Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Γιατί διαλύεται η Λιβύη; (Η άλλη άποψη) - Στη Λιβύη ζούν λιγότεροι άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας από ότι στην Ολλανδία...


 Πώς περνούσε η Λιβύη επι Γκαντάφι; Πως περνούσε ο κόσμος; Ήταν καταπιεσμένος, όπως γενικά μαθαίνουμε; Ας ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα. Πριν ξεσπάσει το χάος, η Λιβύη είχε ένα χαμηλότερο ποσοστό κρατουμένων από την Τσεχική Δημοκρατία. Βρισκόταν στην 61η θέση. Η Λιβύη είχε το χαμηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας στην Αφρική. Λιγότερο από το 5% των κατοίκων της πεινούσαν. Ενω στον υπόλοιπο κόσμο οι τιμές των τροφίμων συνεχώς αυξάνονταν, η κυβέρνηση της Λιβύης είχε καταργήσει όλους τους φόρους επί των τροφίμων.

Τα μυστήρια της Πεντέλης


(Eνα ενδιαφέρον άρθρο για όσα παράδοξα έχουν καταγραφεί ή αναφέρουν άνθρωποι που  έχουν μελετήσει την Πεντέλη.Είτε συμφωνεί είτε όχι κάποιος με αυτά που αναφέρονται, αξίζει η ανάγνωση του.)

ΗΑΑRP ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;


http://thenetwar.com/wp-content/uploads/2009/09/haarp.jpg

Διαβάζοντας τι είναι το 
ΗAARP και τι μπορεί να προκαλέσει έκανα ορισμένες "τραβηγμένες"(;) σκέψεις για την Ελλάδα μας...
Το κατά πόσο τραβηγμένες είναι θα το κρίνετε εσείς...
 Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι συμφωνώ 100% με την άποψη ότι αυτό προκάλεσε τον μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία και οποιονδήποτε άλλον σεισμό,δεν έχει σημασία.
Όπως ξέρουμε αυτό το όπλο το έχουν οι Αμερικανοί και το ...

χρησιμοποιούν για να "κάμψουν" τις αντίστασεις των διαφόρων χωρών που τους στέκονται εμπόδιο...

Άρα...

Βίντεο με Πάγκαλο που θα χαλάσει κόσμο !!!


Οι Ρώσοι πιέζουν ακόμη για να προμηθεύσουν στην Ελλάδα τεθωρακισμένα οχήματα BMP-3 | Τι λένε Ρώσοι για τα BMP και τι ψάχνουν στην Αθήνα;


80 χώρες σ΄ όλο το κόσμο αγοράζουν ρωσικά οπλικά συστήματα. Κάθε χρόνο οι πωλήσεις των ρωσικών όπλων αυξάνονται περίπου κατά 600 εκατομμύριο δολάρια. Το 2010 ήταν μία καλή χρονιά αφού οι πωλήσεις ανέβηκαν στα 10 δις από τα 8,8 το 2009, σύμφωνα με στοιχεία της Rosoboronexport, της επίσημης κρατικά ελεγχόμενης ουσιαστικά εταιρείας της Ρωσίας.

Εντολή ΚΥΣΕΑ προς Π.Α.: "Καταρρίψτε τα Λιβυκά μαχητικά"!!!



Πλήρη πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην επιχείρηση προσβολής της Λιβύης με 4 F-16, 1 ΑΣΕΠΕ Εrieye και 2 ελικόπτερα AS-332 Super Puma σε αποστολές SAR αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ.

Έχει δίκιο ο πάγκαλος, μαζί τα φάγανε!! Η γυναίκα του πεταλωτή διόρισε όλο της το σόι στο δημόσιο


Μέσα στις επόμενες ώρες αρχίζει ο βομβαρδισμός της Λιβύης από το ΝΑΤΟ



- Το ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση
- Απαγόρευση πτήσεων αποφάσισε το ΣΑ των Ηνωμένων Εθνών
- “Η Λιβυή δεν φοβάται” είπε ο Σάιφ αλ -Ισλάμ Καντάφι
- Σήμα της Ιντερπόλ προς την Κύπρο για τον...
Καντάφι

Σχέδιο του Ισραήλ για την αρπαγή του φυσικού αερίου του Λιβάνου και της Κύπρου;



Η ύπαρξη τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στα ανοικτά των ακτών της Κύπρου, του Λιβάνου, της Γάζας... και του Ισραήλ δεν είναι πλέον μυστικό. Αν λάβει κανείς υπ' όψιν τις ορέξεις και τις μεθόδους της κυβέρνησης του Τελ Αβίβ, το ενδεχόμενο να μοιραστεί δίκαια αυτή η κοινή περιουσία φαντάζει απομακρυσμένο. Σύμφωνα με τον Μεξικανό εμπειρογνώμονα της....

Ξυλοδαρμός 2 αστυνομικών από 15 μετανάστες



 

ImageΤα κρούσματα βίας κατά των Ελλήνων από τους παράνομους ξένους που έχουν κατακλύσει την χώρα εξελίσσονται σε επίθέσεις και κατά των αστυνομικών οργάνων: Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ελέγχων μικτού κλιμακίου της Δημοτικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη του παρεμπορίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης την 14η Μαρτίου, στις 19.30, στην οδό Αγίας Σοφίας, δεκαπενταμελής ομάδα παράνομων μικροπωλητών επιτέθηκε απρόκλητα στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί.
Με τη συνδρομή της ομάδας Δίας συνελήφθησαν δύο δράστες, υπήκοοι Σενεγάλης, ηλικίας 35 και 32 ετών αντίστοιχα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σαμαράς σε Παπανδρέου: Εσύ είσαι το πρόβλημα στη χώρα




Σε μία άνευ προηγουμένου πολιτική αντιπαράθεση - επίθεση προέβη σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Εάν, ο κύριος Σαμαράς αντιληφθεί εγκαίρως πως οφείλει να καλέσει τον Ελληνικό λαό, για να ρίξει το καθεστώς Παπανδρέου - ΔΝΤ, παίρνοντας και ο ίδιος σαφείς θέσεις (πέραν των ευχολογίων) και....

Βαλλιστικά βλήματα ATACMS MGM-140A στα νησιά! ... H Eλληνική απάντηση



«Μέσα στην δεκαετία θα έχουμε μείζονα κρίση με την Τουρκία, υψηλότερου επιπέδου από αυτή την Ιμίων, από την οποία πρέπει πάση θυσία να βγούμε αλώβητοι. Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν μπορούμε να αποφύγουμε μιά τέτοια κρίση. Όλες οι κινήσεις τους αυτό δείχνουν. Αιμορραγούμε καθημερινά και το αίμα έχει τραβήξει τα σκυλόψαρα» περιέγραφε την διαμορφούμενη κατάσταση στο Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΕΘΑ, σχολιάζοντας τα όσα ήρθαν στην δημοσιότητα για το τουρκικό σχέδιο απόβασης SUGA. 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Κομισιόν: “Εγκληματική” η αύξηση της τιμής των καυσίμων στην Ελλάδα



Ο Επιτροπος John Dalli ειπε οτι ουτελιγο ουτε πολυ η συνεχομενη αυξηση των τιμων στα καυσιμα οχι απλα ειναι αισχροκερδεια αλλα εγκληματικη αισχροκερδεια.
Ο επίτροπος ήταν λάβρος εναντίον της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι οι αρμόδιες αρχές των κρατών μελών φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη και ότι “το εν λόγω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τις.....
εθνικές αρχές επιβολής του νόμου”.

Σαν...

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ; λογικό, αφού είναι οι μελλοντικοί πολίτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Τι ζητάει το ΔΝΤ για την επόμενη τριετία


Χορήγηση κοινωνικών επιδομάτων με κριτήριο το όριο της φτώχειας, νέες περικοπές στα εισοδήματα του Δημοσίου κατά 4,8 δισ. ευρώ, κατάργηση φοροαπαλλαγών και εξαιρέσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα με όφελος από 4,7 έως και 9 δισ. ευρώ, περιλαμβάνονται στα μέτρα της τριετίας 2012 – 2014, τα οποία έχει περιλάβει στην έκθεσή του για την τρίτη αξιολόγηση του μνημονίου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Η αποκάλυψη της μυστικής διπλωματίας


Η αποκάλυψη της μυστικής διπλωματίας
Αυτό που διαδραματίζεται στο επίπεδο της εξωτερικής πολιτικής , ξεπερνά  πλέον και αυτό τον ορισμό της μυστικής διπλωματίας.
Νέα ερωτηματικά για το περιεχόμενο των ελληνοτουρκικών επαφών και το πραγματικό αντικείμενο τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, υπουργό επικρατείας Μπουλέντ Αρίντς, που έκανε λόγο για διαπραγμάτευση ακόμη και «νησιών του Αιγαίου». των διερευνητικών επαφών προκαλούν νέες δηλώσεις, αυτή τη φορά από

Μαρκεζίνης: Απαιτείται η άμεση απομάκρυνση Δρούτσα



Με ένα βαρυσήμαντο άρθρο του ο ακαδημαϊκός sir Βασίλειος Μαρκεζίνης καταθέτει την άποψή του για τα λάθη της ηγεσίας της ελληνικής διπλωματίας.

  • Ποιες είναι οι ευθύνες του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα;
  • Πόσο άλλαξε η εικόνα των υποτιθέμενων «φίλων» μας στο εξωτερικό για την Ελλάδα μετά τη Σύνοδο Κορυφής;
  • Πόσο μπορεί να στοιχίσει στην Ελλάδα η έλλειψη συντονισμού και συνεννόησης της κυβέρνησης;

Εθνική προδοσία ένα mail και όχι το χρέος των 350 δις ευρώ;



Ένα κυνήγι μαγισσών, εντυπώσεων και πολιτικών αντιπαραθέσεων παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό με αφορμή ένα κινδυνολογικό e-mail που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και περίπου όριζε την 25η Μαρτίου ως την… τελική ημερομηνία για τη Δευτέρα Παρουσία.

Εισαγγελείς πραγματοποιούν έρευνες, η υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος το ίδιο, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ άφησε να εννοηθεί ότι πίσω από την «διασπορά ψευδών ειδήσεων» κρύβεται η Νέα Δημοκρατία.

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής (βίντεο)


Ενώ στο χώρο του μπλόκο στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας, έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες κάτοικοι ύστερα από την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε πριν λίγο, κάποιες εκατοντάδες Κερατιώτες, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος συντρώγει μετά της συζύγου και του πρώην διοικητή του ΑΤ Λαυρίου κ. Λαντζανάκη στα Καλύβια, μετέβησαν στην ταβέρνα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα εναντίον του, εκτοξεύοντας μαζί με τις ύβρεις και...γιαούρτια.

Γκάιτνερ προς Μέρκελ: «Αν καταρρεύσει η Ελλάδα θα καταρρεύσει η δυτική οικονομία»




"Αν καταρρεύσει η Ελλάδα, τότε θα καταρρεύσει και η υπόλοιπη δυτική οικονομία. Η χώρα βρίσκεται στο σκληρό πυρήνα της ΕΕ αφού συμμετέχει στην Ευρωζώνη, γι αυτό και θα πρέπει να διασωθεί. Για το καλό όλων μας". Αυτή λέγεται ότι ήταν με "δύο λόγια" η σαφέστατη προειδοποίηση που απηύθυνε προς τη γερμανική πολιτική ηγεσία, face to face, ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών κ.Τ.Γκάιτνερ, κατά την ....ολιγόωρη επίσκεψη του στην Ευρώπη, την περασμένη εβδομάδα, λίγες μόλις ώρες πριν την πραγματοποίηση της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής των 17, της Παρασκευής.

Τα τουρκικά σχέδια για πυρηνικό σταθμό,ανησυχούν την Αθήνα


 
Τα τουρκικά σχέδια για τη κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στο Ακούγιου,προβλημάτιζαν πάντα την Ελλάδα.Πόσο μάλλον τώρα, μετά απ΄ότι συνέβη στην Ιαπωνία. Το χειρότερο είναι ότι πλέον δεν μιλάμε για σχέδια,που είναι στα λόγια . Η Άγκυρα υπέγαψε το περασμένο Mάϊο συμφωνία για τη κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου που θα κοστίσει περίπου 20 δις δολάρια. Η ρωσική εταιρεία ROSATOM αναμένεται να ξεκινήσει την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου εντός του 2013 και ο πρώτος.... αντιδραστήρας αναμένεται να αρχίσει να παράγει ενέργεια το 2018. Η Ρωσία θα κατασκευάσει τέσσερις μονάδες, δυναμικότητας 1.200MW στο Ακούγιου και θα λειτουργεί τον πυρηνικό σταθμό για 60 χρόνια.
Η τουρκική εταιρεία ηλεκτρισμού έχει δεσμευτεί για την αγορά συγκεκριμένης ποσότητας ενέργειας, την πρώτη 15ετία, από το ξεκίνημα της εμπορικής λειτουργίας του σταθμού.

Παγκόσμια Κυβέρνηση - Μασονία - Διωγμός των Χριστιανών προ των πυλών!!!


Αναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να διαβάσουν τα σημεία των καιρών. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε. Επιμένω να αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως την μεγαλύτερη απόδειξη της προσχεδιασμένης και συντονισμένης στόχευσης κατά των χριστιανών σε ολόκληρο τον.... κόσμο. Τραβηγμένο θα σκεφτείτε. Ίσως, με μια πρώτη ματιά να έχετε δίκιο. Ίσως ακόμη, να βρείτε στήριγμα στις αμφιβολίες σας από πολλούς άλλους στους οποίους θα εκθέσετε τις απόψεις μου. Όμως, η αλήθεια δεν στηρίζεται σε προσωπικές ή συλλογικές δημοσκοπήσεις, ούτε καν στην πρώτη εντύπωση του καθενός.

Μπερνάν Κασέ: Τις τράπεζές μας θέλουμε να σώσουμε, όχι την Ελλάδα!!!




Την αλήθεια λέει ο Μπερνάρ Κασσέν: "Θέλουμε να σώσουμε τις τράπεζές μας και όχι την Ελλάδα"!Ηγετική μορφή του κινήματος για την εναλλακτική παγκοσμιοποίηση, ιδρυτής και επίτιμος Πρόεδρος σήμερα του κινήματος ΑΤΤΑC, οργανωτής του πρώτου Παγκόσμιου Κοινωνικού Φόρουμ στο Πόρτο Αλέγκρε, φίλος του...

Τούρκοι για Καστελόριζο: «Εδώ είναι δική μας ΑΟΖ»


Το ιταλικό ερευνητικό σκάφος πραγματοποιούσε έρευνα στην θαλάσσια περιοχή νότια του Καστελόριζου και εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όταν μία τουρκική φρεγάτα έσπευσε στην περιοχή προκειμένου όχι μόνο για να το παρενοχλήσει, αλλά και για να ενημερώσει τους επιβαίνοντες σε αυτό ότι βρίσκονται «εντός της τουρκικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης». Σκοπός της έρευνας ήταν η εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων αναφορικά με την...
μορφολογία του βυθού , στο πλαίσιο της διερεύνησης και της μελέτης των προϋποθέσεων για το ενδεχόμενο διέλευσης αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και στο Ισραήλ προς την Ευρώπη.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Δύο Έλληνες καινοτόμοι, οι επιστήμονες στον τομέα της νανοτεχνολογίας Ιωάννης Αραμπατζής και Βασίλης Θεοχαράκης, ανατρέπουν τα δεδομένα και απογειώνουν την Ελλάδα!!!



ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8:00


Δύο Έλληνες επιστήμονες ανατρέπουν τα δεδομένα και απογειώνουν τη χώρα ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ είναι ο κλάδος της επιστήμης που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει σωματίδια ύλης, τα οποία είναι πολύ μικρά σε μέγεθος - συνήθως 100 νανόμετρα ή μικρότερα. Ένα νανόμετρο (nm) είναι ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου (10-9 m). Για ν’ αντιληφθεί κανείς το σχετικό μέγεθος ενός νανόμετρου προς το μέτρο, μπορεί να φανταστεί το εξής: Αν η γη είναι όσο ένα μέτρο, τότε το νανόμετρο είναι όσο ένα μήλο. Όταν ένα...

ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ - ΝΕΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ!



vladimir_putin_264Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να αναπτύξουν στοιχεία του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Πολωνία. Αυτό δήλωσε η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον σε νέα συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του πολωνικού υπουργείου Εξωτερικών Ράντοσλαβ Σικόρσκι.
Η Κλίντον δήλωσε ότι, όπως αποφασίστηκε από τους δύο προέδρους, τον Δεκέμβριο, οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να κάνουν μια βάση Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στην Πολωνία, καθώς και να επισπεύσουν την ανάπτυξη στοιχείων αντιπυραυλικής άμυνας με ένα πλήρες σχέδιο ασφαλείας απέναντι στη Ρωσία και όχι το Ιράν.
Πρόσθεσε ότι τα θέματα που απασχολούν τις δύο....

ΑΛΛΟΣ...ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ..



Δηλώσεις Βενιζέλου στο Αλτερ, ρεσιτάλ κοινωνικής αναλγησίας!
“ Το πετρέλαιο αυξάνεται και για τον φτωχό και για τον πλούσιο”!!!!
“ Ο φτωχός είναι συνηθισμένος στην φτώχεια του, ο εύπορος που χάνει εισοδήματα χάνει τον κόσμο κάτω απ’τα πόδια του”!!!!
Ωραίος ο δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, σοσιαληστής με τα όλα του, προαλείφεται για άξιος διάδοχος του ΓΑΠ στην ηγεσία του κόμματός του.
Δηλαδή κύριε Βενιζέλο ίδιο είναι να πληρώνει πετρέλαιο ο εργαζόμενος των 700 ευρώ στην Φλώρινα και στην Νάουσα και ίδιο ο εύπορος του Κολωνακίου; Μήπως μας λέτε κι εσείς ιστορίες του Κολω..νακίου;
Και ο φτωχός που εξαθλιώνεται; που κυριολεκτικά δεν...
έχει να φάει και ψάχνει στα σκουπίδια μήπως βρει κάτι μισοσάπιο; Ας γίνει κι αυτός ρακοσυλλέκτης να γίνεται ανακύκλωση ε;
Η συνέντευξη συνεχίζεται τί άλλο μπορεί να ακουστεί…
Η χρόνια εξουσία τελικά σε κάνει τελείως παχύδερμο κοινωνικά!

Aπίστευτο:ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥ "ΚΙΝΕΖΟΥ" - 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ EXTRA3!



ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!
Πέρασε τελικά του Σημίτη που έκανε προσωπική παρέμβαση στο ΕΣΡ και στον πρόεδρό τουΛασκαρίδη και όπως αναμενόταν ο διορισμένος πρόεδρος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου επέβαλαν πρόστιμο 80.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «Extra 3» για την εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ», που...

Προειδοποιήσεις για ενδεχόμενη ένωση Αλβανίας- Κοσόβου



Ο Αντέμ Ντεμάτσι, γνωστός για τον αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κόσοβο, δήλωσε ότι, εφόσον η Σερβία δεν αλλάξει τη στάση της απέναντι στο Κόσοβο, η ένωση του τελευταίου με την Αλβανία θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει πραγματικότητα. "Οι Αλβανοί θα μπορούσαν να ενωθούν. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αυτή την πιθανότητα, εάν η Σερβία συνεχίσει να τηρεί την ίδια στάση απέναντι στην Πρίστινα. Εάν οι.... Αλβανοί δείξουν ότι είναι οργανωμένοι, μία εθνική ένωση θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα", δήλωσε ο Ντεμάτσι, σύμφωνα με τα αλβανόφωνα, ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου.
Ο Ντεμάτσι εξέφρασε, επίσης, την αντίθεσή του στο διάλογο Βελιγραδίου - Πρίστινας, υποστηρίζοντας πως οι συνομιλίες αυτές δεν είναι αυτό που θέλει η πλειοψηφία των πολιτών του Κοσόβου. Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως "Το Κόσοβο αναγκάστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη να συμμετάσχει σ' αυτόν το διάλογο".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ:"ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥΣ"!




Δηλώσεις Βενιζέλου στο Άλτερ, ρεσιτάλ κοινωνικής αναλγησίας!

“ Το πετρέλαιο αυξάνεται και για τον φτωχό και για τον πλούσιο”!!!!

“ Ο φτωχός είναι συνηθισμένος στην φτώχεια του, ο εύπορος που χάνει εισοδήματα χάνει τον κόσμο κάτω απ’τα πόδια του”!!!!

Ωραίος ο δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, σοσιαληστής με τα όλα του, προαλείφεται για άξιος διάδοχος του ΓΑΠ στην ηγεσία του κόμματός του.

Δηλαδή κύριε Βενιζέλο ίδιο είναι να πληρώνει πετρέλαιο ο εργαζόμενος των 700 ευρώ στην Φλώρινα και στην Νάουσα και ίδιο ο εύπορος του Κολωνακίου; 


Και ο φτωχός που εξαθλιώνεται; Που κυριολεκτικά δεν έχει να φάει και ψάχνει στα σκουπίδια μήπως βρει κάτι μισοσάπιο; Ας γίνει κι αυτός ρακοσυλλέκτης να γίνεται ανακύκλωση ε;

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ



Σημαντικό ρεπορτάζ. ΣτοΑποκαλυπτικό Δελτίο. Γαλάζιος "πρώην" υπουργός με καταθέσεις σε ημεδαπές τράπεζες ύψους 178.000.000 ευρώ. Ναι! 178 εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις. Και το ΣΔΟΕ έχει και ελέγχει αυτές τις πληροφορίες κατά το ρεπορτάζ. Το θέμα είναι θα πάει κάποιος στον εισαγγελέα ή ...
θα αρκούνται μόνο σε μικρές "μαρίδες"...

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Ρεπορτάζ : Λεωνίδας Λιάμης
(από την 
Ημερησία)
Βεβαιωμένα αποθέματα χρυσού, αργύρου, νικελίου, μολύβδου, χαλκού και ψευδαργύρου, τα οποία με βάση τις τρέχουσες τιμές των μετάλλων υπερβαίνουν σε αξία τα 20 δισ. ευρώ, «κρύβει» το υπέδαφος της Μακεδονίας και της Θράκης. Αν μάλιστα στην...

Σεισμός Ιαπωνίας


Στις 11/3 παραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία σεισμός 8.9  της κλιμακας ριχτερ προκαλώντας και τσουνάμι 10 μέτρων.
(Προσέξτε την ημερομηνια,την ιδια ακριβώς ημερομηνία έγινε και το τρομοκρατικό χτυπημα στην Μαδριτη.)

Εκτοτε έχουν βγει απλετες θεωρίες για το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τόσο  μεγάλο σεισμό,εκτος από τα φυσικά αιτια βεβαια.

Μια από αυτές είναι ότι προκλήθηκε από...

Αυτή τη μάνα γιατί την φιμώσατε ρε καθάρματα; Αν έχει κάποιος δικαίωμα να μιλά σε αυτή την χώρα, είναι ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ!


Ένα πείραμα για να καταλάβετε πόσο επιβλαβή είναι τα κινητά..



η πρώτη θερμική φωτογραφία δείχνει το κεφάλι χωρίς χρήση κινητού.
η δεύτερη φωτογραφία δείχνει το κεφάλι μετά από 15 λεπτά ομιλίας..τα κίτρινα και κόκκινα σημεία εντοπίζουν θερμική ενέργεια ζέστη που είναι επιζήμια για την υγεία μας..
ψηνόμαστε ζωντανοί με λίγα λόγια..και ο εγκέφαλος..και κύτταρα.

Τουρκική κορβέτα έκοβε βόλτες μεταξύ Εύβοιας και Σκύρου



Κορυφαία τουρκική πρόκληση, ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα. H τουρκική κορβέτα BARTIN διέπλευσε πριν λίγο την βορειοανατολική Αττική και κινείται στο στενό του Καφηρέα, τώρα. Φυσικά, η συγκεκριμένη "κίνηση" θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στις τακτικές πλέον "τσάρκες" που όλο και πιό συχνά πραγματοποιούν ναυτικά πολεμικά πλοία, παραβιάζοντας Ελληνικά χωρικά ύδατα, προκαλώντας ένταση που κανείς δεν ξέρει αν κάποια στιγμή δημιουργήσει κάποιο "επεισόδιο".

Αριθμοί: Ποιά είναι η προέλευση τους και τι σημαίνουν



Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το 1 είναι “ένα”, το 2 είναι “δύο”, το 3 είναι “τρία” και ποιά είναι η προέλευση των αριθμών;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ TO H.A.A.R.P KAI O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο Γεώργιος Γκιόλβας έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 14 Νοεμβρίου 2003.Το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νέομυθολογία της περιβόητης ομάδας Έψιλον. Ο Γκιόλβας ήταν μηχανολόγος – πυρηνικός φυσικός και είχε 19 αναγνωρισμένες διεθνώς εφευρέσεις. Οι συνεντεύξεις που έδωσε στη ζωή του ήταν ελάχιστες και πάντα προκαλούσαν αίσθηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας κάνω γνωστή μια συνέντευξη την οποία και έδωσε 1 περίπου μήνα πριν πεθάνει – συγκεκριμένα στα τέλη του Σεπτέμβρη(2003). Η συνέντευξη αυτή δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν έγινε(ως τώρα Μάρτιος 2004) ,καθώς μετά το θάνατό του τα δικαιώματα της συνέντευξης αυτής έχουν περάσει στη γυναίκα του Γ.Γκιόλβα ,η οποία και προς το παρόν δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση της. Τέλος ,αξίζει να αναφέρω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι και κατέχουν την κασέτα αυτή ,είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού…Ας περάσουμε όμως στα κυριότερα σημεία ,στο περιεχόμενο δηλαδή της συνέντευξης.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τουρκική κορβέτα βορειοανατολικά της Αττικής

 Κορυφαία τουρκική πρόκληση, ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα. H τουρκική κορβέτα BARTIN (F504) διέπλευσε πριν λίγο την βορειοανατολική Αττική και κινείται στο στενό του Καφηρέα, τώρα. Απέπλευσε από το λιμάνι της Σμύρνης, κινήθηκε με νότια πορεία μεταξύ Χίου και τουρκικών παραλίων. Στη συνέχεια έπλευσε  νοτίως Χίου και ακολούθησε δυτική πορεία πλέοντας σε διεθνή ύδατα.
Η όλη κίνησή της φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αβλαβή διέλευση, αλλά με επιβλαβή πρόκληση...

Μπάχαλο η ΕΥΠ του... ΤΙΠΟΤΑ



  • Καταγγελίες, παρανομίες και… ανακοινώσεις…
  • Τι συμβαίνει στην ΕΥΠ;
Προσπαθώντας να παρακολουθήσουμε εκ του σύνεγγυς την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, δυστυχώς αντικρύσαμε ένα θέαμα που δημιουργεί πολλές και εύλογες απορίες για την υπηρεσιακή ικανότητα που μπορεί να έχει η άκρως ευαίσθητη αυτή υπηρεσία ασφάλειας της χώρας μας.

Ελληνικά κοιτάσματα και ΑΟΖ




Οι έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην Ελλάδα άρχισαν τη δεκαετία του 1960 στη Δυτική Ελλάδα και στο Ιόνιο. Παρά τη μεθοδική εργασία ξένων κυρίως ειδικών περίπου μέχρι το 1966, τα αποτελέσματα υπήρξαν φτωχά. Αυτό εν μέρει μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός ότι η τεχνολογία στον τομέα της έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων διαφέρει σήμερα πάρα πολύ από αυτήν της δεκαετίας του '60. Με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα, τα αποτελέσματα των ερευνών στη Δυτική Ελλάδα ίσως να ήταν διαφορετικά. Εκτοτε -εξαιρουμένων κάποιων περιόδων σχετικά συστηματικής προσπάθειας- ουδέποτε η Ελλάδα προσέγγισε το θέμα των ερευνών για αναζήτηση υδρογονανθράκων συστηματικά και βάσει των διεθνών προδιαγραφών.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ "ΠΙΘΑΝΟ" ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ



picture-71_1Από την πρώτη στιγμή γράψαμε, για πιθανό δηλαδή ρωσικό χτύπημα στην προκλητικότητα της Ιαπωνίας, με την πιθανώς τεχνητή δηλαδή πρόκληση του σεισμού και του τσουνάμι.
Αφέθηκε λοιπόν να διαρρεύσει από την ρωσική πλευρά, ότι οι Ρώσοι πιστεύουν, ότι η αυξημένη εδώ και ένα περίπου χρόνο δραστηριότητα του ήλιου, ίσως να προκάλεσε τον σεισμό αλλά και να προκαλέσει κι άλλον στις δυτικές ακτές των Η.Π.Α.
Σύμφωνα με την «διαρροή», το....

Βελόπουλος vs coca cola


 
Όπως βλέπουμε στα συστατικά πάνω στην ετικέτα από την Ελληνική Zero, μία από τις γλυκαντικές ουσίες είναι το κυκλαμικό οξύ. Σε άλλα αναψυκτικά, η υποκατάστατα ζάχαρης, μπορεί να περιγράφεται σαν κυκλαμικό νάτριο.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Το παιχνίδι ήταν στημένο από την αρχή


Οι παπαγάλοι βγήκαν παγανιά και άρχισαν το επικοινωνιακό παραμύθι για να χωνέψουμε την τεράστια επιτυχία της Συνόδου Κορυφής. Τι για θετική εξέλιξη ακούμε, για ευχάριστη έκπληξη, για σήμα στις αγορές ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να τηρήσει το Μνημόνιο, για μεγάλη αποφασιστικότητα του κ. Παπανδρέου.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Στήνουν σκηνικό… «αλβανικών Ιμίων»!


Το αλβανικό κανάλι Top Channel, ύστερα από «ρεπορτάζ» δημοσιογράφων του στη Θεσπρωτία όπου εδρασαν ανενόχλητοι, έθεσε ανοικτά θέμα αλβανικών διεκδικήσεων στην ελληνική Ήπειρο. Το κανάλι συνεχίζει να προκαλεί, χαρακτηρίζοντας τη Θεσπρωτία «αλβανικό τόπο». Το αλβανικό κανάλι πραγματοποίησε στα τέλη Φεβρουαρίου, οδοιπορικό στην «σκλαβωμένη Τσαμουριά». Στο «ρεπορτάζ» αυτό, που έληξε άδοξα για αυτούς στο Μαργαρίτι, όταν ξεσηκώθηκαν εναντίον τους οι κάτοικοι, οι Αλβανοί δημοσιογράφοι πρόβαλαν ανοικτά όλες τις ανιστόρητες διεκδικήσεις του τεχνητού τους κράτους και κατήγγειλαν μάλιστα την ΕΛΑΣ για παρακολούθησή τους.

Ελληνικά κοιτάσματα και καθορισμός ΑΟΖ


 Οι έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην Ελλάδα άρχισαν τη δεκαετία του 1960 στη Δυτική Ελλάδα και στο Ιόνιο. Παρά τη μεθοδική εργασία ξένων κυρίως ειδικών περίπου μέχρι το 1966, τα αποτελέσματα υπήρξαν φτωχά. Αυτό εν μέρει μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός ότι η τεχνολογία στον τομέα της έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων διαφέρει σήμερα πάρα πολύ από αυτήν της δεκαετίας του '60. Με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα, τα αποτελέσματα των ερευνών στη Δυτική Ελλάδα ίσως να ήταν διαφορετικά. Εκτοτε -εξαιρουμένων κάποιων περιόδων σχετικά συστηματικής προσπάθειας- ουδέποτε η Ελλάδα προσέγγισε το θέμα των ερευνών για αναζήτηση υδρογονανθράκων συστηματικά και βάσει των διεθνών προδιαγραφών.

Χημικοί αεροψεκασμοί (Chemtrails) - Ο ύποπτος ρόλος των χρήσιμων - ηλίθιων Αμερικάνικων και Βρεττανικών βάσεων


Με επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία χημικά ψεκάζουν τους κυπριακούς ουρανούς Βρετανοί και Αμερικανοί, μέσω των Βρετανικών Βάσεων, καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Αγώνα κατά των χημικών αεροψεκασμών (Chemtrails). Χθες το πρωί μέλη των Οικολόγων και της Επιτροπής Αγώνα πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη διαμαρτυρία έξω από την περιοχή των κεραιών «Πλούτωνας» στη Βρετανική Βάση Ακρωτηρίου, καλώντας την Κυβέρνηση να διερευνήσει τις καταγγελίες για χημικούς αεροψεκασμούς, γεγονός που απορρίπτει κατηγορηματικά η διοίκηση της Βάσης.