Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες για το HAARP


Για αρκετά χρόνια, τέσσερις τουλάχιστον Υπηρεσίες Πληροφοριών της Ρωσίας παρακολουθούν από κοντά τις δραστηριότητες και εξελίξεις των οπλικών συστημάτων του HAARP, υποβάλλοντας τις αναφορές τους στον πρωθυπουργό Πούτιν. Πρόκειται για την Υπηρεσία Πληροφοριών του Στρατού (GRU), το Ομοσπονδιακό Γραφείο Κρατικής Ασφάλειας (FSB), την Υπηρεσία Πληροφοριών των Διαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας (VKS) και την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βορείου Στόλου. Τα στοιχεία των αναφορών που έχουν γίνει γνωστά είναι αποκαλυπτικά και άκρως ανησυχητικά.


Τις ανησυχίες αυτές φαίνεται να συμμερίζεται απόλυτα τόσο ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όσο και ο δρ. Areshev, ο οποίος γράφει: "Το Ρωσικό Κοινοβούλιο εξέφρασε την ανησυχία του για το πρόγραμμα των ΗΠΑ να εξελίξουν εντελώς νέους ποιοτικά τύπους όπλων. Στα πλαίσια του προγράμματος HAARP δημιουργήθηκαν νέα, συνθετικά γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν τα πάντα στη Γη μέσω υψηλών συχνοτήτων ραδιοκυμάτων. Η σημασία αυτού του νέου, ποιοτικού άλματος μπορεί να συγκριθεί με τη μετάβαση από το ψυχρό ατσάλι στα πυροβόλα όπλα και από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από τους προηγούμενους στο ότι ολόκληρη η Γη, το περιβάλλον της και το εσωτερικό της έγινε μονομιάς αντικείμενο άμεσων επιρροών και παρεμβάσεων."
Πέρα από το κλίμα, τα οπλικά συστήματα που εξέλιξαν οι ΗΠΑ (μέσω του HAARP) έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σεισμούς σε επιλεγμένες περιοχές, προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές, πολιτική και κοινωνική αστάθεια, και διάλυση των κρατικών υποδομών. Για την τελευταία αυτή δυνατότητα του HAARP, οι αναφορές της GRU και της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Βόρειου Στόλου είναι κατηγορηματικές: θεωρούν δεδομένη τη χρήση των οπλικών συστημάτων του προγράμματος για την πρόκληση των μεγάλων σεισμών της Αϊτής και της Χιλής στις αρχές του χρόνου!
Το έγγραφο της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Βόρειου Στόλου προς τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν λέει καθαρά ότι ο σεισμός της Αϊτής, στις 12 Ιανουαρίου 2010, ήταν δοκιμή του σεισμικού όπλου, στα πλαίσια της προετοιμασίας των ΗΠΑ να χτυπήσουν με αυτό το Ιράν! Από την αναφορά φαίνεται, επίσης, ότι οι Αμερικανοί είχαν προετοιμαστεί για την αντιμετώπιση του χάους που θα δημιουργούσαν, αλλά και για την -υπό μορφή παροχής "ανθρωπιστικής βοήθειας"- εισβολής τους και, ουσιαστικά, κατάληψη της Αϊτής.
Αυτό φαίνεται καθαρά από δύο περιστατικά που δείχνουν ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ είχε πλήρη επίγνωση των καταστροφικών αποτελεσμάτων που θα προκαλούσε η δοκιμή του σεισμικού όπλου στην Αϊτή. Συγκεκριμένα επρόκειτο για την πραγματοποίηση στην Αμερικανική Νότια Διοίκηση (SOUTHCOM), τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου (μια μέρα πριν τον σεισμό), μεγάλης άσκησης με θέμα την παροχή "ανθρωπιστικής βοήθειας" στην Αϊτή που, σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, είχε χτυπηθεί από τυφώνα! Η "συμπτωματική" αυτή άσκηση περιελάμβανε προσομοιώσεις όλης της επιχείρησης που ακολούθησε! Η SOUTHCOM, μια μέρα πριν το σεισμό, είχε "τοποθετήσει" στην Αϊτή τον υποδιοικητή της, στρατηγό P. K. Keen, με αποστολή τον συντονισμό και την επίβλεψη της αποστολής "ανθρωπιστικής βοήθειας". Ο στρατηγός Keen ήταν ο άνθρωπος που, μια μέρα μετά, συντόνιζε τις κινήσεις των αμερικανικών στρατευμάτων στο νησί.
Το δεύτερο περιστατικό είναι η "τυχαία" παρουσία στο αρχηγείο της SOUTHCOM του Jean Demay, τεχνικού διευθυντή της Υπηρεσίας Συστημάτων Πληροφορικής του Υπουργείου Άμυνας και άμεσα υπεύθυνου για τη λειτουργία του Προγράμματος Διακρατικής Πληροφοριακής Συμμετοχής και Συνεργασίας, που ρόλος του είναι ο συντονισμός των εκατοντάδων κυβερνητικών και μη οργανώσεων παροχής βοήθειας από όλο τον κόσμο, σε περίπτωση έκτακτων αναγκών. Το σύστημα δοκιμάστηκε σε προσομοίωση στα πλαίσια της άσκησης και, την επόμενη μέρα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010, αμέσως μετά τον σεισμό, ο Demay ανακοίνωσε ότι πήρε εντολή από τη SOUTHCOM να το ενεργοποιήσει κανονικά.
Μια ιδιαιτερότητα του σεισμού της Αϊτής, που σημειώνεται και στην αναφορά του Βόρειου Στόλους της Ρωσίας, είναι ότι, ενώ κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά το κράτος της Αϊτής που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού της Ισπανιόλα, στα ανατολικά 2/3 του νησιού, που αποτελούν τη Δομινικανική Δημοκρατία, δεν υπήρξαν καθόλου ζημιές, τα ξενοδοχεία συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά, οι επιχειρήσεις συνέχισαν τις δραστηριότητές τους και οι πτήσεις πραγματοποιούνταν χωρίς προβλήματα! Και αν αυτό δεν είναι "στόχευση ακριβείας" του σεισμού, πρόκειται για ένα φαινόμενο που είναι μάλλον απίθανο να λύσουν ποτέ οι ειδικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου