Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τελεσίγραφο από Μόσχα σε Αθήνα: "Θα είμαστε μαζί σας αν είστε μαζί μας"


Νέο "κεραυνό" μετά την αναβολή της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν (ορκίζεται στις 7 Μαΐου) στην Ελλάδα.

Ο Ρώσος πρέσβευτής στην Αθήνα Vladimir Chkhikvishvili, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην διάλεξη που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιτελών Εθνικής Άμυνας, ερωτώμενος για τις ελληνορωσικές σχέσεις και για το γεγονός ότι τα τελευταία....

Aλουμίνιο: Ο κρυμμένος φονιάς



Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες

Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχύουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό...

Παρασκηνιακά παιχνίδια της Άγκυρας



Στο άρθρο του συντάκτη του παρόντος, µε τίτλο «Εκβιασµοί, απειλές και αυθαιρεσίες από την Άγκυρα στην Ανατολική Μεσόγειο» (1) είχε αναγραφεί ότι: 
«Η Άγκυρα επιδιώκει να δηµιουργήσει φοβικά σύνδροµα και να αποσπάσει µεεκβιασµούς, µε την απειλή...

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Γνωστά φάρμακα εκτός συνταγολογίων

Ο γιατρός θα συνταγογραφεί τη δραστική ουσία και ο φαρμακοποιός θα επιλέγει το φθηνότερο γενόσημο

Δημοφιλή φάρμακα εξοστρακίζονται από τα συνταγολόγια των ασφαλισμένων, καθώς το επόμενο διάστημα οι γιατροί θα κληθούν να συνταγογραφούν μόνο τη δραστική ουσία και όχι την εμπορική ονομασία τους. Οι ασθενείς θα πηγαίνουν στο φαρμακείο όπου ο φαρμακοποιός θα επιλέγει το φθηνότερο γενόσημο - δηλαδή αντίγραφο - σε μια προσπάθεια συγκράτησης της φαρμακευτικής δαπάνης.


Με τον τρόπο αυτόν αλλάζουν χέρια τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ: αυτό είναι το ποσό που εκτιμάται ότι θα μετακινηθεί από τις εταιρείες που παράγουν πρωτότυπα σε εκείνες που διακινούν γενόσημα.

Ο Πούτιν, ο Εφραίμ και τα σχέδια της Μόσχας > Τρέμουν πάλι οι δυτικοί!

Του Κώστα Τζεβελέκου - Την ίδια ώρα, που ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και με εγγύηση 300.000 ευρώ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να κάνει Ανάσταση στο Άγιο Όρος. Αποκλειστικές πληροφορίες του  αναφέρουν έντονο διπλωματικό παρασκήνιο μεταξύ του ελληνικού ΥΠΕΞ και του αντίστοιχου ρωσικού, ενόψει της επίσκεψης.

Ποιοί ενδιαφέρονται να εξαφανίσουν τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων;


Το 1946 συνετάχθη στο ελληνικό υπουργείο Συντονισμού μία έκθεση, 100 σελίδων, με θέμα « Υπολογισμός των πολεμικών αποζημιώσεων των Δυνάμεων του Άξονα προς την Ελλάδα». Ο συντάκτης της έκθεσης αυτής ήταν ο τότε γενικός διευθυντής (ο μετέπειτα γενικός γραμματέας) του υπουργείου Συντονισμού και ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Βγήκε το πόρισμα για το χρέος

Αθώοι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου!!!
  • Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε το πόρισμα, επιβεβαιώνοντας πως δεν λείπει ποτέ από τα... σκάνδαλα!
  • Η απόφαση επιβεβαίωσε το "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει" ξεσκεπάζοντας για μία ακόμη φορά την μέθοδο συγκάλυψης των ποινικών ευθυνών των πολιτικών
Τι κι αν ο Αλμούνια είπε ότι το έλλειμμα «φούντωσε» χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε μέσα ελλείμματα ΔΕΚΟ, το ΠΑΣΟΚ στο πόρισμα που εξέδωσε σήμερα για την εξεταστική για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ, έβγαλε «λάδι» τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Σε ποιόν έριξε πολιτική ευθύνη; Μόνο στον Γιάννη Παπαθανασίου, με την δικαιολογία ότι από αυτόν κληρονόμησαν το έλλειμμα.

Πώς πάντα το ΠΑΣΟΚ δεν φταίει σε τίποτα και τα κληρονομούν από την ΝΔ δεν μπορούμε να το καταλάβουμε…

Ομολογία σοκ από τον Παπαδήμο: Μας περιμένει φτώχεια!

«Από το 2013 κι εφόσον εφαρμοστούν οι ψηφισθείσες πολιτικές με αποτελεσματικότητα κι εγκαίρως, αναμένεται να ξεκινήσει η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας».

Έως τότε όμως «η ύφεση θα συνεχιστεί, η ανεργία θα αυξηθεί περαιτέρω και η οικονομία θα παραμείνει αδύναμη». Χώρια που επιβάλλεται να μειώσουμε τις....

κρατικές δαπάνες «κατά 12 δισ. έως το 2014» δίχως όμως να διευκρινίζεται ακόμη με ποιους τρόπους θα επιτευχθεί.

Ανακαλούνται επικίνδυνα γλυκίσματα για παιδιά.

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής μετά από έλεγχο της επιχείρησης UNISON HELLAS M. ΚΟΤΣΙΦΑΚΟΥ ΜΟΝ. ΕΠΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ- ΕΞΑΓΩΓΕΣ- ΕΜΠΟΡΙΟ, στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη ανακαλεί άμεσα τα παρακάτω προϊόντα:

1. YUMMY GUMMY MEYVELER (γλύκισμα ) διότι περιέχει χρωστικές Ε102 , Ε104, Ε129, οι ....

Κορυφαία ανάλυση για Σαμαρά και Ντόρα!

Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε *ΝΑΙ* στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν *ΟΧΙ*.

Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν*ΟΧΙ*, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν *ΝΑΙ*..
.