Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η La liberte καρφώνει την οικογένεια Παπανδρέου


Η Ελβετική εφημερίδα La Liberte επιβεβαιώνει την ανάμιξη της οικογένειας Παπανδρέου στα κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS, ενώ τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν είπαν ούτε λέξη... όπως επίσης και τα ¨αντίπαλα¨ κόμματα μέσα και έξω από την βουλή...

Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης μας για την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του....
πρωθυπουργού, στο πρωτοσέλιδο της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte”.(ανανεωμένο με την Αγγλική μετάφραση) με τον τίτλο “Ελληνική Σαλάτα” χαρακτηρίζει τις οικογενειακές business, συμπληρώνοντας και την τοποθεσία “δίπλα στην λίμνη”, με πηχαίο τίτλο και μεγάλη φωτογραφία του πρωθυπουργού. Το εκτενές ρεπορτάζ αποδεικνύει την ακρίβεια των στοιχείων που αποκαλύψαμε, αλλά ανάγει σε μείζον θέμα ηθικής ταξης αυτές τις δραστηριότητες.

Βρε κοίτα να δεις γιατί απειλούσαν τον Καραμανλή μέχρι την τελευταία στιγμή…


Ενώ ήταν σίγουρη η εκλογική ήττα, όλα αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για απίστευτα και εφιαλτικά συμβάντα με στόχο τον πρώην πρωθυπουργό, τις απειλές (και φωτογραφίσεις βεβαίως βεβαίως) της Νατάσας, τις έντονες φήμες για εγκληματική ενέργεια εις βάρος της οικογενείας δύο ημέρες προ των εκλογών, τον εκρηκτικό μηχανισμό λίγα μέτρα από την εξέδρα, την “αυτοκτονία” του σωματοφύλακα του, μονο σε ένα συμπέρασμα οδηγούν…Το πρώτο τρίμηνο της “νέας διακυβέρνησης”, έγινε το μεγάλο έγκλημα της πώλησης του CDS, αλλά και οι άλλες βρωμίτσες (Τ10, μίζα στην Goldman Sachs κλπ). Που πάει το μυαλό μας;

Ένα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών!




Πριν από λίγη ώρα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προφανώς ύστερα από υπόδειξη των Βενιζέλου – Σαχινίδη, διέρρευσε ότι κλείνουν οι στρόφιγγες των πληρωμών με εξαίρεση τις ανελαστικές δαπάνες, δηλαδή τους μισθούς και τις συντάξεις.

Σε κατάσταση συναγερμού οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.



Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μετά από συνεχείς πληροφορίες που φτάνουν στο Πεντάγωνο για σαφέστατο προσανατολισμό της Τουρκίας στη δημιουργία θερμού επεισοδίου με αφορμή τη ρήξη στις σχέσεις Αγκυρας Τελ-Αβίβ.
Σε ετοιμότητα, όμως, βρίσκεται και το ναυτικο του Ισραήλ με εμπροσθοφυλακή υπερσύγχρονα υποβρύχια που φέρουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές.

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε πως το Ισραήλ θα χτυπήσει τα τουρκικά πολεμικά πλοία.




Παιχνίδια δηλώσεων μεταξύ αρχηγών δύο κρατών. Μετά τις δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, πως τουρκικά πολεμικά πλοία θα συνοδεύουν πλοία που κατευθύνονται στην Γάζα, φαίνεται πως ο Ισραηνικός Νετανιάχου "ζήλεψε" την αλαζονεία του Ερντογάν και προχώρησε σε δηλώσεις, σε απευθείας σύνδεση, στον Αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό SBS, όπου δήλωσε:
«we will strike any battle ship that it can flave it to the coreldal waters of Cyprous or Israel»

Ποιό είναι το ολικό σχέδιο της Τουρκίας;




Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου...
Η Τουρκία, χρησιμοποιώντας την εποχή του Ψυχρού Πολέμου παρελκυστικά και καταχρηστικά την αξία του γεωγραφικού χώρου που κατέχει ως κράτος, κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη στήριξη των χωρών του ΝΑΤΟ και κυρίως των ΗΠΑ και του Ισραήλ, και να θέσει υπό πολυετή ομηρία Κύπρο και Ελλάδα. Με την καθοριστική στήριξη των ως άνω χωρών, η Τουρκία κατέλαβε το 40% της Κύπρου, το οποίο, παρά τα σχετικά ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ, συνεχίζει να κατέχει διατηρώντας 40 χιλιάδες στρατό κατοχής στην πολύπαθη νήσο.

Εγκαταλείπει την πολιτική ζωή (και την Ελλάδα;), με εκλογές στις 13 Νοεμβρίου!



Σοκ από τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής!
Ο Παπανδρέου κάνει εκλογές στις 13 Νοεμβρίου και στη συνέχεια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα φεύγει για μακρύ ταξίδι στο
εξωτερικό όπως και ο προκάτοχός του Κώστας Καραμανλής.

Θ.Πάγκαλος: "Αν η Τουρκία επιτεθεί στη Κύπρο, θα πολεμήσουμε"!



Όπως διαβάζουμε στις διαδικτυακές εφημερίδες ethnos.gr και real.gr, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη, έστειλε αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα, προειδοποιώντας από του βήματος της Βουλής, ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την Κύπρο σε τυχόν επίθεση της Τουρκίας εναντίον της....

Με απειλή καταβύθισης των τουρκικών φρεγατών απαντά το Ισραήλ!


Το Ισραήλ «σήκωσε το γάντι» που του πέταξε η Τουρκία και για πρώτη φορά στην μεταξύ τους διαμάχη απειλεί με χρήση στρατιωτικής δύναμης και καταβύθιση των τουρκικών πολεμικών σκαφών που θα θελήσουν να συνοδεύσουν τα τουρκικά εμπορικά που θα επιχειρήσουν να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζα.
Περισσότερο ευθεία προειδοποίηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει καθώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου απαντώντας στις απειλές μέσω του Αλ Τζαζίρα που διατύπωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν δήλωσε ότι.....
«Το Ισραήλ για την ανατολική Μεσόγειο έχει δύο πολύ δυνατά χέρια. Το ένα είναι το Ναυτικό του και το άλλο η Αεροπορία του. Και όταν λέμε για ισραηλινή Αεροπορία, όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει»!

ΔΑΝΕΙΟ 2,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



rusia_simaia-1-naiΛύση στο πρόβλημα χρηματοδότησης των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και της αναχρηματοδότησης χρέους που λήγει μέσα στο επόμενο έτος, δίνει στην Κύπρο η Ρωσία.

Μέχρι και ο Χριστόφιας ξύπνησε: "Η Εθνοφρουρά πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμη"




ImageΜετά από χρόνια εγκατάλειψης της Εθνοφρουράς τώρα που τα πράγματα "σφίξανε" ακόμα και ο Πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει ότι "Επιβάλλεται επαγρύπνηση και ετοιμότητα για αντιμετώπιση των τουρκικών απειλών, που αποσκοπούν σε εκφοβισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, με στόχο την αποτροπή ....
εκμετάλλευσης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ)".

Οι ένστολοι ανοίγουν τον χορό - Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες στην πρώτη πορεία της ΔΕΘ




- Έκλεισε η Εγνατία στο ύψος της Αριστοτέλους

- Αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες στο δρόμο

- Σπασμωδικές κινήσεις από την κυβέρνηση που ξαφνικά βρήκε χρήματα για τα οδοιπορικά

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ολοταχώς για άλλη μία «νύχτα Ιμίων»;




Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν αντέχει, πέραν της οικονομικής, να χειριστεί και μία εξωτερική κρίση
Στη σκιά της οικονομικής κρίσης και των ενδοκυβερνητικών αντιπαραθέσεων, η Ελλάδα και η Κύπρος εισέρχονται στα τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου, σε ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι διπλωματικών και αμυντικών εξελίξεων.

Επί ποδός πολέμου το Ισραήλ.




Διέκοψαν τη ροή προγραμμάτων τους όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια του κόσμου. Η είδηση – σοκ που μεταδίδουν αφορά την τουρκική ναυτική δύναμη που βγήκε στην ανατολική Μεσόγειο.

Μήπως κινδυνεύει η Ελληνική ΑΟΖ και όχι η Κυπριακή;




  • Πού σκοπεύει η Άγκυρα στην ρήξη της με το Ισραήλ;
  • Το επόμενο καίριο βήμα του Ταγίπ Ερντογάν
  • Ένα βολικό θερμό επεισόδιο για τον Γιώργο Παπανδρέου
«Αν τα μέτρα που λάβαμε έως τώρα αποτελούσαν το «Σχέδιο Β», υπάρχει και «σχέδιο Γ» το οποίο θα εφαρμοσθεί κατά στάδια, αναλόγως των εξελίξεων» δήλωσε την Τρίτη, στο περιθώριο της τελετής έναρξης του νέου δικαστικού έτους, ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, δίνοντας έτσι, μετά από λίγα 24ωρα δικής του σιωπής, το σήμα ότι οι ....κινήσεις εναντίον του Ισραήλ που εξήγγειλε την Παρασκευή ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Αχμέτ Νταβούτογλου δεν είναι παρά η αρχή.

Έβαλαν στο μάτι τα κοιτάσματα Πάφου




Η Τουρκία έχει ήδη δημοσιοποιήσει χάρτη που τα εντάσσει σε δική της ΑΟΖ
Τα κοιτάσματα βρίσκονται στην ΑΟΖ Κύπρου, εκεί που γειτνιάζει με την ΑΟΖ της Ελλάδας
.
Η Τουρκία, πολύ πριν εκδηλώσει την εισβολή της στην Κύπρο, φλέρταρε με πιθανά κοιτάσματα του Αιγαίου και προέβαινε σε σχεδιασμό πολέμου αν η Ελλάδα επέκτεινε τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Τότε το Αιγαίο θα γινόταν κλειστή ελληνική θάλασσα και δεν θα....

Που σπουδαζουν τα παιδια των "πολιτικων" μας.... Η υποκρισια στο μαγαλειο της...





Την ώρα που ο μέσος Ελληνας αναρωτιέται αν τα δημόσια ή τα «μη κρατικά» πανεπιστήμια είναι καλύτερα για το μέλλον του παιδιού του και οι πολιτικοί εμφανίζονται διχασμένοι, στην πράξη τα προβλήματα αυτά δείχνουν λυμένα. Κι αυτό διότι όσοι έχουν τη δυνατότητα να

σπουδάσουν τα παιδιά τους σε ονομαστά πανεπιστήμια του κόσμου « μακριά από τον ορυμαγδό των καταλήψεων και την απραξία των απεργιών στα δημόσια ΑΕΙ», όπως έγραψε πρόσφατα και ο καθηγητής Κ. Μπέης, το κάνουν.

Νoble: Προχωρούμε αποφασιστικά για τη γεώτρηση στο "Οικόπεδο 12"


Λευκωσία: «Ναι, έχουμε υπόψη τις τουρκικές απειλές, τις παρακολουθούμε, είμαστε όμως και σε επαφή με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στις ΗΠΑ και όπου αλλού χρειάζεται και σίγουρα προχωρούμε αποφασιστικά για τη γεώτρηση στο "Οικόπεδο 12"»,ήταν η απάντηση εκπροσώπου της Νoble Εnergy σε ερώτηση που του τέθηκε την.... Τετάρτη κατά την παρουσίαση των σχεδιασμών της στην περιοχή μας, που οργανώθηκε σε κλειστό κύκλο από τον Κυπροαμερικανικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο και το ΚΕΒΕ. Παρών στη δήλωση ήταν και ο Επιτετραμμένος της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Λευκωσία.

"Στοκάρετε" φάρμακα!



Όποιος δεν έχει "στοκάρει" φάρμακα, καλό είναι να το κάνει άμεσα: Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ανακοίνωσε την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών. Τα φαρμακεία όλης της χώρας θα εφαρμόσουν το νέο ωράριο και της απογευματινής λειτουργίας τους....

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η NSA πίσω από τις υποκλοπές του 2004-2005!



Οι ΗΠΑ δεν δείχνουν καμία διάθεση συνεργασίας με τις ελληνικές αρχές και δεν απαντούν στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν σαφή στοιχεία για επικοινωνεία της ΝSA από το Μέριλαντ με τους υποκλοπείς. Αρα ούτε λόγος για το ενδεχόμενο έκδοσης υπόπτων και παροχής απόρρητων πληροφοριών. Οσον αφορά την εμπλοκή ελλήνων πολιτών, αυτό δεν αποκλείεται θεωρητικά, αλλά θα αφορά υπαλλήλους εταιρειών και στελέχη ελληνικών υπηρεσιών (ΕΥΠ).

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Η ΣΙΩΝ ΑΓΑΛΛΕΤΑΙ



Η Τουρκία όταν απειλεί με στρατιωτικές επεμβάσεις ή όταν τις πραγματοποιεί προσβλέπει μέσω αυτών, στην πραγμάτωση κάποιων πολιτικών στόχων. Αυτό έκανε και το 1974 με την τουρκική εισβολή. Όπου τα στρατιωτικά μέσα εξυπηρετούν τη πολιτική και η πολιτική αποτελεί τη συνέχεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Η Τουρκία αυτό το στρατηγικό συνδυασμό τον πετυχαίνει τέλεια και.... αν δεν το λάβουμε σοβαρά υπόψιν είναι βέβαιο πως θα βγούμε ζημιωμένοι. Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα. Τι επιδιώκει μέσω των λεονταρισμών και των κινητοποιήσεων του στόλου της προς ανακοπή της προσπάθειας έρευνας και ανόρυξης του φυσικού αερίου στην ΑΟΖ Κύπρου;

Μνημόνιο ασφαλείας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ υπέγραψε ο Μπεγλίτης



Με τη βούλα τα "κολλητηλίκια" με το Ισραήλ, χωρίς η μνήμη να είναι ενεργή, χωρίς να διδάσκει το πόσο μοιραίες μπορεί να καταστούν αυτές οι υπογραφές και οι λυκοφιλίες...
Μνημόνιο Συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ υπέγραψε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος
Μπεγλίτης με τον ομόλογό του, Εχούντ Μπαράκ, με τον οποίο συναντήθηκε το απόγευμα στην Ιερουσαλήμ ξεκινώντας την τριήμερη επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ.

Κίνδυνος σε Θράκη – Δωδεκάνησα


 O Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Εμείς προστατεύουμε τα συμφέροντά μας με το ατσάλι!
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν του Ισραήλ θεωρείται από εκείνους που συχνά χαρακτηρίζονται και ως εθνικιστές. Οι απόψεις του είναι περίπου πάντα ακραίες, ενώ δεν
είναι και λίγες οι φορές που έχει έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τη κυβέρνηση Νετανιάχου, που σημειωτέον είναι υπουργός της. Ο Αβίγκντορ Λίμπερμαν ήταν εξαρχής η αντίθετη άποψη του επίσης Ισραηλινού υπουργού Άμυνας, Εχούντ Μπαράκ. Κοινώς, ο μεν Λίμπερμαν ήταν ανέκαθεν εναντίον των Τούρκων, ενώ ο δε Μπαράκ υπέρ, που ηγείται και του φιλο-τουρκικού λόμπι που υπάρχει στο Ισραήλ.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται «τσουνάμι» αποκαλύψεων για τις υποκλοπές


Απρόσμενες διαστάσεις τείνει να προσλάβει η εξέλιξη με την «ξεχασμένη» υπόθεση των υποκλοπών μετά την εμπλοκή της αμερικανικής πρεσβείας, όπως αποκάλυψε η δικαστική έρευνα. Ο Κώστας Καραμανλής επιμένει να ζητά μέχρι και σήμερα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης για να αποκαταστήσει απόλυτα την εικόνα του απέναντι στους πολίτες που τον τίμησαν εκλέγοντάς τον δύο φορές πρωθυπουργό.

Γαύδος: Το δεύτερο μας Καστελόριζο



Σύμφωνα με την Ομηρική μας παράδοση η Γαύδος είναι η μυθολογική Ωγυγία, νησί της Θεάς Καλυψώς κόρης του Άτλαντα; Συγκεκριμένα στη Γαύδο-Ωγυγία ο Οδυσσέας έμεινε 10 ολόκληρα χρόνια μέχρι να τον βοηθήσει η θεά Αθηνά να “δραπετεύσει” και να επιστρέψει στην Ιθάκη. Ποιος όμως από εμάς γνωρίζει ότι η Γαύδος είναι ένα μικρό νησί του νομού Χανιών με πληθυσμό περίπου 100 άτομα και βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την Κρήτη;

Ο Ερντογάν βάζει φωτιά! Ετοιμάζεται να πάει Γάζα!Το Ισράηλ δεν το επιτρέπει


Τη Γάζα ετοιμάζεται να επισκεφθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνει η Άγκυρα κατά του Ισραήλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ηabertürk, που έχει τίτλο « ο Ερντογάν πάει στη Γάζα» τονίζει πως στην Τουρκική κυβέρνηση αρχίζουν να ετοιμάζουν το ταξίδι του.

Σενάρια πολέμου στη Μεσόγειο


Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας, χωρίς κανένας να μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των δύο πλευρών. Το χάσμα μεταξύ Άγκυρας και Τελ Αβίβ βαθαίνει συνεχώς, με τους Τούρκους να έρχονται πλέον σε οριστική ρήξη με τους Ισραηλινούς.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ



aspida-1-naiΟι σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ μετά από ένα σύντομο διάστημα ηρεμίας, μπαίνουν ξανά σε περίοδο έντασης λόγω του αντιπυραυλικού συστήματος EUROPRO. Το σχέδιο των ΗΠΑ από το 2018 και εντεύθεν να εγκαταστήσει σε όλες τις χώρες αμυντικούς πυραύλους και αισθητήρες, όσο πάει εξελίσσεται σε ένα όχημα όχι μόνο στρατηγικής σημασίας αλλά και καθορισμού των διεθνών σχέσεων.

Ισραήλ: “Κράτος-τρομοκράτης η Τουρκία”! – Συναγερμός στα Επιτελεία



Ενώ η Αθήνα παρακολουθεί αμήχανη την ραγδαία επιδείνωση στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, παρά το γεγονός ότι υποτίθεται ότι έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία με το δεύτερο, το Ισραήλ προχώρησε σε σφοδρή επίθεση κατά της Τουρκίας την οποία χαρακτηρίζει ως “κράτος που υποθάλπει την τρομοκρατία” και αποτελεί συνέχεια του “άξονα του κακού”.

H ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ...Γράφουν οι Τούρκικες εφημερίδες







Η Τουρκία μετά την συμφωνία που συνήψε η Ελληνοκυπριακή διοίκηση με μια....

αμερικανική εταιρία για διερευνητικές γεωτρήσεις, προειδοποίησε σχετικά μέσω της διπλωματικής οδού την κυβέρνηση της Ουάσιγκτον. Οι Ρωμιοί αναζητούνε στήριξη από ΗΠΑ και Ισραήλ.