Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

4+1 σενάρια για το μέλλον του ευρώ.




Είναι ήδη γεγονός ότι σε όλες τις συσκέψεις «κλειστές» ή προετοιμασίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο γίνεται παραδεκτό, ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα οικονομικά δεδομένα της Ιταλίας και οι αρνητικές εξελίξεις που έχουν αρχίσει να ακουμπούν και τη Γαλλία, τα αποτελέσματα και οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου, είναι ήδη ξεπερασμένες.

Το στοίχημα τώρα για το να θα επιβιώσει ή όχι η ζώνη του ευρώ, μεταφέρεται στη Σύνοδο Κορυφής της 7ης Δεκεμβρίου.

"Σοκ και Δέος" Φράγκου κατά Μπεγλίτη! Ομιλία του πρώην Α/ΓΕΣ


Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος ήταν καταιγιστικός κατά του Πάνου Μπεγλίτη,στην ομιλία του στην ΑΣΔΥΣ! Ο Φ.Φράγκος χωρίς να πει ούτε μια φορά το όνομα Μπεγλίτης, έβαλε κατά ριπάς εναντίον του, "χτυπώντας" τις αλλαγές που επιχείρησε να επιβάλει ο πρώην ΥΕΘΑ, στις ΕΔ. "Κύριοι. Μεταξύ τύρου και αχλαδιού δεν διαλύονται μείζονες στρατιωτικοί σχηματισμοί", είπε με έμφαση ο πρώην Α/ΓΕΣ πριν δώσει με λεπτομέρειες το χρονικό των απαιτήσεων Μπεγλίτη για κλείσιμο "εδώ και τώρα" μεγάλων στρατιωτικών σχηματισμών. Σύμφωνα με τον κ.Φράγκο:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έτσι παρέδωσαν στους δανειστές την Ελλάδα!


Ένα από τα ισχυρότερα διαπραγματευτικά χαρτιά της Ελλάδας, αν όχι το μεγαλύτερο, ήταν το ελληνικό δίκαιο, στο οποίο υπάγονταν το ελληνικό δημόσιο χρέος. Όλα τα παλιά δάνεια διέπονταν από το ελληνικό δίκαιο, σύμφωνα με το οποίo η Ελλάδα θα μπορούσε να ψηφίσει νόμο στη Βουλή, όπου, αν το 51% των κατόχων των ομολόγων συμφωνήσει σε αναδιάρθρωση (κούρεμα), δεσμεύεται και το υπόλοιπο 49% των κατόχων των ομολόγων.

Κατάλαβες τωρα...


Κατάλαβες τώρα...
γιατί σε λέγανε «εθνικιστή»
όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;
Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.
Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ
ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται
μέσα στο μαντρί τού "εκσυγχρονισμού"
που μας μπουζούριασαν.
 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!






ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΜΙΣΘΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 60% ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ! ΒΙΑΙΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ (ΕΔΩ)

Δόθηκε στη δημοσιότητα η εγκύκλιος για το νέο μισθολόγιο-πεινολόγιο, το οποίο ρίχνει στον "καιάδα" της εξαθλίωσης...
εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, πολλοί εκ των οποίων θα εργάζονται και θα χρωστάνε(!) εξαιτίας των δόσεων των δανείων που παρακρατούνται από τους μισθούς τους. Συγκεκριμένα, το νέο μισθολόγιο περιλαμβάνει ισοπέδωση των επιδομάτων, μειωμένο μισθολόγιο και πάγωμα στον ίδιο βαθμό για την επόμενη διετία. Οι μειώσεις στις αποδοχές θα ξεπεράσουν κατά μέσο το 40% και θα κυμανθούν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από 5% έως και 60% σε ορισμένες περιπτώσεις (υπουργείο Οικονομικών), ενώ μικρές αυξήσεις που θα έπαιρναν ορισμένοι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι θα εξανεμιστούν με τη βαθμολογική τους υποβάθμιση, σύμφωνα με τη νέα κατάταξη.

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ελεύθερα τα diesel σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη



diesel.jpgΗ πολυπόθητη απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Επικυρώθηκε με τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή την Τετάρτη το βράδυ, στο νομοσχέδιο για τον νέο τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών. Το νομοσχέδιο επιτρέπει σε πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας να εξαιρούνται της 20ετούς ισχύουσας απαγόρευσης. Λέγοντας νέας τεχνολογίας εννοούμε επί του πρακτέου αυτοκίνητα που πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro5 και Euro6.

H Ευρωπαϊκή κρίση δίνει τεράστια κέρδη στην Γερμανία που καταστρέφει χώρες!



Με το ευρώ η Γερμανία αύξησε το εμπορικό πλεόνασμά της κατά 265% Το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 109 δισ. ευρώ, το οποίο δρομολογήθηκε μόλις τον Ιούλιο σε σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., είναι ήδη παρωχημένο λόγω της εξέλιξης της κρίσης. Οι δοκιμαζόμενες οικονομίες καταρρέουν και οι λαοί πλήττονται από περικοπές μισθών και κοινωνικών παροχών. Οι τράπεζες, αντίθετα, θωρακίζονται ενάντια στις απώλειες, υποστηρίζει ο Μίκαελ Σλεχτ, μέλος της γερμανικής Βουλής, επικεφαλής οικονομολόγος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Die Linke, του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που πραγματοποιήθηκε στη ΓΣΕΕ το περασμένο Σάββατο.

Κατεβαίνει στα παράλια της Συρίας ο στόλος της Ρωσίας!


Σε μια πολύ κρίσιμη φάση της σύγχρονης ιστορίας της Συρίας, πολεμικά πλοία του Ρωσικού Ναυτικού αναπτύσσονται στα παράλια της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με το ιρανικό ειδησεογραφικό κανάλι “Αλ Μανάρ” και την τουρκική ειδησεογραφική πύλη “Yakın Doğu Haber”, σήμερα αναμένεται η ανάπτυξη των δυνάμεων του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στα παράλια της Συρίας. Σύμφωνα με τα ιρανικά και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με την νέα της κίνηση, η Ρωσία στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στον δυτικό κόσμο.

Ο ψευδο-υπουργός τρομοκρατεί πολίτες, δημάρχους και δικαστές.


Τα δικαστήρια είναι τα μόνα όργανα στα οποία ανέθεσε ο ελληνικός λαός να απονέμουν δικαιοσύνη στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Ακόμα και σε περιπτώσεις αντιδικίας μεταξύ πολιτών και δημοσίου. Οπως αυτή με το παράνομο τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέ τον λογαριασμό της ΔΕΗ, παρανόμως...