Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιφυλακή σε επίλεκτες μονάδες. (ετοιμάζουν το “θερμό”;)


Σε επιφυλακή έχουν τεθεί επίλεκτες ομάδες του ΕΣ. Υπάρχει έκτακτη ανάκληση αδειών και επιχειρησιακή ετοιμότητα. Πιθανά να αναμένουν την προβοκατόρικη δημιουργία θερμού επεισοδίου που παράπλευρα (;) θα εξυπηρετήσει τα καθάρματα τις Εργενεκον και τα ελληνόφωνα καθάρματα που αμοίβονται από το μαύρο χρήμα της Εργένεκον (λαθρομετανάστευση, δουλεμπόριο, ναρκωτικά, ανθρώπινα όργανα) για να συσπειρώσουν την πολιτική τους εξουσία.

Ξεμένει από πετρέλαιο το Πολεμικό Ναυτικό





  • Το Ελεγκτικό Συνέδριο διαφώνησε ως προς το "επείγον" της αγοράς...!
Με το μπετονάκι κινδυνεύουν να βάζουν πετρέλαιο στις φρεγάτες και στα υποβρύχια οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού. Και δεν είναι αστείο, αλλά μια πραγματικότητα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ηγεσία του Π.Ν. αν τελικά κριθεί παράνομη από το Ελεγκτικό Συνέδριο η τελευταία παραγγελία καυσίμων.

Σόιμπλε: Δώστε μας τον... "ήλιο"σας και θα τα βρούμε.



Να δοθεί η εκμετάλλευση των ελληνικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ελλάδας σε γερμανικές εταιρείες πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου να περιοριστεί το ελληνικό χρέος.

"Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Φοβούνται στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα;





Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, για περίεργες κινήσεις στο στράτευμα. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Σε καταγγελία που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ιδιαίτερη αίσθηση προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης από το βήμα της Ολομέλειας λέγοντας πως απόστρατοι αξιωματικοί σε σύμπλευση με την ΝΔ «βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να αποκρούσουν την κυβέρνηση».

Σφήνα Κρεμλίνου στις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ! - Επιστολή του Ρώσου Προέδρου Μεντβέντεφ στον Έλληνα Πρωθυπουργό.



Του Αλέξανδρου Τάρκα - Παρέμβαση στις διπλωματικές και αμυντικές σχέσεις Αθήνας – ΝΑΤΟ πραγματοποιεί η Μόσχα με άκρως απόρρητη επιστολή του Προέδρου της Ρωσίας Ντ. Μεντβέντεφ προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για την ελληνική συμμετοχή στο δίκτυο αντιπυραυλικής άμυνας της Ατλαντικής Συμμαχίας. Σύμφωνα με έγκυρες.... διπλωματικές πηγές η επιστολή προς την ελληνική κυβέρνηση είναι σαφώς πιο αναλυτική και τεχνική συγκριτικά με ανάλογα κείμενα που απέστειλε ο Πρόεδρος Μεντβέντεφ προς τους ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων άλλων μελών του NATO τον περασμένο μήνα.

Ποιοί παίζουν με τη νοημοσύνη μας; Γιατί θέλουν να πτωχεύσουν την Ελλάδα που έχει απίστευτες δυνατότητες; Ακροτελεύτια διάταξη Άρθρο 120 εδώ και τώρα!




  • Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.
  • Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

575 δισ. ευρώ χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα!!!



  • Αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου υπέγραψε στο Μνημόνιο (δανειακή σύμβαση) ότι δεν έχει καμία απαίτηση, εάν δεν πληρωθεί πρώτα το Ελληνικό χρέος!!!
Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα!

Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ.

Διαγραφή του ελληνικού χρέους προτείνει ο Όσκαρ Λαφοντέν


Ο πρώην πρόεδρος του γερμανικού κόμματος «Η Αριστερά» και του Σοσιαλδημοκρατικού
Κόμματος Όσκαρ Λαφοντέν τάχθηκε υπέρ της διαγραφής χρέους για την αντιμετώπιση της κρίσης της Ελλάδας, μιλώντας σήμερα στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.


«Η διαγραφή χρέους θα πρέπει να γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συντεταγμένα», είπε ο κ. Λαφοντέν, σημειώνοντας πως «δεν μπορεί να εκτιμήσει κανείς τους κινδύνους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια».

Εύα Παπανδρέου : “Είναι τρελλός. Αυτός ο άνθρωπος είναι τρελλός!”



Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου ΑποκαλύπτειΟ Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ’ αυτήν να το πει.
Η Εύα βοήθησε αποτελεσματικά τον Γιώργο στις σπουδές του. Και στο τέλος, η Εύα ήταν εκείνη που έγραψε την πανεπιστημιακή διατριβή με την οποία ο Γιωργάκης Παπανδρέου πήρε το περιπόθητο “χαρτί”. Ύστερα το νέο ζευγάρι αποφάσισε να έλθει και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα.
Η απόφαση αυτή ήταν για την Εύα μεγάλη θυσία, γιατί ήδη της είχε προσφερθεί μια θαυμάσια σταδιοδρομία στη Γενεύη. Ο Γιώργος όμως επέμενε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα βασιζόμενος στον πατέρα του. Και η Εύα έβλεπε ότι τόσο ο άντρας της όσο και η Μάργκαρετ, παρά τις ψυχρότατες σχέσεις τους με τον Ανδρέα, δεν ήσαν διατεθειμένοι να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Έβλεπαν ότι το ΠΑΣΟΚ χτυπούσε ήδη την πόρτα της Εξουσίας.

"ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"


1346372Σε δηλώσεις, που έκανε την Τετάρτη το βράδυ, ώρα Ελλάδας, ο πρόεδρος της FED, Μπεν Μπερνάνκι, δήλωσε πως η κρίση του χρέους, στην Ελλάδα, θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα, παγκοσμίως.
Ο Μπερνάνκι έκανε εκτενή ανφορά στο ....
χρέος, που αντιμετωπίζει η Αμερική, κάτι που θα μειώσει το ρυθμό ανάπτηξής της, ωστόσο δεν έκαν καμία νύξη για ενδεχόμενη νομισματική στήριξη.
Αρκέστηκε, απλώς, να πει, πως οι ΗΠΑ πρέπει, άμεσα, να βρουν την οδό της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας.

Οι στρατιωτικοί για δεύτερη φορά στο δρόμο.



Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ - Κανείς δεν νοιώθει άνετα μ’ αυτό που θα συμβεί το μεσημέρι στην Ακρόπολη και στο κέντρο της Αθήνας. Ίσως και πολλοί απ΄ αυτούς που το οργανώνουν και βρίσκονται στην πρώτη γράμμη να νοιώθουν άβολα. Όμως πολλές φορές οι συγκυρίες και οι συνθήκες μπορεί σε οδηγούν στη...

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τι θα συμβεί στον κόσμο αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα;



1. Τι θα συμβεί αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα;

Αν γίνει κάτι τέτοιο, οι επιπτώσεις θα είναι παγκόσμιας εμβέλειας.
Όλοι μα όλοι, θα νιώσουν τις συνέπειες. Από τους Ιάπωνες καταθέτες ως τους Αμερικανούς συνταξιούχους.
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Alex Jones – Max Keizer. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΑΝ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!



Δείτε το βίντεο!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ. ΔΕ ΘΑ....
ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ VIDEO. ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

MAX KEIZER Για το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μήπως το χρέος δεν είναι ακριβώς όπως μας το λένε;



  • "Χρωστούσαμε 90 δις ευρώ το 1994, στην πορεία πληρώσαμε 571 δις ευρώ και καταλήξαμε το 2010 να χρωστάμε κι άλλα 340 δις ευρώ"
Κάποτε πριν πολλά χρόνια σε όλα τα Ελληνάκια , μας μάθαιναν μια παροιμία στο σχολείο "του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει".

Φυσικά και στο DNA του Ελληνα είναι αποτυπωμένη αυτή η πληροφορία.

Παπούλιας: Ευχαριστώ τους Αμερικανούς!!!

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Μπαράκ Ομπάμα για τις πρόσφατες παρεμβάσεις του υπέρ της Ελλάδας, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με την ευκαιρία της επίσκεψης αντιπροσωπείας του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου με ομογενείς φοιτητές στο Προεδρικό Μέγαρο.


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ...! ! !



Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνομωσιολογικές θεωρίες - που έχει βρει αρκετή δημοσιότητα στο διαδίκτυο – σχετικά με τη σημερινή κρίση και τον ρόλο του ΓΑΠ είναι αυτή που παραθέτω πιο κάτω .

Νέα πρόκληση κατά της Ελλάδος...


Άλλη μια προκλητική επίθεση του ξένου τύπου προς την Ελλάδα... Η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσιεύει σήμερα μια γελοιογραφία στην οποία απεικονίζεται η... ελληνική σημαία και πάνω της το Ευρώ, που δείχνει την Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel να προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία. Έμπνευση για τον φωτογράφο είναι «η επιμονή της Γερμανίας να πληρώσει κάθε ευρωπαϊκή χώρα για τη σωτηρία της Ελλάδας», όπως αναφέρεται στην εφημερίδα. Όλα αυτά στον απόηχο της συνάντησης Merkel-Sarkozy για το ελληνικό χρέος. Για να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν…

O K. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν - Να δώσει εξηγήσεις η Ισραηλινή πρεσβεία στους Έλληνες για την εμπολκή της MOSSAD στο σχέδιο "ΠΥΘΙΑ 1"

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνώριζε από την πρώτη στιγμή για το έγγραφο της ΕΥΠ (05/02/09) που τον προειδοποιούσε ότι σχεδιαζόταν δολοφονική επίθεση εναντίον του. Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε ζητήσει μάλιστα να μην… δημοσιοποιηθεί τίποτα για μην ανησυχήσει η οικογένεια του.

Το μισό Αιγαίο αμφισβητεί η Τουρκία


Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο μισό Αιγαίο, αμφισβητεί η Τουρκία, καθώς σύμφωνα με βιβλίο της Ακαδημίας ιστορίας της γείτονος, υπάρχουν βραχονησίδες και θαλάσσιες περιοχές που δεν παραχωρήθηκαν ποτέ. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής" το βιβλίο δημοσιεύθηκε το 2004 και παρά το ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας υποστηρίζει ότι η θεωρία των "γκρίζων ζωνών" έχει ατονήσει, ο τίτλος αλλά και το περιεχόμενο μαρτυρούν το αντίθετο.

Η Τουρκία ξεκινά παραγωγή πυραύλων


Δύο τουρκικές κρατικές εταιρείες αμυντικού υλικού έχουν αναφέρει σημαντική πρόοδο σε αυτό που οι αναλυτές αναφέρουν ως ανάπτυξη προγράμματος πυραύλων για μαχητικά αεροσκάφη,γράφει η εφημερίδα ΧΟΥΡΙΕΤ. Στις ααρχές Ιουνίου, η εταιρεία TUBITAK Sage, κατέθεσε το λειτουργικό πυραύλων στο Επιστημονικό και Τεχνικό Συμβούλιο Έρευνας. Έναν απ΄ αυτούς τους νέους πυραύλους παρουσίασε κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης στη Σμύρνη για την 100η επέτειο της ίδρυσης της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Oι στρατιωτικοί βγαίνουν στο δρόμο!



Κάτι κινείται στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μετά απο την επιστολή-φωτιά της ΑΝΕΑΕΔ,που καλούσε τους ένστολους σε ετοιμότητα διαφύλαξης κυριαρχικών δικαιωμάτων και θεσμών,ο ΣΥΣΜΕΔ καλεί εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς σε συγκέντρωση και πορεία -περίπάτο τον ονομάζει- στο κέντρο της Αθήνας.

Τίτλοι τέλους για τον Γιώργο Παπανδρέου.



Οι πολιτικοί χειρισμοί, που έκανε ο πρωθυπουργός τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, τον αποδυνάμωσαν ουσιαστικά με αποτέλεσμα να εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για το εάν και πόσο μπορεί να συνεχίσει.
Έγκυρες εφημερίδες, με ανταποκρίσεις τους από την Ελλάδα αμφισβητούν ανοικτά την ικανότητα του κ. Παπανδρέου να διαχειριστεί την παρούσα κρίση, επισημαίνουν την ουσιαστική απραξία της κυβέρνησης του τους τελευταίους μήνες, υπογραμμίζουν τις δυσκολίες υλοποίησης των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει και προβλέπουν ότι στο τέλος θα αναγκαστεί να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.
Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα που επιλέξαμε.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Πειραιάς 17 Ιουνίου 2011
Προς:   – Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως εκπρόσωπο της Εκτελεστικής Εξουσίας
Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο ως εκπρόσωπο της Νομοθετικής Εξουσίας
Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γ. Καλαμίδα ως εκπρόσωπο της Δικαστικής Εξουσίας
Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Π. Μπεγλίτη ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων

Προκλητικό «παιχνίδι» των Γερμανών σε βάρος της Ελλάδας.



Μπορείς να σώσεις την Ελλάδα;» αναρωτιέται το γερμανικό Spiegel! Η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Spiegel.
«προκαλεί» τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του να... παίξει με την τύχη της ελληνικής οικονομικής κρίσης. Με ένα κουίζ πολλαπλών απαντήσεων θέτει 8 ερωτήματα στους επισκέτες της ιστοσελίδας για την ελληνική κρίση, το χρέος, την κατάρρευση, το πακέτο-βοήθεια από Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, ενώ στο τέλος του «παιχνιδιού» δίνει και τους αντίστοιχους πόντους ανάλογα με τις απαντήσεις που δίνει κανείς...

Για να ξέρουμε ως χώρα τί παράγουμε!




Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω
ΕΠΕΙΔΗ
Μας έχουν ζαλίσει οι δημοσιογράφοι με το ότι δεν παράγουμε τίποτα...

ΕΠΕΙΔΗ
Έχουν απαξιώσει οτιδήποτε κάνει αυτή η.... χώρα και οι άνθρωποί της.

ΕΠΕΙΔΗ
Μας παρουσιάζουν συνέχεια -και προσπαθούν να μας πείσουν- ότι είμαστε τεμπέληδες, διεφθαρμένοι, κλέφτες και βολεψάκηδες.

Επιστολή-φωτιά στον Μπεγλίτη > Ποιοι καλούν τους ένστολους να είναι σε ετοιμότητα!




Η πρώτη επιστολή που λαμβάνει ο νέος ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης είναι ιδιαίτερα σκληρή στο περιεχόμενό της και αφορά όλο το πολιτικό σύστημα. Η ΑΝΕΑΕΔ με ανοιχτή επιστολή προς το πρωθυπουργό,το πρόεδρο της Βουλής,το πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον ΥΕΘΑ,λέει πολύ σκληρές αλήθειες όχι μόνο για τις ΕΔ αλλά γενικότερα για την πολιτική πραγματικότητα. Κάνει ευθέως λόγο για παραβίαση του....