Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η «αρκούδα» ακονίζει τα νύχια της.







 Η έμφαση και η σημασία που δίνει μία χώρα στην ανάπτυξη της αμυντικής της βιομηχανίας ήταν ανέκαθεν μία σημαντική ένδειξη του ρόλου που σκοπεύει να διαδραματίσει στη διεθνή σκηνή, αλλά και των επιδιώξεων της στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής. Ο Νταβούτογλου, για παράδειγμα, που αφιερώνει ειδικό κεφάλαιο στο βιβλίο του «Στρατηγικό βάθος: Η διεθνής θέση της Τουρκίας» για την αμυντική βιομηχανία, αναφέρει χαρακτηριστικώς ότι.... η ιστορία μίας χώρας επηρεάζει απευθείας και κατ’ αναλογία τη βαρύτητα της, την εξωτερική πολιτική, την πορεία εξελίξεως και την κατεύθυνση της αμυντικής της βιομηχανίας.

Όλα στο χέρι μας.


Έχουν ένα πολύ θετικό στοιχείο οι μέρες που ζούμε. Έπεσαν επιτέλους οι μάσκες και αποκαλύφθηκε πια το πραγματικό πρόσωπο της χώρας και των πολιτών της. Τα συμπεράσματα δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα – οι μύθοι τελείωσαν.

Το σύστημα κατέρρευσε και κύριο όπλο του είναι πια η Αστυνομία. Πολιτικοί, μεγαλοεκδότες, εφοπλιστές και όλη αυτή η παρεούλα που λυμαίνεται τη χώρα επί δεκαετίες –με αποτέλεσμα να τη ρημάξει- έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στην Αστυνομία.

Αμερικανική βοήθεια $1 εκατ. ημερησίως προς τη Τουρκία για την αντιμετώπιση του PKK!!


Στο ποσό των $400 εκατ. ετησίως ανέρχεται η αμερικανική βοήθεια υπό μορφή παροχής διαβαθμισμένων πληροφοριών προς τη Τουρκία για την αντιμετώπιση του PKK, ανέφερε ο Αμερικανός πρέσβης στην Άγκυρα Francis Ricciardone. 


Οι δηλώσεις Ricciardione έρχονται ως...

Ομολογία σοκ: «Έτσι σκοτώσαμε τους αστυνομικούς στο Ρέντη»


«Μας ακολουθούσαν αστυνομικοί. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έστριψε σε ένα στενό. Τότε σταμάτησε το αυτοκίνητο, άνοιξαν τα παράθυρα, έβγαλαν τα όπλα έξω και άρχισαν να πυροβολούν…».

DAVID ICKE για Αίγυπτο και όχι μόνο


Απίστευτες δηλώσεις Γ.Παπανδρέου στη Βουλή: "Η Ελλάδα ζει με το δάνειο των 110 δισ. της τρόϊκας"!



ImageΟύτε να στοιχημάτιζε υπέρ της ανόδου των spreads ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν θα έκανε σήμερα τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγο στην Βουλή: Απαντώντας στις θέσεις του προέδρου της Συνασπισμού Α.Τσίπρα, ο οποίος τον χαρακτήρισε "αναξιόπιστο", είπε ότι "Δεν μπορούμε να ζήσουμε ούτε μια μέρα χωρίς τα δανεικά των 110 δισ. ευρώ. πως θα πληρώσουμε τις ανάγκες του κράτους, πως θα πληρώσουμε τους δημοσίου υπαλλήλους";

ΣΕ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣ Ίμια στήνει πάλι η Χουριετ.




Καινούργιο σκηνικό Ιμίων επιχειρούν, όπως φαίνεται, να στήσουν οι γείτονες μας (πάντα δια της Χουριέτ).Μετά τις γνωστές δηλώσεις του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Ναμικ Κεμάλ Ζεϊμπέκ ότι «Το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι βρίσκονται υπό την κατοχή της Ελλάδος», αλλά και τη σιωπή του «κουμπάρου» και «αδελφού» Ερντογάν, η εφημερίδα Χουριέτ που συμμετείχε ενεργά στο θέατρο των Ιμίων, ανακάλυψε την εκκλησία που έφτιαξαν οι...

ΝΕΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΓΕ;


Την στιγμή που η Ελλάδα “πνίγεται” και επιχειρείται η γεωστρατηγική της έκλειψη από ξένες δυνάμεις και εγχώριους συνεργούς τους, η Τουρκία εργάζεται μεθοδικά και προχωρά στην απόκτηση οπλικών συστημάτων που αποσκοπούν καθαρά στην απόσπαση ελληνικού εδάφους: Όπως αναφέρουν πηγές του ”Defencenet”, πριν λίγο υπογράφηκε συμφωνία για την ναυπήγηση δύο υπερσύγχρονων τουρκικών αποβατικών σκαφών LST μεταξύ των ναυπηγείων ADIK και της Υπογραμματείας Πολεμικής Βιομηχανίας. Τα αποβατικά σκάφη, είναι “μονοδιάστατα” επιθετικά όπλα κατά της Ελλάδος, αφού δεν προορίζονται για κανένα άλλο από τα πιθανά μέτωπα που έχει η Τουρκία.

Νέα πρόκληση της Άγκυρας για Φαρμακονήσι-Αγαθονήσι


“Παραλήρημα άνευ προηγουμένου και ανάξιες σχολιασμού”, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας τις δηλώσεις του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος (DP) της Τουρκίας Νamik Kemal Zeybek, καθώς και σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Ηurriyet, που αναφέρονται στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, καθώς και στο περιεχόμενο των διερευνητικών επαφών. 



Η σημαία της «Ανεξάρτητης Κρήτης» έξω από το Πολεμικό Μουσείο!



Ας μας εξηγήσει κάποιος από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης γιατί έξω από το Πολεμικό Μουσείο στο Ναύπλιο (αποτελεί Παράρτημα – το πρώτο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα – του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας) κυματίζει η σημαία της… Ανεξάρτητης Κρήτης!
Συμβαίνει κάτι που δεν μας το λένε ή απλώς τρελαθήκαμε τελείως;

Bild: «Γιατί δε θα βγουν ποτέ από την κρίση οι Έλληνες»



Eνα ρεπορτάζ που επισημαίνει τις “πληγές” της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας γενικότερα δημοσιεύει σήμερα η Γερμανική εφημερίδα Bild Zeitung με τίτλο: «Γιατί δε θα βγουν ποτέ από την κρίση οι Έλληνες».
Ο συντάκτης Paul Ponzheimer δίνει έμφαση στα υπέρογκα επιδόματα σε ομάδες εργαζομένων αλλά και τις ευνοικές συνθήκες εργασίες που έχουν συγκριτικά με άλλες χώρες της Ευρώπης. Στο στόχαστρο βρίσκονται φυσικά οι πολιτικοί, οι ιερείς, οι εφοριακοί, ενώ επισημαίνει και το μεγάλο αριθμό αυθαιρέτων.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τι δεν είπε ο Δ. Δρούτσας για τις ΑΟΖ







Του Δημήτρη Μπεκιάρη - Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας στις δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους ξεκαθάρισε και ομολόγησε ότι η Ελλάδα δεν προτίθεται να προχωρήσει στον καθορισμό ΑΟΖ με το επιχείρημα ότι μία τέτοια κίνηση δεν θα προσέφερε κανένα απολύτως όφελος σε ότι έχει να κάνει με το αυτονόητο δικαίωμα της Ελλάδας για εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου. Ο κ. Δρούτσας δήλωσε ότι....

Είμαστε δυό, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς.




Την 1η Μαρτίου 2011 η Ελλάδα για άλλη μία φορά πάγωσε στο άκουσμα της είδησης, πως δύο νέα παλικάρια δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, σε αιματηρή συμπλοκή στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Ο 22άχρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23άχρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης, ήταν αστυνομικοί που είχαν διαθέσει την ζωή τους στην υπηρεσία της ασφάλειας των πολιτών. Ήταν δύο Ελληνόπουλα, δύο δικά μας παιδιά.

Υπουργός Οικονομικών: "Αν σου έλεγα τι είπαμε στην Λέσχη μετά θα έπρεπε να σκοτώσω"



Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την Ελλάδα. 
Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο ....πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.
Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ. Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει. Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.

Χάιλ Γιώργο… οι Έλληνες σε αποχαιρετούν…


  • Η δημοκρατία του Γιώργου Παπανδρέου σε πλήρη δράση.
  • Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία… Η χούντα δεν τελείωσε το ‘73
  • Ένα χρόνο πριν οι δολοφόνοι ήταν χωρίς στολή. Σήμερα η χούντα του Παπανδρέου έβγαλε τους ένστολους δολοφόνους της να δρέψουν... ζωές!
  • Το ΜΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ, τώρα δολοφονικό...!

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Θέλουν πανθρησκεία, παγκόσμια κυβέρνηση και ανατρέπουν τους πάντες στην Μεσόγειο


Επιδιώκουν να επιτύχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, μέσω συνεχών «ομογενοποιήσεων» σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και μέσω της πανθρησκείας, με τη δημιουργία τη Μεσογειακής Ένωσης (στα πρότυπα της ΕΕ) και πρωτεύουσά της, την Ιερουσαλήμ! Το ντόμινο των εξεγέρσεων που εξαπλώνεται (φαινομενικά ανεξέλεγκτο) στη γεωπολιτική μας γειτονιά, δεν είναι τόσο αθώο ή αυθόρμητο, όσο αρχικά φαίνεται με την πρώτη ματιά. Όσο κι αν το αρνούνται κάποιοι, έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τις υποκινούμενες «πορτοκαλί» επαναστάσεις, που πριν από καιρό άλλαξαν το γεωπολιτικό χάρτη στον Καύκασο. Αλλά εδώ, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι, με ό,τι πιο ευαίσθητο για τον άνθρωπο: τη θρησκεία, τη μεταφυσική του αγωνία, την ίδια του την υπόσταση. Κι εδώ, μπαίνει η πανθρησκεία, η ένωση όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών, σε μία. Χριστιανισμός, Ισλάμ, Ιουδαϊσμός...Με πρωτεύουσα, ή αν θέλετε, επίκεντρο, την Ιερουσαλήμ! Μια εξέλιξη, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα σημάνει την παγκόσμια θρησκευτική ειρήνη!

Απογραφή πληθυσμού - η έξυπνη παγίδα για την αυτόματη μετατροπή όλων μας σε στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών!




 Το συγχωροχάρτι της απογραφής του πληθυσμού

 
Είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις των αχυρανθρώπων της Νέας Τάξης, των μικρής εμβέλειας και σπουδαιότητας εξαρτημένων κρατών, δεν καταφεύγουν συχνά σε δημοψηφίσματα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΙΛΟΤΩΝ

Η Ελλάδα κάνει πίσω για ΑΟΖ για να μην στεναχωρήσει τη Τουρκία (Aφερίμ Εφέντημ !!)


Ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας έκανε αρκετά ξεκάθαρο χτες την πρόθεση της κυβέρνησης να μη «καθορίσει άμεσα την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) στο Αιγαίο ούτως ώστε «να μην επιβαρυνθούν οι συνομιλίες με την Τουρκία για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας».

Ο κ. Δρούτσας ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα θα θέσει χρονοδιάγραμμα στη Τουρκία, μετά τις εθνικές εκλογές της γείτονος, ούτως ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα της υφαλοκρηπίδας, η οποία θα καθορίσει και την ΑΟΖ.
Η πληροφόρηση ότι ούτε η Άγκυρα προτίθεται να καθορίσει άμεσα τη δική της ΑΟΖ, επιτρέπει στην Αθήνα σύμφωνα με τον υπουργό, ο οποίος «ούτε υποτιμά ούτε υποβαθμίζει την έννοια ΑΟΖ, αλλά χαρακτηρίζει το όλο θέμα της μόδας», να καθυστερήσει τον καθορισμό.
Ο Κ. Δρούτσας υποστηρίζει ότι μετά τις τουρκικές εκλογές και εφόσον ο Τούρκος πρωθυπουργός βγει ενισχυμένος θα πρέπει να δείξει και τις καλές του προθέσεις στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία ότι προϋπόθεση για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της υφαλοκρηπίδας είναι αρχικά η Ελλάδα να ασκήσει το δικαίωμά της για επέκταση των χωρικών μας υδάτων.
Σημειώνεται σύμφωνα πάντα με τον υπουργό Εξωτερικών, ότι η Αθήνα είχε ήδη αρχίσει συζητήσεις με την Αλβανία, την Λιβύη και την Αίγυπτο για την ΑΟΖ, που φαίνονται να συνεχίζονται μόνο με την τελευταία.


"Οι Έλληνες κατέχουν παράνομα Φαρμακονήσι-Αγαθονήσι",δηλώνει Τούρκος πολιτικός.


Προκλητικός ο πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος της Τουρκίας Ναμικ Κεμάλ Ζειμπέκ.  
O οποίος ισχυρίστηκε πως το Φαρμακονησι και το Αγαθονήσι είναι υπο παράνομη κατοχή της Ελλάδας και πως στην πραγματικότητα τα δυο αυτά νησιά ανήκουν στην Τουρκία .
Ο Ζειμπέκ στην ομιλία του στην περιοχή Μπάλτσοβα όπου παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του ....κόμματος του δήλωσε οτι η Ελλάδα σιγά σιγά απέκτησε τα δυο αυτά νησιά " ενω οι χάρτες των Βρετανών δείχνουν οτι....
 ανήκουν στην Τουρκία". 
Ο Ζειμπέκ ο οποίος ισχυρίζεται οτι η συνθήκη της Λωζάνης και οι χάρτες του 1947 δείχνουν οτι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι ανήκουν στην Τουρκία και κατηγόρησε την κυβέρνηση Ερντογάν οτι έκλεισε τα ματιά στην επεκτατική πολιτική της Ελλάδας.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Έρευνες για πετρέλαιο σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη.






Στο πρώτο δεκαπανθήμερο του Μαΐου θα ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο πέλαγος και στα Νότια της Κρήτης.Πρόκειται για τη μέθοδο των «μη αποκλειστικών δεδομένων», η οποία...εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά είναι ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό, και η οποία επιτρέπει στο Δημόσιο να μην δαπανήσει τίποτα καθώς μεταφέρει όλο το κόστος στις εταιρείες ερευνών. Αυτές στη συνέχεια πωλούν τα....

Έτοιμη για αποβατική ενέργεια στο Καστελόριζο η Τουρκία







Στο άμεσως επόμενο χρονικό διάστημα (ίσως και μέσα στο καλοκαίρι) η Τουρκία είναι… επιχειρισιακά πανέτοιμη να πραγματοποιήσει αποβατική ενέργεια στο Καστελόριζο.

Τελικα φένεται πως ζουμε σε ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ συνωμοτικό, κατασκότεινο, και περα απο κάθε φαντασία αδίστακτο κόσμο.



Απο την περασμένη εβδομάδα ο Μπάρακ Ομπαμα (και οτι φυσικά αντιπροσωπεύει) βρίσκεται απρόσμενα , αντιμέτωπος με το ένδεχομενο να χάσει το προεδρικό αξίωμα καθόσον αποκαλύπτεται οτι το πιστοποιητικο γένησης που έχει κατατεθεί απο αυτόν, ειναι.πλαστό.!! 
Ουτε λιγο ουτε πολύ , αποκαλύπτεται ότι πιθανότατα ΔΕΝ έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, πράγμα που είναι απαραίτητο σαν προυπόθεση για κάποιον που θέλει να.....

Η Γερμανία πιέζει αφόρητα τον Παπανδρέου να κηρύξει εκλογές.







  • Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντάει αύριο τον Παπούλια
  • Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο, Τρίτη στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Σήμερα ο πρόεδρος της....

Το μεγαλύτερο έγκλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου.



Το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης είναι ότι διάσυρε την χώρα και τους πολίτες της.
Για να μην πέσει η οργή του κόσμου και η κατακραυγή στο πολιτικό σύστημα, επιδόθηκε σε μεταφορά της ευθύνης προς τα κάτω.

Πληθαίνουν τα σενάρια επιστροφής στη δραχμή!




Πλήθος δημοσιευμάτων από σήμερα το πρωί στον ευρωπαϊκό οικονομικό Τύπο κάνουν λόγο για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, αλλά και για τον προβληματισμό που γεννούν οι φόβοι για τις ολέθριες συνέπειες στο ευρώ αν παρθεί τελικά η απόφαση να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή.

Στη Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ο Hans-Werner Sinn, επικεφαλής του γερμανικού ινστιτούτου Ifo, μας συστήνει να βγούμε εκτός ευρωζώνης ώστε με υποτίμηση να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά μας.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η μυστική συμφωνία Παπανδρέου – Ερντογάν


Η ανακοίνωση από τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα της κυβερνητικής απόφασης να μην κηρυχθεί Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) στο Αιγαίο αιφνιδίασε το εσωτερικό ακροατήριο, αλλά όχι και όσους γνωρίζουν όσα συμβαίνουν στην αθέατη πλευρά των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
  Στην πραγματικότητα, δεν αποτελεί αιφνιδιασμό αλλά ένδειξη ωρίμανσης του ελληνοτουρκικού διαλόγου, ο οποίος έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από όσο δημοσίως παρουσιάζεται. Σύμφωνες με πληροφορίες και πολλές ενδείξεις, οι κ.κ. Γιώργος Παπανδρέου και Ρ.Τ. Ερντογάν έχουν συμφωνήσει ότι, εφόσον επανεκλεγεί ο τούρκος πρωθυπουργός στις 12 Ιουνίου και υπό την προϋπόθεση ότι παραμένει σταθερή και ισχυρή η ελληνική κυβέρνηση, θα επιδιωχθεί η ολοκλήρωση των διερευνητικών επαφών για το Αιγαίο οι οποίες έχουν φτάσει σε βάθος.

Η μεγάλη απάτη του AIDS...






Ψάξτε και για επιστήμονες, διεθνώς διακεκριμμένους κυταρολόγους που αποκαλύπτουν την συνωμοσία της χοντρής κονόμας για τις φαρμακοεταιρείες με το "παραμύθι" ιό HIV που ΔΗΘΕΝ προκαλεί AIDS!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Οι δυστυχείς που πέφτουν θύματα του ΜΑΪΜΟΥ ΤΕΣΤ για ιό HIV και τρώνε το "παραμύθι" ότι ειναι τάχα φορείς ιού που θα τους προκαλέσει AIDS πεθαίνουν από τα....

Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...Μετά από όλα αυτά θα τους ξαναψηφίσετε;




ΠΑΣΟΚ


1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ.

2.Δάνεια, υπανάπτυξη, πληθωρισμός, την περίοδο 81-89: κατά την είσοδο της χώρας...
στην ΕΟΚ , το 1981, ήταν η πρώτη χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 3,1%, έναντι 0,8% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών-μελών! Παρά την εισροή των μεγαλύτερων οικονομικών πακέτων από τη σύσταση του ελληνικού κράτους και παρά τη θετική διεθνή συγκυρία(κυρίως της μείωση της τιμής του πετρελαίου):