Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τελευταία λέξη...τελευταία ανάσα....ακόμα σ'..........

                                                                                                          ?
                                                  

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η Π.Α. "οχυρώνει" το Καστελόριζο - Ειδικό rediness για το νησί...

Με την πρώτη σημαντική αλλαγή-προσθήκη, εδώ και χρόνια, σε ότι αφορά τον επιχειρησιακό σχεδιασμό στην περιοχή γύρω από το Καστελόριζο (Μεγίστη), απάντησε η Πολεμική Αεροπορία στην πρόσφατη υπέρπτησητων δύο τουρκικών μαχητικών RF-4E σε ύψος μόλις 300 μέτρων επάνω από το νησί.

Πόσο θα κοστίσει ο νέος προϋπολογισμός στις τσέπες μας απο την 1η Ιανουαρίου 2012.

Δραματική μείωση θα δουν στα εισοδήματά τους μισθωτοί και συνταξιούχοι το 2012 ενώ αναμένεται να πληγούν ακόμα και τα χαμηλά εισοδήματα, λόγω της παρακράτησης για την έκτακτη εισφορά.

Τι μας περιμένει το 2012

Ολόενα και ανοίγει η πόρτα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ - ''Φυσικά και υπάρχει κίνδυνος'' παραδέχονται στο υπουργείο Εξωτερικών.


- Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ
- Δεν πιάνουμε κανέναν από τους στόχους του Μνημονίου
- Δεν περπατάει το σχέδιο ανταλλαγής ομολόγων
- Der Spiegel : Φοβισμένοι οι Έλληνες αδειάζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οι επόμενες κινήσεις της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο



Στις 23-11-2011 η Ανώνυμη Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίων (ΤΡΑΟ) υπέγραψε δύο συμφωνίες με την Ολλανδο-Βρετανική εταιρεία πετρελαίου SHELL για έρευνα και κοινή παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Αττάλειας (Αntalya) και στη ....περιοχή της Νοτιοανατολικής Τουρκίας. Οι εν λόγω συμφωνίες υπογράφηκαν από τον γενικό διευθυντή της ΤΡΑΟ Mehmet Uysal και το διευθυντή Διεθνών Ερευνών και Παραγωγής της SHELL Malcolm Brinded, παρουσία του Τούρκου υπουργού Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Taner Yıldız. Κατά την τελετή υπογραφής ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας δήλωσε τα εξής: Η συνεργασία αυτή αποτελεί το προϊόν μιας τεχνικής εργασίας, μακριά από διεθνείς πολιτικές κερδοσκοπίες. Το Ισραήλ και η «Νότια Κύπρος» πραγματοποιούν παράνομα έρευνες σε περιοχές της Μεσογείου των οποίων η διαχείριση βάσει του διεθνούς δικαίου δεν έχει αποσαφηνισθεί.

Το οικόπεδο 12 έχει περισσότερο πετρέλαιο παρά αέριο


  • Θα τετραπλασιαστεί το κατά κεφαλήν εισόδημα των Κυπρίων πολιτών!!!
  • Σχεδόν μισό τρις δολάρια ο ορυκτός πλούτος στο «οικόπεδο 12» της Κυπριακής ΑΟΖ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Πετρέλαιο και αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα.



Η ύπαρξη πετρελαϊκών κοιτασμάτων σε πολλά σημεία της ελληνικής επικράτειας αποτελεί για πολλούς γεγονός επιβεβαιωμένο από σοβαρές έρευνες. Παρ’ όλα αυτά πολλοί προσπαθούν να υποβαθμίσουν το συγκεκριμένο θέμα.

"Σταγονίδια" στη Σχολή Ευελπίδων;


Πού μας οδηγεί η Χούντα Παπαδήμου; Ποιοι ανοίγουν τις «ντουλάπες» με τους «σκελετούς» της ιστορίας μας; Ποιοι ετοιμάζουν παιχνίδια εις βάρος της Δημοκρατίας; 
 Είναι φανερό ότι κάποιοι φασίστες, στην προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, θα επιστρατεύσουν ακόμα και το «φάντασμα» του Τέως.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει κρυφή ατζέντα;




Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να καταλάβουμε με την κυβέρνηση αυτή, αλλά και με την προηγούμενη και φυσικά με το ΠΑΣΟΚ που έχει τους περισσότερους υπουργούς. Πώς είναι έτοιμοι να στηρίξουν μια συμφωνία όπως αυτή της 26ης Οκτωβρίου και να ψηφίσουν μέτρα για τη νέα δανειακή σύμβαση χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της ίδιας της συμφωνίας;

Να γιατί μας θέλουν καταχρεωμένους



ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ..
Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ TON ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ… ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ…
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ‘Ε’, ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ… 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ…

BINTEO – Καμμένος: "Ας αφήσουμε τους νεοφιλελεύθερους και τους προσκυνημένους να γονατίζουν στις αγορές και ας ενωθούμε"


Ανελέητο ξεβράκωμα των δοσίλογων της βουλής
Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «κυβέρνηση-έκτρωμα» που «έχει ένα και μοναδικό σκοπό: την παράδοση της χώρας στους δανειστές της», ενώ επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.
«Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι κομματικές ταυτότητες, ούτε οι λίστες, τα οφίτσια», τόνισε χαρακτηριστικά.