Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

«Λεφτά υπάρχουν»!

«Λεφτά υπάρχουν»!
Στις τράπεζες – και μέσω αυτών στα μονοπώλια, στους βιομήχανους, στους εφοπλιστές, στους πλουτοκράτες – από την έναρξη της κρίσης έως σήμερα έχουν διατεθεί:
1) 28 δισ. από τη ΝΔ
Με το νόμο 3723/2008 δόθηκε η δυνατότητα να λάβουν οι τράπεζες από το κράτος τις ακόλουθες ενισχύσεις:
5 δισ. ευρώ σε μετρητά.

Το δολάριο ως εθνικό νόμισμα της Ελλάδας



Για την αντικατάσταση του ευρώ από το δολάριο στην Ελλάδα και άλλες χώρες προετοιμάζονται οι ΗΠΑ. Τι προβλέπει μελέτη της FED. Τα οφέλη, το "κούρεμα" και οι κίνδυνοι. Πώς η πολιτική της Μέρκελ οδηγεί στην έξοδο από το ευρώ

Σχέδιο υιοθέτησης του δολαρίου ως εθνικού νομίσματος της Ελλάδας, έχουν στο συρτάρι τους οι ΗΠΑ, με στόχο την ευθεία αντικατάσταση του ευρώ, σε περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη.
Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό "Επίκαιρα", οι Αμερικανοί βλέποντας ότι η στάση της Γερμανίας οξύνει τον ευρωσκεπτικισμό και οδηγεί σε φαύλο κύκλο είναι έτοιμοι να προωθήσουν περαιτέρω την διείσδυσή τους στην Ευρώπη.

Διαδώστε αυτό το ΦΕΚ...

Την ώρα που ξεζουμίζουν το ελληνικό λαό και ξεπουλούν το σύμπαν, χωρίς καν να υπάρχει κυβέρνηση, πληρώνουν τη CGSH (Δικηγορική εταιρεία) με 6.000.000 συν 1.500.000 ανά μήνα για την εφαρμογή της συμφωνίας της 21 Ιουλίου και τη Lazard (χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, που ασχολείται κατά βάση με πτωχεύσεις κρατών και άλλα περίεργα) με 25.000.000.

Όλα τα παραπάνω με απόφαση υφυπουργού και μάλιστα στις 2 Νοεμβρίου, που δεν υπάρχει καν κυβέρνηση, αφού δεν έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.

Φανταστείτε τι θα δούμε από δω και πέρα  Δείτε το ΦΕΚ παρακάτω.

ΦΕΚ
ΦΕΚ         



Ο Εφραίμ ζητά από το Πούτιν να βοηθήσει την Ελλάδα και ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΔΝΤ > ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις, εξέφρασε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου, με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ.
Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι "αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων".


Wikileaks: «Ποιοι και πως μας παρακολουθούν όλους»


Σοκαριστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μεγάλος Αδελφός μπορεί εύκολα και γρήγορα- με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών- να μας παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, φέρνει στο φως η ομάδα του Wikileaks. Τα λίαν ανησυχητικά στοιχεία του Wikileaks που δημοσιεύονται από το ιταλικό περιοδικό L’ Espresso, ενισχύουν έναν ευρύτατα διαδεδομένο φόβο: ότι μπορούν να μας παρακολουθούν όλους χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε.

Καλού κακού ας τον φυλακίσουμε…ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!


Τι και αν λέγεται κυρία Καλού. Καλό δεν είδαμε. Γιατί Καλού..κακού ζήτησε την προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ. Καλού...κακού ζήτησε την προφυλάκισή του μην της ξεφύγει και γλιστρήσει το κελεπούρι της, ο Γέροντας μας, που πιθανόν να είναι το σκαλοπάτι για άλλα δωμάτια…και άλλες αρμοδιότητες στο δικαστικό τομέα. Καλού...κακού ας τον κλείσουμε μέσα μιας και καταδέχθηκε και μας ήρθε από τη Ρωσία αφού συναντήθηκε με τον Πούτιν και τον Μεντβέντεφ, δύο κοινούς εγκληματίες, γνωστούς του από ταπαλιά και που είχε συνομιλία με τον καθένα για πάνω από τρεις ώρες. Είχαν να σχεδιάσουν την επόμενη εγκληματική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Φερ΄ειπείν μια βοήθεια από τη Ρωσία προς την Ελλάδα.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

Γράφει ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ - Όπως όλα δείχνουν στη Νέα Δημοκρατία, άναψε πράσινο φώς για να στηθεί Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κύριο Παπακωνσταντίνου, με την κατηγορία ότι επί δικής του θητείας στο υπουργείο Οικονομικών, παραποιήθηκαν τα στοιχεία του ελλείμματος για το 2009 με αποτέλεσμα να ‘φουσκώσει’ υπερβολικά και να κλείσουν οι αγορές για την Ελλάδα και η χώρα να μπει στην μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και στην Γκιλοτίνα του Μνημονίου! Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γράφει σχετικά με το θέμα αυτό:

Ένας “κατάσκοπος” στα κινητά καταγράφει κάθε δραστηριότητά μας


Ο ερευνητής ασφαλείας Trevor Eckhart ανακάλυψε μία καλά κρυμμένη εφαρμογή σε smartphone, η οποία καταγράφει κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιεί ο χρήστης. Το λογισμικό ονομάζεται Carrier IQ και βρίσκεται εγκατεστημένο στις συσκευές δίχως τη γνώση ή τη συγκατάθεση του χρήστη. Μπορεί να βρεθεί σε συσκευές (τόσο smartphone, όσο και κανονικά κινητά) Android, BlackBerry και Nokia. Ο ερευνητής μάλιστα δημοσιοποίησε σχετικό βίντεο στο youtube, το οποίο και ακολουθεί, όπου και αποδεικνύει την ύπαρξη του λογισμικού στην συσκευή HTC EVO 3D.

Η λύση στην κρίση χρέους: 1 Δραχμή = 1000 ευρώ.




Η “ελληνική κρίση” έχει πολλές κρυφές πτυχές τις οποίες εντέχνως όσοι, λιγοστοί, πολιτικοί αξιωματούχοι γνωρίζουν έχουν κρατήσει στη σκιά, εμποδίζοντας τη Βουλή και τον ελληνικό λαό να τις πληροφορηθεί. Κάποιες από αυτές αφορούν στη διαπραγματευτική δύναμη της Ελλάδας απέναντι στην Τρόικα και τους ιδιώτες δανειστές της.

Το επερχόμενο σοκ θα είναι πολύ μεγάλο και μη αντιμετωπίσιμο...




  • Ο Καιρός πλησιάζει, ο καιρός είναι κοντά που θα υποστεί το σύστημα ένα πολύ ισχυρό σοκ, σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Να δείς που κάποτε...



Οταν το 1991 ο Γιάννης Μηλιώκας τραγουδούσε "Να δεις που κάποτε θα μας πουνε και μαλάκες" ενοούσε το 2011 όπου το κακό δεν είναι μόνο ότι μας το λένε αλλά ότι έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να το νιώθουμε κιόλας......

Δραχμή ή ευρώ?? Ή μήπως ένα Νεοταξίτικο τερατούργημα: ευρω-δραχμή….???


Kαιρό τώρα, ακούμε το επιχείρημα ότι δεν είναι καθόλου εύκολο το εγχείρημα επιστροφής σε Εθνικό Νόμισμα (Δραχμή ή Οβολός εάν θέλετε), όμως θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο, γιατί μπορεί να υποχρεωθούμε να φτάσουμε σ' αυτή τη λύση εκ των πραγμάτων.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσάφι μέσα σε μπουκάλι.. Το πολύτιμο λάδι και τα μυστικά του αποτελούν θησαυρό για την υγεία


Χρυσάφι μέσα σε μπουκάλιΟλοι μας απολαμβάνουμε το ανεκτίμητο για την υγεία μας πρασινοκίτρινο υγρό, δώρο της μεσογειακής φύσης. Ποιά είναι όμως τα ευεργετικά συστατικά του λαδιού και τί μπορούμε να κάνουμε εμείς για να ενισχύσουμε την ευεργετική δράση τους; Ποιό λάδι είναι το «καλύτερο» και πώς να το μεταχειριστούμε; Πότε πρέπει να...

Ενα ισχυρό χαρτί στον «πόλεμο» του Αιγαίου


ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Κ. ΚΑΡΥΩΤΗ* - Eδώ και πάνω από τριάντα χρόνια η Eλλάδα επιμένει μονότονα ότι η μοναδική της διαφορά με την Tουρκία, ήτοι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας του Aιγαίου, είναι νομικής φύσης. Όμως, εδώ και πάνω από 25 χρόνια η έννοια της υφαλοκρηπίδας έχει υπερκερασθεί απ’ αυτή της Aποκλειστικής Oικονομικής Zώνης (AOZ). Aπό την ύπαρξη της νέας Σύμβαση του Διεθνούς Δίκαιου της.... Θάλασσας το 1982, κανένα κράτος στον κόσμο δεν έχει ζητήσει μόνο την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας από το Διεθνές Δικαστήριο της Xάγης, αλλά πάντα ζητά και την ταυτόχρονη οριοθέτηση της Aποκλειστικής Oικονομικής Zώνης.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ για την δραχμή…


ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ για την δραχμή…Τι θα γίνει έτσι και επιστρέψουμε στη δραχμή; Προφανώς θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει. Η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του Εμβέρ Χότζα, Βόρεια Κορέα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, ή θα γυρίσουμε στην λίθινη εποχή.

FGFA: Αποκαλύφθηκε νέο ρωσικό υπερμαχητικό!


Ένα νέο υπερμαχητικό το οποίο χαρακτηρίζεται ως «αντι-F-35» και θα διατίθεται σε αγορές όπως η ελληνική, η οποία για «ειδικούς» γεωστρατηγικούς λόγους δεν θα είναι στην πρώτη σειρά των χωρών που θα μπορούν μετά το 2020 να προμηθευτούν στο περίφημο T-50 PAK-FA, αποκαλύφθηκε από την Ρωσία.

"Κόκκινο" Αιγαίο; - Ολική ανατροπή υπέρ Τουρκίας με F-35, B737 MESA

Ενώ στην Ελλάδα όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν με τους «προοδευτικούς» να κυνηγούν «σταγονίδια» στο πρόσωπο 22χρονων, ο κίνδυνος de facto απώλειας τουλάχιστον του Ανατολικού Αιγαίου από καθαρή αδυναμία υπεράσπισής του, είναι πιο υπαρκτός από ποτέ: Η Τουρκία ανακοίνωσε δια του Μουράτ Μπαγιάρ, υφυπουργού αμυντικής βιομηχανίας ότι μέχρι το τέλος του 2015 το αργότερο θα έχει παραλάβει τα 6 πρώτα stealth μαχητικά αεροσκάφη F-35 από την παρτίδα χαμηλού ρυθμούς παραγωγής, ενώ υπολογίζουν ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα έχουν την πρώτη τους Μοίρα σε αρχική επιχειρησιακή κατάσταση (IOC)!

Να γιατί κλείνουν στρατιωτικές μονάδες και αεροδρόμια….


Τέρενς Κουϊκ: "Οι συμπτώσεις (;) με την Goldman Sachs

Η ταυτόχρονη παραίτηση των πρωθυπουργών Ελλάδας και... Ιταλίας αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ευρωζώνη, βάζοντας σε δοκιμασία και την ευρωπαϊκή συμμαχία της ΕΕ. Οι Παπανδρέου και Μπερλουσκόνι πήγαν στο σπίτι τους – με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, είναι αλήθεια...Ο δικός μας πρώην πρωθυπουργός, με απίστευτες πλεκτάνες και πετώντας συνέχεια την μπάλα της παραίτησης στην κερκίδα, για να κερδίσει τι; Μερικές ημέρες στην εξουσία, προσπαθώντας να αφήσει στη «μεταβατική» κυβέρνηση ακέραιο το κομμάτι του βαθέως μνημονιακού μπλοκ του κόμματός του;

Στην ΕΑΒ «χτίζονται» 112 νέα F-16

Με μια γιγαντιαία σύμβαση συνολικού ύψους 114 εκατ δολλαρίων που υπεγραψε χθές «πατάει γκάζΙ» η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (EAB). Προκειται για την ανάθεση από τη αμερικανική εταιρία Lockheed Martin συμβασης βάσει της οποίας η ελληνική κρατική εταιρια θα κατασκευασει και θα συναρμολογησει στο εργοστασιό της στην Τανάγρα εξαρτήματα και υποσυγκροτηματα για 112 νέα μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 50 και Block 60. Κάθε «πακέτο υποσυστημάτων» από τα συνολικά 112 περιλαμβάνει το περιπου το 30% της ατρακτου καθε μαχητικού.  

Κριστίν Λαγκάρντ: Έξι οίκοι κερδοσκόπησαν σε βάρος της Ελλάδας..και ο ΓΑΠ τι έκανε ;;;


Έχουν περάσει πάνω από 9 μήνες, από τότε που η πρώην Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών κ. Κριστίν Λαγκάρντ είπε ότι, έξι ιδρύματα που έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία…κερδοσκόπησαν σε βάρος της Ελλάδας. Τι ενέργειες έκανε η Ελλάδα για να ζητήσει την τιμωρία τους και χρηματικές αποζημιώσεις;; Κριστίν Λαγκάρντ: Εξι οίκοι κερδοσκόπησαν σε βάρος της Ελλάδας. Η κ. Λαγκάρντ φέρεται να δήλωσε, σε μία κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση, ότι και τα έξι ιδρύματα έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία.
 

Έτοιμη για εισβολή η Τουρκία στην Συρία! - Συγκεντρώνουν δυνάμεις


Μεγάλες δυνάμεις συγκεντρώνει η Τουρκία στα σύνορα με την Συρία και είναι σαφές ότι "κάτι ετοιμάζεται" από την Άγκυρα. Τουλάχιστον μία Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία με άρματα μάχης M60 έχει μεταφερθεί στην περιοχή, ενώ έχουν πυκνώσει οι αποστολές αεροφωτογράφησης νότια της Αλεξανδρέττας από αεροσκάφη RF-4E. Ταυτοχρόνως το τουρκικό Ναυτικό έχει αυξήσει την παρουσία του στο λιμάνι της Αλεξανδρέττας κατά ...
τρία σκάφη (δύο κορβέτες και μία φρεγάτα O.H.Perry).

Θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό ο Καμμένος


Θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό ο ΚαμμένοςΣυνεχίζει τις «βολές» σε Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου

Με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό ενώ ο βουλευτής επιμένει να ρίχνει βολές κατά Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.