Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις-σοκ από Μπεγλίτη: Τον Ιούνιο έρχονται νέα μέτρα και τα ειδικά μισθολογία (βίντεο)


Οποιος κι αν είναι στην κυβέρνηση τον Ιούνιο θα αναγκαστεί να λάβει νέα μέτρα, δήλωσε σήμερα ο Π. Μπεγλίτης. Δεν έχουμε επιχειρήματα, είπε ο ίδιος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Άλλα λέει ο Αβραμόπουλος κι άλλα ο Ρέππας για τις απολύσεις στις ΕΔ!


Θα λέγαμε ότι πρόκειται για φαρσοκωμωδία.Κρίνονται όμως ζωές ανθρώπων και οικογενειών,γι΄ αυτό μόνο ως τραγωδία μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε.

«Το λάβαρο της επανάστασης» σήκωσαν στο ΠΑΣΟΚ

Δύσκολα, πολύ δύσκολα θα περάσει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου την οδηγία να ψηφίσουν στη Βουλή τα μέτρα του νέου μνημονίου, που επιβάλλει η τρόικα για το δάνειο-μαμούθ των 86 δισ. και το PSI.

«Το λάβαρο της επανάστασης» σήκωσαν στο ΠΑΣΟΚ
Και ενώ ΛΑΟΣ και ΝΔ θα πάνε συντεταγμένα στη Βουλή για να στηρίξουν το τελικό ΝΑΙ Σαμαρά και Καρατζαφέρη της συμφωνίας με την τρόικα, μέσα στο ΠΑΣΟΚ για την ώρα επικρατεί ένα απίστευτο "μπάχαλο", καθώς ο Παπανδρέου δεν έχει πλέον καμιά ισχύ και επιρροή μέσα στο Κίνημα.
Με "αρχιεπαναστάτες" τους Παπουτσή, Καστανίδη και Κατσέλη στην άρνηση του ΠΑΣΟΚ να δεχθεί τις εντολές της τρόικας, επεκτείνεται η ομαδοποίηση των βουλευτών του κόμματος σε βενιζελικούς (αυτοί θα ψηφίσουν τα μέτρα), σε παπανδρεϊκούς (όπου επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ για αποδοχή ή άρνηση των μέτρων) και σε άλλες δυνάμεις (π.χ. υποστηρικτές Καστανίδη που έχουν σηκώσει το λάβαρο κατά της τρόικας).

ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Αμερικάνοι "προειδοποιούν" για επεισόδια στην Αθήνα!


Σιγά μη δεν το έκαναν! Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες στη δουλειά τους, δρούν με χειρουργική ακρίβεια και ξέρουν να σπέρνουν τον πανικό και τον αποπροσανατολισμό όπου και όποτε θέλουν!

Η Ελλάδα του καναπέ


Ανεκδοτο...

ΣΟΚ! Αυτό συμφώνησαν: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Η σοκαριστική πρόταση της Μέρκελ σημαίνει πολύ απλά πως πλέον μπορεί να μην έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις αλλά το χρέος μας θα το καταβάλλουμε κανονικότατα στην τρόικα.

ΤΟ VIDEO ΤΩΝ ''ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ'' ΣΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ρωσική δύναμη της “Αποκάλυψης” με SS-N-30 Bulava σε Α.Μεσόγειο, Kύθηρα, Κύπρο

Μια τεράστια πυρηνική ναυτική δύναμη, η οποία πλέον θα φτάνει μέχρι τις ελληνικές ακτές, ξεκίνησε να στήνει η Ρωσία, με πρόγραμμα μαζικών ναυπηγήσεων υποβρυχίων βαλλιστικών πυρηνικών βλημάτων (SLBM), αλλά και επιθετικών υποβρυχίων συμβατικής πρόωσης. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι η αλλαγή επιχειρησιακού δόγματος του ρωσικού Ναυτικού που επιστρέφει στα πρότυπα της σοβιετικής αυτοκρατορίας, με παρουσία σε όλο τον πλανήτη, αλλά αυτή την φορά με τα λάβαρα της Ορθοδοξίας και τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα να αντικαθιστά το σφυροδρέπανο στην σημαία του.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


440.000 ευρώ για… μικρογεύματα των πολιτικών!!!




Προκλητικό διαγωνισμό πέραν πάσης φαντασίας προκήρυξε η Πολεμική Αεροπορία. Ναι, η Πολεμική Αεροπορία, της οποίας ο Γενικός Αρχηγός πρόσφατα δήλωσε πως η άμυνα της χώρας καταρρέει, αφού δεν μπορούν να ικανοποιηθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες που μπορούν να εξασφαλίσουν την Ελληνική επικράτεια έναντι οιασδήποτε απειλής.

Δεν μπορώ πια να σωπαίνω ... ντρέπομα.




Ντρέπομαι γιατί τήν πατρίδα μου τήν κυβερνοῦν, ἐδῶ καί δεκαετίες, τά γνωστά «τζάκια», τά ὁποῖα ἐναλλάσσονται στήν ἐξουσία. Καραμανλῆδες- Μητσοτάκηδες-Παπανδρέϊδες!; Γιατί; Τί συμβαίνει;

Ντρέπομαι γιά τήν κατάντια τοῦ πολιτικοῦ μας συστήματος, γιατί ἀπέκρυψε, καί συνεχίζει νά ἀποκρύπτει τήν ἀλήθεια ἀπό τόν λαό μας. Ἡ δικτατορία στήν πληροφόρηση συνιστᾶ ἔγκλημα κατά τῆς Δημοκρατίας καί τοῦ λαοῦ μας. Ὅλα γίνονται στό ἡμίφως ἤ στό σκοτάδι. Ὅλοι τους συνειδητά ἔφεραν τήν Πατρίδα σέ τέτοιο χάλι. Ναί, συνειδητά!

Βρισκόμαστε στο κατώφλι του Γ' Παγκόσμιου Πολέμου.



Στο κατώφλι ενός παγκοσμίου πολέμου;

  • Μ. Chossudovsky: "O πόλεμος στο Ιράν προσχεδιάστηκε έτσι ώστε να μας οδηγήσει στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο"

RT News

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο δορυφορικό κανάλι Russia Today, ο Michel Chossudovsky, καθηγητής οικονομικών, διευθυντής του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (Centre for Research on Globalization) και αρχισυντάκτης του καναδικού ειδησεογραφικού ιστολογίου Global Research, δήλωσε ότι η συνεχής συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στον Περσικό Κόλπο και οι οικονομικές κυρώσεις που συνεχώς επιβάλλονται στο Ιράν είναι προσχεδιασμένες, και έχουν ως στόχο την έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου, ο οποίος θα εξαπλωθεί από την Μεσόγειο μέχρι την Κίνα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ανθρωπότητα.

Δείτε με ποιο τρόπο οι εθνοκτόνοι νόμοι μας αφαιρούν δουλειές από Ελληνίδες και τις δίνουν σε αλλοδαπές από τρίτες χώρες.

Στην εποχή που διανύουμε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά περνούν μεγάλη κρίση. Συνεπώς η εργασία για τη σύζυγο - μητέρα είναι όχι μόνο επιθυμητή αλλά απαραίτητη για τη στήριξη των οικονομικών της οικογένειας. Όταν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια η μοναδική λύση τις περισσότερες φορές είναι ο κρατικός ή δημοτικός παιδικός σταθμός που έχει σωστές υποδομές, εξειδικευμένο προσωπικό και η οικογένεια είναι σίγουρη ότι το παιδί της θα είναι ασφαλές και θα σιτίζεται σωστά. Η φύλαξη σε αυτούς τους χώρους είναι είτε εντελώς δωρεάν είτε κοστίζει λίγο (στους δημοτικούς σταθμούς) και αυτό είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την οικογένεια.
Με εντυπωσίασε η περίπτωση μιας γνωστής οικογένειας που.....

7 Φεβρουαρίου – ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – Όλοι στους δρόμους

Η πατρίδα ξεπουλιέται, ο λαός υποδουλώνεται. Και πώς απαντούν τα συνδικάτα;
Με μια Εικοσιτετράωρη Γενική Απεργία αύριο, Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012.
Καλούν σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα στις 11:00 το πρωί.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οι εργατοπατέρες. Ακόμα και τώρα, αυτή την ύστατη στιγμή, προδίδουν το λαό και...
την πατρίδα!

ACTA - greek subtitles


Οι ΗΠΑ εκτόξευσαν τον μεγαλύτερο δορυφόρο του κόσμου με "χορηγό" τον "μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος"

Με έναν γιγάντιο κοριό οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνατότητες των μυστικών τους υπηρεσιών. Ο πύραυλος Delta-4 μετέφερε, την Κυριακή το βράδυ, στο διάστημα, τον κατασκοπευτικό δορυφόρο "NROL-32" (Παρατηρήστε το λογότυπο της αποστολής ... και στο τέλος έχουμε περισσότερα).

Βρήκαν και νέο τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου οι Ισραηλινοί

Η εταιρία Delek Energy, εταίρος της αμερικανικής Noble Energy στις γεωτρήσεις που πραγματοποιούνται στο μέσον της θάλασσας, εκτίμησε τον Αύγουστο πως το πεδίο "Τανίν 1" ενδέχεται να κρύβει 34 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου.




ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ

Σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του, είχε, στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, ο πρόεδρος της ΝΔ Μπέν Χιράμ, συνοψίζοντας τα αποτελέσματα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμἰο.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του κόμματος, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος