Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;



Διαβάστε 25 από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του Συντάγματος της Ελλάδας. Υπάρχουν και πολλά άλλα γι’ αυτό όσοι δεν το έχουν διαβάσει ακόμη, νομίζω πως είναι καιρός να το κάνουν. Κρίνετε μόνοι σας αν θα επιτρέψετε να σας στερούν κάποιοι άνθρωποι τα δικαιώματά σας και αποφασίστε αν θα μείνετε με σταυρωμένα χέρια ή… θα θυμώσετε.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΗ !


Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα χτες στις 16.00 το απόγευμα όταν το πλήρωμα τουρκικού αλιευτικού έριξε φωτοβολίδες κινδύνου, κατά ελληνικής μηχανότρατας στην οποία επέβαινε ένας Έλληνας ψαράς και τέσσερεις Αιγύπτιοι αλιεργάτες.
Μόλις το ελληνικό σκάφος δέχτηκε επίθεση ενημέρωσε το λιμενικό το οποίο έστειλε πλωτό περιπολικό σκάφος !στο σημείο του συμβάντος το οποίο τοποθετείται σε θαλάσσια περιοχή 3,8 ναυτικά μίλια βόρεια από το Αγαθονήσι.
Αμέσως μετά το ελληνικό σκάφος κατέφτασε στην περιοχή και το πλωτό της τουρκικής Ακτοφυλακής. Μετά από λίγη ώρα τα σκάφη απεσύρθησαν από την περιοχή χωρίς να δοθεί συνέχεια.  Σύμφωνα με το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού, τα δύο τουρκικά σκάφη ήταν εντός τουρκικών υδάτων.
Ο κυβερνήτης της ελληνικής μηχανότρατας επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτμου για να γίνει αυτοψία από λιμενικούς και για να καταθέσει για το συμβάν.  

Anadolu: “Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποσχέθηκε στον τούρκο υπουργό Εξωτερικών να φτιάξει τζαμί και νεκροταφείο για τους Μουσουλμάνους”


Σύμφωνα με το ειδησειογραφικό πρακτορείο “Anadolu” ο Νταβούτογλου δήλωσε γοητευμένος από τη Θεσσαλονίκη και δεν παρέλειψε να τονίσει πως απο δω και πέρα όταν θα ταξιδεύει στο εξωτερικό, δεν θα πάψει να τη κολακεύει και θα τη διαφημίζει. Ο τούρκος ΥΠΕΞ επισκέφτηκε και το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του ιστορικού κτίσματος, που έζησε ο Κεμάλ Ατατούρκ ενώ υπέγραψε και στο βιβλίο των επισκεπτών. Συνάντηση είχε και με το Γιάννη Μπουτάρη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

«Χρυσές δουλειές» για την τουρκική αμυντική εταιρεία ASELSAN στον Περσικό Κόλπο


Του Δημήτρη Μπεκιάρη - Τον Νοέμβριο του 2010 τα όπλα τα οποία είχαν βρεθεί στις αποσκευές των ανδρών ασφαλείας του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, τον είχαν αναγκάσει να υποστεί ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι με αποτέλεσμα η Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να βρεθούν ένα βήμα πριν από διπλωματικό επεισόδιο. Σήμερα, τα αμυντικά συστήματα φέρνουν πιο κοντά την Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αφού η μεγάλη τουρκική αμυντική εταιρεία ASELSAN, η οποία μάλιστα θεωρείται η κινητήρια δύναμη για τον αμυντικό τομέα στην Τουρκία, καθίσταται σταθερά ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές των χωρών του Περσικού Κόλπου.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - «Αλβανικοί τόποι» η Θεσπρωτία κατά το αλβανικό κανάλι Top Channel


Και ενώ στην Ελλάδα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί επιπλήττουν τους δημοσιογράφους όταν αναφέρουν την Βόρειο Ήπειρο, στην Αλβανία σωβινισμός, η διαστρέβλωση της αλήθειας και η «βάφτιση» των Αλβανών μεταναστών και λαθρομεταναστών που ζούν στην Ελλάδα ως αλβανική μειονότητα, φαίνεται να αποτελεί το αγαπημένο θέμα μερίδας δημοσιογράφων. Πιο συγκεκριμένα στην τηλεοπτική εκπομπή Sqip που παρουσιάστηκε στις 7 Μαρτίου 2011 από το αλβανικό κανάλι Τop Channel, παρουσιάστηκε το αγαπημένο θέμα των Αλβανών εθνικιστών το οποίο φαίνεται να μην ενοχλεί την αλβανική κυβέρνηση. Πρόκειται για το ζήτημα των «αλβανικώνεδαφών» της Τσαμουριάς δηλαδή των περιοχών του ελληνικού Νομού Θεσπρωτίας.

Ηλεκτρονικές "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο από την Google


Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα; Τι θα γίνει με τις καταθέσεις;


Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα;
Πρακτικά, η χώρα ήδη έχει χρεοκοπήσει από τη στιγμή που δήλωσε αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεών της και εισήλθε κατάσταση έκτακτου δανεισμού της από άλλους φορείς (Ε.Ε. - ΔΝΤ) και αποδέχθηκε την εφαρμογή του Μνημονίου.
Νομικά, η χώρα δεν έχει χρεοκοπήσει, αφού έχει κατορθώσει να αποπληρώνει κανονικά τα...

δάνειά της. Κατά τους τελευταίους μήνες, το ερώτημα της "χρεοκοπίας" της χώρας έχει μετεξελιχθεί στο εάν θα υπάρξει αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους.

Γιατί οι "σκοτεινές δυνάμεις" έφεραν στην εξουσία τον Γιώργο


Μια από τις πιο αγαπημένες μου ενασχολήσεις στον ελεύθερο χρόνο είναι να μελετώ διαφορές «θεωρίες συνωμοσίας» για τα τεκταινόμενα. Αυτό που ξεχωρίζει σε όλες τις συνωμοσιολογικές θεωρίες είναι ο «φαιοκόκκινος» χαρακτήρας τους. Όλες δηλαδή αναμειγνύουν θεματικές που προέρχονται τόσο από την αριστερά όσο και από την δεξιά. Από την αριστερά δανείζονται κυρίως τον αντιαμερικανισμό-σε όλες αυτές τις θεωρίες ο Μεγάλος Σατανάς είναι η Αμερική (ανεξαρτήτως προέδρου).Από την δεξιά πάλι δανείζονται τον εθνικισμό-ιδιατερα την αντίληψη ότι η Ελλάδα κινδυνεύει και ότι ο διαμελισμός της είναι θέμα ωρών.

Εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές με λίστα στις 17 Απριλίου!


Τις εισηγήσεις να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, εμφανίζεται έτοιμος να υιοθετήσει ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές. Μάλιστα σκέφτεται, να προχωρήσει και σε αλλαγή του σχετικού νόμου, ώστε οι εκλογές να γίνουν με λίστα, προκειμένου να μην κατηγορηθεί ότι σύρει τη χώρα σε μια ευρωβόρα διαδικασία, τη στιγμή κατά την οποία η οικονομική κατάσταση είναι τραγική.

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΙΣΧΥΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ TASK FORCE ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;



Πανίσχυρη αμερικανική δύναμη ναυτικού και πεζοναυτών κινείται πάσει δυνάμει προς την Ιαπωνία για να ενισχύσει την άμυνά της πληγείσας χώρας..
Τίθεται το μεγάλο ερώτημα που μας δικαιώνει:
Θεωρεί ο Ομπάμα ότι η Ιαπωνία δέχτηκε επίθεση;
Η αμερικανική task force, περιλαμβάνει το αεροπλανογόρο USS RONALD REAGEN, το ελικοπτεροφόρο USS ESSEX, το.....

αποβατικό ελικοπτεροφόρο USS TORTUGA, το σκάφος διοίκησης και ελέγχου USS BLUE RIDGE και μία ακόμη πλειάδα σκαφών.
Η δύναμη αυτή μπορεί από μόνη της να διεξάγει ένα μικρό πόλεμο.
Ποιός είναι ο εχθρός;
Στον Πούτιν πουτινιές και τσαμπουκάδες δεν περνάνε.

Nέο Ντοκουμέντο-σοκ: Η στιγμή του μακελειού στου Ρέντη (βίντεο)



 

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στην περιοχή του Ρέντη με δυο νεκρούς αστυνομικούς και δυο τραυματίες ήλθε στη δημοσιότητα.
Το δελτίο ειδήσεων του Alter μετέδωσε ντοκουμέντο με την επικοινωνία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ με το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ και την έκκληση των αστυνομικών για ασθενοφόρα.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Γίνε μετανάστης να σωθείς...





Αγαπητέ συμπατριώτη. Το μήνυμα που έστειλε η κυβέρνηση με την υπόθεση της Υπατίας είναι ξεκάθαρο και δεν χωρεί αμφισβήτηση: «Γίνε μετανάστης για να σωθείς»! Οι παράνομοι μετανάστες μπορούν με μία απεργία πείνας να απαιτούν και να......

Μήπως ο Παπανδρέου μας προετοιμάζει για κάτι;


Μετά το πιστόλι στο τραπέζι, που περισσότερο εξόργισε τους ευρωπαίους παρά τους φόβισε, ο κ. Παπανδρέου, φέρεται να είπε στο προχθεσινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο ότι θα ασκήσει βέτο στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις 25-3-2011, αν δεν δεχτεί η....
ΕΕ (διάβαζε Γερμανία) μια λύση πακέτο, η οποία θα περιλαμβάνει κάποιους στόχους τους οποίους θέτει ο κ. Παπανδρέου.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι αυτό το έκανε για να τρομάξουν οι ευρωπαίοι, περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση το έκανε, στοχεύοντας κυρίως την εκλογική του πελατεία.

Άσχετα όμως με το γεγονός ότι οι στόχοι που βάζει ο κ. Παπανδρέου, πολύ λίγο θα ωφελήσουν τον ελληνικό λαό, ενδεχομένως και να τον ζημιώσουν (ευρωομόλογο ή νέος δανεισμός για επαναναγορά ομολόγων, δηλαδή νέος δανεισμός για εξόφληση των τοκογλύφων κ.λ.π.), το θέμα αυτό του βέτο και άλλα παρόμοια τεχνάσματα εντυπωσιασμού και ενθουσιασμού, μάλλον προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι.

Αυτό το κάτι θα το διαπιστώσουμε γρήγορα.

Εδώ είμαστε να το θυμηθούμε.

Πάγκαλος:Να τιμωρηθούν όσοι αρνούνται τους νόμους.


Τα λαμόγια, οι ομοτράπεζοί σου; Δεν μας λες τίποτα γι αυτούς, λαλίστατε αντιπρόεδρε.
Να τιμωρηθούν όσοι αρνούνται τους νόμους του κράτους, όπως π.χ. όσοι επιτίθενται σε πολιτικούς ή δεν πληρώνουν εισιτήρια, ζήτησε χθες στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι δημοκρατία. Δε μπορεί να μην τιμωρούνται. Δε μπορεί στη .....

χώρα να υπάρχει γενική ατιμωρησία», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που εξαπέλυσε, επίσης, σφοδρή επίθεση στην Αριστερά και πρωτίστως στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δε σεβάστηκαν ποτέ και δεν αποδέχτηκαν ποτέ την κοινοβουλευτική δημοκρατία», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αυστραλιανή εφημερίδα καταγγέλει την "προετοιμασία" νέου προέδρου των ΗΠΑ


Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης "The Australian" στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας!

Το δημοσίευμα μιλαει για κάποιον νεαρό, γύρω στα 32, ο οποίος προετοιμάζεται απο την... μυστική λέσχη Bilderberg ως ο... επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Εγώ ΠΑΛΙ συνελήφθην "αδιάβαστος", το ....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ




Οι λαθρομετανάστες το έκαναν. Βγήκαν αποφασισμένοι, σιτιζόμενοι και στηριζόμενοι από τους "αλληλέγγυους" "αριστερούς" φίλους τους και κατόρθωσαν να κερδίσουν αυτό που δεν δικαιούντο. Και μαζί με αυτό που δεν δικαιούντο, όρισαν και το χρόνο παραμονής στην Ελλάδα που απαιτείται για να νομιμοποιηθεί ένας λαθρομετανάστης σε οκτώ χρόνια αντί για δώδεκα που ήταν μέχρι τώρα. Τι μεγάλη νίκη κατα...
των Ελληνικών θεσμών!

Ποιες είναι οι πιθανότητες να ταυτίζονται οι μεγάλες αποφάσεις με της σημαντικές Εθνικές εορτές


Και να μην θέλω να το παρατηρήσω για να αποφύγω να με πουν άρρωστο συνωμοσιολογο δεν μπορώ. Αν θυμάμαι καλά η πρώτη μεγάλη απόφαση που όλοι η πατρίδα είχε άγχος για το μνημόνιο ήταν στις 28/10/2010 που ως γνωστόν σηματοδοτεί μια από τις δυο μεγάλες εθνικές εορτές μας. Τώρα ξανά έχουμε μια μεγάλη απόφαση , την επόμενη μεγάλη απόφαση και την αναμένουμε στις 25/03/2011. 

Η Πραγματική Εθνική Προδοσία



Η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών συνέπεσε με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s. Η χρονική ταύτιση των δυο γεγονότων ήρθε να υπενθυμίσει μια ακόμη παράμετρο της άσχημης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία, που αφορά την επιδείνωση της ελληνικής θέσης σε ό, τι αφορά τον συσχετισμό δυνάμεων με την Τουρκία.

Η Μέρκελ δεν αποκλείει πτώχευση της Ελλάδας...!!!



Σε συνέντευξη της η Μέρκελ στην Bild de σήμερα αναλύει όλες τις απόψεις της για την Ελληνική κρίση.

Αφού στην αρχή τονίζει ότι:

«Δεν αρκούν τρία χρόνια για να διορθώσει η Ελλάδα τα δημοσιονομικά της. Με το να επιμένει κανείς να αποκαταστήσει η χώρα τη δημοσιονομική της ισορροπία εντός τριών ετών, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει νέες αναταράξεις και προβλήματα»

Τουρκία: "Συλλάβαμε Έλληνες κατασκόπους" (φωτό)

Τις φωτογραφίες του ζευγαριού που υποτίθεται ότι ήταν μέλη κυκλώματος κατασκόπως υπέρ της Ελλάδας,δημοσιεύουν οι Τούρκοι. Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης Νταβούτογλου στη Θράκη, κάποιοι στην Άγκυρα, βγάζουν αυτό το θέμα.

Μέρκελ...«Δώστε Ελληνική γη για να σας επιμηκύνουμε το χρέος»...




http://img.protothema.gr/1473E32CA824B359ECA0336F0A559EC0.jpgΠιο κυνική παρά ποτέ η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, καλεί την χώρα μας να πουλήσει γη προκειμένου να πετύχει μείωση επιτοκίων του χρέους από την τρόικα.

Αντώνης Σαμαράς: Έτσι θα βγάλω την Ελλάδα από την κρίση!


Τιποτα ουσιαστικό.. αέρας κοπανιστός ο αντωνάκης παλι...
Διαβάστε ολόκληρη την βαρυσήμαντη ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση της ΕΑΣΕ, ΄το βήμα του ηγέτη’. Μια ομιλία που πρέπει να μάθουν απέξω οι βουλευτές που βγαίνουν στα κανάλια και στα ραδιόφωνα

Επιτέλους Ελληνικά (τέρμα στην…ξενομανία)




Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
    Το παρακάτω κείμενο μου το προώθησε ο φίλος Νίκος Σκουλάς, ως αντιπρόεδρος του συγκεκριμένου ελληνικού καταναλωτικού κινήματος που μας αφορά όλους και το οποίο προσυπογράφω με χαρά ελπίζοντας ότι θα αντιληφθούμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ότι η Ξενομανία είναι παντελώς άσχετη με την φιλοξενία και, επί πλέον…κοστίζει ακριβά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία…

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ....,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ..!!! (ενω εμείς λιαζόμαστε).


Αυτο πού γίνεται τις τελευταίες μέρες και που τα ΜΜΕ αποκρύπτουν μάλλον λυσσαλέα, είναι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ.... Αποστασία βουλευτων, κατάληψη του Κυβερνείου απο τον λαό, επαναλαμαβανόμενες διαδηλώσεις, σθεναρη αντίσταση, και γενικός ξεσηκωμός για τα αντιλαικά και αντεργατικά μέτρα πού προσπαθεί να περάσει η τοπική κυβέρνηση... ,Και σαν να μην εφθαναν όλα αυτά, για πρωτη φορά στην.....

ιστορία των ΗΠΑ, οι δυνάμεις καταστολής, η αστυνομία ενω εστάλη να εκκενώσει το κυβερνείο μετα από πολυήμερη κατάληψη...περασε με το μέρος του λαού...των διαδηλωτών...των ξεσηκωμένων.!! Αστυνομία και λαός έγιναν ένα....Οι ραγδαίες και σαρωτικές εξελίξεις αναμένεται να εξαπλωθούν στις υπόλοιπες ΗΠΑ.

Ποιός το περίμενε πως ακόμη και οι "αδιάφοροι", "αναίσθητοι", και "απαθείς", αμερικανοί, θα έφθαναν να να μας δίνουν μαθήματα αντίστασης, αγώνα , και πάλης. Οσο για μας, δεν είμαστε πλέον για γέλια, αλλά για κλάμματα.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ - ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ - ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ!



Ριζικές ανατροπές από το υπουργείο ΑΛΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Παιδείας ΟΙ 4 ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ Το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας για το «Νέο Λύκειο» φέρνει τέσσερις ριζικές ανατροπές: 1. Καθιερώνεται για πρώτη φορά η Εργασία (αντίστοιχη της Πτυχιακής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση), που θα βαθμολογείται από ειδική επιτροπή και θα βαρύνει στην εισαγωγή του υποψηφίου σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. 2. Δημιουργείται από την Α' μέχρι και τη Γ' Τάξη ο ατομικός φάκελος του μαθητή, που θα παρακολουθεί τη... βαθμολογική εξέλιξή του. 3. Δημιουργούνται 4, απολύτως εξειδικευμένες σε επιστημονικό αντικείμενο, κατευθύνσεις σπουδών στη Γ' Λυκείου και λιγοστεύουν δραματικά τα περιττά μαθήματα. 4. Αυξάνονται οι ώρες διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας - Λογοτεχνίας, των Αρχαίων και των Μαθηματικών, αλλάζουν περιεχόμενο η Ιστορία και τα Θρησκευτικά και συνεχίζουν να ανήκουν στον βασικό κορμό των μαθημάτων.

ΛΥΣΗ - ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ



Την πάγια θέση της Τουρκίας για συνολική διευθέτηση των ζητημάτων στο Αιγαίο, δηλαδή πέραν της υφαλοκρηπίδας (όπως είναι η ελληνική θέση), των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου επανέλαβε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλουσε δηλώσεις του την Τρίτη στο Mega...

Δωρεά 200.000 του εφοπλιστή Πατέρα στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ για να επισκευάσουν τις μοτοσικλέτες τους!


 

Επιταγή ύψους 200 χιλιάδων ευρώ για την επισκευή των μοτοσικλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, θα παραδώσει την Παρασκευή ο εφοπλιστής, Νικόλας Πατέρας, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, και τον αρχηγό της αστυνομίας, Ελευθέριο Οικονόμου.
Την απόφασή του για τη δωρεά των 200.000 ευρώ γνωστοποίησε ο κ. Πατέρας με επιστολή που έστειλε στον κ. Παπουτσή και αποφασίστηκε να παραδώσει την επιταγή τη Παρασκευή, 11 Μαρτίου. Μετά την τελετή θα γίνουν δηλώσεις και από τις δύο πλευρές

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Έλληνα ετοιμάσου να υπερασπισθείς την ζωή και την τιμή της γυναίκας σου και των παιδιών σου


Η ισλαμοαναρχική εξέγερση από ό,τι φαίνεται είναι ζήτημα ημερών. Οι πνευματικοί υιοί του Μωάμεθ και του Νετσάγιεφ είναι έτοιμοι να σπείρουν το χάος σε όλη την ελληνική επικράτεια δολοφονώντας και βιάζοντας. Όταν συμβεί αυτό ούτε οι πολιτικάντηδες, ούτε οι μεγαλοκλαρούχοι θα σώσουν εσένα και την οικογένεια σου. Η ζωή και η τιμή των αθώων υπάρξεων θα εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σου πράξεις. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είσαι έτοιμος.

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ


Μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα.


Οι "κουτοπονηριές" του "ανατολίτη Κίσσινγκερ"


Ο "υπερτιμημένος" Αχμέτ Νταβούτογλου, είχε χαρακτηριστεί από τους αμερικανούς ως ο "Κίσσινγκερ" της Τουρκίας. Αυτά πριν αρχίσουν να τον χαρακτηρίζουν "επικίνδυνο",όπως προέκυψε από τις αποκαλύψεις του Wikileaks. Λέμε "υπερτιμημένος", γιατί η εικόνα που παρουσιάζει όταν επιχειρεί να κάνει τα "άσπρο-μαύρο" στα θέματα του Αιγαίου,δεν είναι και τόσο σοβαρή .Ξεκίνησε να μας λέει από τη Κυριακή στη συνέντευξή του στη Καθημερινή ότι το Καστελόριζο ανήκει κάπου στη Μεσόγειο, πάντως όχι στην Ελλάδα. Συνέχισε με τις δηλώσεις του στο ΥΠΕΞ όπου ευτυχώς...μας καθησύχασε ,διαβεβαιώνοντάς μας ότι "το Καστελόριζο είναι ελληνικό" και τελείωσε -προς το παρόν- με τις MEGAλες, "ανατολίτικες κουτοπονηριές" που ξεστόμιζε τηλεοπτικά συνεντευξιαζόμενος.

Ο “θησαυρός” του Καστελόριζου, που θέλει να “αρπάξει” η Άγκυρα


Ενας ενεργειακός θησαυρός, άγνωστος μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό, βρίσκεται «κρυμμένος» στην υποθαλάσσια οροσειρά του Αναξίμανδρου νότια του Καστελόριζου. Πρόκειται για τους υδρίτες, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν σημαντική πηγή ενέργειας στο μέλλον του πλανήτη. Το μεγαλύτερο κοίτασμα της Μεσογείου βρίσκεται στο σημείο αυτό, προκαλώντας όπως είναι φυσικό- το παγκόσμιο ενδιαφέρον των ειδικών επιστημόνων. Τη σημασία του συγκεκριμένου κοιτάσματος ανέδειξε το πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα κατά το διάστημα 2002-2005, με σκοπό την έρευνα και τη μελέτη των υδριτών και της βιόσφαιράς του.

Νταβούτογλου: "Μα και τα Ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα πετάνε πάνω από το Αιγαίο"...



  • Ο Γ. Παπανδρέου δεν έβαλε στην θέση του τον Νταβούτογλου και θα βάλει την Μέρκελ;
Οι δηλώσεις του Αχμέτ Νταβούτογλου από την Αθήνα και η επιστροφή της… φιλοξενίας μας με αμφισβήτηση της δυνατότητας της Ελλάδας να κάνει ότι θέλει στο Καστελόριζο, ήρθε στη στιγμή που ο Γ. Παπανδρέου, διέρρεε ότι θα πάει με δυναμισμό για να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι των Ευρωπαίων. Μα αν ήθελε να το παίξει κάπου οπλαρχηγός, γιατί δε σήκωνε τη φωνή στον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών; Ο κ. Νταβούτογλου χαρακτηρίζεται τσακάλι στη διεθνή πολιτική και διπλωματία και έχει χαράξει εδώ και χρόνια τη γραμμή που ακολουθεί η Άγκυρα.
Ναι, το Καστελόριζο είναι Ελληνικό αλλά δεν βρίσκεται στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο βρίσκεται, είπε.

Διάγγελμα Παπανδρέου: Ένα τίποτε με μπόλικο καθόλου...





Μετά το πέρας των συνομιλιών του ο πρωθυπουργός της χώρας απηύθυνε διάγγελμα προς τους Έλληνες πολίτες.
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Sabaton - Coat of Arms


Sabaton - Coat of Arms [English and Greek lyrics][Full song]



Τι κρύβεται πίσω από την επίσκεψη Νταβούτογλου-Τι εννοούσε για το Καστελόριζο-Κρίση βλέπουν οι Τούρκοι


"Κρίση με την Ελλάδα για το Καστελόριζο" είναι ο τίτλος της εφημερίδας Ηürriyet που κάνει αναφορά στις δηλώσεις Νταβούτογλου που ανέφερε οτι το Καστελόριζο δεν βρίσκεται στο Αιγαίο. Με έναν πονήρο τρόπο ο τούρκος υπουργός Εξωτερεικών προσπαθεί να εξαίρεσει το μικρό αυτό ελληνικό νησί απο τις διερευνητικές επαφές που κάνουν η Ελλάδα και η Τουρκία για το καθεστώς στο Αιγαίο. Το Καστελόριζιο παίζει τόσο σημαντικό ρόλο για τη χώρα μας που επεκτείνει την Αποκλειστική Οικονομική Ζωνη στη Μεσόγειο και την ενώνειθ με αυτή της Κύπρου. Οι γείτονες μας, παρα τους διεθνής κανονισμούς, δεν θέλουν να αποδεχθούν οτι το Καστελόριζο διαθέτει υφαλοκρηπίδα και οτι πρέπει να περιληφθεί για τον καθορισμό της ΑΟΖ.

Τα 'μαθες τα νέα Γιώργο; Οι γερμανοί είναι προ των πυλών



Οι ελληνικές κυβερνήσεις εγκλημάτησαν σε βάρος της χώρας, όμως αυτή την ώρα έχει ξεκινήσει ένας ωμός εκβιασμός του Βερολίνου προς την Ελλάδα. Η υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody’s, αλλά και η απαίτηση της τρόικα να πουλήσουν οι ελληνικές τράπεζες τα υποκαταστήματα τους στις βαλκανικές χώρες, δείχνουν ότι το Βερολίνο, έχει αποφασίσει να μετατρέψει τον ευρωπαϊκό Νότο σε μια φτηνή ενδοχώρα. Το αντίτιμο που ζητάει η Μέρκελ για την επιμήκυνση, είναι η πλήρης οικονομική υποταγή της Ελλάδας. Μετά, η επέλαση στα …
Βαλκάνια θα έχει ολοκληρωθεί.

Πετρέλαιο και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή



Από τις αρχές Φεβρουαρίου, πέντε σημαντικά γεγονότα, που σχετίζονται άμεσα με την αστάθεια στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική, ώθησαν ανοδικά την τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές:

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ - ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΥΜΑ;


1320826Ο ιός της «Αραβικής επανάστασης» φαίνεται ότι εξαπλώνεται στην Ευρώπη.
Μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκαν στην Κροατία. Έλαβαν χώρα σφοδρότατες συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία. Τα γεγονότα αυτά, θεωρείται συνδέονται άμεσα με την έκβαση του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία πριν από 15-20 χρόνια, αφού ακούστηκαν ανάλογα συνθήματα.
Συλλαλητήριο με...

Η Λιστα που Μαζι τα φαγανε στον 9,84 . Μισθοι και ονόματα


Δείτε την αναλυτική λίστα με την μισθοδοσία στον 9,84 .. Διασημοι μεγαλοδημοσιογραφοι, κονομαγανε τα λεφτα του κοσμακη σε ενα σταθμο που με εσοδα 400 χιλιαδες το μηνα, είχε 9,5 εκατομμύρια ευρώ μισθοδοσια!! Επιχορήγηση απτο κρατος ? 15 εκατομμυρια ! Επιχορηση απο τον δημο αθηνας? 5 Εκατομμυρια . Ποιοι τα πληρωνουν ? ΕΜΕΙΣ!

Λιβύη: Η Ρωσία δε θέλει ξένη παρέμβαση, το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται...Διεθνή συνωμοσία "βλέπει" η Λιβύη


 
Αντίθετη είναι η Ρωσία με οιαδήποτε ξένη στρατιωτική παρέμβαση στη Λιβύη, σύμφωνα με μία σημερινή δήλωση του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέϊ Λαβρόφ.
  

Οταν διαδήλωνε ο Γιώργος