman Sachs

Στον αριθμό 133 της οδού Φλίτ στο Λονδίνο, άντρες με σκουρόχρωμα κοστούμια και γυναίκες με ακριβά ταγέρ και ακόμη πιο ακριβές γόβες, περνούν την γυάλινη περιστρεφόμενη πόρτα και χάνονται στο εσωτερικό του κτηρίου.

Είναι ένα πέτρινο κτήριο με δωρικούς κίονες και ένα ρολόι στην πρόσοψη.

Δεν υπάρχουν πινακίδες, δεν υπάρχουν διακριτικά. Είναι ένα από τα πολλά κτήρια (το κεντρικό) της Goldman Sachs στο Λονδίνο Στέκομαι απέναντι και παρατηρώ, αυτούς που μπαινοβγαίνουν στο κτήριο.

ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...: "Η Κάσος είναι τουρκική, ισχυρίζεται η Άγκυρα"


Ο υπουργός Αμυνας Ευάγγ. Βενιζέλος εξέθεσε χθες σοβαρά το υπουργείο Εξωτερικών κατά την ενημέρωση στη Βουλή για την ελληνική στάση στις ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις στη Λιβύη.Το ιταλικό πλοίο πόντισης καλωδίων EXPLORA§Ο Ευάγγ. Βενιζέλος Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις βουλευτών, αποκάλυψε «ξερά» ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανακάλυψε εκ των υστέρων ότι το ιταλικό ερευνητικό πλοίο (που εκτελούσε εργασίες τοποθέτησης καλωδίων ιταλοϊσραηλινών συμφερόντων ανοιχτά της Κάσου), εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ είχε υποχρεωθεί παρανόμως να ζητήσει και τουρκική άδεια για τη συνέχιση των εργασιών του μέσα στην ελληνική περιοχή.

Οι Τούρκοι δεσμεύουν περιοχή του FIR Αθηνών για τρείς μήνες! - “GREEK NOTAM IN REF(B) IS NULL AND VOID…”


Απτόητη η Τουρκία, εν μέσω εμπολέμου καταστάσεως στην Α. Μεσόγειο επιμένει και συνεχίζει απαρέγκλιτα την αναθεωρητική πολιτική της. Αφού έκαμε την δύσκολη στο ΝΑΤΟ, αφού καταδέχθηκε να συμμετάσχει με πέντε φρεγάτες στην επιβολή του εμπάργκο στην Λιβύη ξεκινά και τις …

Στο βιβλίο της Γ΄ Λυκείου τα Σκόπια ονομάστηκαν Μακεδονία



 Στο βιβλίο της Γ΄ Λυκείου τα Σκόπια ονομάστηκαν Μακεδονία
Στο διδακτικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου, «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου», στην σελίδα 130 υπάρχει χάρτης, ο οποίος παρουσιάζει το κράτος των Σκοπίων με το ψευδεπίγραφο όνομα «Μακεδονία».

Καιρικός έλεγχος :Παγκόσμια θέρμανση ή ανθρώπινος χειρισμός ;




Περίπου διακόσια μίλια ανατολικά από το Anchorage της Αλάσκα βρίσκεται τοποθετημένος ένας πομπός που έχει τη δυνατότητα να εκπέμψει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια βατ ενέργειας στην ιονόσφαιρα. Είναι ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας ικανό να ελέγξει και να μετατρέψει τις καιρικές συνθήκες σε όλο τον πλανήτη.

Παρόλα αυτά, για όποιον λόγο κι αν βρίσκεται εκεί αυτός ο πομπός, το γεγονός είναι ότι η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει. Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει σ αυτήν την απομονωμένη παγωμένη γης της Αλάσκας αποτελεί ένα μυστήριο.
 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ !...Εφ. Ζαμάν 27-3-2011


 
Εφημερίδα Χααρέτζ : Σύντομα η ίδρυση του Κουρδιστάν
Ο διευθυντής του Κέντρου Μέσης Ανατολής του London School of Economics Ρόμπερτ Λόου και αρθρογράφος της ισραηλινής εφημερίδας Χααρέτζ έγραψαν πως οι εξεγέρσεις στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική θα αλλάξουν τον παγκόσμιο χάρτη.

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ...Η ευθύνη του Παπανδρέου




Η πρόκληση των Τούρκων στο Καστελόριζο είναι μία ενέργεια που πραγματοποιήθηκε κατόπιν άδειας-εντολής στο ανώτατο επίπεδο. Την υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν και ο αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ πριν την εκτέλεσή της ενημερώθηκε, ως είθισται, ο πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιουλ. Οι πληροφορίες προέρχονται από σοβαρό συνάδελφο με....

Κατερρίφθησαν τα επιχειρήματα των Σκοπίων στο Δικαστήριο της Χάγης



Η αμφισβήτηση της ισχύος της προσωρινής ονομασίας FYROM και η κατά το δοκούν ερμηνεία του τρόπου λειτουργίας του ΝΑΤΟ, ώστε να στοιχειοθετηθεί η υποτιθέμενη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από τη χώρα μας, σφράγισαν τον πρώτο γύρο της ακροαματικής διαδικασίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Μετρητά τέλος...



Του χρόνου 1500, του παραχρόνου 500, και του παρα παρα χρόνου... όλα με πλαστικό χρήμα ή τσιπάκι......στις μεγάλες συναλλαγές από την Παρασκευή
  • Μόνο με επιταγή ή πιστωτική οι συναλλαγές
  • Δείτε πιο είναι το όριο και ποιες συναλλαγές αφορά
  • Ποιες συναλλαγές εξαιρούνται

Eτοιμάζουν νόμο έκτρωμα για τα Blogs? Θα βάλουν "λουκέτο" αλα Τουρκία !


 
Κρίμα οι γείτονες να είναι προχωρημένοι και εμείς τόσο πίσω!
Νομίζουν ότι έτσι θα σωθούν...Δείτε δισέλιδο από το Ποντίκι ! Αυτά μόνο στην Τουρκία γίνονται! Γραφικό κράτος με γραφικούς τύπους επιχειρεί και πάλι τον σκοταδισμό ! Καθώς δεν έχουμε μόνο την αγωγή στο fimotro Έχουν βγει και άλλοι γραφικοί ημιμαθείς ηλεκτρονικά που το παίζουν αυθεντίες λέγοντας μπούρδες...που αν τα πουν σε...

ηλεκτρονικά αναπτυγμένη χώρα θα τους πετάνε ζαρζαβατικά ..

Τέτοιος τραγέλαφος δεν έχει υπάρξει ...στην Χώρα ! Κυνηγούσαν ένα βλακώδες email (που βάλε ποιοι το δημιούργησαν και γιατί το δημιούργησαν (μην μας πουν ο τορναδόρος) και μήπως ήταν και αυτό στο κόλπο να επιτεθούν στα blogs ) ντε και καλά να αποδείξουν οτι ...

τα blog είναι επικίνδυνα ... Βέβαια έχαν τον σκοπό τους, αφού ποτε δεν απέδειξαν αν όντως αυτή η βλακεία προκάλεσε βλάβη στην Οικονομία... Και για να δείτε πόσο ψεύτες ... και μαύροι προπαγανδιστές είναι ! Ποιος ρε θα πιστέψει ένα ανώνυμο email! Κανένας ! Το Βloοmberg, όμως το πιστεύουν όλοι, που μας έχει χρεοκοπήσει μερικές φορές και θα συνεχίσει όπως και άλλα διεθνή μέσα.. ΑΝτε γειά
Για ηλίθιους μας περνάτε

Αργεντινός οικονομολόγος: Είστε Έλληνες, τιμήστε την ιστορία σας και διώξτε τους τοκογλύφους



  • Είστε Ελληνες. Εμείς στην Αργεντινή έχουμε μόνο δύο αιώνες ιστορίας. Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει τη δύναμη της ιστορίας της!!!
Αργεντινός Οικονομολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου: Απαλλαγείτε από τους τοκογλύφους!
Συνομιλώντας με τον μελετητή της κρίσης της Αργεντινής, οικονομολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μπουένος Αϊρες, Κλαούντιο Κατς, αποκομίζει κανείς την πεποίθηση ότι υπάρχει ζωή μετά τον (οικονομικό) θάνατο.
Ο Κατς ήρθε στην Αθήνα της μιζέριας, της οικονομικής ασφυξίας και της αυτομαστίγωσης για να μας θυμίσει ότι όσα ζούμε, τα έζησαν κι άλλοι. Και επιβίωσαν…
Ότι μπορούμε να βγούμε από το τέλμα πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ευθύνονται τα σφραγίσματα για την ανάπτυξη καρκίνου και Αλτσχάιμερ.


Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης προειδοποιεί ότι η μίξη υδραργύρου που χρησιμοποιείται ακόμη από μερίδα οδοντιάτρων για σφραγίσματα, είναι πιθανό να συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου και τη νόσο Αλτσχάιμερ.
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατά τη συνεδρίαση της στις 23 Μαρτίου εξέτασε τους κινδύνους που.....

Δρούτσας: «Ωριμες οι συνθήκες» για τα 12 μίλια στο Αιγαίο


Μετά τις εκλογές του Ιουνίου στην Τουρκία, το θέμα της υφαλοκρηπίδας θα πρέπει είτε να λυθεί είτε να προωθηθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, είπε στη Hurriett ο Ελληνας ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του που δημοσίευσε την Δευτέρα η τουρκική Χουριέτ στέλνει μήνυμα στην Αγκυρα για επίλυση των χρόνιων ελληνοτουρκικών διαφορών μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.

Για «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο προετοιμάζεται η Ελλάδα



Προετοιμασία σε διπλωματικό αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο

 
Ανησυχία επικρατεί τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών, όσο και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, όπου ευθέως αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία σε θαλάσσιες ζώνες τις οποίες έχει δικαίωμα να τις ελέγχει βάσει του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ποιά είναι η αλήθεια που κρύβουν;




Είναι πλέον γεγονός ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα για την οικονομία. Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς.
Το λένε βουλευτές που τη στηρίζουν και κορυφαίοι υπουργοί της.

Bilderberg Meeting 2011-Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του James P. Tucker Jr εκδότη του American Free Press η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ για το 2011 θα γίνει στις 9-12 Ιουνίου στο St. Moritz της Ελβετίας.

ΕΠΙΣΗΣ:Bilderbergkonferenz 2011 in der Schweiz?

Είναι άγνωστο ακόμη ποίοι θα είναι οι Ελληνες προσκεκλημένοι της σκιώδους Λέσχης.....

Ματαιώνουν για φέτος το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης... (Πάμε ολοταχώς για εκλογές)



Τέλος στην εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση. Ως εκ τούτου το πετρέλαιο θέρμανσης θα συνεχίσει να πωλείται με το μειωμένο φόρο από την ερχόμενη σεζόν, που ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου 2011.
Πολλά νοικοκυριά δεν θα άντεχαν την υπέρμετρη αύξηση του πετρελαίου θέρμανσης, αν εξισωνόταν με το κίνησης Το τεράστιο πολιτικό κόστος για.... την κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, γέρνει την πλάστιγγα προς τη μη εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης και ενάντια στη δέσμευση που είχε τεθεί με το Μνημόνιο για την είσπραξη 400 εκατ. ευρώ το 2010 ή περίπου 800 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση από το 2012 και μετά. Εξέλιξη που θέτει επί τάπητος δύο νέα δεδομένα:

Βόμβα μεγατόνων: ο Μαρινάκης παρήγγειλε ship drillss (ειδικά πλοία για την εξαγωγή πετρελαίου)! Ετοιμάζονται για την εξαγωγή πετρελαίου στο αιγαίο!




Είναι γεγονός ..ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης,  παρήγγειλε ship drills (ειδικά πλοίαρια για την εξαγωγή πετρελαίου στην θάλλασα)!
Φυσικά δεν είναι μόνος του. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Μαζί στο παιχνίδι και οι μεγιστάνες δισεκατομμυριούχοι Οικονόμου και  Αγγελόπουλος, ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στο Αιγαίο. Απο το "Δεν υπάρχει πετρέλαιο" του Παπανδρέου,
πάμε σε συνεκμετάλευση του Αιγαίου και του ορυκτού μας πλούτου.  Συνδυάστε τις δηλώσεις Νταβούτογλου περί αμφισβήτησης  Καστελόριζου και Ζουράφα ή Λαδοξέρα και βγάλτε τα Συμπέρασματά σας.

WikiLeaks: To σύστημα αυτοπροστασίας των ελληνικών F-16 και ο φόβος των ΗΠΑ για προμήθεια Eurofighter


Ένα από τα θέματα που φαίνεται να απασχολεί την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα είναι οι αμυντικοί εξοπλισμοί της Ελλάδας και η προώθηση αμερικανικών εταιρειών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν το τηλεγράφημα της 4ης Νοεμβρίου του 2009 με διαβάθμιση “εμπιστετικό” που περιγράφει την δεύτερη κατά σειρά συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Daniel Speckhard με θέμα το ζήτημα του συστήματος αυτοπροστασίας ΑSPIS των 60 μαχητικών αεροσκαφών F-16C/D Βlock52+ της Πολεμικής Αεροπορίας (Πρόγραμμα Peace Xenia III).

Οι Τούρκοι θέλουν μία Ελληνική βραχονησίδα



Ο χορός των προκλήσεων καλά κρατεί από την Άγκυρα, η οποία φροντίζει να μην αφήνει σε "χλωρό κλαρί" την ασθμαίνουσα και προφανώς ακατάλληλη Ελληνική Εξωτερική πολιτική. Η χωρίς δόγμα "αντίδρασης" Ελληνική πολιτική που εφαρμόζεται τις τελευταίες δεκαετίες, έχει καταφέρει να αποθρασύνει την -ούτως ή άλλως- επιθετική στάση της Τουρκίας. Και αυτό συμβαίνει οπουδήποτε δοθεί η δυνατότητα -λόγω κακών Ελληνικών χειρισμών- στην Άγκυρα. Μερικές μάλιστα φορές, οι προκλήσεις των γειτόνων γεννούν ζητήματα και δυστυχώς μένουν αναπάντητες από την "ασθμαίνουσα" Αθήνα.

Άρχισε η τελική φάση για την κατάρρευση της Ελλάδας;



Δεδομένης της «αδιαφορίας» της Ευρώπης, αλλά και των δημοσιευμάτων προηγούμενων ημερών, όλα πλέον δείχνουν πως ήρθε η στιγμή για να μας σπρώξουν οι «αγορές» στην… «μεγάλη κατηφόρα». Ένα ακόμη μήνυμα -προς αυτή την κατεύθυνση- έστειλε σήμερα η Standard & Poor΄s, ανεβάζοντας το "θερμόμετρο" στα ύψη...

Επίθεση από Λιβυκό πύραυλο δέχθηκε η φρεγάτα Λήμνος;

Μεταξύ Σικελίας και Λιβύης πλέει από χθες το βράδυ η φρεγάτα «Λήμνος», συμμετέχοντας κανονικά στις ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις για εφαρμογή του εμπάργκο κατά του καθεστώτος Καντάφι, καθώς και για την αποτροπή μετακίνησης λαθρομεταναστών από τη Βόρειο Αφρική στην Ευρώπη.

Η “μυστική διπλωματία” Παπανδρέου υποβαθμίζει τον ρόλο της Ελλάδας



Οι υπεύθυνοι των Τομέων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Ν.Δ, Μαργαρίτης Τζίμας και Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την υποβάθμιση του νατοϊκού αεροπορικού επιχειρησιακού Στρατηγείου της Λάρισας, του CAOC 7, στις επιχειρήσεις για την επιβολή της Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων στη Λιβύη, προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση:

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Άρχισαν τα "όργανα" περί χρεοκοπίας.



 
Die Presse: «Έχει χρεοκοπήσει ήδη η Ελλάδα;»
Der Spiegel: «Η Ελλάδα δεν θα αποφύγει την αναδιάρθρωση χρέους»
Guardian: Στην Ελλάδα πρέπει να επιτραπεί να χρεοκοπήσει «με χάρη» BBC: Αναδιάρθρωση βλέπουν οι αναλυτές
Άρχισαν τα... "όργανα" να "παίζουν" στον γνωστό τους ρυθμό. Τα φερέφωνα της οικονομικής αλήτ του πλανήτη, άρχισαν ήδη να γράφουν για επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας και...
για την ανάγκη αναδιάρθωσης του Ελληνικού χρέους. Και αυτά συμβαίνουν ενώ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ακόμη πανηγυρίζει για την "νίκη" παράτασης που πήρε από την Ε.Ε ώστε το "ζήτημα" της Ελλάδας να αντιμετωπισθεί τον Ιούνιο...

Πατήσαμε στην Σελήνη; (Ντοκιμαντέρ)



Ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα ή μια μεγάλη απάτη της ανθρώπινης ιστορίας;

Οι απαντήσεις στο παρακάτω βίντεο,όπως παρουσιάζονται μέσα από τις μαρτυρίες των πρωταγωνιστών και τις αναλύσεις και απόψεις ειδικών.



Το στημένο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας - Οι 5 παρανομίες και η Goldman Sachs


«Στην εν λόγω μηνυτήρια αναφορά, η οποία είναι εκτενέστατη (84 σελίδες κυρίως κείμενο και πάνω από 200 σελίδες επικαλούμενα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς των μηνυτών)», όπως λέει ο κ. Νούλας στην «PRESS Time», «επισημαίνεται πως οι κερδοσκόποι έστησαν το παιχνίδι και ζημίωσαν την Ελλάδα μέσα σε ελάχιστους μήνες πάνω από 13 δισ. ευρώ».

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ


Αποκαλύφθηκε ότι την ώρα που δεν έχει αρχίσει καμιά διοικητική διαδικασία σε βάρος των 29 εν ενεργεία αξιωματικών-κατηγορουμένων, αποβλήθηκαν από τον στρατό δύο από τα θύματα που αναφέρονται στο κατηγορητήριο λόγω ¨ανήθικης συμπεριφοράς¨. Παρά το ότι οι 2 ναύαρχοι και 12 άλλοι εν ενεργεία συνεχίζουν να είναι στις θέσεις τους, οι υπαξιωματικοί που φάνηκαν στις ακατάλληλες εικόνες, Ιλχάρ Αλπέρ και Φατίχ Ουμίτ Ντογάν αποβλήθηκαν.

Κοινωνική Μηχανική: Η τεχνική της παγκόσμιας εξαπάτησης



« ...Η ελίτ δεν θα δίσταζε να πραγματοποιήσει τους πολιτικούς της σκοπούς, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές για να επηρεάσει τη συμπεριφορά του κοινού και να κρατήσει την κοινωνία υπό στενή παρακολούθηση». Ζπμίγκνιου Μπρεζίνσκυ σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει επιστητό ότι, για τη νεοταξική μεταμόρφωση του πλανήτη, χρησιμοποιείται μια ολόκληρη «επιστήμη» ψυχολογικών επιχειρήσεων από την υπερεθνική ελίτ.

Εκτός ενιαίου μισθολογίου οι υπάλληλοι της Βουλής



Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτή η κυβέρνηση είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν βλέπει όλους τους πολίτες ίσους, αφού η εμμονή της να πληρώνει καλύτερα τους υπαλλήλους της Βουλής αγγίζει πλέον τα όρια της... συνωμοσίας! Εκτός και αν οι 300 της Βουλής έχουν κάποιους φόβους για πιθανές διαρροές εγγράφων από υπαλλήλους που θα είναι δυσαρεστημένοι...

De Standaard: «Για την Τουρκία, Λιβύη σημαίνει χρήματα»


Στους λόγους για τους οποίους ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν προσπαθούσε να τηρήσει ουδέτερη στάση όσον αφορά την κρίση στη Λιβύη διερευνά η βελγική εφημερίδα De Standaard σε δημοσίευμά της υπό τον τίτλο «Για την Τουρκία, Λιβύη σημαίνει χρήματα», με υπέρτιτλο «Ο Ερντογάν σκέφτεται τα οικονομικά οφέλη της χώρας του» και υπότιτλο «Ενώ ο Τούρκος πρωθυπουργός υπήρξε ο πρώτος που συμβούλεψε τον Μουμπάρακ να αποχωρήσει από την εξουσία στην Αίγυπτο, στην περίπτωση του Καντάφι τηρεί σιγή ιχθύος. Και αυτό διότι για την Τουρκία διακυβεύονται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα στην Λιβύη».

ΔΝΤ: Το "σχέδιο σωτηρίας" της Ελλάδας



  • Τι έχει αναρτήσει το ΔΝΤ στην ιστοσελίδα του για την Ελλάδα – Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει ένα πρωτοφανές πρόγραμμα και η διεθνής κοινότητα παρέχει πόρους σε πρωτοφανή κλίμακα
Έχοντας τη διαστροφή (γιατί μόνο ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί) να επισκεφτώ την ιστοσελίδα του ΔΝΤ και “έπεσα” επάνω στις ερωτήσεις και στις απαντήσεις, όσον αφορά πάντα τη χώρα μας.
Καλό κουράγιο ‘Ελληνες όπως είπε και ο … Ολι Ρεν!
Ομολογώ πως έχει ενδιαφέρον. Τις αναρτώ στα Ελληνικά…

Ερωτήσεις…

Το "σύστημα" διαγράφει τον Γιώργο...



Μια πιο προσεκτική ανάγνωση στην κυριακάτικη των Αλαφούζων (που εκτάκτως κυκλοφόρησε το Σάββατο) δείχνει περίτρανα ότι το ίδιο το σύστημα έχει ξεγράψει τον ΓΑΠ. Τον θεωρεί πια κουτσό άλογο και του ζητάει ανοιχτά είτε την “έντιμη λύση” των εκλογών, είτε μια ιδιότυπη χούντα των τεχνοκρατών.

Το παραμύθι της ανάπτυξης... και άλλα ωραία κυβερνητικά παραμυθάκια


Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να μην αυτοπαραμυθιαζόμαστε. Ανάπτυξη δεν πρόκειται να υπάρξει στη χώρα μας.

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι.

Ανάπτυξη και έξοδος από την κρίση θα έρθει μόνο όταν καταρρεύσει το υπάρχον καθεστώς μαζί με το συγκεκριμένο ολιγαρχικό πολίτευμα που το συγκροτεί.

Υπάρχει κυβέρνηση;



  • Δεν δουλεύει τίποτα σε κράτος και κυβέρνηση
Παραφράζοντας λίγο την περίφημη φράση «Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο», με όσα συμβαίνουν σήμερα μπορούμε να πούμε «Που πάει αυτός ο τόπος από αυτούς που δεν κυβερνούν».
Μια σειρά από περιστατικά της καθημερινότητας, εκεί που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας, εκεί που ο πολίτης καταλαβαίνει τη σημαίνει Μνημόνιο, δείχνουν ότι και ακυβερνησία υπάρχει και δυσοίωνες προοπτικές για το μέλλον των πολιτών.

Οι Τούρκοι δεσμεύουν περιοχή του FIR Αθηνών για τρείς μήνες!



Απτόητη η Τουρκία, εν μέσω εμπολέμου καταστάσεως στην Α. Μεσόγειο επιμένει και συνεχίζει απαρέγκλιτα την αναθεωρητική πολιτική της.

Αφού έκαμε την δύσκολη στο ΝΑΤΟ, αφού καταδέχθηκε να συμμετάσχει με πέντε φρεγάτες στην επιβολή του εμπάργκο στην Λιβύη ξεκινά και τις …συνήθεις εαρινές εκπαιδευτικές της δραστηριότητες εντός FIR Αθηνών !

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συγκλονιστικο!!!Αν δείτε το βίντεο θα το σκεφτείς να ξάνα καπνίσεις.

Ξυπνάτε μην είστε έρμαια τον καπνοβιομηχανιών που με το τόσο μεγάλο μάρκετινγκ έχουν βάλει όλον τον κόσμο στο τρυπάκι να καπνίζει.Κόψτε το τώρα πριν να είναι αργά!Δηλητηριάζεται...
μόνη σας τον ευατό σας.Το μεγαλύτερο κόλπο της νέας τάξης πραγμάτων είναι το τσιγάρο ώστε να μειωθεί ο κόσμος της γής.Μην τους κάνετε την Χάρι να αρρωστήσετε από το...
βρωμό τσίγαρο.Δείτε το βίντεο μετά από αυτό θα πάθετε σοκ!


 

Έρχεται ένταση στο Αιγαίο!


Όταν όλες οι αρμάδες του κόσμου είναι μαζεμένες στη Μεσόγειο, πλην της Ρωσικής, με στραμμένη την προσοχή στη Λιβύη, είναι μια κατάλληλη στιγμή η Τουρκία να επιδιώξει να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο Αιγαίο. Το κρίσιμο σημείο είναι έξω από το Καστελόριζο στο σημείο που ενώνονται η νόμιμη Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδος με την Κυπριακή άρα και με την Ισραηλινή , αλλά και η επιδιωκόμενη , εκτός Διεθνούς Δικαίου, Τουρκική με την Αιγυπτιακή. Απόψε συγκεντρώνεται στον ναύσταθμο απέναντι από την Ρόδο, οι περισσότερες δυνάμεις Ναυτικού και Αεροπορίας της Τουρκίας.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο Πρωθυπουργός νοιάζεται για τον λαό, ή για τους τραπεζίτες;


 
Συνηθίζεται μια κυβέρνηση δημοκρατικής χώρας, που εκλέγεται μάλιστα με 10 μονάδες διαφορά, να είναι κυβέρνηση του λαού και να δρα για το καλό του. Όχι να είναι κυβέρνηση των τραπεζών, ούτε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της τρόικας και όποιου άλλου θέλει να βάλει πόδι στην Ελλάδα.

Mισθός προβόπουλου.... 320.000/χρόνο!!!!!! Λεφτά υπάρχουν για τους τραπεζίτες


Ο μισθός του κύριου Προβόπουλου μειώθηκε.. πήγε στα 320000 ευρώ μόνο!
Μαΐου 3, 2010 //
0

Σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΕΩΝ έχουμε προαιρετική μείωση της αμοιβής του κύριου Προβόπουλου.. κατά 20% στις 4/12/2009. Από 400000 ευρώ ονομαστικές αποδοχές έφτασαν τότε τις 320000 ευρώ μόνο! Έτσι ένας εκ των κύριων διαχειριστών της κρίσης έμπρακτα θυσιάζει 80000 ευρώ από τον μισθό του, ώστε να μπορέσει (δύσκολα βέβαια…) ....

KNOWING: Θεωρίες συνωμoσίας ή ξέρουν αυτό που έρχεται; (βίντεο)


Image«Παροξυσμός» έχει κυριεύσει δεκάδες αναλυτές από το επίπεδο των συνωμοσιολόγων μέχρι και τους λεγόμενους σοβαρούς σχολιαστές τηλεοράσεων ή κόλιουμνιστ, αναφορικά με τα προφητικά μηνύματα της ταινίας Knowing – "σκοτεινός κώδικας" ο ελληνικός τίτλος - που  προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 20 Μαρτίου του 2009 και δείχνει να προηφτεύει σειρά μεγάλων καταστροφών που όντως συνέβησαν μέσα σε αυτό τον χρόνο!
Η υπόθεση της ταινίας στηρίζεται σε ένα εύρημα –μια σελίδα από αριθμούς γραμμένη το 1958- μέσω των οποίων ο πρωταγωνιστής ανακαλύπτει πως αφορούν κωδικοποιημένα μηνύματα όλων των μεγάλων καταστροφών των τελευταίων 50 ετών. Στη συνέχεια ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι το συγκεκριμένο σχέδιο προβλέπει και τρία καταστροφικά γεγονότα, που δεν έχουν συμβεί ακόμη και στα οποία εμπλέκονται αυτός και ο γιος του.

Πως και ποιοι δημιουργούν το χρήμα..




Το χρήμα, σε πρώτη φάση, τυπώνεται ή δημιουργείται σε ηλεκτρονική μορφή από τις κεντρικές τράπεζες. Η κεντρική τράπεζα της Ευρωζώνης είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η τράπεζα αυτή είναι μια ιδιωτική τράπεζα, δηλαδή οι μέτοχοί της δεν είναι τα κράτη και οι εκλεγμένες κυβερνήσεις τους, αλλά ιδιώτες. Συγκεκριμένα, μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι οι...