Η απάντηση είναι στα χέρια μας. Όποιος Έλληνας επενδύει στην Ελλάδα, πρέπει να βρίσκει την στήριξη μας. Από την “Fix” και την “Βεργίνα”, το σπιτικό κρασί της ταβέρνας και όχι την παγοκολώνα εισαγωγής “προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης”, το τσιπουράκι που φτιάχνεται για αιώνες με την ίδια μέθοδο, το ούζο, ακόμα και τα Ελληνικά αναψυκτικά.
Έμπρακτη πράξη αγώνα που οφείλει να ξεκινήσει από την καθημερινότητα μας.
Άλλωστε ένα καλό Ελληνικό κρασί, ανόθευτο και όχι αποτέλεσμα χημικών εργαστηρίων, είναι πολύ ποιοτικότερο, πολύ πιο “κυριλέ”, πολύ πιο “in” από το οποιοδήποτε Ουίσκυ μαζικής παραγωγής των ταγαροφόρων νεόπλουτων που μεταμορφώθηκαν σε γκλαμουρομπουζουκόβιους πηθικίζοντες εν μία νυκτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου