Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Στο στόχαστρο της Τρόικας και το Άγιον Όρος...!!!

Έντονη ανησυχία στην Κυβέρνηση προκάλεσε η έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη του Αγίου Όρους, στην οποία εκτός από τους μόνιμους Αντιπροσώπους συμμετέχουν και οι Καθηγούμενοι των Ιερών Μονών.

Η έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη είναι το ανώτατο διοικητικό όργανο του Αγίου Όρους, το οποίο όταν συνέρχεται εκτάκτως αποφασίζει για τα μείζονα θέματα της Αθωνικής Πολιτείας.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

PRAVDA: Ουσιαστικά βρισκόμαστε στο 1939, λίγο πριν από το Πόλεμο – ΗΠΑ και ΝΑΤΟ εναντίον Ρωσίας



Τη 1η Απριλίου 2011 στη Ρωσική εφημερίδα PRAVDA δημοσιεύτηκε μια ανάλυση του Sergey Balmasov πραγματικά ενδιαφέρουσα.
Ακολουθεί πιο κάτω:
Το ΝΑΤΟ αυξάνει σταδιακά και σημαντικά τη στρατιωτική του παρουσία στη Μαύρη Θάλασσα. Σύμφωνα μάλιστα με τον επικεφαλή της Ευρωπαϊκής Δίοικησης Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Ναύαρχο James Stavridis, οι ΗΠΑ σκοπεύουν να επεκτείνουν και άλλο τις δραστηριότητές τους στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει (ο James Stavridis) μέσα στο 2011 οι ΗΠΑ συζητούν παράλληλα με 14 χώρες του Εύξεινου Πόντου όσον αφορά τη προετοιμασία και ανάπτυξη στρατευμάτων τους στο πόλεμο του Αφγανιστάν.

Πόσοι χωράνε σε ένα ελικόπτερο;



  • Όσοι και αν είναι, πολλοί θα μείνουν "εκτός πτήσης" και θα γευτούν τις ευχαριστίες των Ελλήνων...
Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε κρίση. Είναι περισσότερο προφανές ότι το βάρος θα πρέπει να πέσει στον υπερτροφικό –αντιπαραγωγικό δημόσιο τομέα που χρόνια τώρα ταΐζει έναν κρατικοδίαιτο, υπερτιμημένο ιδιωτικό.

Τα πέντε πράγματα που θα συμβούν μέχρι τη Δευτέρα που λήγει η 4ήμερη απεργία των δημοσιογράφων


Η απεργία των δημοσιογράφων τελειώνει ξημερώματα Δευτέρας, καθώς πρόκειται για δυο συνεχόμενες 48ωρες. Μέσα σε αυτές τις 4 ημέρες υπάρχουν γεγονότα τα οποία ήδη τρέχουν και καθορίζουν την ζωή μας και την επικαιρότητα. Το olympia, όμως θα είναι εδώ να σας ενημερώνει.

Αεροπορική άσκηση ΝΑΤΟ: Τους "έλιωσαν" όλους τα ελληνικά μαχητικά!


"Αυτούς έπρεπε να είχαμε στην Λιβύη για να τελειώνουμε γρήγορα". Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε ανώτερο αξιωματικό της Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF), ο οποίος έμεινε άφωνος από τις επιτυχίες της 340 Μοίρας που συμμετείχε 2η/2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας.

Απεργία δημοσιογράφων: Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...


Όσο και αν θέλεις δεν μπορεί να σφυρίξεις αδιάφορα απέναντι σε γεγονότα «πονηρά» και «δόλια». Η δραματικά φορτισμένη πολιτική κατάσταση, σαν κοιλιά τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης, προμηνύει τη γέννηση εκτρωματικών γεγονότων χρεωκοπίας της χώρας, και τα δημοσιογραφικά ιερατεία κήρυξαν απεργία μέχρι τη Δευτέρα!!!  Οι υπάλληλοι των «νταβάδων» και τα μίσθαρνα όργανά τους κήρυξαν τετραήμερη απεργία σε αυτές τις δραματικές μέρες!!! Ποια είναι η εικόνα...αυτών των ημερών;

Ο «ψυχρός πόλεμος» για τους αγωγούς - ΤΑ WIKILEAKS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ


Η Ελλάδα έχει αναπάντεχα βρεθεί στο επίκεντρο των ενεργειακών θεμάτων, εξαιτίας των αγωγών TGI και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη», σημειώνει τον Μάρτιο του 2006 σε τηλεγράφημά του, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, με σκοπό να προετοιμάσει την τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις για την επικείμενη επίσκεψη Μπακογιάννη στην Ουάσιγκτον. Ο ίδιος συνεχίζει υπογραμμίζοντας ότι «ανησυχούμε για την αρπακτική Γκάζπρομ» και ότι «οι Eλληνες δεν πρέπει να γεμίσουν τον αγωγό Τουρκίας Ελλάδας Ιταλίας με αέριο της Γκάζπρομ», αλλά με αέριο από το Αζερμπαϊτζάν, έτσι ώστε να μην μετατραπεί ο αγωγός σε ένα ακόμη «εξάρτημα» του ενεργειακού μονοπωλίου της «Γκάζπρομ».

Η μεγάλη απάτη με την Goldman Sachs



“Η Αντιγόνη Λουδιάδη μοιάζει με γάτα που ετοιμάζεται να επιτεθεί στο θύμα της. Λένε ότι η κυρία αυτή είναι πολύ ευφυής, λίγο υστερική και τυραννική με τους συνεργάτες της, ενώ κάνει τον συνομιλητή της να τα χάνει. Φημίζεται ότι τής αρέσει το ρίσκο και ότι ξέρει να πουλάει. Την φωνάζουν Άντι και είναι τραπεζίτισσα στην Goldman Sachs International στο Λονδίνο. Αυτή η ειδικός των σύνθετων χρηματοοικονομικών προϊόντων είναι περήφανη για την ελληνική καταγωγή της. Πτυχιούχος της Οξφόρδης, λέγεται ότι είναι μανιακή με την δουλειά, ότι καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο και έχει την ατζέντα της πάντα γεμάτη. Είναι εκείνη που βοήθησε την Ελλάδα να καμουφλάρει το χρέος της. Χάρη στην ευρηματικότητά της, η χώρα μπόρεσε να μπει στην ζώνη του ευρώ το 2002, καθώς τυπικά πληρούσε τα κριτήρια της Συνθήκης του Μάαστριχτ αναφορικά με το χρέος. Η δημοσιονομική αναμόρφωση, της οποίας την ευθύνη είχε η Άντι, χάρισε στον εργοδότη της ένα σωρό λεφτά – προκαλώντας, παράλληλα, εννέα χρόνια αργότερα, την πιο σοβαρή κρίση στην ζώνη του ευρώ”. Με αυτή την αναφορά αρχίζει το πολύκροτο βιβλίο του Γάλλου οικονομικού δημοσιογράφου Μαρκ Ρος, ο οποίος 20 χρόνια τώρα είναι ανταποκριτής της γαλλικής Μοντ στο Σίτυ του Λονδίνου. Είναι, δηλαδή, ο άνθρωπος που βιώνει από κοντά τα παγκόσμια οικονομικά δρώμενα και τον ωκεανό χρήματος που τα περιβάλλει.
Ως γνωστόν, το 1999, ενώ το Χρηματιστήριο της Αθήνας βρίσκεται στα ύψη, αποφασίζεται η οριστικοποίηση της δημιουργίας της ευρωζώνης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσχωρήσει διότι, τότε, στα χαρτιά, οι όροι συμμετοχής στον μηχανισμό είναι τα πολύ αυστηρά κριτήρια που διατυπώθηκαν στην Συνθήκη του Μάαστριχτ: χρέος κάτω από το 60% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος και έλλειμμα προϋπολογισμού κάτω από το 3%. Η Ελλάδα απέχει πολύ.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

H πανίσχυρη Λέσχη «Μπίλντερμπεργκ» προωθεί ένα νεαρό 31 ετών οικονομολόγο και νομικό σύμβουλο του ΔΝΤ ως τον επόμενο πρόεδρο τον ΗΠΑ και πλανητάρχη στην μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση!


H πανίσχυρη Λέσχη «Μπίλντερμπεργκ» προωθεί ένα νεαρό 31 ετών οικονομολόγο και νομικό σύμβουλο του ΔΝΤ ως τον επόμενο πρόεδρο τον ΗΠΑ και πλανητάρχη στην μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση! Σύμφωνα με σχετικά καλυμμένο δημοσίευμα ξένης εφημερίδας ο νεαρός αυτός ο οποίος προωθείται από όλους τους ισχυρούς της Γης («Μπίλντερμπεργκ», «Ιλλουμινάτι») είναι Εβραϊκής καταγωγής και ονομάζεται, τι άλλο; David!
Η εφημερίδα αναφέρει ότι στην πρόσφατη κρυφή και μυστική συνεδρίαση της Λέσχης (όπως είναι οι περισσότερες συνεδριάσεις) οι ισχυροί του κόσμου που παραβρέθηκαν ομόφωνα εξέφρασαν τη στήριξή τους στον David, «στο νέο χαρισματικό και πολύ γοητευτικό» μελλοντικό αρχηγό της Παγκόσμιας Κατάστασης.

Γελούν στο ΝΑΤΟ με τους Τούρκους – Παγίδα οι αυτοκρατορικές φιλοδοξίες


 Η απόφαση της Τουρκίας να ναυλώσει το εμπορικό πλοίο “Ankara”, το οποίο συνοδευόταν από 12 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και από μία φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, με σκοπό να φθάσει στο λιμάνι της Βεγγάζης για τον απεγκλωβισμό 250 ατόμων από την Μισράτα και τη Βεγγάζη έχει προκαλέσει άκρως ειρωνικά σχόλια και ενόχληση στους κόλπους του ΝΑΤΟ.

Ποιος είναι ο Τζορτζ Σόρος, ο μεγάλος κερδοσκόπος



Με αφορμή τη συνάντηση του Τζορτζ Σόρος με τον Γιώργο Παπανδρέου, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η δράση δισεκατομμυριούχου επενδυτή, ο αμφιλεγόμενος ρόλος του στα οικονομικά τεκταινόμενα δεκάδων χωρών, καθώς και η επιρροή που ασκεί στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο 80χρονος Ουγγροαμερικανός επενδυτής, εβραϊκής καταγωγής ο οποίος ονομαζόταν αρχικά Γκιόργκι Σβαρτς, δραστηριοποιείται σε περίπου 40 χώρες, με πολλές από αυτές να τον έχουν κατηγορήσει ότι προκαλεί και εκμεταλλεύεται την αποσταθεροποίηση κρατών για να αυξάνει την ήδη αμύθητη περιουσία του.
Παρά το γεγονός ότι "αυτοσυστήνεται" ως πολιτικός ακτιβιστής και υπέρμαχος της ανοικτής κοινωνίας και του φιλελευθερισμού, κατά τα πρότυπα του "πνευματικού του πατέρα", φιλοσόφου Καρλ Πόπερ, στο London School of Economics, πολλά είναι τα κράτη που ένιωσαν "στο πετσί τους" τις προθέσεις του μεγάλου κερδοσκόπου.

Ποιοι είναι οι rothchild


Οι Ανίεροι Ιππότες της 'Κόκκινης Ασπίδας'

Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Ρότσιλντ, όμως οι περισότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάποιος μύθος πίσω από σκιερό οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, από το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας. Οι Ρότσιλντ είναι αυτό το καμπαλιστικό μάτι στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας...

Πάγκαλος: Τα ΜΜΕ ευθύνονται για την κατάθλιψη του κόσμου!


Αν πέρασε ποτέ από το μυαλό σας ότι για την (εθνική έχει χαρακτηριστεί από πολλούς) κατάθλιψη που βιώνουμε όλοι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φταίει το ότι:


- Η αγορά έχει στερέψει από χρήμα,

- Το ένα λουκέτο μπαίνει μετά το άλλο στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις,
- Η ανεργία καλπάζει ανεξέλεγκτα
- Οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν «κουρευτεί»
σαν Αμερικανός πεζοναύτης
- Και γενικά ότι «δεν υπάρχει σάλιο» κατά την προσφιλή έκφραση υπουργού,

Κάνετε ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ



(Η επανάληψις είναι μήτηρ μαθήσεως)
Υπάρχει μία δύναμη τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο διασφαλισμένη, τόσο πλήρης και τόσο κυρίαρχη, που καλά θα κάνουν να προσέχουν όσοι και όταν μιλούν εναντίον της

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ελλάδα, ιδού, ο σωτήρας σου!!!




Στο φως άρθρο-αποκάλυψη του Κόνι Μπρακ

Καλημέρα ταπείνωση!

Η Αθήνα, σε στάση βαθιάς υπόκλισης μπροστά στον Τζορτζ Σόρος –τον ορκισμένο εχθρό μας.
Εκεί δίπλα του, ο πρωθυπουργός.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Ο ΖΟΥΛΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 58.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ο διπλοθεσίτης Κωνσταντίνος Ζούλας

 
Τα 58.000 περίπου ευρώ που τα παίρνει από την ΕΡΤ το εξάμηνο,δεν του φτάνουν,οπότε  μπορεί να απασχολείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο. Οι δημότες της Αθήνας τον
πληρώνουν διπλά, και στα τέλη και στην ΔΕΗ! Εύγε! Α, είναι και ο μπαμπάς
στην...ΕΡΤ, ο Στάμος Ζούλας να μην το ξεχνάμε αυτό, με παχυλό επίσης
μισθό αρκετώνχιλιάδων ευρώ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα. Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα.


Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό.


Με το δολάριο και τα τρισεκατομμυριάκια που τυπώνουν οι ΗΠΑ τι γίνεται;



 
Με το δολάριο και τα τρισεκατομμυριάκια που τυπώνουν οι ΗΠΑ τι γίνεται;

Η "αγοραστική δύναμη" του δολαρίου διαρκώς πέφτει


Καθώς μια ολόκληρη εποχή (η "μεταπολεμική εποχή") τελειώνει, ολόκληρο το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα προσπαθεί να αναδιαταχθεί, προκειμένου να διατηρήσει την κυριαρχία του.


Από οικονομικής άποψης, η προηγούμενη εποχή χαράχτηκε στη σύνοδο του Μπρέτον Γούντς, με τις ΗΠΑ να επιβάλλουν την κυριαρχία τους στη Δύση και νομισματικά μέσω της κυριαρχίας του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος.

Η αποκάλυψη – βόμβα του Βασίλη Χήτου για τους δολοφόνους των παιδιών της ΔΙΑΣ: Στρατός αδίστακτων ουτσεκάδων αλωνίζει στην χώρα.



Ξανά οι δολοφόνοι των ανδρών της ΔΙΑΣ


Με το δάκτυλο στην σκανδάλη είναι οι αστυνομικοί της Αττικής, αφού ξαναχτύπησε σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις η δολοφονική συμμορία των  Αλβανών που σκότωσε στου Ρέντη τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το Crimes on air βρέθηκε στα διόδια  Αφιδνών εκεί όπου την περασμένη Τρίτη το βράδυ «διμοιρία» δώδεκα κακοποιών εισέβαλε με Καλάσνικοφ, στη μεγαλύτερη  μάντρα αυτοκινήτων και άρπαξαν με την βία εφτά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.....

Περίεργη συνάντηση Παπανδρέου-Σόρος - Το ακριβές περιεχόμενο της συνάντησης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό...και ούτε πρόκειται!


Τον Τζορτζ Σόρος δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στη βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου. Το ακριβές περιεχόμενο της συνάντησης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για γενική συζήτηση γύρω από τη διεθνή οικονομία, την κρίση στην ευρωζώνη και τις εξελίξεις στη Λιβύη. Ωστόσο, η επαφή έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον δεδομένων των αρνητικών προβλέψεων για τη χώρα μας, που έχει κάνει κατά καιρούς ο ουγγρικής καταγωγής «επενδυτής» που έχει κερδίσει πολλά χρήματα ποντάροντας στη χρεοκοπία χωρών.

Περίεργη η σημερινή συνάντηση Παπανδρέου – Soros στη Βουλή


Μια περίεργη συνάντηση είχε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις στην διεθνή οικονομία, ανεβάζει και κατεβάζει χρηματιστήρια και αγορές, βρίσκεται στην Αθήνα. O γνωστός μεγαλοεπενδυτής George Soros, πέρασε το πρωί το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και συζήτησε επί μια ώρα με τον πρωθυπουργό, ενώ αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα κινήθηκε γύρω από την παγκόσμια οικονομία, μεταφέρθηκε στην Ευρώπη και κατέληξε στην Ελλάδα.

Όπως λένε οι πηγές, δεν τέθηκε κανένα θέμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, μετά και τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Economist και του Der Spiegel, ενώ ο G. Σόρος από την πλευρά του αναγνώρισε τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα

Jerusalem Post: Ήρθε η ώρα να τα βρούμε με τη Τουρκία! - Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ανάλυση στην ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post και μας ενδιαφέρει άμεσα σαν χώρα!


Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ανάλυση δημοσιεύτηκε στην Ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post  και μας ενδιαφέρει άμεσα σαν χώρα.
Τα σημαντικότερα σημεία:

ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;


 Όταν οι Οθωμανοί Τούρκοι έφτασαν έξω από την Βιέννη, η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν πλέον στο ζενίθ της. Αυτή όμως ήταν, κατά πολλούς, και η αρχή του τέλους μια δύναμης η οποία έκτοτε χάνει συνεχώς εδάφη αδυνατώντας να ελέγξει τις – πολλές – μειονότητες οι οποίες ανέκαθεν αποτελούσαν ένα σημαντικό μέρος της. Λίγο πριν την έναρξη του Α Παγκοσμίου Πολέμου, η Οθωμανική Αυτοκρατορία χαρακτηριζόταν ως ο «μεγάλος ασθενής» και στο τέλος του Πολέμου η Αυτοκρατορία είχε πλέον αντικατασταθεί από το Τουρκικό κράτος, σαφώς μικρότερο σε μέγεθος και δύναμη, όμως εξίσου πολύμορφο και πολύπλοκο. Ο Κεμάλ Ατατούρκ ανέβηκε στην εξουσία και κατάφερε όχι μόνο να αποτρέψει τον περαιτέρω κατακερματισμό της Τουρκίας αλλά και να δώσει μια νέα ταυτότητα στο νεοσύστατο αυτό κράτος. Μια κοσμική ταυτότητα η οποία βοήθησε την Τουρκία να διατηρήσει την εδαφική της ακεραιότητα έως σήμερα, καταπιέζοντας βεβαίως όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές και πολιτισμικές μειονότητες στην επικράτεια της.

Τι συζήτησε ο ΓΑΠ με τον Σόρος; Το σκοπιανό, ή την κρίση;


Μετά τον αρχιληστή, Νουριέλ Ρουμπινί που είχε έλθει πριν από μερικούς μήνες στην Αθήνα, σήμερα ο Γ. Παπανδρέου συναντάται και με τον άλλο αρχιληστή των αγορών κι όχι μόνο, τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Τζορτζ Σόρος. Άραγε να θέλει ο πρωθυπουργός να μάθει τα κόλπα των αγορών, πώς εδώ και τόσους μήνες έχουν ποντάρει στη χρεοκοπία της Ελλάδας και θα κερδίσουν πολλά μόλις γίνει; Μήπως ο κ. Σόρος τον μυήσει στα μυστικά της οικονομικής διπλωματίας που δε φαίνεται να παίρνει χαμπάρι; Αστειευόμαστε φυσικά, αλλά μέχρι το βράδυ θα μάθουμε την αιτία της συνάντησης.

Ρωσικά SHORADS και ΒMP-3HEL: Όλο το παρασκήνιο


Κρίσιμα στοιχεία και κάποια πρώτα συμπεράσματα από την επιστολή του Ρώσου υπουργού Άμυνας Ανατόλι Σερτνουκόφ αναφορικά με την κοινή απόφαση Ελλάδας και Ρωσίας να προωθήσουν άμεσα την υλοποίηση ενός εξοπλιστικού προγράμματος προμήθειας SHORADS (Μικρού Βεληνεκούς Ατνιαεροπορικά Συστήματα) . Η επιστολή είναι ουσιαστικά μια απάντηση σε όσα ζητήματα έθεσε το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά την συνάντηση με τον Ρώσο γενικό διευθυντή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αμυντικής και Στρατιωτικής συνεργασίας της Ρωσίας Μιχαήλ Δημήτριεφ στα τέλη Ιανουαρίου, όταν τέθηκε για πρώτη φορά επίσημα από την ελληνική πλευρά η μετάθεση προτεραιότητας των προγραμμάτων SHORADS και των ΤΟΜΑ BMP-3HEL.

Το δίδυμο της συμφοράς.



Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει αποτύχει.
Ό,τι σχεδίασε από τον Οκτώβριο του 2009 και εντεύθεν, εκτροχιάστηκε.
Κάθε πρόβλεψη του, έπεσε έξω.
Κάθε εκτίμησή του διαψεύστηκε, σχετικά σύντομα.
Με το έλλειμμα του 2010 να έχει υπερβεί το 10%, επιβεβαιώνεται ότι αιματηρές θυσίες 18 μηνών πήγαν στον βρόντο.

Δημόσιο τέλος σε 13ο και 14ο...



Τετραπλό «κούρεμα» έως και 30% στα ρετιρέ του Δημοσίου, στους 300.000 υπαλλήλους των ειδικών μισθολογίων και ενταφιασμό των 53 επιδομάτων και του 13ου και 14ου μισθού (Δώρα Χριστουγέννων, αδειών και Πάσχα) σχεδιάζει η κυβέρνηση με την άμεση εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου από 1ης Ιουλίου.

Στην προκρούστεια κλίνη, προκειμένου να εξοικονομηθεί ένα δισ. ευρώ ετησίως, σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο που επεξεργάζονται από κοινού τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, μπαίνουν τα εξής:

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ




ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ, ΟΝΤΩΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΘΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 1ο.
ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ....

"ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ"



 
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!



Σε νέες προκλητικές και αψυχολόγητες δηλώσεις για τη κρίση των Ιμίων προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash που αναπαράγονται ήδη από τα τουρκικά ΜΜΕ. Ενώ φέρει προσωπική βαρύτατη ευθύνη για τη διαχείριση της κρίσης των Ιμίων, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών θεωρεί ότι η Ελλάδα υπέστη “μια βαριά στρατιωτική ήττα”ενώ αγνοεί εντελώς τους 3 νεκρούς αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που κατέπεσε τα ξημερώματα της ....

Το παζλ της στημένης χρεοκοπίας από ΓΑΠ και Σόρος





"Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους"



Απεχθάνομαι τις συνομωσίες, Νεφελίμ και λοιπά. Οπου υπάρχει χρήμα δεν υπάρχουν συνομωσίες, Μπίλντεμπεργκ κι άλλα αφελή. Δεν ξυπνάνε κάποιοι και θέλουν το κακό μας, τα πάντα είναι το χρήμα. Υπάρχουν φυσικά σχέδια και τρόποι να βγάλει κάποιος λεφτά από το μηδέν (CDS) αλλά πρέπει να θέλει και το θύμα να είναι... θύμα. Νομίζω ότι έχουμε όλοι μας πλέον την κρίση, να βλέπουμε πίσω από τις λέξεις.

O ΓΑΠ κι ο Σόρος έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και δεν είναι κρυφό, ούτε σκευωρία.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η Άγκυρα θέλει το Καστελλόριζο «ιπτάμενο» νησί



Απόρρητο έγγραφο του ΥΠΕΞ αποκαλύπτει ότι η Τουρκία θεωρεί ότι το νησί δεν δικαιούται ούτε υφαλοκρηπίδα ούτε ΑΟΖ

 
Η Άγκυρα θεωρεί ότι το Καστελλόριζο έχει μόνο ζώνη χωρικών υδάτων και όχι υφαλοκρηπίδα ή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η προκλητική αυτή θέση της Τουρκίας, η οποία περιέχεται στην απάντηση που δόθηκε στο αυστηρότατο διάβημα της Αθήνας για την πρόσφατη παρενόχληση του ιταλικού ερευνητικού σκάφους “OGS Explora” στις 12 Μαρτίου από τουρκική κορβέτα εντός Ελληνικής υφαλοκρηπίδας, επιβεβαιώνει ότι η Άγκυρα δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει στο παραμικρό της διεκδικήσεις της. Επιπλέον, γεννά σοβαρά ερωτηματικά όχι μόνο για το μέλλον των διερευνητικών επαφών, αλλά και για την βασιμότητα των ελπίδων της Αθήνας για θετικές κινήσεις της κυβέρνησης Ερντογάν στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου στην γειτονική χώρα. Και τούτο παρά την επιθυμία της Αθήνας να βρει συναινετικές λύσεις σε ακανθώδη ζητήματα.

Wikileaks για Παπανδρέου: Συζητάμε τα πάντα στο Αιγαίο εκτός από εδάφη...



Διαβάστε τους απίστευτους ισχυρισμούς (κάντε κλικ στην εικόνα δεξιά) που αναφέρονται σε βάρος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στο WikiLeaks και παρουσιάζει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και οι ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ.

Ανενόχλητη παραμένει η πειρατεία της Τουρκίας



Η Άγκυρα προωθεί μεθοδικά τις γεωστρατηγικές επιδιώξεις της στο Αιγαίο και δημιουργεί τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδος.
Την ώρα που η προσοχή μας, όταν δεν αποσπάται απ' όσα κρίσιμα εξελίσσονται στην περιοχή, περισπάται από καταθλιπτικά εσωτερικά προβλήματα που μας καθηλώνουν κι έωλες παθογένειες που εξουθενώνουν την εθνική αλκή, η Άγκυρα προάγει σχεδόν ανενόχλητη τους γεωστρατηγικούς της σχεδιασμούς.

Το ανάλγητο και εκβιαστικό δίλημμα της τρόικας: Εμείς θέλουμε να σας σώσουμε, εσείς μπορείτε;



Με αυτό το δίλημμα σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν οι "μεγαλογιατροί" της οικονομίας την Ελλάδα, παραβλέποντας στο να αναφερθούν ότι διεξάγεται ένα τεράστιο πείραμα υποδούλωσης στην χώρα που εμπνεύσθηκε την ελευθερία...

  • Με δραματικό μήνυμα φτάνουν στην Ελλάδα Βαν Ρομπέι και Τρισέ
  • Οι διαψεύσεις για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και τα παιχνίδια του Spiegel
  • Τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο από ΕΕ στην Ελλάδα και Δευτέρα φτάνει η τροίκα
  • Εκτιμήσεις για ανάγκη μέτρων πάνω από 4 δισ. για να κλείσει η τρύπα του ελλείμματος