Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δεν ήταν σεισμός που προκάλεσε το tsunami.

Ο πρώην αναλυτής της NSA, Jim Stone (Τζιμ Στόουν), υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε σεισμός ισχύος 9,0. Το τσουνάμι (tsunami) προκλήθηκε από πυρηνικές βόμβες στη θάλασσα και η έκρηξη και η τήξη του πυρήνα του Φουκουσίμα προκλήθηκαν από μίνι – πυρηνικά κρυμμένα στις φωτογραφικές μηχανές που εγκαταστάθηκαν από μια ισραηλινή εταιρία ασφάλειας. Το κίνητρο: η τιμωρία της Ιαπωνίας για την προσφορά να εμπλουτίσει το ιρανικό ουράνιο και την παρέκκλιση από τις υπαγορεύσεις των Illuminati. Αυτός ο ιστοχώρος....

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ...

DEJAN LUČIĆ : «Μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό.»...



ΑΡΝΙΕΜΑΙ



«Μη ασφαλή τα προϊόντα της Coca Cola 3E»

Δύο μήνες πέρασαν και παρά τις έγκαιρες παρεμβάσεις του ΕΦΕΤ η εταιρεία Coca Cola 3E δεν κατόρθωσε να βρει τις μη ασφαλείς...
ποσότητες των 100.000 φιαλών Coca Cola και Sprite, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα του «Θέματος» πως επικίνδυνα αναψυκτικά έχουν διοχευτεθεί στην κατανάλωση εν αγνοία των Ελλήνων. Αυτά είναι τα συμπεράσματα δελτίου τύπου που σήμερα εξέδωσε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Γιάννης Μίχας ο οποίος σε πλήρη αντίθεση με τα όσα η πολυεθνική ισχυρίζεται χαρακτηρίζει τα είδη της ως «μη ασφαλή».

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αγόρασε το κύπελλο του Σπύρου Λούη

Στη δημοπρασία των Κρίστις έναντι 544.000 ευρώ
Το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αγόρασε το κύπελλο του Σπύρου Λούη



Εναντι 544.000 ευρώ δημοπρατήθηκε σήμερα Τετάρτη, από τον οίκο Christie's το ασημένιο κύπελλο που απονεμήθηκε στον έλληνα μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη, μετά τη νίκη του στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1896 στην Αθήνα. Το κειμήλιο που συνδέεται άμεσα με την Ιστορία της χώρας μας, ανήκει πια στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».


Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ολοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των 300 εθνοκηφήνων.


trapezes1

Νέες περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα


Με άγριες διαθέσεις επιστρέφει στα μέσα Μαΐου η τρόικα, καθώς αναμένεται να ζητήσει νέες περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, την ώρα που οι υπάρχοντες μισθοί -όσοι βέβαια τους έχουν με την ανεργία να έχει σκαρφαλώσει πάνω από το 20%- όπως έχουν διαμορφωθεί με τις επιταγές των Ευρωπαίων, δεν φτάνουν ούτε για τα προς το ζειν...

Πως πρέπει να ψηφίζουμε


Ελλάδα και δημοκρατία! Έννοιες αλληλένδετες. Η εξουσία που πηγάζει από τον λαό, επινοήθηκε ως πολίτευμα στην Ελλάδα της αρχαίας εποχής και ονομάστηκε «δημοκρατία» εκ των λημμάτων «δήμος», δηλαδή της οργανωμένης ένωσης των πολιτών και «κράτος», δηλαδή του συστήματος εξουσίας. Βασική αρχή της δημοκρατίας, είναι η υπηρέτηση και η προάσπιση των συμφερόντων του συνόλου του λαού και όχι τμήματος ή μεμονωμένων ατομικών συμφερόντων.

Φοβούνται τους Ρώσους;


Ρωσομανής ή… ρωσόπληκτος, δεν υπήρξα ποτέ. Ούτε είμαι από αυτούς που ισχυρίζονται ότι θα έρθει ο Μόσκοβος από τον παγωμένο σιβηρικό βορρά να σώσει την Ελλάδα από τους δυνάστες-δανειστές σκορπώντας απλόχερα τα σύγχρονα ρούβλια, στο όνομα του Εφραίμ και της Ορθοδοξίας.
Αν όμως υποψιαστώ ότι επιχειρείται, έστω και κατ΄ελάχιστον, επενδυτικός «αποκλεισμός» των Ρώσων από το πάρτι των ιδιωτικοποιήσεων, εις όφελος μάλιστα των πιστωτών της τρόικας ή ακόμη χειρότερα, ντόπιων διαπλεκόμενων νταβατζήδων, θα σπεύσω δημόσια να πάρω το μέρος του Πούτιν. Όχι επειδή οι Ρώσοι σώνει και καλά πρέπει να διεκδικήσουν μερίδιο στην εκποίηση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας, αλλά επειδή οι υπόλοιποι προαναφερθέντες και πολύ περισσότερο ένας μη εκλεγμένος πρωθυπουργός, δεν έχουν κανένα δικαιώμα να τους εμποδίσουν.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά τη μαραθώνια απολογία του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά τη μαραθώνια απολογία τουΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές, που φέρεται να έλαβε για τις προμήθειες των συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων.

Έλληνες,Δείτε ποια χώρα ήταν αυτή....!!! Θα καταλάβετε πολλά για την τραγική κατάληξη..!!!

Quiz: Ποια ειναι η χωρα οπου:
1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.
2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Επίθεση στο στρατόπεδο της Καμπούλ, που στεγάζει την ελληνική δύναμη


Επίθεση στο στρατόπεδο της Καμπούλ, που στεγάζει την ελληνική δύναμηΠυροβολισμοί κατά του στρατοπέδου στη Καμπούλ, που βρίσκεται και η ελληνική στρατιωτική δύναμη στο Αφγανιστάν.


Το ΓΕΕΘΑ επιβεβαίωσε την επίθεση και διαβεβαιώνουν ότι δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα για τους έλληνες στρατιωτικούς, που υπηρετούν στη Καμπούλ.

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Η ράτσα σου γεννήθηκε να πολεμάει το αδύνατο και να το νικάει


Δείτε πως έχει το πράμα. Στην αρχή σε αγνοούν, στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, στο τέλος νικάς. Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχατε εσείς οι «ταγοί», θα ξέρατε ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευστεί ποτέ. Κι όσο ηλίθιοι, πανίβλακες και πουλημένοι και να είστε, ξέρετε ότι ήδη είμαστε στο "μετά σε πολεμούν". Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους…