Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Απόρρητο έγγραφο για το Project "Blue Beam" !!!Τα συνομωσιολογικά σενάρια βρήκαν την απάντησή τους.


To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "Κάστας των Ισχυρών".

ΟΛΑ είναι ένα ψέμα - Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσουν όλοι

Πόση αλήθεια αντέχετε; Έχετε ποτέ σκεφτεί την σημασία της έννοιας "παραδοχές" στην ζωή σας; Τι είναι οι παραδοχές αυτές;
Σε αυτά τα ερωτήματα, με στοιχεία, θα απαντήσουμε σε αυτήν την ανάρτηση. Θα διαπιστώσετε σε απλά βήματα ότι όχι μόνο είμαστε μέρος μιας ασύλληπτης βουβής απάτης, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και αδύναμοι να αντιμετωπίσουμε την βαρβαρότητα της.
Ως πολίτες, είμαστε συμφιλιωμένοι με την ιδέα ότι το οικονομικό μας σύστημα πρέπει να λειτουργεί "έτσι". Όπου "έτσι" σημαίνει, ότι τα κράτη θα δανείζονται αντί να δανείζουν. Ότι το χρήμα θα το διακινούν οι ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες και ότι τις αποφάσεις θα τις λαμβάνουν κάποιοι αόρατοι, ολίγοι και πανίσχυροι, σε κλειστά δωμάτια μακριά από αδιάκριτα ώτα και βλέματα. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε απροστάτευτοι.
Ας δούμε τι έχει γίνει στην Ελλάδα, εν συντομία:

Η μεγάλη απάτη Παπακωνσταντίνου για το χρέος.


Όσο η χώρα βυθίζεται  στο σκοτάδι, τόσο αποκαλύπτεται  το μέγεθος της πολιτικής απάτης που διέπραξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε βάρος των συναδέλφων του και, βεβαίως, της ελληνικής κοινωνίας,
προκειμένου να περάσουν τα οδυνηρά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου.

Μαχαίρι έως και 50% στους μισθούς του δημοσίου.


Δικαστικοί, στρατιωτικοί αλλά και εργαζόμενοι σε υπουργεία και ΟΤΑ θα νιώσουν τις νέες περικοπές στα εισοδήματά τους. Μειώσεις έως και 50% στο κίνητρο απόδοσης, το επίδομα ταχύτερης διεκπεραίωσης, το επίδομα ειδικής απασχόλησης και σε σειρά άλλων ειδικών επιδομάτων

Όταν ο Παπανδρέου έλεγε όχι στη βοήθεια του Πούτιν και προτίμησε τους αναποφάσιστους Ευρωπαίους ηγέτες


Για την βοήθεια που μας προσέφερε ο Πούτιν, αλλά δε του άρεσε του Γιωργάκη και κατέφυγε στο ΔΝΤ, και τους…αναποφάσιστους Ευρωπαίους ηγέτες έκανε λόγο ο Γ.Παπαγιάννης στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Extra3. Μάλιστα η πλάκα είναι ότι η 20λεπτη συνάντηση, που είχε γίνει αναλώθηκε σε αναλύσεις του Γ.Α.Παπανδρέου, σχετικά με οικολογικά προβλήματα πράγμα που εξόργισε τον Πούτιν που έδινε 25 δισ ευρώ ως βοήθεια. Λέτε να μην έγινε για αυτο το λόγο ο αγωγός Μπουρκάς- Αλεξανδρούπολη.

Μεγάλες οι παραλήψεις του τουρκικού στρατού στην επίθεση που δέχθηκε στο Ντιγιαρμπακίρ


Στην Άγκυρα προσπαθούν να βρουν τα λάθη και τις παραλήψεις, της ενέδρας που έπεσαν οι δυνάμεις τους, στην Νοτιοανατολική Τουρκία, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Πέμπτης να σκοτωθούν 13 τούρκοι στρατιώτες. Η πρώτη έκθεση που έφτασε από το Ντιγιαρμπακίρ, όπου συνέβη η επίθεση του PKK αναφέρει σημαντικές παραλήψεις που οδήγησαν στο θάνατο τους στρατιώτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Radikal η έκθεση αναφέρει πως «οι στρατιώτες περπάτησαν με 40 κιλά εξοπλισμό επί 3 ημέρες κάτω από 43 βαθμούς Κελσίου» και αναφέρει πως όλη η ομάδα των 200 ατόμων που περιπολούσε ήταν στα όρια της εξάντλησης.

Η χαρτογράφηση της παγκόσμιας συνωμοσίας. Μια προσέγγιση του παγκόσμιου επιτελείου...



Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις. Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο , δηλαδή στο αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.


Η βοήθεια της Αμερικής στην απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 με την υπογραφή του γ.γ. του NATO Joseph Lune


Μemo του Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ J. Luns (12-7-1974) προς τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ"... από την επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών κ.Cisco στην Συμμαχία, κατέδειξε την απόφαση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ να τελειώσουν με το Κυπριακό πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Cisco να βοηθήσουμε τις Τουρκικές Δυνάμεις κατά την διάρκεια της απόβασης, όπως επίσης και στην βίαιη ανατροπή του Μακαρίου. Josheph Lune" - Χρειάζεται άλλη απόδειξη ή σχόλια;

Η θολοκουλτούρα στηρίζει και ξεπερνά την προπαγάνδα του Τουρκικού Προξενείου



Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου με ελληνοπρεπή μεν αλλά δίγλωσση ονομασία το μεταφρασμένο στα ελληνικά άρθρο της "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης", "Azınlığın Hedef Alınması" (σε "ελεύθερη" υποθέτουμε μετάφραση "Η Στόχευση της Μειονότητας").
Επειδή σε αυτήν την ιστοσελίδα είχαμε διαβάσει παλαιότερα και μερικά ενδιαφέροντα κείμενα , μας έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι επέλεξε συτές ειδικά τις δύσκολες ώρες για την Ελλάδα να φιλοξενήσει ένα άρθρο το οποίο εκφράζει με γνήσιο μάλιστα τρόπο τον Τούρκικο εθνικισμό όπως αυτός εκπορεύεται απο τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και το πασίγνωστο για τις δραστηριότητές του Τουρκικό Προξενείο στην Ελληνική (προς το παρόν) Κομοτηνή.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ…. ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ




Η Λιάνα Κανέλλη, έβγαλε στην δημοσιότητα και παρέδωσε στην Βουλή μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον κατάλογο, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά
στον επικεφαλής της...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ!!!!!




Δεν είναι το ΤΤ η μόνη Ελληνική τράπεζα που κερδοσκόπησε με το Δημόσιο Χρέος και τα CDS, ζημιώνοντας το Ελληνικό Δημόσιο και τους φορολογούμενους, οι οποίοι σήμερα σφαγιάζονται από την Ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διατήρηση των μετοχικών κεκτημένων των
Ελλήνων τραπεζιτών, μέσα από τα πολυτελή πακέτα στήριξης των τραπεζών τους, που δεν διοχετεύονται ούτε στην αγορά, ούτε στην ανάπτυξη και την πραγματική οικονομία ενώ, ταυτόχρονα, κανένας δε γνωρίζει τον τελικό προορισμό και τους αποδέκτες της αντλούμενης ρευστότητας από την ΕΚΤ.

Σε παγκόσμια πρώτη το πείραμα της επιλεκτικής χρεοκοπίας...




Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το νέο κυβερνητικό σχέδιο παραπληροφόρησης, καθώς πολύ σύντομα ξεκινά σε παγκόσμια πρώτη το πείραμα εφαρμογής (στου κασίδη το κεφάλι) αυτού που έχει αποκληθεί «επιλεκτική χρεοκοπία».

Βόμβα-βυθού Βασιλάκου: “Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ δεν κάνει για το Αιγαίο”!


Κατάθεση βόμβα του πρώην Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών Ε.Βασιλάκου στην επιτροπή της Βουλής, για το θέμα των υποβρυχίων! Ο κ.Βασιλάκος εξέφρασε την άποψη ότι το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ , “δεν κάνει για το Αιγαίο”! Είπε ο κ.Βασιλάκος:

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Οι “Αγανακτισμένοι” δεν είναι τίποτα μπροστά σ΄ αυτό που έρχεται.





Μισθολογικό μεσαίωνα προβλέπει το νυχτερινό νομοσχέδιο Βενιζέλου το οποίο θα αλλάξει εκ βάθρων την ζωή χιλιάδων μισθωτών. Σύμφωνα με τις διατάξεις κόβονται επιδόματα και κίνητρα απόδοσης και οι μισθοί στον δημόσιο τομέα προσαρμόζονται σ’ αυτούς που ισχύουν στον ιδιωτικό. Παράλληλα, μπαίνει «ταβάνι» στη σύνταξη που μπορεί κάποιος να πάρει. Έτσι:

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τα ακραία σενάρια μίας επιλεκτικής χρεoκοπίας.



Με δεδομένο πως οι λύσεις που έχουν πλέον πέσει στο τραπέζι για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους περιλαμβάνουν σε όλες τους δυνατούς ... συνδυασμούς μιας κάποιας μορφής “χρεοκοπία”, εν προκειμένω τον ... τεχνικό όρο της “επιλεκτικής χρεοκοπίας”, που – όπως ακούσαμε και δια στόματος του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου – είναι περισσότερο μια αξιολόγηση παρά μια “απτή πραγματικότητα” για τον πολίτη και τη χώρα, καλό θα ήταν να επιχειρήσουμε μια αποκρυπτογράφηση του όρου, μια προσέγγιση του τι θα σημάνει για την καθημερινότητα ενός εκάστου...
εξ' ημών μια τέτοια εξέλιξη.

Οι Ρώσοι κόβουν κάθε επαφή με το καθεστώς Παπανδρέου αλλά προχωρούν σε επαφές με την στρατιωτική ηγεσία!


Θυμάστε την απέχθεια με την οποία είχε αντιμετωπίσει ο Πούτιν τον “λαοπρόβλητο” Έλληνα πρωθυπουργό κατά την πρώτη (και τελευταία) επίσκεψη του στη Μόσχα. Αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην άνευ προηγουμένου προσβολή με την ακύρωση της επίσκεψης Λαμπρινίδη στην Μόσχα. Η ακύρωση έγινε από την Ρωσική πλευρά με τρόπο σκληρό, τον σκληρότερο που έχουμε δει στην διεθνή διπλωματία τα τελευταία χρόνια. Ήταν αναμενόμενο. Ο Πούτιν δεν θέλει καμμία σχέση ή συζήτηση με την κυβέρνηση Παπανδρέου αφού την θεωρεί “μαριονέτα” διεθνων συμφερόντων αλλά και απεχθή ενσάρκωση της δύναμης που μπορεί να κατέχει η “πορτοκαλι” επιβολή αντιλαϊκών καθεστώτων στην Δύση. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό είναι οι σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ της Ρωσικής διπλωματίας, των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με Έλληνες επιτελείς του στρατού.

Διμερείς επαφές που σπάνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και συνεχής επικοινωνία με υψηλά ιστάμενους της στρατιωτικής ιεραρχίας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καταδικαστέο.
Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι ένας διοικητής που βλέπει “γεωπολιτικά” και όχι πολιτικάντικα, το πρώτο πράγμα που θα επεδίωκε ήταν να αναβαθμίσει τις σχέσεις με την Ρωσία σε στρατιωτικό επίπεδο ως ανάχωμα στην Τουρκική επιθετικότητα.

Για μερική αδυναμία πληρωμών μιλάει ο Γ. Παπανδρέου.





Στο ενδεχόμενο μιας προσωρινής αδυναμίας πληρωμών αναφέρεται ο Γ. Παπανδρέου σε δηλώσεις του στη γερμανική έκδοση των Financial Times, μόλις 24 ώρες μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησής του περί «επιλεκτικής χρεοκοπίας».

Ελλάδα: Ο νέος μεγάλος σύμμαχος του Ισραήλ στην Μεσόγειο!




Όλο και πιο στενές σχέσεις αναπτύσσονται μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.
Η χώρα μας βοήθησε το Ισραήλ στην παρεμπόδιση του στολίσκου με προορισμό τη Γάζα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ενδείξεις ότι «κλειδώνει» η συμφωνία ανάμεσα στις....
δύο χώρες, ώστε η Ελλάδα να καταστεί κόμβος μεταφοράς φυσικού αερίου από το Ισραήλ στην Ευρώπη.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σχέσεις Ελλάδος-Ρωσίας, μια πονεμένη -και όχι μόνο- ιστορία!



«Mε τον τρόπο που πολιτεύεται η Ελλάδα σήμερα, μας σπρώχνει αναγκαστικά στην αγκαλιά της Τουρκίας, δεν έχουμε άλλη επιλογή». Αυτή τη χαρακτηριστική φράση χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός Πούτιν σε παλαιότερη σύσκεψη των στενότερων συνεργατών του, σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές στη ρωσική πρωτεύουσα. Φράση που θεωρείται, από διπλωματικούς παρατηρητές, ενδεικτική του κλίματος «βαθειάς κατάψυξης» που έχει επικρατήσει στις ελληνορωσικές σχέσεις, που βρίσκονται τώρα σε «σημείο μηδέν», σημείο που έχει να εμφανισθεί δεκαετίες.

Έτοιμος να δώσει 25 δις ενίσχυση στην Ελλάδ α ήταν ο Πούτιν! Και εμείς αναρωτιόμαστε γ ια τον Αντρίκο…


Στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» που θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011, στο τεύχος 91, νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη βοήθεια από τη Ρωσία, την κρίση χρέους στην Ελλάδα και το μεταβαλλόμενο πολιτικό σκηνικό.
Σε μια σημαντική συνέντευξή του στο Θανάση Αυγερινό ο ομογενής βουλευτής της....
Ρωσικής Κρατικής Δούμας Ιβάν Σαββίδης αποκαλύπτει ότι ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν έτοιμος να δώσει στην Ελλάδα 25 δις ευρώ πριν το ΔΝΤ.
Επίσης τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» δημοσιεύουν και αποκαλύπτουν εμπιστευτικό σημείωμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την τραγική κατάσταση του χρέους και των ταμειακών αποθεμάτων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΣΟΚ) ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!



ΓΕΝ:ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ


"..εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της (του ΓΕΝ) και άπτονται της κυβερνητικής πολιτικής".
Σε μία προσπάθεια αποποίησης ευθυνών του,το ΓΕΝ απαντά Λακωνικότατα στην αναφορά του αξιωματικού του ΠΝ, ο οποίος ήθελε να μην συνδυαστεί η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους με τις ΕΔ και να προασπισθεί το δημόσιο συμφέρον του Ελληνικού λαού, επικαλλούμενο την κυβερνητική πολιτική!Με τίνος την σύμφωνη γνώμη και υπογραφή δίδεται άραγε η έκταση;

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ιράν: Πρόταση στην Τουρκία για συμμαχία κατά ΗΠΑ – Ισραήλ!!!


Ο Ιρανός πρωθυπουργός Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ φέρεται να έχει ζητήσει από τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου οι δύο χώρες να δημιουργήσουν ένα κοινό συμμαχικό μέτωπο απέναντι στις πολιτικές επιδιώξεις των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή της Ευρύτερης Μέσης Ανατολής και ειδικότερα αναφορικά με τις εξελίξεις στην Συρία και στην Βόρεια Αφρική. Ο Αχμαντινετζάντ σημείωσε πως η Ουάσιγκτον το μόνο που επιδιώκει είναι να ικανοποιήσει τα στενά της οικονομικά συμφέροντα καθώς και αυτά του Ισραήλ, σε βάρος όλων των υπολοίπων χωρών της περιοχής.

Ερντογάν κατά της Ελλάδας!


 O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περηφανεύεται για την κατάσταση της τουρκικής οικονομίας δείχνοντας ως παράδειγμα την κατάσταση της τουρκικής οικονομίας. ”Να είμαστε ενωμένοι. Δείτε οι πιο ισχυρές χώρες του κόσμου σε τι κατάσταση βρίσκονται , είναι σε τραγική θέση. Δείτε τα χάλια της Ελλάδας που είναι δίπλα μας. Κάθε μέρα πορείες, το ένα το άλλο. Γιατί; Διότι τελείωσαν τον εαυτό τους με τα εσωτερικά τους ζητήματα. Αλλά η Τουρκία δεν είναι σαν κι αυτούς. Είμαστε δυνατοί. Θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Στο Α’ τρίμηνο του 2011 γίναμε η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χώρα του κόσμου” δήλωσε ο Ερντογάν.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μας «τραβάνε» στη Χάγη για 114 νησίδες μας


Μοιραίοι άνθρωποι για τη χώρα αναδεικνύονται τελικά οι σημερινοί κυβερνώντες, αφού μετά την «παράδοση» της οικονομίας και ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας, των μισθών και των συντάξεων στην «τρόικα», τώρα ετοιμάζονται να παραδώσουν και το Αιγαίο, την εθνική ακεραιότητα, τα νησιά στους Τούρκους.

Έρχεται ο «μαύρος Σεπτέμβρης»



Σεβασμός στα μπάνια του λαού.

Σχετική ηρεμία θα έχουμε για το υπόλοιπο καλοκαίρι, θα ατονήσουν όπως είναι φυσικό οι κινητοποιήσεις, οι απεργίες και οι διαδηλώσεις.

Τι πραγματικά συνέβη στην Κύπρο; Η έκρηξη ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς;



Πέρα από το μέγεθος της τραγωδίας και όλων εκείνων που θα επιφέρει η καταστροφή κυρίως της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής, πρέπει να ενσκύψουμε στο γεγονός αυτό καθεαυτό και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες (οι οποίες μπορεί να θεωρούνται "θερμές" ή ελάχιστες), καλούμαστε να μελετήσουμε το ατύχημα της συγκεκριμένης έκρηξης στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης". Και καλούμαστε να το κάνουμε τώρα, πριν "διοχετευθούν" ποικιλοτρόπως διάφορες πρόσθετες πληροφορίες που θα χρησιμεύσουν ως προκάλυμμα των πραγματικών περιστατικών. Θυμίζουμε, απλώς, πως οι πρώτες πληροφορίες συνήθως είναι και οι πραγματικές, ενώ σπάνια προστίθενται σε αυτές νεότερες βαρύνουσας σημασίας (εξαίρεση αποτελούν αποτελέσματα εργαστηριακών μελετών).


ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΖΥΓΙΟΥ Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων





Σε δεκάδες υπολογίζονται οι νεκροί από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 5.45πμ στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους νεκρούς είναι πυροσβέστες, στελέχη της ΕΦ και ναύτες. Δραματικές σκηνές στο νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου συγγενείς ατόμων που υπηρετούν στη Βάση περιμένουν ενημέρωση. Έκκληση για προσφορά αίματος - Πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.


Πώς η ΕΥΠ μπλόκαρε την ανατροπή του Παπανδρέου



Για όλες τις «δουλειές» είναι τελικά το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, που όπως έλεγε και προχθές στη ΝΕΤ ο Αλέξης Κούγιας από όσα έχει αγοράσει το Δημόσιο είναι το μόνο που έχει βγάλει τα λεφτά του. Απ' όσες βέβαια υποθέσεις ξέρουμε ότι έχει εξιχνιάσει, όπως την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, με τη συμμορία Βλαστού, και την πρόσφατη με τα στημένα ποδοσφαιρικά μας, που είχε ....
οργανώσει η άλλη εγκληματική οργάνωση...

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων σε δημόσιο, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας


Δείτε στους αναλυτικούς πίνακες, τις ποσοστιαίες μειώσεις - περικοπές που επιβάλλονται στα ατομικά εισοδήματα, είτε μέσω των ειδικών εισφορών (εφάπαξ εισφορά αλληλεγγύης - μηνιαία εισφορά υπέρ ανέργων - ειδική εισφορά υπέρ Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων κ.ο.κ.), είτε από την αύξηση της φορολογίας λόγω της μείωσης του ποσού του αφορολόγητου ατομικού εισοδήματος. 

Βρέθηκε "θησαυροφυλάκειο" φυσικού αερίου νότια της Κρήτης!


Σε μείζονος σημασίας αποκαλύψεις αναφορικά με την επιβεβαιωμένη ύπαρξη 1,5 τρισεκατομμυρίου κυβικών μέτρων φυσικού αερίου - αποκαλύψεις που δημιουργούν αυτόματα τεράστιο θέμα ασφάλειας - σε κοιτάσματα που υπάρχουν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πλακιά και Φραγκοκάστελου, νότια της Κρήτης προχώρησε πριν λίγο ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης Αντώνης Φώσκολος.

FINANCIAL TIMES : ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ


Απάντηση στο ελληνικό πρόβλημα, με την οποία θα μπορούσε αφενός να μειωθεί το χρέος κατά 80 δισ. ευρώ, αφετέρου να περιοριστεί η ετήσια επιβάρυνση σε τόκους κατά 3,6 δισ. ευρώ, δίνουν τρεις οικονομολόγοι με άρθρο τους στη γερμανική έκδοση των...

Θεωρίες Συνωμοσίας: 10 ενδιαφέρουσες... αλήθειες (;)




της Ηρώς Κουνάδη

Θυμάστε εκείνη την ταινία, στην οποία ο Μελ Γκίμπσον έπαιζε έναν ταξιτζή με περίεργες εμμονές, πολλές εκ των οποίων αποδεικνύονταν τελικά βάσιμες, εξηγώντας παράλληλα γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος σκεφτόταν –ή καταλάβαινε– όλες εκείνες τις θεωρίες συνωμοσίας που ο περίγυρός του απλά αγνοούσε; Το θέμα της ήταν τόσο προσφιλές στο ευρύ κοινό που η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παρά τις κακές κριτικές που είχε λάβει. Και από τότε, οι θεωρίες συνωμοσίας ανά τον κόσμο αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια. Σύμπτωση; Μπορεί.
Από την άλλη, όμως, πώς είμαστε βέβαιοι ότι δεν κρύβεται κι εδώ, όπως και πίσω από κάθε άλλη «σύμπτωση», μια θεωρία συνωμοσίας; Μια συνωμοσία, ας πούμε, για να μας κάνει να πιστέψουμε τις υποκινούμενες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν με σκοπό να μας απομακρύνουν από την αλήθεια, που δε θα γίνει, τελικά, ποτέ γνωστή. 

Συλλήψεις δύο Τούρκων από την Αντιτρομοκρατική.

Στη σύλληψη δύο ατόμων τουρκικής υπηκοότητας για κατοχή πλαστών διαβατηρίων και εγγράφων ξένων Αρχών προχώρησε η Αντιτρομοκρατική στη Θεσσαλονίκη.

Επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον σε Τουρκία και Ελλάδα... Τί συμβαίνει; Τί ετοιμάζεται;



Μία ξαφνική εξέλιξη σε πολιτικό - διπλωματικό επίπεδο έρχεται να προσταθεί στην έτσι κι αλλιώς τρικυμιώδη Ελληνική πολιτική σκηνή. Η κυρία Κλίντον, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, επισκέπτεται την περιοχή μας και ιδιαίτερα την Άγκυρα και την Αθήνα, προκειμένου να έχει συνομιλίες με αξιωματούχους (προέδρους και πρωθυπουργούς) Ελλάδας και Τουρκίας...

483.000 ευρώ ο λογαριασμός στα κινητά τηλέφωνα της Εξωτερικής Υπηρεσίας του Υπ. Εξωτερικών



483.000 ευρώ ο λογαριασμός στα κινητά τηλέφωνα της Εξωτερικής Υπηρεσίας του Υπ. Εξωτερικών483.656 ευρώ πληρώνει ο ελληνικός λαός για λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας των Αρχών της Εξωτερικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Δείτε και το σχετικό έγγραφο που υπογράφει ο κύριος Δρούτσας. Δείτε και τους άλλους λογαριασμούς του ίδιου υπουργείου: 300.000 ευρώ ο λογαριασμός στα κινητά τηλέφωνα της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπ. Εξωτερικών

10 στρατηγικές χειραγώγησης του κοινού



1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών. Η στρατηγική της....

Τα πετρέλαια της Κρήτης-μετά τη Σούδα- θέλει ν αρπάξει η Χίλαρυ! Γι αυτό έρχεται στην Αθήνα!


Στα 1,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου προσδιορίζει τα κοιτάσματα που υπάρχουν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πλακιά και Φραγκοκάστελου, νότια της Κρήτης ο καθηγητής γεωλογίας και ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος.