Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ήρθε το πρώτο χαστούκι στην κυβέρνηση Παπαδήμου! Δεν πέρασε απο τη Βουλή το ωράριο στα φαρμακεία!

Οι βουλευτές αποφασίσαν να μην ψηφίσουν το άρθρα για την απελευθέρωση στο ωράριο των φαρμακείων, αδειαζοντας τόσο τον Λ. Παπαδήμο όσο και τον Υπουργό που έφερε τον νόμο, Ανδρέα Λοβέρδο! Ο κακός χαμός στη Βουλή με το πολυνομοσχέδιο… Λέτε όμως να αποτελέσει μιας πρώτης...
τάξεως ευκαιρία για ..ριζικό ανασχηματισμό, με αφορμή ένα άρθρο δευτερευουσας σημασίας για αυτές τις ώρες;

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τουρκία και Βαλκάνια στο σταυροδρόμι του εμπορίου ναρκωτικών.




  • Ο ρόλος της Τουρκίας στο παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών και το «αλβανικό οργανωμένο έγκλημα»
Η Τουρκία, λόγω της γεωγραφικής της θέσης λειτουργεί ως κεντρικός διαμετακομιστικός διάδρομος του εμπορίου ναρκωτικών, από το Ιράν και το Αφγανιστάν προς τις χώρες της Ευρώπης.

Το 80% περίπου της ηρωίνης που παράγεται από αφγανική παπαρούνα διέρχεται μέσα από την Τουρκία και τα Βαλκάνια στην πορεία της προς τη Δυτική Ευρώπη. Τα Η.Ε. αποκαλούν την οδό αυτή "ο βαλκανικός διάδρομος". «Ο βαλκανικός διάδρομος εξακολουθεί να είναι ο σημαντικότερος διάδρομος διακίνησης ηρωίνης προς τις ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε προχθές στους Southeast European Times ο κ. Χαμίντ Γκόντσε, πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελέγχου Ναρκωτικών.

Κάτι στραβό συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία!


Κάτι στραβό συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία!

Τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση της Ελλάδος, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ μας βομβαρδίζει με πληροφορίες για την προβληματικότητα της ελληνικής οικονομίας και μας πιέζει να πάρουμε δυσάρεστα για μας οικονομικά μέτρα.

Μόλις πάρουν το πετρέλαιο του Αιγαίου θα τελειώσει η πολιορκία της χρεοκοπίας.



Πτώχευσαν την Ελλάδα και μετά βρήκαν τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου! Η είδηση των ημερών είναι μία: Η θάλασσα της Κύπρου που συνορεύει με την θάλασσα της Ελλάδας αποκαλύφθηκε ότι κρύβει ένα θησαυρό δισεκατομμυρίων σε φυσικό αέριο και σε πετρέλαιο. Κανονικά αυτή η είδηση θα έπρεπε να κάνει την Κύπρο και την Ελλάδα να πανηγυρίζουν μεθυσμένες για το πλούσιο μέλλον που τους υπόσχεται η εξόρυξη των πανάκριβων για την οικονομία και την ανάπτυξη, αγαθών.

No comment...