Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ CLUB -K - ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ - VIDEO


  ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.... ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!Άντε να βρούνε ότι κοντέινερ έχει περάσει στην Αμερική μέχρι τώρα....



club-k_2                                        Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ΗΠΑ ήτανε πάντοτε το ότι δεν μπορούσε να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των ρωσικών οπλικών συστημάτων, τόσο των συμβατικών, όσο και των στρατηγικών. Ο νέος πονοκέφαλος είναι οι πυρηνικοί, αντιπυραυλικοί αλλά και αντιαεροπορικοί πύραυλοι μέσα σε

Η λύση για την Οικονομία εδώ και τώρα. To άρθρο που δεν θέλουν οι τραπεζίτες να διαβάσετε



“Όταν το 1898 μπήκαμε σε διεθνή επιτήρηση (μετά την πτώχευση του 1892 και τον καταστρεπτικό πόλεμο του 1897) οι μεγάλες δυνάμεις -που άσκησαν την επιτήρηση – το πρώτο πράγμα που επέβαλλαν ήταν η απαγόρευση στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας μας να κόψει νόμισμα. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Εκεί λοιπόν βρίσκεται η λύση και τώρα :

Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.


Ποιος είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
- Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.

Αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ «σκιά» στο Καστελόριζο!




Ασυνήθιστη αμερικανική ενέργεια κατά τη διάρκεια τουρκικής αεροναυτικής άσκησης καταδεικνύει ότι οι εποχές έχουν αλλάξει…
Το Αμερικανικό Ναυτικό (USN) που εστιάζει την προσοχή του στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, αλλά και το Αιγαίο, έστειλε το αεροπλανοφόρο USS Enterprise (CVN 65) για να παρακολουθήσει από απόσταση αναπνοής τουρκική άσκηση η οποία αρχίζει τις επόμενες ημέρες.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΟΛΑΦΟΣ!!


Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και......

Ο ΑΝΝΙΒΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...



Ο θρυλικός κατασκευαστής των «Hannibal», ο Αννίβας Αρτέμης. Γιος του Ε. Αρτέμη που κατασκεύασε τους Προπολεμικούς Τηλεκατευθυνόμενους Πυραύλους για το Ελληνικο Πολεμικό Ναυτικό. 
Μιλάει πρώτη φορά, για την... ζωή και το έργο του. 
Ένας Έλληνας κατασκευαστής, ο μοναδικός, που κατάφερε να σχεδιάσει μια δική του πρωτότυπη, πρωτοποριακή και διαχρονική γάστρα ταχύπλοου σκάφους και να την κατοχυρώσει με διεθνή πατέντα!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τι αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου της "Πράβδα" για την Ελλάδα του 2011!


Ο συντάκτης του άρθρου Stanislav Mishin, στο blog του http://mat-rodina.blogspot.com/ έχει όλο το άρθρο, στο οποίο αναφέρεται και στην Ελλάδα, (ενώ η Pravda το παραλείπει) ως ακολούθως:

Τεράστιες ποσότητες Φυσικού αερίου στο τρίγωνο Κύπρου - Κρήτης – Αιγύπτου





Το τρίγωνο Κύπρου - Κρήτης και Αιγύπτου διαθέτει, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες γεωλόγους, τεράστιες ποσότητες φυσικού αεριού. Σύμφωνα με μελέτες έγκυρων διεθνών οίκων που αφορούν περιοχές νότια και νοτιοδυτικά της Κύπρου, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν γιγαντιαία κοιτάσματα φυσικού αερίου στη μείζονα περιοχή μεταξύ Κρήτης - Κύπρου - Αιγύπτου, ποσότητες οι οποίες  θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την Ευρώπη.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ;


Η Κρήτη λόγω της θέσης της έχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρώπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθώς και τις Θαλάσσιες οδούς εμπορίου και τα πετρέλαια της διώρυγας του Σουέζ.


Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τι συμβαίνει με τα νεκρά πουλιά και το HAARP;



Σε διάφορα σημεία του πλανήτη, νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό.
Ακούγεται σαν την ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Τα πουλιά» αλλά εδώ, σε αντίθεση με την ταινία, ‘κάτι’ σκοτώνει τα πουλιά.
Ίσως αντί για «Τα πουλιά», πρέπει να κοιτάξουμε την ταινία «Ο Πυρήνας».
Στην ταινία αυτή, πολλά παγκόσμια γεγονότα, όπως περιστέρια που χάνουν την ικανότητά τους να βρουν το δρόμο τους, μαζί με άλλα περίεργα γεγονότα, προκάλεσαν το ακόλουθο συμπέρασμα:
Οτι η περιστροφή του τετηγμένου πυρήνα της γης επιβραδύνεται, γεγονός που τελικά οδηγεί στην κατάρρευση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου το οποίο εκθέτει την επιφάνειά της στη φονική ακτινοβολία του ήλιου.

CHEMTRAILS Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ


Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του '70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του '80.

Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων ... "ειδικών" αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναινεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.

Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστερια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε. 
http://www.youtube.com/watch?v=Tb2Y9-v40CY&feature=player_embedded

ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ για 200 εκατ. βαρέλια στον Πατραϊκό





Άκρως εμπιστευτικό έγγραφο που έχουν συντάξει μετά από μακροχρόνιες έρευνες έμπειρα στελέχη από το χώρο του πετρελαίου και το έχουν παραδώσει στις κρατικές αρχές και αφορά στην ύπαρξη του μεγαλύτερου μέχρι σήμερα κοιτάσματος υδρογονανθράκων στη χώρα μας, στον Πατραϊκό Κόλπο. αποκαλύπτει σήμερα οι «Ηonline». Φέρνει στο ...φως της δημοσιότητας την πρώτη «πετρελαιοπιθανή» περιοχή της χώρας και είναι αυτή που ξεκινά από τον Πατραϊκό Κόλπο κι εκτείνεται δυτικά στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου και συγκεκριμένα στα νησιά της Κεφαλλονιάς, της Ιθάκης και της Λευκάδας. 

O σκοτεινός ρόλος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι


Η δράση των ΜΚΟ στην Ελλάδα

Δημητράς, Βαλλιανατος, Νακρατζάς, Χριστινίδης, Παρατηρητήριο των Συμφωνιων του Ελσίνκι και ολοι οι απο πισω τους κρυβομενοι χρηματοδοτες και υποστηρικτες παρελαυνουν στην αξιολογη και αριστα τεκμηριωμενη εκθεση που ακολουθει



Γιατί έπεσε το ελικόπτερο στα Ίμια...



Δεκαπέντε χρόνια μετά τη νύχτα των Ιμίων (τότε που η Ελλάδα υποχώρησε στις πιέσεις Tούρκων και Αμερικανών, έφυγαν οι Έλληνες κομάντος από τη βραχονησίδα των Ιμίων και έτσι δημιουργήθηκε το θέμα των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο) παραμένει σκοτεινή υπόθεση η πτώση του ελληνικού ελικοπτέρου τις δραματικές ώρες τις κρίσης.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η σημαία μας δεν κυματίζει πια στα Ίμια...






15 χρόνια  πέρασαν από την ημέρα που τούρκοι καταδρομείς κατέλαβαν Ελληνικό έδαφος υψώνοντας την τουρκική σημαία και σκοτώνοντας τρεις Έλληνες αξιωματικούς (Χ.Καραθανάσης, Ε.Γιαλοψός, Π.Βλαχάκος) του Πολεμικού μας Ναυτικού που ήταν σε αποστολή αναγνωρίσεως του εχθρού. Εννιά χρόνια από την ημέρα που ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Σημίτης ευχαριστούσε τους Αμερικανούς στην Βουλή. Εννιά χρόνια από τότε που ο Ελληνικός λαός ένιωσε την μεγαλύτερη ντροπή και ταπείνωση μετά τα γεγονότα της Κύπρου το 1974. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα εγκαταλείπει έδαφός της αμαχητί...

Roths Rothschild:Οι περίεργες συμπτώσεις της υπόθεσης ‘ελληνική κρίση’child:Οι περίεργες συμπτώσεις της υπόθεσης ‘ελληνική κρίση’



 Εμείς θέλουμε να σημειώσουμε σε αυτό το εξαιρετικό άρθρο οτι οι Rothschild είναι Εβραίοι στην καταγωγή. Το ίδιο και οι Lehman Brothers. Σε Εβραίους ανήκει και η Goldman Sachs και η Deutsche Bank, ενώ Εβραίος είναι και ο διοικητής της Bundesbank, ο Αξελ Βέμπερ.
Με λίγα λόγια τράπεζες κρατικές δεν υπάρχουν. Ανήκουν σε ιδιώτες ίδιας καταγωγής με τους Rothschild...


Τι είναι η ΑΟΖ;



Κατά την UNCLOS (United Nations Convention οn the Law Οf the Sea) στο αρθρο 55 της συμβάσεως, « the EEZ is “more similar to a list and allocation of rights or corresponding duties than to an abstract legal category.”», και στην ΑΟΖ δεν ισχύει ΟΥΤΕ η αντίληψη κυριαρχίας που διέπει τα χωρικά υδατα, ΟΥΤΕ η ελεύθερη διακίνηση που ισχύει στις ανοιχτές θάλασσες.

Η απόφαση των Έξι και το λάθος της Τουρκίας όσον αφορά στο Καστελόριζο





Η απόφαση του 1914 των Έξι Μεγάλων Δυνάμεων έχει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο. Εκτός των νησιών που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των τριών ναυτικών μιλίων από τις μικρασιατικές...
.... ακτές, όλα τα Οθωμανικά νησιά μεταβιβάστηκαν στην Ελλάδα, εκτός από την ρητή εξαίρεση της Ίμβρου, της Τενέδου και του Καστελόριζου. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να υπάρχουν γκρίζες ζώνες για την Τουρκία, αφού η ίδια θεωρεί ότι αυτή η απόφαση είναι σε ισχύ και την χρησιμοποιεί σε επίσημα νατοϊκά έγγραφα, στα οποία έχουμε....

ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ 14.500 ΤΟΝΩΝ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!







Πλούσια κοιτάσματα ουρανίου, που μπορεί να ξεπερνούν και τους 20.000 τόνους, υπολογίζεται ότι κρύβει στα σπλάχνα της η ελληνική γη. Η αποκάλυψη έρχεται στην τελευταία κοινή έκθεση του ΟΟΣΑ και της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, «Uranium 2009», την οποία έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα». Αν και οι πληροφορίες των ελλήνων επιστημόνων κάνουν... 



Το άκρως απόρρητο «σχέδιο Κίσινγκερ» για το Αιγαίο


Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, σε συνέντευξη του στην ‘Γενι Σαπάκ’ στις 25.6.2008 δήλωνε πως “Το σχέδιο Ανάν δεν κατέβηκε από τον ουρανό” είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων 40ετών και εφόσον δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα 40 χρόνια, έτσι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και το σχέδιο Ανάν”,

Το άκρως απόρρητο «σχέδιο Κίσινγκερ» για το Αιγαίο
«Η Ελλάδα θα χρειασθεί να κάνει τις πιο σοβαρές παραχωρήσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο στάτους κβο»

ΑΟΖ με την Κυπρο τωρα.

«ΑΟΖ με τη Κύπρο τώρα» - Δημόσια παρέμβαση των Βασίλειου Μαρκεζίνη και Θεόδωρου Καρυώτη*

Η δια μονομερούς δηλώσεως δημιουργία της κυπριακής (ΑΟΖ) το 2004 από τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο ήταν πραγματικά ηγετική κίνηση. Αν και η Τουρκία διεμαρτυρύθη, η απόφαση έγινε αμέσως αποδεκτή και από την ΕΕ και από τις ΗΠΑ.Επανειλημμένες προσεγγίσεις του όμως προς την Ελληνική πλευρά, να οριοθετήσει μαζί με την.... Κύπρο την ΑΟΖ, του έμειναν αναπάντητες. Η πρόσφατη απόφαση της μεγαλονήσου να οριοθετήσει την ΑΟΖ με το Ισραήλ δεν αφήνειπλέον καμία δικαιολογία στην Ελλάδα να μην ασκήσει τα νόμιμα δικαιωματά της. 

Ο επικεφαλής των Ελλήνων βατραχανθρώπων στα Ίμια αφηγείται: "Όλοι κλαίγαμε με τη σημαία..."


Ο επικεφαλής των Ελλήνων βατραχανθρώπων στα Ίμια αφηγείται: "Όλοι κλαίγαμε με τη σημαία..."

 
  • "Οι διαταγές ήταν να εξοντώσουμε όσους περισσότερους μπορούσαμε κερδίζοντας χρόνο"