Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το ναυάγιο της πολιτικής - Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών.



Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Κάρολου Παπούλια. Η μαραθώνια σύσκεψη διήρκησε περισσότερο από 3,5 ώρες, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα όσων αφορά την συναίνεση. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει δήλωση από το Μέγαρο Μαξίμου. Από την άλλη πλευρά ο κ. Τσίπρας και η Αλέκα Παπαρήγα έκαναν δηλώσεις από τη Βουλή, ενώ ο Α. Σαμαράς θα μιλήσει από τα γραφεία του κόμματος στην Λ. Συγγρού. Ιδιαίτερη σημασία, πάντως φαίνεται πως είχε το, τετ α τετ, του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί μετά το τέλος του συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!




ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!



Ολλανδική προβοκάτσια


Eλα Νίκο άντρακλα μου ξεσκέπασε τον πάγκαλο



Πάγκαλος :"Να πούμε οτι την σημαία την πήρε ο αέρας και να κλείσουμε την υπόθεση"

Την θυμάσαι αυτή τη φράση Νικολή μου; Τότε για του του γλύφεις τα... πόδια;

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Άγνοια του Τούρκου υπουργού Άμυνας για τη ματαίωση των στρατιωτικών ασκήσεων;



Eνδεικτικές των σχέσεων μεταξύ της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας είναι οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Vecdi Gönül σχετικά με τη ακύρωση των τελικών φάσεων των στρατιωτικών ασκήσεων “Denizkurdu-2011″ και “Efes-2011″ στο Αιγαίο. Σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα Zaman, ο Τούρκος υπουργός από την Αττάλεια όπου βρίσκεται, υποστήριξε ότι δεν είχε την ευκαιρία να συζητήσει το θέμα σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την στρατιωτική ηγεσία “αφού βρίσκονταν στην Κωνσταντινούπολη, για κάποια άλλη άσκηση”!

Το κόλπο των Τούρκων με την...δήθεν ματαίωση των ασκήσεων στο Αιγαίο!


Μην τσιμπάμε σαν χάνοι στα επικοινωνιακά κόλπα των Τούρκων! Βγήκαν και ανακοίνωσαν ότι σταματάνε λέει τις ασκήσεις Θαλασσόλυκος και Εφές και τα σενάρια -κάποια απερίγραπτα γραφικά αλλά και επικίνδυνα- άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν! Από “κίνηση καλής θέλησης των Τούρκων” έως …επικείμενη εισβολή των “κακών” στρατηγών που την σταμάτησε ο “καλός φίλος” Ερντογάν!!!

Γεωστρατηγικοί κίνδυνοι! Ο φόβος ότι μπορεί τελικά η Αθήνα να βρεθεί προ καταστάσεως μη αναστρέψιμου αιφνιδιασμού δεν είναι καθόλου αβάσιμος


Από τον Α. Λυκαύγη - Μόνο μυωπάζοντες δεν βλέπουν τις νέες στρατηγικές μεθοδεύσεις και δεν αντιλαμβάνονται τις ανατασσόμενες στοχοθετήσεις της τουρκικής πολιτικής σε ό,τι αφορά αιγαιωτικά, μειονοτικά και ΑΟΖ. Και οι αξιώσεις για «γκριζοποίηση» κατοικημένων νησιών στις ανατολικές παρυφές του Αιγαίου και η απροκάλυπτη προσπάθεια να αμφισβητηθούν κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή Καστελορίζου, αλλά και κάποιες προφανείς ενέργειες στη Θράκη, δίδουν εύγλωττο το στίγμα της προαγόμενης αυτής στρατηγικής. Η οποία και σαφώς σκοπεί στην προλείανση του εδάφους για γεωπολιτικά τετελεσμένα.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ: "ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ...ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ! – ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ!"


"
Δηλώσεις τούρκου αξιωματούχου φιλοξενεί η εφημερίδα HURRIYET που ξεκαθαρίζει πως η αιτία ακύρωσης της τουρκικής στρατιωτικής άσκησης δεν μπορεί να εκληφθεί σε καμία περίπτωση ως κίνηση καλής θέλησης προς την Ελλάδα. Μάλιστα όπως τόνισε κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον την ώρα που ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη σε περίπου καθημερινή βάση αναχαίτιζαν τα τουρκικά κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Άντε γειά Γιώργο, άντε γειά...



  • Γιωργάκη ζούμε, καμαριέρα να σε δούμε...
  • Και μην σκιάζεσαι κύριε πρωθυπουργέ, τα σίδερα της φυλακής είναι για τους νενέκους
Επιτέλους ύστερα από αρκετό καιρό χαμογέλασε το χειλάκι μας! Η αρχή έγινε και αναμένεται η συνέχεια να είναι ακόμη πιο συναρπαστική!

Ποιός είπε ότι το Σύνταγμα δεν μπορεί να γίνει πλατεία Ταχρίρ;



Η “25η Μαϊου” είναι το μήνυμα, δεν είναι η ερώτηση
Είναι αφελές να πιστεύει το “σύστημα”, οι πολιτικοί, οι κρατικοί γραφειοκράτες, και κάποιοι ιδιοκτήτες ΜΜΕ που, ενώ υποστηρίζουν το μνημόνιο, έσπευσαν να “υϊοθετήσουν” το κίνημα της 25ης Μαϊου ( “25Μ”;), ότι αυτό που συμβαίνει στον αραβικό κόσμο και επεκτείνεται πλέον και στην Ευρώπη, δεν θα έφτανε στην Ελλάδα. Η αιτία υπάρχει.

Οι αγορές θεωρούν “τελειωμένη” την κυβέρνηση Παπανδρέου. Γιατί άραγε;




Κινούνται πλέον σε επίπεδα… πιστωτικής κάρτας.
Η εξέλιξη αυτή απαξιώνει την ελληνική οικονομία μια και το μέλλον της, υπό την παρούσα κυβέρνηση, διαγράφεται ζοφερό.
Γιατί συμβαίνει αυτό;

Να κι αν φύγουμε απ' το ευρώ, να κι αν δεν φύγουμε!



Αυτό λέει ο περισσότερος κόσμος. Γιατί ο καμένος, την φωτιά δεν την φοβάται.

Και περνούν αδιάφορα από τα αυτιά του οι όποιες ύποπτες δηλώσεις σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, είτε της Δαμανάκη, είτε του Παπακωνσταντίνου, είτε του.... Δασκαλόπουλου και όλων αυτών που θέλουν να "σώσουν" την χώρα.

Αγανακτισμένοι Έλληνες στο Σύνταγμα - Φωτορεπορτάζ από την διαδήλωση.



Μία από τις καλύτερες διαδηλώσεις που έχουν οργανωθεί από Έλληνες κι όχι από κόμματα, πραγματοποιήθηκε χτες στο Σύνταγμα!


Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ "ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"




Είτε το είπανε είτε δεν το είπανε οι Ισπανοί είναι η αφορμή να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας...και δεν ειναι αναγκη να γινει αιματοκύλισμα.στο χέρι μας είναι να ξαποστειλουμε όλους τους κουκουλοφόρους και μπαχαλακηδες που θα προσπαθήσουν να τρυπώσουν. Το θέμα ειναι να ξεσηκωθούμε ειρηνικά.δεν πάμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Απλα να δειξουμε οτι υπαρχουμε και δεν κοιμομαστε.

Πολίτες στο έλεος της ακρίβειας.



Δεύτερη στην ΕΕ παραμένει η Ελλάδα στις τιμές της αμόλυβδης. Ενώ οι τιμές αργού μειώνονται, το πετρέλαιο κίνησης εκτοξεύτηκε στο 1,490 ευρώ/λίτρο. Φόβοι ότι η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θα σαρώσει νοικοκυριά και πρατήρια
Την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει την φοροεπιδρομή, η ακρίβεια εξαφανίζει τα πενιχρά εισοδήματα των Ελλήνων. Πολύ σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν πλέον οι οδηγοί, πολλοί από τους οποίος αφήνουν ενέχυρο το δίπλωμά τους ή την ταυτότητά τους μέχρι να μπορέσουν να πληρώσουν.
Τη δεύτερη υψηλότερη τιμή στην Ευρώπη για την αμόλυβδη βενζίνη έχει η χώρα μας, μετά την Ολλανδία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΠΑ, ενώ στο πετρέλαιο κίνησης η Ελλάδα είναι η ακριβότερη χώρα.

Τα CDS της χρεοκοπίας της Ελλάδας θα είναι το κύριο μενού της συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο St. Moritz σε λίγες μέρες!




To πως θα εισπράξουν τα δις των κερδών από τα CDS της χρεοκοπίας της Ελλάδας, θα είναι το κύριο μενού της φετινής συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ,  η οποία θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grand Hotel Kempinski στο St Moritz, από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Νταβός, εδώ όπου κάθε χρόνο γίνεται η συνάντηση τραπεζιτών, επιχειρηματιών, πολιτικών ηγετών και γενικότερα στελεχών της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.

Η συμμορία ΠΙΣΩ από τον Παπανδρέου








Τα ονόματα αυτών, που μας οδήγησαν στο σφαγείο του ΔΝΤ.
Δεν υπάρχει πλέον Γιωργάκης. Εκείνο το κουτορνίθι, που γνωρίζαμε ως γιο της Μαργαρίτας, "πέθανε". O Forest ΓΑμΠ μάς άφησε χρόνους. Σήμερα υπάρχει ένας αδίστακτος Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μας κυβερνά με τον πλέον σκληρό και άδικο τρόπο. Διορισμένος τύραννος από τους
ξένους κατακτητές της Ελλάδας. Ένας προδότης, ο οποίος συνειδητά —και προφανώς λαμβάνοντας προμήθεια— ξεπουλάει τη χώρα και το μέλλον των Ελλήνων, για να θησαυρίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ο πρώην Γιωργάκης δικαιούται πλέον να ονομάζεται Γιώργος, εφόσον κατόρθωσε και ξεπέρασε ένα ρεκόρ, το οποίο μέχρι τώρα φαινόταν αξεπέραστο.

Οριστικό. Προτεκτοράτο της Τουρκίας η Θράκη!

Η παραπάνω φωτογραφία λήφθηκε στην πόλη της Κομοτηνής και απεικονίζει την τουρκική τράπεζα Ziraat Bank σημαιοστολισμένη!!! Οποιοσδήποτε δει την φωτογραφία θα σχηματίσει την εντύπωση πως πρόκειται για εικόνα τουρκικής πόλης, σε προκλογική περίοδο...

Αυτή, δυστυχώς, είναι η εικόνα της Κομοτηνής, της Θράκης ολόκληρης σήμερα. Έρχονται από την Τουρκία για... προεκλογικό αγώνα, μιλάνε σε "τούρκους" πολίτες παραβιάζοντας τη Συνθήκη της Λωζάνης και η Ελληνική κυβέρνηση σιωπά...

Ζώντας τον... μύθο τους!



20 σύμβουλοι με μέσο όρο ετήσιες αποδοχές 32.000 ευρώ. Προστίθονται στους δεκάδες συμβούλους του πρωθυπουργού.
Οι πληροφορίες μας μιλάνε για 88 συμβούλους.
Οι περισσότεροι ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ.
Με το μέσο όρο των 32.000 ευρώ αυτό σημαίνει περίπου 3.000.000 ευρώ.