Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Hurriyet: Τα Ελληνικά ακριτικά νησιά θα ηλεκτροδοτηθούν από τη Τουρκία μετά από υπουργική απόφαση!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας HURRIYET ο σημερινός υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως προτίθεται να ολοκληρώσει το σχεδιασμό ώστε τα Ελληνικά ακριτικά νησιά να λαμβάνουν ηλεκτρική ενέργεια από τη γειτονική Τουρκία. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου ώστε να τον υπερασπιστώ, ωστόσο οι τουρκικές εφημερίδες παίζανε και συνεχίζουν να παίζουν καλά το παιχνίδι της προπαγάνδας εις όφελος πρωτίστως της χώρας τους και μετά των υπολοίπων, σε αντίθεση με τα δικά μας ΜΜΕ.

Παγκοσμιοποίηση - Η Νέα Τάξη Πραγμάτων.




Μέσα σε αυτή την ενότητα θα βρείτε σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό, και παράλληλα θα επιχειρήσω να αναζητήσω τα βαθύτερα αίτια της κρίσης, με ποιον τρόπο συνδέονται και ποιά συμφέροντα η πρόσωπα κρύβονται πίσω απο τις κουρτίνες της παγκοσμιοποίησης προσπαθώντας να επιβάλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το ταξίδι σίγουρα θα είναι μεγάλο καθότι θα συμπεριλαμβάνει πολλά γεγονότα και αποκαλύψεις τα οποία όμως πρέπει να παρατεθούν για την όσο το δυνατόν πληρέστερη σύνθεση της εικόνας απο την μοίρα που μας ετοιμάζουν. Πολλοί θα διαφωνήσουν, άλλοι θα συμφωνήσουν, το βήμα είναι ανοικτό και ο διάλογος δημοκρατικός για να συζητήσουμε τις όποιες διαφορές η παρατηρήσεις.

Σκοπός είναι η γνώση και όχι η επιβολή απόψεων.

Δεν είναι απλά κλοπή, είναι δουλεία ! Μια ανάλυση για γερά νεύρα!


Ο Γιώργος Παπανδρέου τα κατάφερε. Σε 2 χρόνια, εξαθλίωσε τον Ελληνικό λαό, εξόντωσε όλους τους εγχώριους δανειστές και ξένους μικροδανειστές και μετέφερε όλα τα δάνεια μας στο ΔΝΤ και τους συν αυτώ. Παραχωρεί τα κλειδιά των πιο παραγωγικών επιχειρήσεων σε ιστορικά χαμηλές τιμές στους "φίλους συμμάχους", μοιράζοντας τα τιμάρια της ξεφτιλισμένης μας χώρας, σε κατακτητές με αγγελικό πρόσωπο οι οποίοι φτύνουν κι ασελγούν στο πτώμα...
μας. Με αφορμή το "Ελληνικο δράμα", έβαλε κεκαλυμμένα τις Αμερικανικές Τράπεζες (τις εξής 2) ως τους απόλυτα κυρίαρχους στο παιχνίδι της εξολοκληρου διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Χρέους και κατά συνέπεια της διαχείρισης και διοίκησης των πάντων, στα επόμενα χρόνια, μέσω του EFSF ή κάποιου άλλου τραπεζοδίαιτου αραβουργήματος στο οποίο θα εξελιχθεί. Λεπτομέρειες.

Το ψέμα της εβδομάδας από τον κ. Βενιζέλο


To ψέμα της εβδομάδας από τον κ. Βενιζέλο: «Δεν πρόκειται να επιβληθούν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, είπε ο υπουργός Οικονομίας στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί για την παρουσίαση του προϋπολογισμού 2012. Όπως σημείωσε, “έχουν ήδη ψηφιστεί και υλοποιούνται” και άρα “δεν χρειάζονται νέα μέτρα”. Δηλαδή τα μέτρα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, η κατάργηση των φοροαπαλλαγών, η μονιμοποίηση του χαρατσιού στα ακίνητα, η μείωση των επιδομάτων, η κατάργηση του κατώτατου μισθού και το ευέλικτο ωράριο τι είναι;

Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, τετέλεσται. Μουσείο Μακεδονικού αγώνα, κλείνει, ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, κλείνει, εφημερίδα Μακεδονία κλείνει, Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, έτοιμη για λουκέτο…ΤΥΧΑΙΟ;….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, τετέλεσται. Μουσείο Μακεδονικού αγώνα, κλείνει,ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, κλείνει, εφημερίδα Μακεδονία κλείνει, Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, έτοιμη για λουκέτο λόγω φόρων και τελών… Εμείς, χρόνια σας προετοιμάζουμε. Και…

H Aπάντηση Καμμένου σε Παπακωνσταντίνου


Προς: τον Υπουργό Περιβάλλοντος,                   
Aθήνα, 18 Νοεμβρίου 2011 Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
κύριο Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Κύριε Παπακωνσταντίνου,

Μείζον θέμα με Παπαδήμο.




Καλές οι κυβερνήσεις συνεργασίας, καλοί και οι περιβόητοι τεχνοκράτες, αλλά αν ο άνθρωπος δε σκαμπάζει από πολιτική, δύσκολα στέκεται στα ‘’μεγάλα σαλόνια’’. Δυστυχώς το χθεσινό ατόπημα του εντολοδόχου πρωθυπουργού μπορεί να αποδειχθεί οδυνηρό για τα συμφέροντα της χώρας μας.
Ο κ. Παπαδήμος, μιλώντας (διαβάζοντας μάλλον) αργά και σταθερά, στη δευτερολογία του, θέλησε ατυχώς να απαντήσει σε αυτούς που δεν θεωρούν κακή μια λύση που περιλαμβάνει την έξοδο από το ευρώ. Γενικότερα βέβαια η δευτερολογία του πρωθυπουργού, αλλά και όλη η (φτωχή) επιχειρηματολογία του, ουσιαστικά εστιάστηκε στην αποδοχή του γνωστού εκβιασμού, περί αποδοχής του τελεσιγράφου ή εξόδου από το ευρώ.

ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Αφόρητες πιέσεις από όλη την Ελλάδα να κάνει κόμμα μετά το ξεπούλημα ΝΔ και ΛΑΟΣ!
Η Μόσχα καλεί τον πρώην γαλάζιο βουλευτή!
Χιλιάδες πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα πιέζουν τον Πάνο Καμμένο να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος «τώρα που ξεπουλήθηκαν η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ»!

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπακωνσταντίνου ζητά από τον Παναγιώτη Καμμένο να ανακαλέσει για την Goldman Sachs





Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον βουλευτή της ΝΔ Πάνο Καμμένο, με την οποία του ζητά να ανασκευάσει τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής και συγκεκριμένα το ότι ο υπουργός εργαζόταν στο παρελθόν στην Goldman Sachs.
“Στην ομιλία σας στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της...
κυβέρνησης, πέρα των άλλων που είπατε, αναφέρατε για εμένα ότι ...

Έρχεται νέο σοκ!Μειώσεις μέχρι και 500 ευρώ στους στρατιωτικούς!





Μπορεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να λέει σε συνεντεύξεις του, ότι “περικοπές τέλος”,μπορεί οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων να υποστηρίζουν ότι “πρώτα απ΄ όλα το προσωπικό”,ωστόσο ενδέχεται όλοι να λογαριάζουν χωρίς τη σκληρή τρόϊκα.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Επικοινωνία “μυστήριο” Κρεμλίνου με Πάνο Καμμένο > Ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ Μόσχας – Αθήνας είναι οι συχνές επαφές Πούτιν – Καραμανλή


Έντονο ενδιαφέρον υπήρξε για τις χθεσινές εξελίξεις στην Μόσχα. Μετά από πολλές προσπάθειες, γεγονός πρωτοφανές για την θέση (;) του κορυφαίου διπλωμάτη, υπήρξε επικοινωνία με τον βουλευτή που είχε κλειστά τα τηλέφωνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εντύπωση προκαλεί πως ο διπλωμάτης γνωρίζει πολύ καλά τα Ελληνικά πράγματα και πρόσφατα πήρε εντολή για αλλαγή θέσης, χωρίς όμως να ανακοινωθούν επίσημα τα νέα του καθήκοντα.

Ο Πούτιν τα χώνει στον ΓΑΠ!!!


ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΤΛΟ...



Αυτά τα λόγια απηύθυνα στους μαθητές µου (λέει ο Δάσκαλος), στο 2ο ΕΠΑΛ Αχαρνών, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου:

Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


Ο Λουκάς Παπαδήμος (γενν. το 1947) σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρομηχανική (1972), ενώ έλαβε και διδακτορικό (1978) στα οικονομικά από ίδιο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, εργάστηκε ως βοηθός ερευνών και ειδικός επιστήμονας στο ΜΙΤ, υπό τον νομπελίστα καθηγητή Φράνκο Μοντιλιάνι, μαζί με τον νυν πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι....

Βόμβα μεγατόνων: Ξεκινούν άμεσα οι γεωτρήσεις νότια της Κρήτης!


Γεωστρατηγική-ενεργειακή "βόμβα" μεγατόνων εξερράγη στην Βουλή πριν λίγα λεπτά, με τον βουλευτή της Ν.Δ. Πάνο Παναγιωτόπουλο να την "απασφαλίζει" και τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη να υπόσχεται ότι "σκάει" εντός των επόμενων ημερών: Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός, ζήτησε από την κυβέρνηση "να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις νότια της Κρήτης, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, το κοίτασμα είναι μεγαλύτερο από αυτό του "Οικοπέδου 12" στην Κύπρο".

Ρωσικό "νιέτ" για πετρέλαιο προς την Ελλάδα.



  • Επιεικώς εγκληματική η πολιτική αγοράς ενέργειας από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου

«Κομμένα πια τα δανεικά» διαμήνυσε η Μόσχα στην Αθήνα αναφορικά με τις πωλήσεις πετρελαίου (το 46% εισάγεται από την Ρωσία) και μετά από ένα ευμεγέθες «φέσι» ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων (μια πηγή αναφέρει ότι ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια η οφειλή το οποίο “φόρεσε” στην Ρωσία η κυβέρνηση Παπανδρέου). Αυτό μετά το «πάγωμα» από την Αθήνα της ελληνορωσικής αμυντικής συνεργασίας και το «κόκκινο» που άναψε η Μόσχα στην έλευση του υπουργού Εξωτερικών Σ.Λαμπρινίδη. Όταν για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο χωρών του αρνήθηκαν την επιθυμία να επισκεφθεί την Μόσχα με το αιτιολογικό ότι «Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα»!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Το μυστηριώδες πείραμα του Μόντρεαλ και η εφαρμογή του στην παγκόσμια οικονομική κρίση


 Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ο Καναδάς είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες οικονομίες του κόσμου, που κόντρα στην κρίση δεν έχει ανεργία και συνεχίζει, ακόμη και σήμερα, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν όμως ότι…εκεί έχουν γίνει τα μεγαλύτερα πειράματα που αφορούν την ανθρώπινη ψυχολογία και την μεταφυσική. Πάντα, βέβαια, με βιτρίνα διάφορες έρευνες μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και επιστημονικών ομάδων αλλά και πάντα με συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.

255 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ βουλευτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση - 3 απώλειες από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


- Ο Π. Καμμένος από τη Νέα Δημοκρατία δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης
- Απο το ΠΑΣΟΚ, οι κ.κ Τσετίν Μαντατζή και ο κ. Κατσούρας καταψήφισαν τη νέα κυβέρνηση
- Ναι από Μ. Αποστολάκη και Ελ. Παπαδημητρίου και όχι από τον Γ. Δημαρά, Σακοράφα και Κουρουπλή
- Όλα τα κόμματα της Αριστεράς δεν έδωσσαν ψήφο εμπιστοσύνης

ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ...





ΨΗΦΙΣΕ "ΟΧΙ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...
Το είπε και το έκανε. "Όχι" ψήφισε τελικά ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγο στη Βουλή. Εν αναμονή των εξελίξεων μετά το πέρα της... ψηφοφορίας...

Δήλωση Πάνου Καμμένου


Πριν από λίγο, ο Παναγιώτης Καμμένος εξέδωσε ανακοίνωση για τη θέση εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Σε αυτή ευχαριστεί τον κ.Σαμαρά και τους συναδέλφους του στη Νέα Δημοκρατία για την κατανόηση και τη συντροφικότητα.
Ολήκληρη η δήλωση:


Τήν ώρα πού η Ελλάδα δοκιμάζεται θα παραμείνω συνεπής :
-μέ τόν όρκο μου στό Σύνταγμα καί τούς πολίτες .
-μέ τή καρδιά μου στίς αρχές καί αξίες πού υπηρέτησα.
-μέ τήν ψυχή μου στήν...

Δείτε τα όλοι!!!Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...Μετά από όλα αυτά θα τους ξαναψηφίσετε;



ΠΑΣΟΚ

1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε ...χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ.

Ανακηρύξτε μόνοι σας τα όρια ΑΟΖ με Ελλάδα - Κοιτάσματα διπλάσια της Νορβηγίας.


Προτάσεις για συνεργασία με το Ισραήλ στην κατασκευή εργοστασίου υγροποίησης αερίου και για την κατασκευή αγωγού, για τις οποίες αναμένεται να ληφθεί πολιτική απόφαση από πλευράς των δύο χωρών, έχει ήδη υποβάλει ο ...

διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας Σόλωνας Κασίνης, ως μέλος της τεχνικής επιτροπής για συντονισμό με το Ισραήλ, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στο Συνέδριο του Εconomist.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: H Νέα τάξη πραγμάτων είναι στην Ελλάδα και στην Ιταλία

"θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Άθεο Σηφουνάκη ή στον Παπακωνσταντίου;
 Μόλις υπογράψουμε την δανειακή σύμβαση θα μας πάνε σε πτώχευση ωστε να πάρουνε την δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Εαν υπογράψουμε όλα τα ομόλογα υπάγονται στο αγγλικό δίκαιο και πλέον τα δικάζουν στα δικαστήρια του λουξεβούργου!

Οι υπάλληλοι της τριήμερους είναι στην στην χώρα μας. Η ΝΤΠ θέλει να καταργήσει την εκλογή των βουλευτών και να υπάρχουν μόνο διορισμένοι."
Από το 41 και μετά..
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=ohi5mg_l_v_ok_q%3d


Βάζουν τις ελληνικές εταιρείες να πωλούν με ζημιά 60%!


Η περίφημη πολιτική «μείωσης κόστους» του υπουργείου Υγείας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό του made in Greece φαρμάκου

Βάζουν τις ελληνικές εταιρείες να πωλούν με ζημιά 60%!
Επαίρεται το υπουργείο Υγείας, μιλώντας για «εκκωφαντική μείωση» της τιμής στην οποία προμηθεύτηκε ένα αντιβιοτικό. Και κορδώνεται ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος πώς με την ηλεκτρονική δημοπρασία για το σύνολο των νοσοκομείων της χώρας, με βάση τη δραστική ουσία, «έριξε» την τιμή ενός σκευάσματος από 5,2 εκατ. ευρώ σε 400.000 ευρώ.

Αφού η Ελλάδα δεν δείχνει βούληση, η Κύπρος θα πρέπει να ορίσει από μόνη της τα όρια της ΑΟΖ της με την Ελλάδα…


Άλλη μια τιτανοτεράστια επιτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής… Ας μην ξεχνάμε τι έλεγε πριν μερικούς μήνες ο κ. Δρούτσας: Η ΑΟΖ έχει γίνει της μόδας..

Οι τρεις "σωματοφύλακες" της Goldman Sachs


H Goldman Sachs ενώνει τους Λουκά Παπαδήμο, Μάριο Μόντι και Μάριο Ντράγκι. Η σχέση των τριών ανδρών και η αμερικανική τράπεζα στο προσκήνιο της γαλλικής Le Monde (Pic)
Δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde αναφέρεται στη σχέση της Goldman Sachs με τους Λουκά Παπαδήμο, Μάριο Μόντι και Μάριο Ντράγκι.
"Τι κοινό έχουν οι τρεις άνδρες;" διερωτάται η Le Monde, δίνοντας η ίδια την απάντηση: Την Goldman Sachs.

Mικρό εγχειρίδιο για τη νομική αντιμετώπιση καυτών ενεργειακών ζητημάτων [έκδοση 1.0.1 / 11 Νοεμβρίου 2011]



ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


1. Για να μην παρεξηγιόμαστε

2. Απαντώντας σε βασικά ερωτήματα:
α. Ποια είναι η σχέση μας με τη ΔΕΗ και τι δικαιώματα έχει απέναντί μας;
β. Μπορώ να εμποδίσω τον ΔΕΗτζή που έρχεται να πάρει την ένδειξη του μετρητή ή να κόψει το ρεύμα;
γ. Τι ισχύει για το ειδικό τέλος ακινήτων;
δ. Μπορώ να πάω στη ΔΕΗ και να ζητήσω να πληρώσω μόνο την αξία του ρεύματος ή να καταβάλω κάποιο ποσό με επιφύλαξη;
ε. Ισχύει ότι αν πληρώσω το λογαριασμό μέσω τραπεζικού ΑΤΜ, μπορώ να μην καταβάλω το ποσό που αντιστοιχεί στο χαράτσι και στα υπόλοιπα τέλη;
στ. Είναι αλήθεια ότι όσο η οφειλή μου προς της ΔΕΗ είναι κάτω από 5.000 ευρώ, δεν έχω κίνδυνο ποινικής δίωξης;
3. Αναζητώντας την ελεύθερη πρόσβαση στο ρεύμα
α. Μπαλαντέζα: Η πρώτη κίνηση αλληλεγγύης
β. Η επανασύνδεση του μετρητή
γ. Η απευθείας σύνδεση στο δίκτυο
δ. Το “πείραγμα” του μετρητή
ε. Σημειώσεις για το άνοιγμα της “χελώνας”
4. Κατακλείδα

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Goldman Sachs: Το κοινό σημείο Παπαδήμου, Ντράγκι, Μόντι


Goldman Sachs: Το κοινό σημείο Παπαδήμου, Ντράγκι, ΜόντιΤι κοινό έχουν ο Μάριο Ντράγκι, ο Μάριο Μόντι και ο Λουκάς Παπαδήμος; Την Goldman Sachs, αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, ο πρόεδρος της ΕΚΤ, ο ιταλός μέλλων πρωθυπουργός και ο έλληνας νυν πρωθυπουργός ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα της «ευρωπαϊκής κυβέρνησης» της επενδυτικής τράπεζας.


Π. Καμμένος στις προγραμματκές δηλώσεις


Εθελοντές ηλεκτρολόγοι επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα [βίντεο]


Εθελοντές ηλεκτρολόγοι επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα [βίντεο]«Πάντοτε θα πρέπει κάποιος να είναι σε ετοιμότητα», γράφουν οι οδηγίες της ΔΕΗ, «σε περίπτωση διακοπής ρεύματος». Και σίγουρα, ιδίως στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε, δεν εννοούν τους ακτιβιστές και εθελοντές ηλεκτρολόγους, τους οποίους ακόμα και «Ρομπέν της ΔΕΗ» έχουν κάποιοι αποκαλέσει, που ήδη βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επανασυνδέσουν το κομμένο ρεύμα σε σπίτια και νοικοκυριά, επειδή δεν πληρώθηκε το χαράτσι για την ακίνητη περιουσία.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Μπίλντερμπέργκ.




Τα τελευταία πέντε εικοσιτετράωρα η Ελλάδα και η γειτονική Ιταλία, δύο χώρες με οικονομικά προβλήματα και πολιτικά αδιέξοδα, όλως περιέργως παρακολουθούν τις εξελίξεις να καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα.


Δύο στελέχη της «Τριμερούς Επιτροπής» μιας πανίσχυρης διεθνούς οργάνωσης με παγκόσμια δραστηριότητα από το 1973, στελεχωμένη από την ελίτ της διεθνούς οικονομίας, με επιχειρηματίες και οικονομολόγους, τραπεζίτες και νομικούς ανώτατου βεληνεκούς, δύο οικονομικοί παράγοντες με καριέρα σε κεντρικές τραπεζικές θέσεις, αναλαμβάνουν το τιμόνι των χωρών τους ως πρωθυπουργοί. Να σημειωθεί ότι και οι δύο δεν έχουν εκλεγεί.

Ήρθε η ώρα για το άγαλμα του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη;


Μια απίστευτη πληροφορία κάνει από χθες τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ. Άγαλμα του Κεμάλ πρόκειται να τοποθετήσει, σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, με σκοπό να προσελκύσει Τούρκους τουρίστες στην δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση πόλη. Εμείς, την είδηση την είδαμε απο τα «ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ», την εξαιρετική ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στις εξελίξεις στη γειτονική μας χώρα. Ο δήμαρχος φέρεται να δήλωσε ότι η πόλη έχει πολλά οθωμανικά μνημεία και ότι αποφάσισε να προβάλει την οθωμανική πολιτιστική κληρονομιά με απώτερο στόχο την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας.

Γιατί κατεβαίνει τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο;




Τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο;
Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ.
Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας.
Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα θέματα της ...

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σαλπάρει η ρωσική αρμάδα για Αιγαίο-Α.Μεσόγειο - Συνέδριο για ΑΟΖ




Μία τεράστια αρμάδα, που αποτελείται από έξι πλοία που αποτελούν την Ομάδα Μάχης Αεροπλανοφόρου  Admiral Kuznetsov, αποπλέει σε 10 ημέρες από τον Βόρειο Ωκεανό και ξεκινάει το μακρύ ταξύδι του για την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπου θα βρίσκεται περί τις αρχές Δεκεμβρίου.

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ - ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Σκόπια: Οι νέες πινακίδες των αυτοκινήτων για το επόμενο έτος



Από το επόμενο έτος οι παλιές πινακίδες των αυτοκινήτων  θα αντικατασταθούν με τις νέες.

Οι νέες πινακίδες θα αποτελούνται από τέσσερις αριθμούς, την ένδειξη της πόλης, στην οποία το όχημα έχει λάβει την άδεια κυκλοφορίας και στην.... αριστερή πλευρά θα φέρει την ένδειξη ΜΚ (Μακεδονία) σε μπλέ πλαίσιο, όπως αυτές που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παραιτήθηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Αναλαμβάνει τον σχηματισμό κυβέρνησης ο πρόεδρος της μυστικής "τριμερούς επιτροπής", Μάριο Μόντι.


Την παραίτησή του υπέβαλε και επίσημα ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από εκατοντάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ρώμης για να πανηγυρίσουν την αποχώρησή του από την εξουσία. Ο Μπερλουσκόνι μετέβη νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου...
κατέθεσε στον Ιταλό πρόεδρο, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, την παράιτησή του. Κατά την άφιξη της αυτοκινητοπομπής του Ιταλού πρωθυπουργού, ο Μπερλουσκόνι έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες από πλήθος συγκεντρωμένων που κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον του. Στο άκουσμα της είδησης της παραίτησης, οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Τις εξελίξεις δρομολόγησε η έγκριση του πακέτου οικονομικών μεταρρυθμίσεων από την ιταλική Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τον σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης. Υπέρ ψήφισαν 380 βουλευτές, 26 ψήφισαν κατά, ενώ τέσσερις απείχαν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΦΩΤΙΑ: Ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του «εθνοσωτήρα» Λουκά Παπαδήμου στην Ελλάδα!


Η “Trilateral Commission”, γνωστή στην Ελλάδα ως “Τριμερής Επιτροπή”, είναι ένας οργανισμός που συστάθηκε την δεκαετία του 1970 από σημαίνοντα πρόσωπα της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας, από τις τρεις πιο ισχυρές περιοχές του κόσμου. Πρόκειται για τα τρία “σκέλη” της “Τριμερούς Επιτροπής”: Βορείου Αμερικής, Ευρώπης και Ιαπωνίας.

Μείωση ενοικίου κατά 20% με δικαστική απόφαση!!!!




Μείωση ενοικίου κατά 20%
Δρόμο για τη δικαίωση εκατοντάδων εμπόρων, για τους οποίους τα υψηλά ενοίκια που καταβάλουν, απειλεί εν μέσω οικονομικής κρίσης την ίδια τη βιωσιμότητα των καταστημάτων τους, ανοίγει απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου.