Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ξαναδιαβάστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Νίκου Βαφειάδη που απολύθηκε από τη "Καθημερινή" επειδή αποκάλυψε πόσα κονομάνε οι εθνοπατέρες μας και τα προνόμια των συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βουλής


Δείτε αναλυτικά τι παίρνουν οι 300 βο(υ)λευτές και όλοι οι αυλικοί τους (υπάλληλοι - δημοσιογράφοι της Βουλής κλπ.) Ενα ρεπορτάζ ΣΟΚ το οποίο στοίχησε την θέση του Νικόλα Βαφειάδη όταν και τόλμησε να το δημοσιεύσει.
Βουλευτικές απολαβές και προνόµια:
• Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιράστηκαν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ
• Ο µέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ
• Το 50%...φορολογείται αυτοτελώς και το υπόλοιπο προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήµατα

Της ΕΥΠ το κάγκελο...


Πριν από λίγες ημέρες, υπόθεση κατασκοπείας εμφανίστηκε στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όπου υπήρξε διαρροή εγγράφων που αφορούν την εθνική ασφάλεια. Ο υπεύθυνος - διαβαθμισμένος υπάλληλος κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για το συγκεκριμένο θέμα.

Σημαντικές Ποσότητες Πετρελαίου που Αναβλύζει στο Κερί Ζακύνθου!

Είναι γνωστές οι έρευνες του Σωτήρη Σοφιανόπουλου για το πετρέλαιο στην Ελλάδα αλλά και οι διώξεις που έχει υποστεί για τις αποκαλύψεις του.
Στο παρακάτω αποκαλυπτικό video ο Σοφιανόπουλος δείχνει το πετρέλαιο που αναβλύζει στο κερί Ζακύνθου και υπολογίζει την ποσότητα η οποία πολύ άνετα ξεπερνά τη ποσότητα του Πρίνου.
Επισημαίνει δύο βασικά στοιχεία :

Σοκ από το Wikileaks> Οι gay Έλληνες πολιτικοί και οι εθισμένοι από ναρκωτικές ουσίες γόνοι, στα Αρχεία της CIA!


Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το φοβερό Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών. Ανάμεσα στα... ντοκουμέντα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που όταν δημοσιευθεί θα προκαλέσει σάλο. 
Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζονται κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου να συνομιλούν με τους άνδρες ερωτικούς τους συντρόφους (!), ενώ έχει καταγραφεί η ζωή τους, από την παιδική τους ηλικία ως σήμερα.Συγκλονιστικά ντοκουμέντα, σύμφωνα με την Γερμανική ιστοσελίδα, υπάρχουν και για τις ζωές κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών στις οποίες γίνεται εκτενής αναφορά.
Εκείνοι που συνέταξαν τις σχετικές εκθέσεις, σημείωναν με καυστικές λεπτομέρειες εκτός από τις προσωπικές στιγμές των “θυμάτων” τους ακόμη και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Έκθεση που κάνει λόγο για την “κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στο χώρο της ψυχαγωγίας, δύο γόνων -ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες, πάσης φύσεως. Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες!

Η δίκη του Mall


Δύο πρωθυπουργοί, επτά υπουργοί, ένας δήμαρχος και ο πιο πλούσιος Έλληνας στον κόσμο… Όλοι μαζί κόπιασαν για να χτίσουν το μεγαλύτερο “αυθαίρετο” της Ευρώπης. Πέντε χρόνια μετά τα εγκαίνια, σε συνθήκες απόλυτης σιωπής των ΜΜΕ, η τύχη του Mall πρόκειται να κριθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ. Μόνο που σε αυτή τη δίκη αυτό που παίζεται είναι πιο μεγάλο κι από το ίδιο το Mall…

Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων (αξίζει να το διαβάσεις)

  • «...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα» (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).
  • «Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση». (Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).
Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την .....
....εποχή μας:

Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.


- Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δε γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μ’ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία “αδέσποτη” αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή (!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας για το σπίτι του.
-Νεαρέ μου, όταν δεις μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν…
Ντρέπομαι για τον εαυτό μου γιατί ήμουν ένα κομμάτι αυτών των αδίστακτων ανθρώπων. Ο Θεός να σας βοηθήσει, να μην πέσετε στα νύχια τους.
Τώρα λοιπόν που πέσαμε στα …νύχια τους, καιρός να ετοιμάσουμε την αντίδραση μας. Η αντίδραση περνάει από τη γνώση και τις μεθόδους του “αντιπάλου”. Το ιστορικό της Αργεντινής δείχνει τον δρόμο, αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Εν συντομία είναι οι ακόλουθες:

10 λόγοι που πρέπει να παραιτηθεί η Άννα Διαμαντοπούλου. (Μέλος της λέσχης builderberg)


Ξέρετε γιατί θα έπρεπε να φύγει η Διαμαντοπούλου; Θα σας πούμε εμείς τους λόγους που έβαλε μπροστά τα παιδιά (σιγά τώρα που την έπιασε ο πόνος) των πανελλαδικών εξετάσεων.

Να γιατί διαμαρτυρόμαστε. Δείτε ένα πολύ καλό άρθρο για να καταλάβετε τι γίνετε με την Τουρκία στον Έβρο!





Σας παραθέτουμε παρακάτω δημοσιεύσεις από το διαδίκτυο που αναφέρονται σε εξοπλισμούς-δραστηριότητες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Έβρου.
Με μία πρώτη ανάγνωση ακόμη και ένας μη στρατιωτικός αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει στο Κάραγατς όπου οι Τούρκοι διαθέτουν το τακτικό πλεονέκτημα του προγεφυρώματος.

Η βιομηχανία του κλίματος


Πώς έγινε και ο «ρωσικός χειμώνας» έδωσε τη θέση του στον «ρωσικό καύσωνα»; Ποιος ο ρόλος των κυβερνήσεων στις προσπάθειες για τον έλεγχο του κλίματος; Και πώς εκμεταλλεύονται οι ιδιωτικές βιομηχανίες την αγωνία κρατικών φορέων και ιδιωτών για την κλιματική μεταβολή πουλώντας ένα αγαθό που δεν τους ανήκει; 

Tις ημέρες ακριβώς όπου οι Ρώσοι πάλευαν να σβήσουν τη φωτιά προτού φτάσει στις αποθήκες πυρηνικών, πρωτοφανείς καταγγελίες έκαναν τον......
....... γύρο της χώρας. Πήγαζαν από ένα άρθρο του Αντρέι Αρέσεφ, υποδιευθυντή του Ιδρύματος Στρατηγικής Κουλτούρας (Strategic Culture Foundation), που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και παρουσιάστηκε από το κρατικό κανάλι ειδήσεων RΙΑ Νovosti. Υπάρχουν «κλιματικά όπλα»;

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:

α. Χαράσει και ασκεί νομισματική πολιτική.
β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.
γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων .....
ε. ....
στ. Εχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της εκδόσεως τραπεζικών γραματείων τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα σε όλη την Ελλάδα.
ζ. Ενεργεί ως ταμείας και εντολοδόχος του Δημοσίου.

Στο άρθρο 3, αναφέρεται ότι το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.


Και τώρα η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΕΤΩΝ…





Ο Αριστοτέλης είχε πει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι θα ήταν καταστροφικό αν κάποτε το ίδιο το χρήμα μετατρέπονταν σε εμπόρευμα....

Η κατασκευή του χρήματος είναι μια πάρα πολύ φθηνή εργασία, αφού για να εκδόσουμε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, αρκεί μόνο λίγο χαρτί, λίγο μελάνι (αξίας μερικών δεκάρων) και ο κατάλληλος εξοπλισμός (το κόστος του οποίου για οποιαδήποτε χώρα είναι μηδαμινό). Ενώ λοιπόν όλες οι εμπορικές, κατασκευαστικές και λοιπές επιχειρήσεις δουλεύουν με περιθώρια κέρδους της τάξης του..... 3~10%, μια επιχείρηση κατασκευής χρήματος θα είχε διαστημικά περιθώρια κέρδους. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα ο έμπορος του χρήματος να αποκτήσει τεράστια οικονομική δύναμη και μοιραία κάποια στιγμή να επικρατήσει οικονομικά πάνω σε όλους τους τομείς της αγοράς.

Τα ανεκμετάλλευτα οικονομικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας




 Το 1981, έτος αφετηρία της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα ως δέκατο μέλος, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Γκάστον Τορν δήλωνε ότι: «Η Ελλάδα μπαίνει στην ....Ευρώπη με 3 πλεονεκτήματα
1) την Εμπορική Ναυτιλία,
2) τον Ορυκτό της πλούτο και
3) το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων»
.

Η Εμπορική μας Ναυτιλία υποβαθμίστηκε με την.... κατάργηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Ο ορυκτός πλούτος αγνοήθηκε και το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων, που προϋπόθεση είχε γιά να αναπτυχθεί την ανεμπόδιστο ιδιωτική πρωτοβουλία, αποδυναμώθηκε με το διακηρυχθέν και ακολουθούμενο από το 1981 και μετά δόγμα των κοινωνικοποιήσεων.

Wikileaks και Παγκόσμια διακυβέρνηση.(3 άρθρα)




Άρθρο 1


Το WikiLeaks ανοίγει τις πόρτες στην παγκόσμια διακυβέρνηση;



  • Μήπως ζούμε την απόλυτη προπαγάνδα και την προετοιμασία να δεχτούμε με χαρά την παγκόσμια κυβέρνηση;
  • Αποκαλύψεις μέσω διαφημισμένων διαρροών που αποκαθηλώνουν ηγεσίες κρατών

Η λύση για την Οικονομία εδώ και τώρα. To άρθρο που δεν θέλουν οι τραπεζίτες να διαβάσετε



“Όταν το 1898 μπήκαμε σε διεθνή επιτήρηση (μετά την πτώχευση του 1892 και τον καταστρεπτικό πόλεμο του 1897) οι μεγάλες δυνάμεις -που άσκησαν την επιτήρηση – το πρώτο πράγμα που επέβαλλαν ήταν η απαγόρευση στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας μας να κόψει νόμισμα. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Εκεί λοιπόν βρίσκεται η λύση και τώρα :

Κύπρος νήσος Ελληνική και όχι πολυπολιτισμική

  Ό,τι δεν κατόρθωσαν κατά καιρούς οι εξ Ανατολής και Δύσης βάρβαροι κατακτητές της Κύπρου, δηλαδή τον αφελληνισμό της Νήσου μας, επιχειρούν να επιτύχουν μια χούφτα γραικύλων, που νυχθημερόν εργάζονται για την αποδόμηση του κυπριακού Ελληνισμού. Έτσι, λοιπόν, ακούμε να γίνεται και λόγος για «πολυπολιτισμικό νησί», αφού η Κύπρος κινδυνεύει να γίνει ο ...«παράδεισος» των πάσης φύσεως μεταναστών, λαθρομεταναστών και αιτητών πολιτικού ασύλου (δήθεν πολιτικών προσφύγων).Διερωτώμαι, όμως, τι είδους πολιτισμό εισήγαγαν όλοι οι ως άνω, αφού πολυπολιτισμός είναι αυτός που χαρακτηρίζεται από τη συνύπαρξη διαφόρων και διακρινομένων μεταξύ τους πολιτισμών σε κράτη ή κοινωνίες. 

Για 1,3 εκατ. ευρώ που δεν πλήρωσε η Ελληνική κυβέρνηση "πάγωσε" ο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη! Αν δεν ειναι σχέδιο αυτό τότε τι ειναι κ. Παπανδρέου ;


Image
Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στο project του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη προχώρησε πριν λίγο ο εκπρόσωπος της «Τρανσνιέφτ» Ίγκορ Ντεμίν, ο οποίος διευκρίνισε επίσης ότι απλά το έργο "παγώνει" και δεν θα διαλυθεί η κοινοπραξία: "Η Ελλάδα σταμάτησε την χρηματοδότηση της εταιρείας του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη" αποκάλυψε πριν λίγο μιλώντας στο πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο Ντεμίν και τόνισε ότι απλά βάζουν στο... "ψυγείο" το όλο project και δεν θα αποχωρήσουν από την κοινοπραξία. 

Προθεσμία έδωσε η Ρωσία σε Ελλάδα και Βουλγαρία για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη



Μέχρι τις 20 Μαρτίου η διορία της Ρωσίας...

Περιθώριο έως τις 20 Μαρτίου δόθηκε από την Ρωσία στην Ελλάδα και την Βουλγαρία για να εξοφλήσει το συσσωρευμένο χρέος των 7,3 εκατομμυρίων ευρώ για τη λειτουργία της διεθνούς εταιρείας του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Άυτό ήταν το αποτέλεσμα των διήμερων διαπραγματεύσεων της κοινοπραξίας στην Ρώμη, με την Ρωσία να απειλεί είτε με αποχώρηση είτε με "πάγωμα" μέχρι νεωτέρας (βασικά μέχρι να αλλάξουν οι κυβερνήσεις σε Αθήνα και Σόφια και να βρεθούν κυβερνητικά σχήματα "φιλικά" στον αγωγό), σύμφωνα με τον Μιχαήλ Μπάρκοφ, αντιπρόεδρο της ρωσικής συντονίστριας εταιρείας του έργου «Τρανσνιέφτ».



ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ! ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ! ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


 
 
 
Ολέθριο σφάλμα του Πρωθυπουργού στη Θράκη, ο οποίος στα πλαίσια εκκίνησης της προεκλογικής περιόδου από την πλέον ευαίσθητη περιοχή της χώρας, εξήγγειλε κατά την ...
επίσκεψή του στο ακριτικό Δημάριο της Ξάνθης, ότι οι προφορικές εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται πλέον και στην Τουρκική Γλώσσα, ενώ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησεις Πολιτών (ΚΕΠ) θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα γνωρίζουν Τουρκικά!!!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πως σου έκλεψαν την ζωή


Κεφάλαιο 1: Το ψέμα του χρήματος

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούμε ολοένα και περισσότερο για όρους όπως οικονομική κρίση, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.), σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα και όλες αυτές τις παρόμοιες εκφράσεις που στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε το αληθινό τους νόημα και όμως είναι τόσο οικείες σε εμάς. Και μας είναι τόσο γνωστές γιατί καταρχάς τις βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, με όλα αυτά τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται συνεχώς εις βάρος μας και κατά δεύτερον γιατί δεχόμαστε έναν βομβαρδισμό από αυτούς τους όρους από τα Μ.Μ.Ε. τα οποία φυσικά συμμετέχουν ενεργά στην υποστήριξη αυτής της οικειοποίησης και στην μη κατανόηση της αλήθειας της κατάστασης.

Τι είναι λοιπόν στη πραγματικότητα το Δ.Ν.Τ. , ποιοι δημιουργούνε τις κατά καιρούς οικονομικές κρίσεις και ποιοι κερδίζουν από αυτές; Θα προσπαθήσουμε όσο πιο απλά γίνεται να εξηγήσουμε τι στην πραγματικότητα συμβαίνει και πως και γιατί αποκρύπτεται τόσες δεκαετίες από τα Μ.Μ.Ε.

Καθορισμός ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και Κατεχομένων


Δικές της έρευνες για αναζήτηση αποθεμάτων υδρογονανθράκων προαναγγέλλει η τουρκοκυπριακή ηγεσία. Ο υπουργός Οικονομικών και Ενέργειας του ψευδοκράτους, Σούνα Ατούν, μιλώντας στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Σταρ Κίπρις», δήλωσε ότι το ψευδοκράτος θα προχωρήσει στον καθορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με την Τουρκία και, ακολούθως, θα αρχίσει έρευνες για εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Την ίδια στιγμή, φαίνεται να χαμηλώνουν οι τόνοι στην κρίση που εκδηλώθηκε στις σχέσεις της Τουρκίας με τα Κατεχόμενα. Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Ερογλου, κάλεσε σε αυτοσυγκράτηση κόμματα και συνδικαλιστικές οργανώσεις, ενόψει της συνέχισης των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας έναντι του προγράμματος λιτότητας που αποφάσισε να εφαρμόσει η Τουρκία στα Κατεχόμενα.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μυστικοπάθεια για το χρυσό της Χαλκιδικής


Με ερωτήματα και μυστήριο συνεχίζεται το κυνήγι χρυσού στη Χαλικιδική … Άλλωστε μόνο ερωτήματα , μπορεί να προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης μέσω του αρμόδιου υπουργείου περιβάλλοντος , να αποφασίσει να μεταφερθεί στην Αθήνα ο διάλογος με τους υποψήφιους επενδυτές της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός”, στην Αθήνα. 
Και η Κυβέρνηση "ψάχνει" χρυσό στις Σέρρες

Ιδου το εργο των μελων της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ






Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει δεχτεί έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο τους τελευταίους μήνες και αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο στο ποσοστό της κατά 50%, περίπου, πτώσης του ΓΔ σε αυτό το διάστημα, όσο, κυρίως, στην τεράστια αρνητική απόκλιση του από τις διεθνείς αγορές μετοχών, καθώς έχει φτάσει να.....
παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αρνητική συσχέτιση με βασικούς δείκτες, όπως, ο S&P 500, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90.

Οι Τούρκοι προωθούν αυτόνομο κρατίδιο στη Δυτική Θράκη - Έχουν φτιάξει και σημαία...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ;



Το αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης αφουγκράζεται με ανησυχητική προσοχή τα σχέδια που προωθούν οι Τούρκοι. Την ίδρυση αυτόνομου κρατιδίου στη Δυτική Θράκη φαίνεται πως προωθούν οι Τούρκοι, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, καθώς με τη βοήθεια αμερικανών διπλωματών από τη Θεσσαλονίκη, οι μειονοτικοί της περιοχής ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημα αίτημα για τη δημιουργία κρατιδίου εντός των ελληνικών συνόρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας η επωνυμία του κρατιδίου αυτού θα είναι “Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης” και μάλιστα ετοιμάζονται να σηκώσουν και σημαία η οποία απεικονίζεται στην φωτογραφία.

Είναι μάλιστα κοινό μυστικό ότι στη Θράκη ομάδες μουσουλμάνων που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι κυκλοφορούν στους δρόμους και κάνουν πορείες φορώντας μπλούζες με την παραπάνω σημαία του κρατιδίου που οι ίδιοι οραματίζονται.
Σε όλα αυτά τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν στη Θράκη έρχεται να προστεθεί και το καθόλου τυχαίο γεγονός ότι το Google Earth είχε εμφανίσει χάρτη με τη λεγόμενη "Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης".
Μάλιστα και παλιότερα το 2006 το Google Earth είχε χωρίσει την Κομοτηνή σε ελληνική με τα αντίστοιχα χρώματα και σε τουρκική με το χρώμα κόκκινο.


Ανεβαίνει το θερμόμετρο μεταξύ Ισραήλ-Ιράν.

Σε τεντωμένο σχοινί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή καθώς δύο ιρανικά πολεμικά πλοία περνούν το Σουέζ για να φτάσουν στη Συρία.
Το Ισράηλ έχει χαρακτηρίσει το γεγονός προκλητικό και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να “απαντήσει”. 

Οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την κατάσταση.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Φίλιπ Κρόλι δήλωσε: "Υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχουν δύο πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα", δήλωσε.

Ποιοι είναι οι συλληφθέντες Τούρκοι ανώτατοι για τη ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ.

Στα πλαίσια της δίκης της υπόθεσης Βαριοπούλα σχεδόν το 10% των ανώτατων αξιωματικών στρατού και ναυτικού συνελήφθησαν.
Από τους συλληφθέντες ανώτατους αξιωματικούς οι 15 είναι του Στρατού Ξηράς και της Αεροπορίας και 12 είναι του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι υπηρετούνε σε κρίσιμα πόστα των Τ.Ε.Δ. Οι αξιωματικοί αυτοί και το πόστο που είχαν στο σχέδιο Βαριοπούλα περιγράφονται στο κατηγορητήριο ως εξής :

Δική του ΑΟΖ, καθορίζει το "ψευδοκράτος" στη Κύπρο!


Προβλήματα στις έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου που σχεδιάζει η Λευκωσία στην ΑΟΖ της Κύπρου , φαίνεται θέλουν να προκαλέσουν οι τουρκοκύπριοι. Με προκλητικές δηλώσεις ο λεγόμενος υπουργός Ενέργειας του ψευδοκράτους Σουνά Ατούν, δήλωσε ότι σε περίπτωση που η ελληνοκύπριοι δεν αλλάξουν στάση στο θέμα,
τότε η τουρκοκύπριοι σε συνεργασία με την Τουρκία θα αρχίσουν τις εργασίες για τον καθορισμό της δικής τους ΑΟΖ, για να αρχίσουν δικές τους έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Coca Cola...ένα δηλητήριο μέσα μας.


TΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ Coca Cola...
Tα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας...

Επικίνδυνο το Voltaren


Οι φαρμακοβιομηχανίες της νέας τάξης κάνουν πολύ καλα την δουλειά τους.....


Επιστήμονες στην Αυστραλία ζητούν την απαγόρευσή του.Νέα μελέτη που έγινε στη Δανία έδειξε ότι το .....

Αναποτελεσματικός ο έλεγχος και η επιτήρηση των εθνικών χωρικών μας υδάτων



Το τελευταίο διάστημα η παραβίαση των εθνικών χωρικών υδάτων από τουρκικά πολεμικά πλοία έχει ενταθεί επικίνδυνα. Η «κρουαζιέρα» πριν από λίγες μέρες της τουρκικής κορβέτας «Bodrum» στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα η περιήγησή της μεταξύ Τήνου, Μυκόνου και Πάρου είναι η δεύτερη κατά σειρά επίδειξη δύναμης και θράσους από πλευράς Τουρκίας μέσα σε δύο εβδομάδες.

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να κάνουν το μεγάλο άλμα



Είμαστε μπροστά στην άβυσσο και για να περάσουμε στην απέναντι πλευρά πρέπει να κάνουμε την τελευταία στιγμή ένα Αχίλλειο άλμα πάνω από το φοβερό της χάσμα

Κατάσταση εκτός ελέγχου! Αναμένεται ανάφλεξη



Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης
Πολλά μέτωπα και αντιπαραθέσεις

  • Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της
  • Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον Λίβανο
  • Το Ιράν προκαλεί με βγάζοντας δύο πλοία του στην Μεσόγειο
  • Οι κούρδοι του βορείου Ιράκ αξιώνουν εδάφη της Τουρκίας και έξοδο στην Θάλασσα
  • Οι Τουρκοκύπριοι σχεδιάζουν την δική τους ΑΟΖ, σε συνεργασία με την Τουρκία
  • Ύποπτες κινήσεις του Βουλγαρικού Στρατού παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες
  • Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια με τις συγκρούσεις να μένονται μεταξύ σλαβόφωνων και αλβανοφώνων

Bill gates : Τα εμβόλια πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την μείωση του πληθυσμού


Μην κοιτάτε αυτόν τον διαβολικά φιλάνθρωπο άνθρωπο... είναι ένα ανθρωπόμορφο κτήνος της νέας τάξης πραγμάτων...(Παρακάτω υπάρχει και βίντεο...)

Ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανδρες στον κόσμο, ο Bill Gates, έχει φτιάξει......

μια εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμυρία μέσω του (εκτός του φόρου) Bill & Melinda Gates οργανισμού , για την αντιμετώπιση ασθενειών, την

επίλυση της ελλείψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.

Εκρηκτική η κατάσταση σήμερα το βράδυ στο Σουέζ



Δύο πολεμικά πλοία του Ιράν οδεύουν στο Σουέζ που θέλουν να την διασχίσουν σήμερα αργά το βράδυ. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι μία συμβολική κίνηση του Αχμαντινετζάντ προς τους μουσουλμάνους της Αιγύπτου, αλλά ταυτόχρονα είναι και απειλητική προς τα συμφέροντα του Ισραήλ, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ισραήλ, «κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ από το 1978».

Αλήθειες και ψέματα για τα Ίμια – Ξένη ορθόδοξη μεγάλη χώρα που δεν είναι μέλος του NATO είχε ειδοποιήσει το στρατιωτικό ακόλουθο 24 ώρες πριν ότι επίκειται τουρκική απόβαση στα Ίμια

Η κρίση των Ιμίων ήταν «κεραυνός εν αιθρία»;
Φυσικά και όχι. Λίγους μήνες πριν από τα Ίμια ο πτέραρχος Νίκος Κουρής υφυπουργός Άμυνας -εκείνη την εποχή- επιστρέφει από τις ΗΠΑ και είναι σφόδρα ενοχλημένος και ανήσυχος. Για πρώτη φορά οι Αμερικανοί έθεταν θέμα κατάργησης των FIR… Ο πτέραρχος αντιδρά σφόδρα ενοχλημένος, διότι.... γνωρίζει ότι μία τέτοια εξέλιξη σημαίνει την αρχή του τέλους του status quo στο Αιγαίο.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Tέλος στον Μπουργκάς-Αλεξ/πολη από την Ρωσία - Θερμοκρασίες Σιβηρίας στις σχέσεις με Ελλάδα (βίντεο)


ImageΠαρά τις περί του αντιθέτου εγχώριες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις οι σχέσεις Ελλάδος και Ρωσίας περνούν την χειρότερη φάση τους εδώ και πολλά χρόνια όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές από την Μόσχα, με την Ρωσία μετά το "πάγωμα" της αμυντικής συνεργασίας από την πλευρά της Ελλάδας και τα προσκόμματα που έχει δημιουργήσει η Βουλγαρία (με την ελληνική υπόθαλψη) στον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη, να αποφασίζει την αποχώρηση από το εν λόγω ενεργειακό project!

Οριστικό! Ο Παπανδρέου δεν πουλάει όσα υποθήκευσε ο ίδιος!



Υπό το κράτος πανικού ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου διακήρυξε χθες ότι θα φέρει προς ψήφιση νόμο που δεν θα επιτρέπει την πώληση της δημόσιας περιουσίας. «Η Ελλάδα δεν πουλάει τη γη της» δήλωσε χθες δημόσια και πρόθεσε ότι αυτό θα κατοχυρωθεί και με νόμο.

Ο Γιώργος το ξεκαθάρισε: Δεν πουλάει γη! Αλλά...



Το τελευταίο ζήτημα που έχει προκύψει και έχει ξεσηκώσει τους Έλληνες πολίτες (πλην εκείνων που εργάζονται στα φιλοκυβερνητικά προπαγανδιστικά ΜΜΕ), είναι η σοβαρή πιθανότητα αξιοποίησης - πώλησης Ελληνικής περιουσίας προκειμένου να πληρώσουμε ένα μέρος του χρέους (των τόκων δηλαδή) στις "δάνειες δυνάμεις"...

ΠΩΣ Η GOLDMAN SACHS ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ"...



Ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε εάν η Γκόλντμαν Ζακς διατηρούσε ή και συνεχίζει να διατηρεί κάποιον “τοποτηρητή” και στα καθ’ ημάς και σε ποιο ακριβώς πόστο. Σε κυβερνητικό ή μήπως σε κρατικό που πάντως επηρεάζει καθοριστικά κρίσιμες κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την οικονομία και τη διαχείριση των δημοσιονομικών μας προβλημάτων; Πως θα σας φαινόταν αν ο προπονητής του Ολυμπιακού έπαιζε 100 εκατομμύρια στο Προ-Πο, ποντάροντας στην ήττα και τον υποβιβασμό της ομάδας του και συνιστώντας στους φίλους του να κάνουν το ίδιο; Τι θα έκαναν οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων σε έναν τέτοιο προπονητή;